LYCKLIG

Hur mår ni sötnosar?

Jag satt och funderade på hur mycket som kan förändras på ett år, på några fjuttiga månader. För ett år sedan klarade jag inte av att gå full tid i skolan, antingen sov jag eller tänkte på kalorier, träning och allt som hade med mat att göra. För ett år sedan trodde jag aldrig att jag skulle va där jag är idag och uppleva det jag fått upplevt. 

Jag har aldrig varit olycklig, aldrig. Visst har jag varit riktigt jävla ledsen och mått riktigt jävla dåligt mer än en gång, men aldrig någonsin har jag kännt mig oälskad eller olycklig. Jag anser mig inte kunna jämföra mig med personerna jag delar väntrum med på barn & ungdomspsyk, jag vet inte hur det känns att vilja dö, jag vet inte hur det känns att må så dåligt att man tar till rakblad. 

Men endå har jag varit där, jag har varit i deras värld, jag har varit självdestruktiv och skadat mig själv gång på gång, fast på ett annat sätt. Så kanske vet jag lite hur det känns. 

Jag är en annan Maja idag, jag mår bra. Att ta sig upp på morgonen är inte längre världens jobbigaste grej. Jag har gått från att knappt tagit mig till skolan till att gå 100 %, från att ständigt tänka på kalorier, träning och mat till att bara fundera lite ibland.

Det finns inget i mitt liv jag skulle vilja ändra på, jag har fina underbara Ted, min kärlek, mannen i mitt liv, jag har fantastiska vänner och jag har utan tvekan världens bästa familj som jag älskar något enormt.

Men jag har också en annan ständig följeslagare, en känsla, en tanke, som jag aldrig någonsin kommer slippa undan från. Den har tagit mycket från mig, alldeles för mycket. Och jag är glad över att det inte längre är du & jag, jag är glad över att det inte är du & jag mot världen som förut och jag är glad att veta att det aldrig kommer bli vi två igen, aldrig någonsin. Men jag är medveten om att du alltid kommer finnas där, att du alltid kommer göra dig påmind, att du kommer hugga och riva, slita och desperat försöka få mig tillbaks, men det är okej, det är okej sålänge det stannar där.

 

TISDAG / PLUGGPLUGGPLUGG

Mår typ konstigare idag.. Segt.

Idag har jag bestämt mig för att göra klart historiaarbetet och samhällskunskapsarbetet helt. Sen ska jag börja på krönikan. Och det finns inga undantag, det ska bara göras! Och sen ska jag plugga lite till idrottsprovet som är imorgon, men jag kan redan det mesta utav det, som tur är.

Pluggpluggplugg..


MÅNDAG

Jag är sjuk & trött, men piggare än igår iaf! Plockade ihop på rummet och vek in massa tvätt på förmiddagen, klarade inte av att slappna av i oredan. Sen sov jag middag med mamma och Totte, mysigt!

Det är så jäkla jobbigt att inte kunna träffa Ted, han är fast på sjukhuset och jag är fast här hemma, ingen bra tajming.. Saknar honom!


FÖRSTA ADVENT / SUPERDUPERFÖRKYLD

Japp, som rubriken lyder, jag är sjuk. Så jävla tråkigt. Är iallafall glad över att mitt immunförsvar verkar ha bestämt sig för att göra comeback denna vinter, en förkylning hittills är ju ingenting om man jämför med förra årets vansinne, hoppas turen håller i sig!

Hjärtat ligger fortfarande på sjukhuset, har inte kunnat hälsa på honom idag pga förkylningen.. Önskar vi hade kunnat legat i sängen och pysslat om varandra men icke. Och vi som skulle julpyssla idag, baka och pynta, gå på julskyltningen och sen åka hem till Lindström på glöggkväll.. Vi får fira andra advent extra mycket istället och pynta och dona då!



Jag blir nog hemma från skolan imorgon, om det inte inträffar ett mindre mirakel som gör att jag blir frisk över natten..
Har glömt att berätta om fredagen då jag var hemma hos Sandra på vinkväll, riktigt mysigt! Sen på lördagen var jag hos Ted hela dagen, och idag har jag varit och tittat på Moas match (mot ett Uppsalalag, minns inte va dom hette, vinst med 6-1, great!), det va då förkylningen slog till ordentligt, sen nu på kvällen har jag bara segat och klagat.. Det gör ju så ont överallt, buhu.

Nu ska jag lägga mig uppe i soffan och mysa en liten stund innan jag ska sova, sovgott!


PÅVÄG TILL SJUKHUSET

Ska åka och hälsa på Ted nu, bloggar om den trevliga gårdagen när jag kommer hem, kanske lägger upp en video också om ni har tur:)

Ha en bra lördag!!


DÅ VA DET FREDAG IGEN:)

Är förkyld som bara den, usch, det hindrar mig från att åka att hälsa på älsklingen eftersom han ligger på en avdelning på sjukhuset där man absolut inte får föra in virus överhuvudtaget för att det kan leda till döden för patienterna. Bäst jag håller mig undan alltså, jag som vill pussa Ted med massa krya-på-dig-pussar!

Efter svenskan, som är den enda återstående lektionen för veckan, ska jag möta upp Sandra på stan. Kvällen kommer bli riktigt bra! 

TORSDAG

Fasiken va trött jag är, och matt, sjukt jävla matt.

Efter skolan mötte jag upp Sandra på stan, latte på Waynes och myselimys. Köpte ett par färgglada örhängen som skulle kunna piffa upp vilken trist outfit som helst.

Nu ska jag plugga, äta, gå ut med världens bästa lilla vovve sen sova supertidigt, behöver det verkligen.


GODMORGON

För mig är det iallafall morgon då jag hade sovmorgon idag, skönt! Ted skjutsade mig precis till skolan och nu väntar jag på att Emmas lektion ska sluta så vi kan gå och äta lunch.

Igår efter skolan tog jag en vända på stan medan jag väntade på mamma och pappa. Jag köpte en svart tröja, ett svart linne och nya pärlörhängen (tappat bort alla min gamla..). Sen kom mamma och pappa och vi gick till trafikskolan för en tre timmars lång kurs. Kursen var som jag förväntat mig, skitseg! Varken jag, mamma eller pappa lärde oss nått. Aja, nu är det gjort iallafall och snart får jag sätta igång att köra, wiho!

Nu: Lunch!


DAGENS

Dagens humör: Lycklig, glad och alldeles jättekär!
Dagens mående: Trött...
Dagens borde: Plugga, men finns ingen tid för det idag.
Dagens frisyr: Lockigt och uppsatt i toffs
Dagens smink: Sminkar mig inte till vardags, så inget alltså
Dagens klädsel: Leggings, linne, och söt kofta med volanger
Dagens planer: Körskolekurs med mamma & pappa
Dagens vill ha: Jullov!
Dagens längtan: Till slutet av februari-början av mars!
Dagens fundering: Hur tusan jag ska orka koncentrerar mig på etiken och sen på kursen, såå trött
Dagens musik: Gills irländskfolkmusik på idrottslektionen??


GODMORGON!

Idag är det onsdag och skoldags igen, är väldigtväldigt otaggad men hoppas att det blir ändring på det så fort jag kommit dit! Långdag idag, kommer inte vara hemma förens vid åtta ikväll, puh, då blir det bums i säng, önskar jag kunde bumsa i säng redan nu, menmen.

Igår var jag och Ted på Harry Potter and the deathly hallows, jättemysigt! Filmen var riktigt bra, se den!

Ha en bra onsdag:)

TiSDAG / STUDIEDAG

Igår var jag hemma från skolan, mådde inte så bra, jag och hjärtat kollade på film och bara slappade i soffan hela dagen istället, himla skönt!

Idag är jag också hemma från skolan, vi har studiedag, jag mår lite bättre men har fortfarande bultande huvudvärk. Gick upp vid tio och åt frukost med Ted innan han åkte och hjälpte Järnberg vid Regementet. Jag har passat på att städat nedervåningen och varit ut på långpromenad med Totte nu på förmiddagen, och nu ska jag ta bussen in till stan!

SÖNDAG / KVÄLL



Är nyduschade och kramsjuk, väntar på världens bästa kille, när han kommer ska vi krypa ner under en filt och titta på Beck. Puss!


MIKROFONKÅT MED SEPTEMBER

GRYM!

17.01

Blogg.se krånglar, attans också, ville så gärna titta in på Amandas blogg och se om hon lagt upp någon bild på sin lilla bäbis som kom till världen inatt. Amanda är 16 år och går på min systers skola! www.awahlsten.blogg.se

Claras lag fick rejält med stryk idag i matchen mot Gagnef, dom var både äldre och betydligt mycket större än dom små falutjejerna som trots förlusten gjorde en riktigt bra insatts!

SÖTNOS!!


SÖNDAG / MORGON

Kvällen igår började med fest på Hyttgatan, va typ bara jag och mina kompisar och några få till som va äldre, sen va väl resten 94or så vi bestämde oss för att dra vidare. Vilket vi tydligen hade gjort helt rätt i eftersom polisen kom redan innan 11, synd om söta Rebecka som hade festen! Hur som helst, ist åkte jag, Linda, Emmy, Nina och Jennifer till Erik där Simon, Ako, Walle, Emil också var. Blev en lugn men trevlig kväll!

Sen begav vi oss in till stan, jag träffade Mickis och sen Lisa som jag tog sällskap med hem. Hoppade direkt in i duschen, hatar att lukta rök och alkohol som man alltid gör efter fest, även fast man själv inte röker eller dricker, känns så jävla ofräscht. Sen hoppade jag i en mysig, fin pyamas och somnade bredvid min älskling.

Nu ska jag fortsätta sova en stund, vid ett ska jag åka och kika på innebandy!

(Idag är det föresten precis två månader kvar till min 18-årsdag, sjukt!)

LÖRDAG / JULMARKNAD / FEST

Fick mig allt en rejäl sovmorgon idag, inte förens halv två rullade jag upp ur sängen, hehe, skönt!

Sen har jag varit på den årliga julmarknaden i Staberg med mamma, Adam & Clara, mysigt som bara den! Sen blev det Donken och nu sitter jag och planerar vad jag ska ha på mig ikväll, fryser ju som bara satan så nylonstrumpbyxor känns ganska uteslutet..

Blir som ni kanske redan räknat ut fest ikväll!

BLOGGAR FRÅN MOBILEN

Ligger i sängen med en av mina söta missar, Mimmi, och ska alldeles strax försöka sova. Hjärtat är och grejar nått med bilen och kommer hit om en stund.

Kan dra gårdagen lite snabbt. Efter skolan åkte jag till sjukhuset och hälsade på Ted, flashbacks, dels från förra gången Ted låg inlagd då jag bokstavligen talat bodde på sjukhuset, sen så jobbade jag på avdelningen Ted ligger på nu för några sommrar sen. (Ted mår bättre idag och fick skrivas ut efter två nätter, puh, va så orolig!)

Idag har jag vart i skolan, som vanligt! Sen har jag varit på stan med Malin, köpte en del nya fina underkläder. Sen har jag myst & tittat på film med Mamma, Clara och Totte:) (Pappa va i Mora med Dalalaget, Moa va med Lovisa & Linnea och Adam sov)

Imorgon ska jag för första gången på evigheter få sova ut, ingen väckarklocka som ringer, ska sova onödigt länge bara för att, åh va skönt det ska bli!! Hehe. Nej nu är det sovdags! Godnatt på er:)

TORSDAG!

Firandet av Malin blev suveränt!:) God mat & trevligt sällskap!

Just nu sitter jag i skolan, men om bara någon minut ska jag åka hem till Ted, har hål fram till 12 så jag tänkte åka dit och plocka lite, dock är min kärlek inte hemma utan på sjukhuset och är han kvar där efter skolan ska jag åka dit och pussa på honom. Det är så mycket jobbigare när någon man tycker om mår dåligt än när man själv gör det ♥


2 FB-INBJUDNINGAR, EH?

SLÅ EN ESTET DAGEN!!
den 10 februari kl. 12:00
Kommer inte
Vackstanäs Studentskiva
den 6 april kl. 22:00
Kommer inte

RANDOM. Vart ligger ens Vackstanäs?? Och varför ska jag slå en stackars oskyldig estetare? Knas. Haha!

ONSDAG

Sitter i skolan och väntar på att "Etik & Livsfrågor" ska sätta igång, den roligaste, mest intressanta och lärorikaste kursen någonsin:) Har långdag idag, slutar halv fem, men det spelar inte så stor roll när de sista tre timmarna består av favorit kursen.

Ikväll ska Malin firas, blir middag på stan. Alla tjejer samlade:) Kamera ska med!


GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN GUMMAN!



HEMMA

Provet gick si så där, verkade som alla tyckte det var svårt, aja, bara att hålla tummarna för G åtminstonde..
Nu ska jag städa nere, är pisstrött men känner att jag måste få nån ordning på oredan, har skjutit upp det för länge nu.  


Det fanns en tid då jag var jävligt duktig på egopict.. Zöt, haha..


TISDAG

Sitter i skolan och pluggar till geografiprovet som är senare idag, eftersom det har gått så dåligt som det bara är möjligt på de senaste geografiproven måste detta verkligen gå vägen! Geografi är verkligen inte min grej, totalt ointresserad.

Hur som helst, igår tog jag det bara lugnt, lite för lugnt, borde pluggat mer.. Hm. Jag tände en massa ljus och kröp ner i soffan under en filt i väntan på att Ted skulle komma hem. När hjärtat sen kom hem åt vi middag, färsk pasta med skaldjur och vitlöksbaguett, mums!

Nu ska jag fortsätta med plugget, ni kan ju hålla tummisarna för mig runt 13.00.. :)


NO MORE MATH!

Provet är gjort och kursen klar, hur skönt som helst. Men känns ganska konstigt att aldrig mer behöva klaga över en jobbig matteläxa eller sitta på en urtråkigt mattelektion och kladda i mattehäftet..


GODMORGON / MÅNDAG

Sovmorgon till 12.30, känns fint en måndagsmorgon som denna. Tredje natten i rad jag sovit ensam nu, har inte hänt på hur länge som helst. Tur att hjärtat sitter i bilen påväg hem nu!

Ska strax packa mitt pick och pack och bege mig till skolan, matteprov (mitt livs sista matteprov!!), geografi och historia står på dagens schema.

Hade föresten en såå mysig kväll igår med mamma & Moa! Puss på er!

Ha en bra måndag:)

SÖNDAG & FARS DAG

Mysig middag i Vika igår även fast jag var tvungen att åka in mot stan lite för tidigt, fick skjuts av Lars till Norslund där jag mötte upp Malin, hennes b-friend och Linda. Sen åkte vi till förfesten, dit även Sara och Towe kom. Blev väl en ganska halvdan kväll och jag hade mycket hellre stannat hos mormor och morfar. Men det var kul att träffa tjejerna iaf:)

Muppbild från igår, haha.

Idag har jag och Malin dömt innebandy, Claras lag som spelade. Gick väl som förra gången, typ. Fortfarande väldigt kul iallafall! Jag dömde ett frislag på hela matchen idag och det var till fördel för min syster, undra om det är det som kallas att vara partisk??

Sen har jag varit på hundkurs med mamma och Totte, idag var det spårning som gällde och det grejade Totte galant, sen att han är så full i bus är bara charmigt, lydig men busig, det är okej! 

Sen har vi firat världens bästa pappa på Fars Dag!♥ Med finmiddag och presenter. Och efter det badade vi Totte, borstade igenom all päls, fönade osv, så nu är han så fin så!

Puh va mycket det blev. Nu ska jag ladda för familjesnack, wish me luck!!

MOT VIKA

Nu har jag precis sminkat mig och ska låta den sjunka in liten innan jag klär på mig. Ska ju som jag tidigare skrev på middag ikväll, sen lutar det åt utgång med Linda, Malin, Sara och Towe, beror lite på när jag kommer hem!

Ha en bra lördagskväll!


HERREGUD VA DENNA KVINNA ÄR VACKER!!


GODMORGON

Gick och la mig i tid igår och imorse när klockan ringde vid sju för att jag skulle gå ut med Totte var jag ovanligt pigg! Tog en lång promenad ute i snön och verkligen njöt.

Ikväll ska jag på släktmiddag till mormor och morfar, jag har föresten glömt att berättat att jag fick en liten kusin i veckan! Längtar tills jag får träffa sötnosen!

Nu ska jag fortsätta titta på filmen jag börjat se


SKUM BOK


FREDAG

Hejåhå, gud så skönt med fredag!

Igår var jag skolledig, behövdes verkligen en ledig dag veckan efter ett lov sådär. Var med mamma på jobbet, tycker det är så kul med alla små söta barn:)

Sen så tränade jag innebandy med mitt gamla lag igår kväll, var så himlahimla kul! Visst har jag självklart tappat en hel del men jag känner i kroppen att det inte sitter så långt in ändå, det finns där och efter några månader tror jag att jag skulle kunna vara på en hyffsad okej nivå. Får se vad som händer i framtiden helt enkelt:)

Efter träningen hade världens bästa gjort tacos och tänt massa ljus, jättemysigt! Sen sov jag som en prinsessa brevid min prins hela natten.

Imorse åkte Ted iväg till annan ort över helgen och min helg ska spenderas med mamma och pappa, mys.

Nu har Adam visat sina nya hockeygrejer, och strax är det sängdags. Sovgott!



ONSDAG

Eftermiddagen igår blev himla bra, sjukhusbesöket gick finemang och sen bortprioriterade jag plugget och åkte och fikade med Ted hos hans bror, sambo och son. Anton är sååå söt, smälter varje gång jag är där, åh vilken liten glädjespridare han är!!

Nu på morgonen har jag simmat med klassen, eller tränat kajakpaddling rättare sagt, eskimåsvängar osv, ganska kul faktiskt. Nu ska jag plugga lite inför min redovisning senare idag, ska diskutera en hel massa om dödsstraff.

Det är massvis med snö ute nu, helt underbart! Den allra första snön som legat kvar kom igår:)

TISDAG

Hej mina små bloggisar, haha..

Har ganska jättebråttom men tänkte bara skriva en liten kortis. Jo, igår efter skolan åkte jag hem en timme innan jag åkte och handlade och sen åkte till Ted. Vi gick och såg på Saw 3D med Lindström, Aronsson och Jone. Himla äcklig film men sevärd! Sen somnade jag gott i soffan i famnen på min lycka.

Nu ska jag ta bussen till sjukhuset, är så grymt opepp så det finns inte.. Och när jag kommer hem har jag en hel hög med plugg att sätta tänderna i. Helg snart?!


MÅNDAG

Då var höstlovet över för detta år, och jag har haft ett riktigt bra lov! Väldigt lugnt och jäkligt bra utnyttjat!

I fredags blev det en spontan utgång, superlyckat! På lördagmorgon gick jag upp vid åtta för att åka och döma min livs första innebandymatch med Malin, gick bättre än väntat och det var riktigt skoj, efter det hem till Ted, duschade och sen åkte vi ner på stan en stund innan vi åkte på kalas, Teds farfar fyllde år och det firades med en massa släkt, smörgåstårta, fika och presenter, jättejättetrevligt! Sen åkte jag på middag till familjen Bergman med mamma, pappa och syskonen minus Moa som stannade hemma. Sen blev det lite förfest hos mig med en del folk, dom andra drog vidare medan jag kände att den trevliga förfesten räckte gott och väl, istället åkte jag med Ted till kyrkogården och kollade på alla hundratals ljus, det var alldeles stjärnklart och allt var så otroligt vackert. Total lycka!
Igår var jag på hundkurs, fikade med mamma, Therese och Maria och sen bar det av hem till Ted!

Nu sitter jag i skolan och väntar på att Malin ska sluta så vi kan åka ner till Kristine och käka, missade att jag inte hade något individuelltval idag, skulle egentligen haft sovmorgon till halv ett alltså, lite surt, men nu har jag iallafall fått en jäkla massa läxor gjorda.


FÖRFEST/ MAJA&MOA



Förfestar med min syster, älskling, Andreas och snart kommer Linnea också, ikväll ska vi inte ta det lugnt!

TORSDAG

Hade det ganska körigt igår, alltså ingen tid åt bloggning. Jobbade nio-halv fyra, sen tränade jag, kollade på talangmatchen och sen åkte jag hem till Ted. Han var dock ute på vift och jag gjorde misstaget att titta på en läskig film, ensam, kunde inte somna förens hjärtat kom hem, buhu, så jag var gaanska trött imorse.

Idag blev det en lite kortare dag på jobbet, vilket verkligen behövdes! Nu väntar jag på att Ted ska komma, får se vad vi hittar på:)

TISDAG

Har varit en övertrött chey idag som somnade alldeles för sent igår och som tog bussen från Hagagatan till jobbet alldeles för tidigt, men nu efter en timmes nap är jag fit for fight igen, hehe. Ska till gymmet strax, fokus på förbränning idag, får sällskap utav Malin som också köpt gymkort nu, great!!:) Men först ska jag äta middag och svänga förbi biblioteket.

Haha.. Riktigt gammal, men söt(!!) bild på mig och Malin!


MÅNDAG

Måndag och första "riktiga" dagen på höstlovet. Har jobbat på Haga med Sandra som jag förhoppningsvis ska göra en hel del denna vecka. Nu ska jag hoppa in i duschen sen styra upp kvällen, börjar 9.00 imorgon så det blir i vilket fall som helst en lugn kväll. 

:)!! 


DIPLOM


RSS 2.0