LÖRDAG

Idag ska jag och min kärlek åka till svärmor, blir en heldag där, tror bland annat vi ska ta en tur till IKEA!

EN LITEN UPDATE

Gör väl som vanligt då..!

TISDAG- Var i Hosjö hela dagen, fika/tipspromenad på Gullnäs!
ONSDAG- Första dagen på nya jobbet, jobbar extra på resturangen uppe på Lugnet, slitigt men skoj! Sen blev det middag på Victuscella men ett gäng, fina Hanna kom förbi också, saknar tjejerna så mycket, Linda, Hanna, Emmy och Nina, ser framemot onsdag när vi alla får ses:) Sen trippade jag iväg till Etage och blev där resten av kvällen.

Här är vi inne på våran första flaska champange medan vi satt och väntade på resten av sällskapet.. På Etage väntade tre till. Gratis är gott!

TORSDAG- Jobb, var helt slut när jag kom hem, gjorde middag och somnade i soffan.
FREDAG- Jobb, och sen film hos grannen!


TISDAG

Idag fyller världens goaste Emmy år, wiwi, så nästa onsdag ska vi fira henne rejält! Inte varje dag man fyller 18!

Jag ska strax bege mig mot Hosjö, måste in på stan en snabbis också!

LEDIG

Måndag idag, och jag är ledig, hur skönt som helst. Har ägnat hela dagen åt storstädning, och sortering av kläder. Var iväg en snabbis och handlade med Ted också, och kastade in några maskiner tvätt nere i tvättstugan.
Nu har jag en wok i ugnen och sen blir det lite mer plock innan jag ska lägga mig i soffan och se på Johan Falk med älskling. Mysväder ute, regnet bara vräker ner!  

TRISSTRESS

Har inte haft en lugn stund från 8.00-17.30, typ. Hard work, och mer blir det till helgen då jag jobbar öppning-stängning och med allt de innebär.

Även fast jag är skittrött är jag full av härlig energi, så himla skönt med rutiner, även fast min dagar i princip enbart består ut av jobb, sova, jobb, sova, jobb, sova, så känns det bra. Man uppskattar den lediga tiden så mycket mer då.

Nu ska jag hoppa in i duschen sen sooova! Måla naglarna måste jag också göra..


TRÖTTIS

Idag har det inte varit en lugn stund känns det som, även fast det inte var speciellt mycket folk alls på jobbet så gjorde jag någonting hela tiden, man känner inte förens man kommer hem hur trött man faktiskt är.

Är riktigt fint väder ute, är lite sugen på att gå ut och dansa, men börjar jättetidigt imorgon.. Ska se Sommarmord på ettan och sen ska jag krypa ner i sängen.

Godnatt, och dansa lite åt mig ni som ska ut ikväll!!

MINA FINA TISDAGAR

Sådärja, då var jag hemma efter en långtråkig dag på jobbet, lite folk och inget att göra, roligare när det händer nått hela tiden! Sen blev det Gullnäs som jag hoppats på, lika mysigt som alltid. Mamma skjutsade hem mig alldeles nyss och nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar och på att Morden i Midsomer ska börja. Hör Ted i trappuppgången nu också:)!

WORK

Håller på och göra mig i ordning och ska strax gå till jobbet, stänger idag och efter det ska jag förhoppningsvis till Gullnäsgården, börjar bli en tisdagstradition, mysigt! Va helt okej väder idag också, solen börjar komma tillbaks:)


MÅNDAG

Gud va det har regnat idag, det har öst ner hela dagen, mysigt om ni frågar mig:)

Jag följde med Ted till Orsa tidigare idag som lite bilsällskap, så mysigt att åka bil när det regnar och är ruskigt ute. Han skulle dit på jobb och medan han jobbade sen låg jag i bilen och kollade på Gossip Girl, min favoritserie. Älskar Blair och Serenas kläder, en av anledningarna till att det är min favvoserie, haha!

Nu har jag precis tagit ett bad och sitter i myskläder och väntar på att Ted ska komma hem med middagen! Börjar inte förens halv ett imorgon så blir nog nån film ikväll:)


SÖNDAG

Fredagskvällen spenderade jag tillsammans med Issan, Ted och Aron. Vi var först hemma hos Aron och sen blev det en vända på Etage där jag inte varit på länge, va skitlite folk men kul ändå. Vid halv två tog jag och älskling en promenad hem.
Lördagen bestod av jobb och en riktigt superdupermyskväll med mannen min, och samma sak idag, jobb, middag i Hosjö och mys. Nu ligger Ted här bredvid mig i sängen och ser på Hajen 3, verkar som han tkr den är ganska bra, haha, han sa något om att det va så dålig kvalite att det blev som 3D, fråga mig inte hur det går till.. haha!

Tidigare ikväll var jag med om den mest sjuka och värsta filmupplevelse någonsin. Jag hade läst om en film som hette A Serbien Movie på nätet, att den var otroligt vidrig och kontroversiell. Den har blivit total förbjuden i ett flertal länder, jättecensuerad i andra, fått en hel drös med anmälningar och den visas absolut inte på bio. Men inte i min vildaste fantasi kunde jag föreställa mig att den skulle vara så, jag vet inte vilket ord jag ska använda, men fruktansvärd, är nog rätta ordet. Jag skulle inte rekomendera någon att se den. Helt jävla sjuk.

FREDAG

Tisdagskvällen i Dalhalla var magiskt, Mellisa Horn var magisk. Den absolut bästa konserten jag någonsin varit på! Njöt från börja till slut. Och jag är säker på att både pappa och Moa håller med mig:)

Igår hade jag förbaskat ont i magen, drömde mardrömmar igår natt gjorde jag också, brukar aldrig göra det men inatt drömde jag både det ena och det andra, men mest att jag hade fått cancer, som tur är har jag tummat med Ted att aldrig lägga mig i ett sånt igen. Var en tur till Byggmax med mamma och pappa, sen till ÖB och där köpte jag en del, bland annat en anslagstavla som idag är omklädd i ett snyggt tyg och ska sättas upp i hallen, kommer bli så fint. Sen köpte jag lite annat nödvädigt, plus lite fotoramar och sånt skoj.
Sen på kvällen möblerade jag om lite och fixade i lägenheten, blev jättebra.

Idag har jag lunchat med hela familjen, jättemysigt, och så jäkla gott! Nu är jag i Hosjö en sväng, ska strax åka in till stan, möta upp Ted och handla. Senare ikväll ska jag ut med Isabelle och Linda! Min sista lediga dag på hur länge som helst!



ONSDAG

Oj, har inte bloggat sen Peace & Love, som förövrigt var en lika fin vecka som varje år. Bra musik, härliga människor och fantastisk stämning! Andra året jag och älskling var där tillsammans, tiden går så fort. Imorgon har vi varit officiellt tillsammans i ett år, känns konstigt, tycker det känns som det alltid varit vi och har svårt att minnas hur livet var innan min fina Ted!

De senaste veckorna har jag haft semester från jobbet och gjort såna där typiska sommarlovssaker, badat, solat, spelat minigolf, haft picnik, åkt båt, åkt vattenskoter, åkt en massa motorcykel, gått tipspromenader, ätit gott, myst i Hosjö, busat med Tott, tränat, dansat med mina tjejer, spenderat en kväll på akuten mm mm.

Just nu är jag i Hosjö, har varit här sen i måndags då Ted åkte till Uppsala för jobb. Igår var vi i Gullnäs på tipspromenad och fika, mysigt, och idag ska jag till Dalhalla med pappa och Moa för att se fantastiska Mellisa Horn, längtar verkligen!

LITE P&L






RSS 2.0