SISTA FEBRUARI/SÖNDAG

Idag har jag träffat Malin en stund, vi har alltid så mycket att prata om, tiden räcker liksom inte till! Och sen har jag firat Mariadagen, heter ju inte Maria men mamma gör i andranamn och Maja härstammar väl ur namnet Maria om jag inte minns fel, så vi fikar alltid och får blommor på Mariadagen av mormor och morfar:)

Strax ska jag ta bussen till Lukas:), vi ska se USA-Kanada, OS-finalen, spännande!
Visst känns det bra när det slår en att man har sportlov och kan vara uppe preciiiis hur länge man vill? Wiiee!


BARNVAKT

Passar Adam några timmar medan mamma är och tittar på Claras match och jobbar på FK för mitt lag. Vi har precis ätit lunch, Oxpytt, lätt som en plätt. Nu ska vi hyra film! 


LYCKAD KVÄLL!

Hade såå kul igår kväll, sjukt lyckat! Även fast det inte blev alls som planerat..

Började med att jag mötte upp Linda och Lisa vid Hälssinggården och vi mötte upp Tobbe, Joakim och Gandy. Sen åkte vi vidare till Bojsen, på "fest", medelåldern var väl kring 25-30 och fest var det då inte, så vi kände bara att nej, vi måste här ifrån, haha..

Så då fick vi skjuts till Hälssinggården och jag valde att hoppa av hemma hos Lukas, och var där en stund. Sen tog vi bussen och jag mötte upp Astrid och Mirja och vi åkte på fest i Hosjö medan Lukas och hans kompisar drog till Hanna.
Och det var verkligen en sjukt rolig fest, mycket trevligt folk, bra musik och alla var på grymt humör, great! Och Astrid och Mirja, vilka toppentjejer!!
Sen fick jag skjuts hem av några mycket vänliga människor, så jag slapp gå hem ensam, tacktack!

En och annan film spelades in och bilder togs så jag lägger in nått så fort Astrid skickat. Om dom inte är alltför, vad ska jag säga, crazy... haha.

..Nu taggar vi om till onsdag tjejer!!


READY

Sådär nu är jag färdig! Känner mig väldigt vårig, ljusa färger är verkligen vår/sommar! Försöker förtränga tanken av att jag kommer bli tvungen att dra på mig en kofta över det fina vita linnet, sätta på mig overkneestövlarna och täckjackan innan jag ger mig ut istället för ballerinskor eller heels. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge..

Om en halvtimme skjutsar världens bästa mamma mig till Hälssinggården där jag ska möta upp Linda & Lisa, sen blir det vidare till Bojsen där vi ska möta upp Astrid och Mirja. PEPPA! 

SO RICH, SO PRETTY


TJA



Är pisstrött, vill ha energi, vill orka med allt. Jag har bestämt mig för att ta mig ut ikväll, på fest med mina supertjejer Linda och Lisa. Dom är så himla bra♥ Jag känner att anledningen till att jag inte "orkar" ut är en dålig anledning som jag måste vifta bort.

Det blir iallafall inflyttningsfest i Bojsen, fast jag har redan varit på fest i den lägenheten för några helger sen med Sandra och Malin, men det är väl kanske officiell inflyttningsfest ikväll(?). 

Nu ska jag gå upp och prata med mammsen om kvällens planer och sen leta reda på nått vettigt att ha på mig, hörs om ett tag!

LOV!

Kom hem från FK för en stund sen, Falun var grymma och vann med 7-2 mot Mora efter säsongens bästa match enligt mig, grymt! Har precis duschat och gjort mig gosig och ska nu måla naglarna i det godisrosa nagellacket jag köpte på stan och sen ska jag mysa med mamma.

Har haft en mysig dag med Fanny, och vårt påsklov verkar kunna bli grymt kul..!!


Update: Lukas kom, happy♥! Ingen mer bloggning ikväll, hörs imorgon ist:)

INGEN RUBRIK

Nä vet ni vad som hände.. Provet blev flyttat till klockan nio så att vi skulle slippa sitta i skolan hela dagen och vänta, men de är det ingen som berättar för mig och Emma så vi sitter i biblan medans alla andra gör provet. Så sen åkte vi hem, efter att ha åkt till skolan och enbart suttit och väntat på att göra ett prov som inte blev av. Lite halvsurt sådär, hade varit skönt att få provet gjort. 

Vi åkte ner på stan ett tag och uträttade några ärenden, och jag hittade världens finaste skor. Och nu är jag hemma och ska strax slå en pling till Fanny och höra vilken buss vi ska ta.


-

Postat av: Anonym
sexy lady!
festa i helgen?

Haha, vem är du?!


Postat av: Anonym
du verkar ju vara en skit söt, smart och snäll tjej. fattar inte varför du umgås med massa iditoer bara som slåss och gör en massa skit

Jag umgås med personer jag tycker om och har kul tillsammans med, och ingen jag känner är en idiot. Orkar inte ta den här diskussionen, blir bara irriterad. 


Postat av: Lovisa
Bra skrivet Maja!
Varför umgås aldrig du å sandra längre?

Vi går på olika skolor, har båda pojkvänner och mycket att göra, så vi träffas mycket mer sällan än förut vilket är jättetråkigt. Men vi är fortfarande kompisar och träffas så fort vi får tid. 


Postat av: alicia
oj, va skönt med hål :)
kan du inte berätta lite vad du tkr om kissie, dessie & paows blooggar ? :)
Kram :)

Jag läser ingen av deras bloggar särskilt ofta, men det händer väl att jag kikar in då och då, och jag tycker nog bäst om Paow, alla tre verkar sjukt ointelligenta, men Paow är sötast, haha, jag avskyr Kissie. Kram!


Postat av: elin
hittade hit via dessies blogg, du verkar ha en bra blogg :)

jag undrar lite om vad du brukar göra på vardagar / helger:)
vore jättekul att veta:)

Jag går i skolan halvtid, sen pluggar jag hemma, är med min pojkvän, kompisar, går på stan och sånt där. Men oftast är jag så trött efter skolan att jag inte orkar göra någonting typ, haha. Vanligtvis tränar jag innebandy tre gånger i veckan och spelar matcher på helgen, men jag har träningsförbud och har nästan inte spelat någonting den här säsongen vilket är sjukt, jävla tråkigt, saknar innebandy extremt mycket. Och när jag får tillåtelse att börja träna igen kommer min liv kretsa runt skolan, innebandyn & min pojkvän. (Kompisarna träffar jag på innebandyn! Kommer såklart träffa mina andra kompisar som inte spelar innebandy också, men det blir ju mycket mer sällan)
På helgerna är jag mest hemma med min pojkvän, kompisar och sen festar jag oftast en kväll. Fast det där med festandet går lite i perioder, vissa perioder är jag bara hemma och andra perioder är jag ute jättemycket.


Postat av: johanna
såg ut att va en supertrevlig resa :)!

ditt hår är asfint, skulle du inte kunna visa hur du fixar det ? :)
Och hur du sminkar dig :)?

Ja det var en jättekul liten minisemester!
Åh tack! Jadu, haha, det skulle bli väääldigt pinsamt, men jag kan ju alltid försöka och om jag klarar det utan att skratta/skämmas allt för mycket så kan jag nog lägga upp nån video här. Skämms dock av bara tanken, haha.


Sådär, nu har jag svarat på lite frågor från anonyma och personer utan blogg. Vanligtvis svarar jag på frågorna till personen som ställde frågans blogg. Så länka med bloggen när ni kommenterar!


HÅL I CA 4 TIMMAR...

Vi skulle ha dubbellektion i svenska idag, men Ulla, vår lärare, är sjuk så nu har jag hål fram till datakunskapen som är sista lektionen. Gaaaanska så sugen på att gå hem, men har ju ett prov som måste göras.

Efter skolan ska jag hem en snabbis, sen ska jag in på stan med Fanny, ser verkligen fram emot att träffa henne! Vi träffades ju minst fyra dagar i veckan förut, på träningar, matcher och så vidare, men nu när jag inte jag fått tränat ses vi jättesällan vilket verkligen suger. Men idag så ska vi alltså träffas:)! Jag har fortfarande inte hittat någon klänning så det är vad jag ska kolla efter på stan, ska även köpa lite småsaker: ansiktsmasker, strumpbyxor och nagellack. Sen ska vi göra en liten hemlis som jag inte tänker skriva här;) Efter stan åker vi direkt upp till Lugnet för att jobba på dammatchen, derby, Falun möter Mora!



SOVDAGS!

Imorgon kommer det inte bli mycket till bloggning eftersom jag kommer ha fullt upp till åttatiden. Men så fort jag kommit hem ska jag slänga in ett livstecken här, måste ju se till att alla nya läsare trivs, haha. Godnatt!


NÅGRA BILDER FRÅN BARCA

















TORZDAG

Idag har jag varit i skolan för första gången den här veckan, gick helt okej, gjorde ett matteprov som kändes grymt och fick tillbaks ett naturkunskapsprovet som hade gått super och sånt gör en så glad. Sen när jag skulle hem så missade jag Hosjöbussen från stan, men då fick jag en snilleblixt och tänkte springa till busshållsplatsen vid sjukhuset/Statoil, och ni som bor i Falun vet att det är en bit och att man verkligen inte hinner springa från Östra hamngatan dit och hinna med bussen, stor miss av mig alltså.. Så fick stå och vänta i en halvtimme, men det var ganska skönt ute så det gjorde inte så mycket.

Sen när jag kom hem somnade jag en stund, haha, jag är så trött, sen har jag duschat och pysslat lite och nu sitter jag och dricker en bonaqua, muuums. Har datakunskapsprov imorgon, usch & fy, fattar inte hur jag ska kunna plugga til det.. Ska göra ett försök nu iallafall. Hejsvejs!


MIN FINASTE LISTA PÅ SPOTIFY

                              LISTAN


OS-GULD!

Wihooo dom vann!! Hellner va helt ensam på upploppet... Antar att ni såg va!?
Superskönt att få sätta dit Northug!! Tål honom inte, finns det ens en liten gnutta ödmjukhet i den mannen? Tror inte det..

Nu kan jag sova gott vilket är precis vad jag ska göra precis nu, godnatt!  

DUSCHEN/OS

Kom precis ut ur duschen. Jag älskar verkligen känslan av att vara nyduschad/nybadad, man luktar gudomligt och är mjuk som jag vet inte vad, åh. Nu sitter jag och kikar på herrarnas stafett, sjukt spännande, hoppashoppas Sverige vinner GULD! Håll tummarna! Nej jag klarar inte av att skriva mer nu, måste fokusera på tv:n!!!!


ONSDAG

Idag är himlen helblå, solen skiner och det droppar från taken, såå underbart. Den feta rubriken på Aftonbladet verkar mycket lovande: "Ja!! - nu blir det varmare. Rekordkall vinter går mot sitt slut- flera vårtecken är här". Wihooo. Står också att den smältande snön kan orsaka mycket problem i samhället, men det struntar jag i för tillfället!!

Gick ut en stund på dagen och njötnjötnjöt av "värmen" och det fina vädret, och krossade Adam, Clara och gatans andra småttingar på landhockey, kändes bra, haha.
Nu ska jag titta igenom matten hade jag tänkt, hoppas att jag får göra provet imorgon så har jag iallafall en grej mindre att göra efter sportlovet.

Hittade en söt bild på Johanna och mina armar, hehe.


UNTIL WE BLEED


finfinfin

GODMORGON

Jag har sovit hela dagen i princip, eller har väl varit upp i omgångar men sen somnat om igen. Men senaste gången jag somnade drömde jag en jätteotäck mardröm så nu är jag uppe och gruvar mig för att gå ner och lägga mig igen, så jag skjuter nog upp det några timmar.

Jag mår iallafall bättre idag, så jag hoppas på att ta mig till skolan på torsdag. Inte alls bra tajming att bli sjuk denna vecka, inte för att det någonsin är bra tajming men denna vecka hade jag verkligen behövt vara i skolan. Missade ett matteprov i måndags och vi skulle köra igång med kursen i matte-B denna vecka också och det är ju alltid bra att vara med i början av nya kurser. Men det finns inte så mycket att göra, kan ju inte rå för att jag är sjuk. 
 
Kom precis upp ur badet, har badat skumbad med Adam, hihi. Alla andra är ute på annat, pappa och Moa är på innebandymatch, mamma är på möte och Clara är på träning. Nu ska jag spela lite playstation, Adam är så grymt mycket bättre än mig, lite pinsamt.
Saknar Lukas jättejättemycket!


haha

Adam gav mig och mamma ett gott skratt idag när han berättade om varför han trodde att jag hade en kletig, röd smörja i ansiktet (ansiktsmasken).


HITTADE DET GAMLA MINNESKORTET IDAG

Eller hittade och hittade, det har legat i säkert förvar i byrålådan sen i sommras då den bästa mobiltelefonen i världen valde att lämna mig.. Hur som helst så var det fullt med roliga (och mindre roliga..) bilder som jag totalt glömt bort, så jag har suttit och gått igenom dom idag, skrattade så att tårarna rann.


sentimental

Jag blir ganska lätt sentimental när jag träffar på personer jag inte sett på länge, pratar minnen, ser på kort eller lyssnar på musik som jag relaterar till vissa händelser/personer. Och det är inte så att jag ler åt minnet och tänker att "åh va kul det där var" eller så, utan visst jag blir självklart glad, men får också en panikkänsla över att jag kanske aldrig mer får uppleva just det igen, och sen vill jag bara börja grina. Som ett riktigt freak.
Men jag har det så fantastiskt, otroligt bra nu så jag skulle absolut inte vilja byta ut någonting, måste lära mig handskas lite bättre med mina old memories bara;)

Bilden har inget med texten att göra.

SJUK

Är sjuk.. Frossa, ont i hela kroppen, feber och sen känner jag mig jätteskum i halsen, har inte ont när jag sväljer eller så men det känns skumt helt enkelt. Kunde knappt sova alls inatt, låg och kollade på hockey istället men det var ioförsig bra matcher på tv så det gjorde ingenting. Hockeyn måste va bland de roligaste under vinter-OS, men det är ju en sån där sport som alltid är riktigt rolig att titta på, ser mycket hellre på hockey än på fotboll som jag bara tycker är sjukt segt, men visst, spännande/viktiga fotbollsmatcher är ju alltid skoj att se. 

Shit va ont jag får i armarna när jag skriver, buhuuu, jag är då verkligen inte pigg asså. Nej nu ska jag ta en dusch och kleta på mig en ansiktsmask och sen titta på innebandy, Faluns damer mot Balrog.

Ni får nog räkna med riktigt usel bloggning ett tag framöver..


söndag

Idag är det världens bästa pappas födelsedag, grattis pappa!♥

Igår var jag som jag skrev på stan med Sandra, sen åkte jag hem, duschade och fixade mig sen åkte jag på släktmiddag i Vika, morfar har fyllt år och skulle firas, jättetrevligt:)

Sen skjutsade mamma mig, Sandra, Linda & Lisa på fest i stan, började med en trevlig förfest och sen skulle dom till Etage så då bytte vi fest & lägenhet, haha. Sen fick vi skjuts med Jocke och Kim och kom hem runt tre och då somnade jag på direkten. Lyckad kväll!

Och idag kom farmor och farfar hit och vi firade pappa! :) Sen har jag inte gjort någonting mer, mår inte så bra, ganska rejält dåligt asså...

Glömde kameran hemma men tog några med mobilen men dom ser ut så här... haha.

Uppe med tuppen

Vaknade pigg och utvilad! Hade svårt att somna igår, eller att somna om rättare sagt. Somnade ganska tidigt, vid halv elva, men sen ringde Lukas och sen kunde jag inte somna om på ett tag. Låg och vred mig i sängen och var riktigt rastlös men tillslut så somnade jag.

Nu ska jag klä på mig och sminka mig lite sen ska jag ner på stan med Sandra!


mysfredagis

Har inte gjort någonting alls denna fredagskväll, superskönt. Men ljuger om jag skulle säga att jag inte är lite sugen på att sätta på mig en klänning och dra ut och dansa med mina finisar. Nu låter det som om jag inte tycker om att vara hemma, tro mig, jag älskar att vara hemma och mysa, men i perioder gillar jag att vara ute, helt normalt. 

Nu sitter jag och pressar i mig en näringsdryck, det är så jäkla äckligt. Totalt onödigt också, 300 kalorier som smakar skit, hur ovärt?? Jordgubb är iallafall den godaste, men den är slut nu, choklad funkar om man håller för näsan och verkligenverkligen anstränger sig, apelsin är oätlig, sjukt äcklig, smakar medicin.. 

Nä nu är jag alldeles för trött, ska väl försöka få i mig den här sen gå och lägga mig. Imorgon ska jag till stan/kupolen med Sandra:)!


rubrik

Fick ett sms för en stund sen: "Med på fest i Kvarnberget ikväll? Ta med vilka du vill". Började genast överväga snabbaste, tänkbara sätt att bli pigg på, hur många värktabletter kan man ta samtidigt och hur många apelsiner måste jag käka?..

Men sen kom jag på att jag skulle ha mysfredag idag, så var det ja, MYSFREDAG, inte fest!!

fredag

Jag är sjuk, eller trött, jag vet inte riktigt. Hur som helst ska jag trycka i mig kiwis/kiwisar eller hur man nu säger med massa c-vitamin sen ska jag sovasovasovasova så jag blir piggelin. Kul att bli sjuk till helgen liksom, jätteroligt!! Men jag hoppas på att det är för lite sömn jag fått och att jag är pigg tills imorgon!

oviktigt information

Nu ska jag lägga mig och sova igen, somnade idag på eftermiddagen också i några timmar, hur skönt som helst. Sen har jag duschat, och fixat naglarna, gjorde en liten inpackning åt dom, haha.

Äsch, har inget att skriva, godnatt & sovgott!

är på klänningsjakt...

Letar efter en riktigt dundersnygg klänning, men har inte hittat någon ännu... Jag ska nog skicka efter denna iallafall. Tycker den passar perfekt till vintern när man inte vill vara allt för naken, med ett par svarta strumpbyxor och heels, påklätt men endå ganska sexigt liksom. Sen lockigt hår till det, och givetvis röda läppar/naglar.
ASOS Sexy Lace Cowl Neck Dress

torsdag

Blev ingen bloggning igår, jag gick heldag eftersom vi hade engelskaprov sista lektionen och sen var klockan typ fyra när jag kom hem och då satte jag igång med pluggandet direkt och sen somnade jag halv tio, satt alltså inte vid datorn någonting alls.

Idag hade jag däremot veckans kortaste dag, så skönt, har bara studium och matte på torsdagar. Idag var det dock naturkunskapsprov istället för matte. Det kändes bra!

Och nu är jag helt ledig resten av dagen, inget plugg och inga andra måsten! Ska iallafall börja med att ta en varm dusch och fixa mina naglar, dom ser förjävliga ut rent ut sagt. Sen får vi se vad som hittas på. Later!

We Are The World 25 For Haiti


varning för mycket pluggprat

Sitter & lyssnar på min depplista (som funkar jättebra även när man inte är deppig!) på Spotify, massa tokfina låtar.

Idag var Ung vänster i skolan och raggade medlemar, typ. Väldigt intressant var det iallafall. Jag är verkligen totalt lost när det gäller de olika partierna, jag håller inte på något av den enkla anledningen att jag inte vet vad de står för, fast att jag är intresserad av det mesta politik faktiskt handlar om. När jag får tid över någon dag ska jag försöka läsa mig till vilket parti som verkar bäst. 
Måste iallafall säga att det är så himla attraktivt med personer som kan någonting, kan vara om vad som helst, det är fint med kunskap helt enkelt. Och med kunskap menar jag inte att vara grym på matte eller ett geni när det gäller kemi. Hemskt med tjejer, framför allt, som spelar blåsta, eller som helt enkelt är blåsta. Och det är lika hemskt med personer som tror dom kan allt.

Nu ska jag påbörja plugget inför provet på torsdag, hade tänkt kolla över vad det är vi ska kunna och sen läsa och strycka under i boken, underlättar för det riktiga hårdplugget imorgon. Har ingen vidare koll alls just nu känns det som.

Har inga roliga bilder, inte ens några tråkiga, från dagen.


Och det var någon som frågade vilken skola jag går på: Jag läser samhällsprogrammet på Lugnetgymnasiet, första året, och jag har valt samhällsinriktning så from åk 2 kommer jag alltså läsa "samsam".


O_o

Åh herregud va vimsig jag är!! Efter skolan tog jag Borlängebussen ner på stan, bytte till Hosjöbussen, åkte hela vägen hem, tar ca en halvtimme, klev av bussen och började gå hemåt och då kommer jag på att jag har möte hos Kjell klockan 15.00, paniiiik. Springer tillbaks till busshållsplatsen och som tur är gick det en buss halv som jag kunde åka med och jag kom fram till sjukhuset i tid. Puuh. Mötet gick iallafall bra, men jag får inte börja träna än på ett tag...
Nu sitter jag och väntar på att mamma och Moa ska komma hem, vi ska äta semlor, jag beställde en blåbärssemla och den ska jag äta och tänka att DETTA GÖR JAG FÖR INNEBANDYN, tagga!!

Snygg rubrik btw! Vet att ni gillar emovibbarna den sänder ut. Haha. Skriver mer sen! Men innan jag går måste jag bara säga tacktacktack för era fina kommentarer, låter kanske jättelöjligt men jag blir verkligen jätteglad! Puss på er.

engelsk grammatik.

Pluggar grammatik för fulla muggar, tänkte göra klart så mycket som möjligt av engelskan idag så kan jag lägga allt krut på matten och framför allt på naturkunskapen resten av veckan, prov på torsdag. Har även lite svenska att göra så detta blir en typisk pluggvecka. Känns endå helt okidoki.

Alltså den här bilden är SÅ ROLIG, om man fattar grejen med den. HAHAHA. Om vi säger så här, jag & Sandra hade varit ute & busat lite en sommarkväll och det slutade lite crazybananaaas. Tog iallafall den här bilden på natten då när vi kommit hem, ganska trött tjej. Den får förgylla detta grymt tråkiga plugginlägg:)

Föresten, vad vill ni att jag ska blogga om??


nackspärr

Jag har fått nackspärr, tror ioförsig de beror på att jag asgarvat hela dagen så det gör inte så mycket. Nu ska jag plugga!!

läggdags

Nu ska jag krypa ner i min nybäddade säng och börja läsa en ny bok, eller rättare sagt tre nya böcker i en, det är en trilogi. Godnatt! Goodnight! Buenas noches! Bonsoir! Gute Nacht!


Alla ♥-dag

Har verkligen inte gjort mycket idag, var som jag skrev ute ett tag i solen, jätteskönt, sen har jag städat nere och flyttat en vit byrå/skåp, eller vad man ska kalla det, in på mitt rum.
Sen hade jag ju himlans gärna velat träffat Lukas, menmen, det blir inte alltid som man vill. Försöker att inte va allt för deppig men det är svårt, hade liksom sett fram emot det. buhu:(

Hittade några bilder från en mysig vårkväll tillsammans med några vänner vid Udden. Hade lånat Moas kamera, märks att vi inte fattade hur man skulle göra;) Känns som våren är otroligt långt borta när man titta ut genom fönstret och det enda man ser är snösnösnösnö. Men idag droppade det från taken och vårfåglarna sjöng, så nog närmar det sig allt.


söndag!

Vaknade av att solen lyste in i rummet, tittade ut genom fönstret och himlen var helblå. Happiness.

Igår var jag hos Sandra och vi hade en lugn, myskväll tillsammans med Malin och Emma. Tittade på Melodifestivalen och sen på Sherlock Holmes. Sen gick jag hem i snöstormen vid 11 tiden. Har verkligen gått och lagt mig i tid den här helgen, muy bien. Nu ska jag äta lunch och sen gå ut en stund i det fina vädret och lapa sol och vitaminer.


FB-GRUPP!!

Har gjort en "Alla vi i Falun som bloggar"-grupp på facebook, hehe. Gå med där om ni bloggar.

Jag kom precis ur duschen och ska strax sätta på mig lite kläder & sminka mig lite innan jag beger mig av till Norslund med Sandra.


lördag.

Inte så kul kväll igår, jag & Lisa åkte hem med Jerker vid 11 typ och jag vet inte vad resten tog vägen, ska ringa Malin för lite gossip strax. Vi han iallafall skämma ut oss lite smått på en fest & dansa bugg med Lina till Leende guldbruna ögon. Och sen mitt i natten kom Lukas & vi tittade på OS-invigningen.

En liten ful peacepose. 
  


ljug för mig älskling

Är jättetrött, jätteopepp och lite så. Ska ut med mina fina tjejer ikväll, blir nog bra. Bjuden på fest i stan, men självklart får inte killarna vara med dit (Malins pojkvän & hans kompisar), like always, fan va tråkigt det måste va att vara kille ibland, när det gäller såna grejer har vi tjejer klart en fördel. Har blivit nekad att komma in på fest en gång, och då va det nå randomtjejer i Bojsen som hade festen:) Men iallafall så är festen i stan utesluten, så vi får kika vidare efter nått kul. Men jag tycker det är så hemskt förnedrande att fråga efter fest, typ smsa massa randoms och va överdrivet trevlig, haha.. 
 
Lyssnar på Lisa Ekdahl, aldrig hört något bättre. Rubriken är titeln på en låt hon gjort, det är den vackraste låt jag någonsin hört. 
 

det vackraste jag någonsin hört

Hon vill gärna tro att du kommit hit för att stanna
Hon vill gärna tro att du är den du utger dig för
Hon lyssnar till dig, du är varm och förtrolig
Hon lyssnar till dig och vill gärna tro allt hon hör

Men hon tror att det som har makten att föra oss samman
rimmligen också har makten att dra oss isär
Hon tror att allt som kan byggas också en gång ska raseras
ändå håller hon om dig så ömt varje gång du är där

För hon vill bli förd bakom ljuset
Hon vill ha kyssar och smek

Hon säger: Ljug för mig älskling, du vita lögnare, ljug som om allt var en lek
Hon säger: Ljug för mig älskling, du vita lögnare, ljug under kyssar och smek

Då hennes ögon är öppna är mörkret där och fördunklar
Hon tänker vi blundar för ljuset bländare kan ingen se
Så hon sluter sig till att hon aldrig sett något riktigt
Hon sluter sig till att hon inte vet hur något är

Men finns någonting som är ställt bortom rimmliga tvivel
Finns någonting som en blind stackars sate kan hålla för sant
Det finns ingenting som hon blint kan blunda och tro på
Det finns ingenting som föralltid känns likadant

För hon vill bli förd bakom ljuset
Hon vill ha kyssar och smek

Hon säger: Ljug för mig älskling, du vita lögnare, ljug som om allt var en lek
Hon säger: Ljug för mig älskling, du vita lögnare, ljug under kyssar och smek

För hon vill bli kramad och hållen
Hon vill bli vaggad till ro

Hon säger: Ljug för mig älskling, du vita lögnare, ljug för jag vill gärna tro
Hon säger: Ljug för mig älskling, du vita lögnare, ljug för en som vill tro

jippijojippijeee

Sitter i skolan, har svenska, ska skriva en utredande uppsats, det är skoj. Men hinner med liite bloggning före. 

Tienen planes muy buenos para la noche!! Eller nått sånt.


You taste like Heaven, but God knows you're built for sin



torsdag

Jag har haft en jädrans huvudvärk idag, hade verkligen skitont, så jag har bara varit hemma, legat i sängen, sovit och lyssnat på ljudbok. Glömde ställa in mitt möte, attans, inte okej. Hade totalt glömt bort det..

Nu kom jag precis ut ur duschen och ska strax krypa ner i sängen igen där jag befunnit mig hela dagen i princip, farligt skönt. Godnatt på er.


rubriktorka

Nu har jag pluggat klart, eller jag har iallafall pluggat matten som ska vara klar tills imorgon. Skjuter fram resten lite, är så förbannat trött, har huvudvärk och ont i kroppen, förkylning på g? Hoppas inte. Längtar till helgen! Och för att inte tala om hur mycket jag längtar efter sommaren, börjar typ grina när jag tittar på bilder från i sommras, haha.. :( 
Snart kommer Lukas, vi ska titta på film och käka innan hans träning:)!

sicken tur jag har!

Gissa vem som fick tillbaks sin påse idag? Jo jaag. Detta gjorde att jag var på toppenhumör hela dagen! :)

Nu har jag en del plugg att ta i tu med, bara att sätta igång. Later!

Längtar tills jag får krypa ner i sängen

Har precis tagit en dusch och sitter nu och väntar på att håret ska bli någolunda torrt. Medans underhåller jag mig med facebook och min almenacka. Det är ett bra beroenden jag har, almenackan alltså, jag skriver ner precis allt som jag ska göra & jag tackar Gud, eller någon, för att den inte låg i påsen som jag glömde på bussen.


Adams skidträning gick bra! Snön vräkte ner på slutet och det blåste ganska kallt, men det var skönt med frisk luft och en promenad. Och Adam tyckte det var jättekul vilket var viktigast. Fick träffa Lukas en snabbis innan också:)!

Nu ska jag lägga mig och lyssna på Tyskungen, sovgott!

tisdag

Hade en superdag i skolan idag, samhällskunskap & mentorsgrupp, slutade kvart över 10, wihoo. Sen åkte jag hem och sov till klockan fyra, gaanska så skönt. Min påse är fortfarande på vift, den fanns inte på hittegodsavdelningen hos Dalatrafik iaf, undrar vilken idiot som tagit den....

Ska följa med Adam ner till Pumpen om ett tag, han har skidträning och jag ska ta en promenad med Malin. Sen ska jag hem, duscha och natta honom. Skidträning vid Pumpen, får lite nostalgikänslor, jag åkte ju skidor i ganska många år i Korsnäs IF, en gång lyckades jag åka vilse under en tävling i Sågmyra och dom fick ut och leta efter mig med skoter, HAHA, gick i femman-sexan typ så var inte så liten heller.. Gissa om jag får pikar om det där ofta!
Jag har gått på gymnastik, spelat bandy, fotboll, pingis och sjungit i kör också, tror jag testat på det mesta. Fotboll spelade jag i jättemånga år. Var aldrig speciellt bra på någon utav de andra sporterna enligt mig själv, får alltid höra att jag har för höga krav på mig själv när jag säger så, haha.. men jag var faktiskt riktigt duktig på pingis, lite utav en dold talang! ;) Nu är det innebandy som gäller vilket är den absolut bästa sporten i världen, och så spelar jag golf på somrarna! :)

Nu ska jag glida ner till skidstadion, hörs sen!




måndag..

Glömde min påse på bussen idag med en massa skolböcker och annat viktigt i, första gången jag tappar bort någonting, jag är verkligen extremt noga med att hålla koll på mina saker, tittar ALLTID en extra gång innan jag ska kliva av bussen eller gå från ett klassrum eller nått sånt, men idag så gjorde jag tydligen inte det. Skyller på att jag hade så mycket att hålla reda på, en väska, en pärm och en påse, och att det var mycket folk på bussen och att jag satt och lyssnade på lite smaskiga berättelser från helgen. Fick iallafall nummret till någon Gun på Dalatrafik som skulle leta reda på min påse och ringa mig sen. Stor suck.

Annars har dagen varit bra, var på Studium för första gången och det gick verkligen jättebra. No problems! Jag går där eftersom jag missat så mycket när jag inte varit i skolan, har missat tre prov som jag ska göra där. Men tror faktiskt jag ska fråga om jag får fortsätta även efter det att jag gjort proven, det är ju verkligen lyx att sitta där och plugga med en egen lärare. Men jag förstår om det inte skulle funka, finns ju dom som har det svårt med matten som behöver den hjälpen mer än jag, men man kan ju alltid höra. Hade också ett samtal och planerade framtida arbeten med Kavitha, läraren i engelska, det kändes också bra. Skönt!

Nu sitter jag och funderar på hur jag ska få tillbaks min påse eftersom ingen ringt ännu, tänkte slå en pling till Gson eftersom hon har tidigare erfarenheter av borttappade saker på bussar.. ;)

söndag

Igår var jag med Lukas hela dagen och sen på kvällen skjutsade mamma mig & Sandra till Bjurs på fest, men jag och Sandra gick bara in och vände innan vi kände att nä, vi vill hem, så då ringde vi mammsen som fick vända och hämta oss, väldigt snällt av henne att skjutsa och hämta oss i Bjurs, sen åkte vi hem till Carl och var där. Sen smsade några från Etage och sa att vi skulle komma dit eftersom att dom kunde fixa in oss, dom erbjöd oss till och med skjuts dit, haha, snacka om desperat. Men vi tackade nej såklart:)

Nu har jag nyss vaknat och det känns som jag vaknat på helt fel sida, känner mig jätteledsen bara. Ska ringa Malin strax, behöver prata med nån och se om det är jag som är fjantig bara eller om jag har lite rätt i och va ledsen. Hmm. Har ont i magen och mår illa som tusan så har verkligen 0000,00 matlust, och jag & ingen matlust är ingen bra kombo för då blir det massa tjafs och bråk som gör allt mycket värre bara. Blä.
Idag har jag bestämt mig för att ha en pyssla-om-mig-själv-dag, och ikväll ska jag äntligen se Snabba cash med Linda & Lisa:)

Men nu ska jag gå ut ett tag och åka pukla!




hemma!

Kom precis hem:)! Har haft en trevlig kväll med Malin & Sandra. Började på Ging thai med middag och en massa tjejsnack och avslutade med party. Malin mådde inte så bra och drog tidigare, och vid 00.30 kände jag & Sandra också för att åka hem. Nu sitter jag och väntar på Lukas, längtar efter honom!

Skriver mer imorgon

fredagfredagfredagfredag

Den här veckan har flugit iväg, kändes som det var måndag igår! Jättekskönt. Imorse när vi kom till skolan var inte ens läraren där, dom hade skrivit på tavlan något i stil med: Lämna era erbeten i plastfikor på katedern, sen ser jag ingen anledning i att ni skulle behöva vara kvar, trevlig helg. Wiiii:)! Så jag och Emma tog bussen ner på stan en liten snabbis sen åkte jag hem.

Dagens todoooo:
[X] Skola, lämna in projektarbetet
[X] Åka med mamma till hennes jobb och hämta rockringar till Lukas & åka förbi med dem hos honom. (Undrar fortfarande vad han ska ha dom till?? Vet bara att han behöver dom "till förfesten")
[X] Ansiktsmask, dusch, rakning, skrubbning osv
[X] Lägga mig i sängen i någon timme och lyssna på Tyskungen, smörja benen, måla naglarna och lite sånt
[X] Sätta på mig kläder, sminka mig
[X] Middag med Malin & Sandra
[X] Fest med Sandra, förhoppningsvis Malin & Lisa också
[X] Hem och sova med älsklingen

Det är dagens "todos", men av tidigare erfarenheter kan jag säga att det aldrig blir som man planerar, men det är nice, jag älskar att vara spontan!


godnattis

Har försökt blogga hela eftermiddagen men blogg.se fungerade inte.. Men nu så. Var som sagt hos Kjell och Iris vilket gick bra, jag ska börja med näringsdrycker nästa vecka, två om dagen och om det fungerar som det ska får jag börja träna om cirkus två veckor! Sen hämtade mamma mig och vi åkte till Näs och lånade böcker, jag lånade en engelsk bok, Göran sa att det var det bästa sättet att lära sig engelska på så ska väl ge det ett försök, håller mig dock hellre till det svenska språket;)

Nu hade jag tänkt pilla lite på projektarbetet en liten stund, den sista touchen liksom. Sen ska jag titta på Barnen i Bullerbyn med Moa, sweet! Sen ska jag sova innan tio så med detta inlägg säger jag: Godnatt & sovgott!




torsdag

Jag är så himlans trött, måste verkligen hitta på ett någonting som gör mig pigg, jag är rejält trött på att vara trött... Jag går och lägger mig i tid, vid 10-11, och går alltid upp samma tid för att få en bra rutin. Men endå så är jag så fruktansvärt, himlans trött, idag efter skolan sprang jag in på stan en snabbis för att köpa lite underkläder som jag tittat på och för att ladda mobilen, det tog max en kvart, sen tog jag bussen hem och var hemma runt halv 12, och jag är helt slut, jag vill bara lägga mig ner och sovasovasova. Visst att man kan vara trött när man går eftermiddagar men jag borde inte vara så förbaskat trött vid lunchtid liksom. Och jag längtar ju som bara den efter att få börja träna igen och det verkar som det är dags snart vilket jag är superglad över men jag är så orolig för att jag inte ska orka, jag orkar ju ingenting annat.. Men alltid förut har jag blivit piggare av innebandyn så det ska nog funka, jag blir ju i vilket fall som helst glad och lycklig ut av den!:) Ja herregud vad jag saknar den, innebandyn, att få träna tills jag är helt slutkörd och spela matcher och ja, allting som har med innebandyn att göra!

Det blev en kort dag i skolan idag, och en väldigt oeffektiv dag, gjorde ingenting. Jag är ju klar så vad ska jag göra. Men jag klagar inte! Imorgon blir det också en kortis dag, ska bara lämna in arbetet sen är det helg, så jäkla skönt!

Jag är jättesugen på en latte, är de värt att ta en tidigare buss för att springa in och köpa en och sen springa till sjukhuset? Nä, är för trött, ZzZzzzz.

Om 35 minuter ska jag gå till bussen, ska på veckans möte. Bloggar efter det! Tror jag.

onsdag

Hade en supersovmorgon idag, kvart över två tog jag bussen till skolan, vääääldigt skönt. Fick trevligt sällskap på busshållsplatsen och på bussen av några av Moas kompisar. Dom är jämt såå snälla! Och shit va lika dom är sina bröder, Sana är en kopia av Dler och Basam en kopia av Walid! :)

Nu har jag precis lämnat in loggboken för dagen och ska strax ta bussen till mammas jobb! När jag kommer hem lägger jag upp lite bilder från helgen:)


tisdag

Shit va länge sen jag skrev, sorryyyyy.

Har hunnit med en massa skoj! Men orkar inte skriva om alla missade dagar, tror inte ni bryr er så mycket heller faktiskt, haha. Bilder från i fredags ska jag lägga upp direkt jag fått ordning på laptopen så jag kan föra över dom från kameran, förhoppningsvis får jag lite andra bilder mejlade från kvällen som jag kan slänga upp här så fort jag fått dom.

Denna vecka har vi projektvecka med temat manligt/kvinnligt, inga vanliga lektioner alls vilket är jätteskönt.
Nu ska jag ta mig en powernap, förbaskat trött. Sen ska jag plugga med Lukas:)


RSS 2.0