BARA FESTEN KVAR!!

Nu kan jag också, äntligen(!!), säga att det bara är festen kvar.. plus ett år sen då, haha! Fyfan va skönt. Har pratat med lite lärare och jag är i hamn med allt, så himla skönt, även de uppgifter som hängt med sen ettan då jag bara gick 50 procent är nu gjorda, så nu är jag också helt klar med ettan! Åååh va mycket som släppt från mina axlar idag:)

Och föresten, idag fick Ida och Tobias en liten son. Såg det på facebook alldeles precis och fick en och annan glädjetår. Följt hennes blogg enda sen början av graviditeten så känns som man varit med lite på resan haha. Känner inte Ida men vi har gemensamma kompisar så vi festade en del tillsammans för nått år sedan:)

Nu ska jag ta och fortsätta med städningen, sen ska jag ta ett bad och ett glas vin. Njutanjutanjuta över att allt plugg är över och att det inte finns en endaste liten sak som gör ont i magen:)


CAROLINA WALLIN

Hade ingenaning om att hon kommer på lördag, hon är ju superduktig, gud va kul:) Måste se!

Har inte gjort så mycket vettigt idag, pluggat lite iaf.. Nu ska jag fortsätta se dokumentären om Victoria på fyran, lipar hela tiden.. Sen måste jag plugga lite till, sista riktiga plugg-rycket nu!

BIKINI-PERFEKTION


MÅNDAG, IGEN

Veckan gick så fort, alla veckor går fort, herregud, det är fan sommarlov snart, galet!

Veckan bestod av plugg, fick en massa bra gjort, skönt att kunna bocka av jobbiga grejer som legat över en. Och imorgon kan jag bocka av två saker till sen är det bara lite småsaker som ska göras. I fredags jobbade jag, sen blev det förfest hos Charlie med älskling och massa skönt folk, sen Etage. Kul kväll men fy va sliten jag va i lördags, mådde verkligen piss och inte nog med det så hade jag världens mensvärk så blev inge jobb för mig, segt, låg och gnällde hela dagen i princip, stackars Ted, haha. Sen åkte vi och storhandlade, så nu är både kyl och frys proppfulla med massa smaskens. Sen på kvällen tog vi motorcykeln till Näset och fikade med Olle, dom bor så fint alldeles vid vattnet, åh!
Sen igår jobbade jag, sen blev det filmmys resten av kvällen med min fina fina Ted.

Idag har jag köat å köat lite till, men nu har jag äntligen min campingbiljett till P&L, wiho:)! Missade dock två lektioner, mindre wiho, haha..

Och idag är det en månad sen jag & Ted förlovade oss♥ Love you!


MÅNDAG

Den här måndagen blev riktigt bra tillslut trots att jag va trött som bara fan imorse, ville sååå gärna ligga kvar i sängen, och Ted åkte till Uppsala idag också så det gjorde ju inte saken så mycket bättre, min finis.

Efter skolan åkte jag till Hosjö, sen åkte jag, pappa och Adam och övningskörde och sen blev det en tur till rangen. Första gången jag var där i år och det var jätteskoj, ska försöka ta mig dit igen i veckan och hålla i golfen i sommar:) Sen åkte vi och köpte glass innan dom skjutsade hem mig. Mysig eftermiddag:)

Min favoritglass, mums!


Nu sitter jag och tittar på någon dokumentär på fyran om åttaåriga flickor som bor på internatskola, dom gråter och längtar hem och nej usch, dom är ju alldeles för små för att flytta från mamma och pappa!


SUNNY SUNDAY

Vilken rolig helg jag haft! Va så kul att träffa tjejerna igår, var så länge sen sist, blev först mys i en park innan vi åkte på fest inne i stan! Och jäklar va länge sen jag var på hemmafest med folk i min ålder, haha, minns inte senaste gången! Jag går ju oftast ut med Ted och hans/våra kompisar och då blir det ju oftast krogen och om inte så blir det ju iallafall ingen fest med folk i min ålder. Men det va skoj, kändes lite som back in days, haha:) Ted kom och hämtade mig runt ett så jag är inte allt för trött idag, skönt.


Idag har jag och Ted åkte mc hela dagen, så jäkla mysigt♥, vi åkte först och åt vid Slussen och sen åkte vi till Torsång och runt lite överallt. Sen åt vi middag hos mamma och pappa, och var nere vid sjön och badade med Totte:)

Nu är Ted ute och åker lite tsm med Lindström, dom skulle inte vara borta allt för länge så sen blir det popcorn och ice tea framför nio-filmen på femman innan det blir tack & godnatt!


LÖRDAG

Blev förfest/middag igår med Malin, Emma, två grannar jag glömt namnet på, oppps, Pontus, David och Adam. Vi blev bjudna på löjrom till förrätt, sen till varmrätt åt vi ren och en jättegod gratäng och sallad med soltorkade tomater och massa gott.

Efter middagen åkte vi vidare till Klin i Borlänge, första gången jag var där och jag blev riktigt besviken.. Vi kom väl dit runt elva-tolv, så visst det hade väl inte riktigt kommit igång än men nej endå, jag gillade det inte. Litet, trångt och mycket folk bara. Så vi ringde tillbaks skjutsen och jag åkte till älskling och Aron. Vid två blev det efterfest hos Charlie och vi blev kvar där till fem imorse, sen blev det en promenad hem genom stan, det var jätteljust ute och solen höll precis på att gå upp, jättemysigt.

Idag har jag och Ted bara slöat, vi tog en promenad och handlade, men annars har vi mest legat i soffan och jag har badat. Nu lagar Ted middag- potatisgratäng, kött å bea, mums. Och efter maten ska jag sätta på mig något vettigt och möta upp tjejerna för några glas vin och sen får vi se vart kvällen tar vägen!:)

TORSDAG

För tillfället känns faktiskt allt i mitt liv viktigare än att plugga, att gå ut med soporna känns viktigare, att måla naglarna lika så och att sortera sminklådan som jag inte gjort på hundra år känns just precis idag jätteviktigt. Min hjärna har tagit sommarlov, och jag vill så gärna haka på men icke sa nicke, har en jäkla massa kvar att göra.. Men för att få någonting gjort idag överhuvudtaget gäller det att prioritera, så geografin lägger jag åt sidan över helgen och pluggar så mycket jag bara orkar inför provet imorgon istället.

Ted är i Uppsala och jag har legat sjukt hemma i Hosjö i veckan. Igår var vi på cirkus, så himla mysigt, en årlig tradition, och idag var jag tillbaks i skolan. Höll ett seminarium inför klassen idag, kändes som det gick riktigt bra, sen höll jag på att tuppa av på rasten, så då blev det en powernap hos skolsyster ínnan jag tog mig till Lindström och Aron för lite skitsnack! Sen va jag ut på en riktig långis med min lilla Tott, att ta en promenad ger en mycket mer energi än en tupplur:)

Nu måste jag fan plugga, åh.

MÅNDAG

Min helg har bestått av jobb, jobb, jobb, dop för min fina lilla kusin Emil, söndagsmys i Holtäkt, supermysig ridtur med Monika, mc-tur i regnet och sist men inte minst däckade jag och älskling i soffan framför en urgullig kärleksfilm igår kväll.

Imorse var jag på Elsborg familjecentral på besök, vilket ställe alltså! Dit ska jag absolut gå med mina kids:) Sen mådde jag dåligt och åkte hem och spydde men nu mår jag bättre iaf...

Har en slitsam vecka framför mig med en massa plugg.. Men också en jävligt kul helg, wihoo!:)


UPDATE FRÅN HOSJÖ

Jag har det så mysigt så! Kom precis in från favoritrundan med Totte, nu blir det duschen sen tv-mys med min kära mor.


ONSDAG

Igår va den absolut varmaste dagen hittills, helt underbart! Jag hade kortdag i skolan, sen njöt jag av solen resten av dagen, lovely! Idag är det också fint väder, men inte riktigt lika varmt.

Imorse åkte Ted till Uppsala och blir kvar där tills fredag, jag ska passa på att hälsa på i Hosjö dessa dagar, ska bli mysigt! Minst inte sist jag sov där!

Idag har jag en lång dag, med bland annat prov och en stor inlämningsuppgift som ska bli klar, men först ska jag ladda batterierna genom att se film på engelskan och sen ska jag se till att det blir några timmar ute i solen också:)

ALLDELES PERFEKT!

http://bostad.lansfast.se/AllaBilder.aspx?from=Hemnet&typ=CMBoLgh&GUID=3T7BVC8MD3C4NR61

Blir knäpp, ni anar inte hur mycket jag vill bo där. Ska ringa Ted och grina nu.. Vill vill vill vill!

GODMORGON / UNDERBARA SOL


MIN HELG / SÖNDAG

I lördags var jag på Rättviksmarknad med älskling, Lindström, Oliver, Roger, Douglas och Tilda! Barnen åkte karuseller och vi åt marknadssnask och hade det trevligt! Sen åkte vi hem till Lindström, jag fixade i ordning mig och åkte sedan till Emma för att fira hennes 18-årsdag, där var även Sandra, Malin, Linda, Evelina och Astrid, vi förfestade där innan vi begav oss vidare till stan, blev Etage för mig och Sandra medan resten av gänget åkte i väg på sitt. Riktigt skoj kväll både hemma hos Emma och på Etage! Alldeles för länge sen jag och Sandra va ut tillsammans!

Idag har jag hängt på Bryggcafet med Ted, Lindström och lilla Oliver, sen åkte jag till Hosjö, blev en massa bus med alla djur och alla syskon, haha!:) Sen åkte vi ner till sjön så Totte fick bada, han älskar det! Sen kom Ted och vi spelade badmintoon, åt middag och Ted och Adam lekte, Adam verkligen avgudar Ted!


Fantastiskt fint väder vi har haft idag föresten, underbart!


MAYBE NUMBER 2


17.15

Mötte upp Malin & Emma på stan, tog en tur, köpte ett par ballerina, svarta i mocka med roset, skitsöta och klassiska, sen tog vi en fika på Waynes. Sen kom mamma och hämtade oss och nu är jag hemma i Hosjö och hälsar på, Ted är och hjälper Aron med sin buss! Han har köpt en fullstor buss som han håller på att bygger om till en husbuss, så jävla coolt. Den kommer bli grym på Peace and Love!

Ikväll blir det lugnt, ska äta middag här i Hosjö sen när jag kommer hem till stan ska jag krypa ner i soffan och bara mysa resten av kvällen. Tända ljus och bara vara.

Jag och världens bästa syskon, älskar er!


FREDAG

Igår åkte jag somsagt till Hosjö och hälsade på, lekte med min Tott och det lilla nytillskottet som växer så det knakar! Sen blev det en liten tur med mamma på stan, kollade efter doppresent till lille Emil, va så mysigt med liten egen mamma-tid:) Sen åkte jag och Ted och handlade mat inför kvällen och helgen.

Idag har jag haft nationelltprov i engelska som inte gick sådär jättebra, tycker ämet "Generations" va lite krångligt.. Har svenska om en stund sen ska jag ner på stan!

11.50

Lindström kom förbi igår och kikade på hockey med oss, Sverige vann över USA, nicenice. Annars idag har jag haft prov, som inte gick bra alls, men nu är det iallafall gjort, sen efter skolan ska jag åka till Hosjö och hälsa på:)
Snart helg! Veckorna går såå fort!

ONSDAG

Det här är fasiken sista dagen jag går med ryggont, imorgon ringer jag doktorn! Har haft ont flera veckor nu och det har inte blivit ens lite bättre, jättejobbigt!

Annars är allt bra:) Jag pluggar inför provet imorgon och Ted och Hasse är ute och skruvar med motorcykeln, ska gå ner och kika hur det går för dom alldeles strax och sen måste jag ta ett bad och se om det hjälper mot ryggvärken.


MÅNDAG

Fytusan va trött jag är i dag, låg uppe och tittade på film alldeles för länge igår. Såg Heartbreak hotel, jättehärlig film! Jag och Ted låg i soffan och skrattade i kapp:)

Hade långdag i skolan, jättesegt, trots att jag försov mig på morgonen och fick en alldeles för lång, men mycket välbehövlig, sovmorgon haha.. Sen var jag ner en tur på stan och kikade på jeans, mina favoriter har gått sönder, skittrist. Hittade inga nya heller.. Sen åkte jag och handlade sen hem och åt med Ted som hade sin första dag på nya jobbet idag, han trivdes och det gick bra:)

Before school- pigg chey!

After school- trött chey! Älskling ligger och sover borta i soffan, tröttis.


Nu ska jag väcka Ted så vi kan titta på En unge i minuten:)

♥110430♥

I lördags tog jag och Ted årets första mc-tur, vi åkte till Hotell Klockargården där Ted hade bokat ett så fint rum till oss. Vi började med att äta lite smått och gott, ost och kex mm, sen hade Ted bokat massage till mig på hotellets spa, så efter fikat gick jag dit och fick en gudomligt skön massage av en massör vid namn Sanna, sen upp till rummet där jag och hjärtat tog ett bubbelbad och ett glas rött, vi gjorde oss i ordning för kvällens middag och begav oss sedan iväg till hotellets resturang. Till förrätt åt jag sparris med pilgrimsmusslor, Ted åt oxsvans och någon slags soppa, till varmrätt åt vi båda oxkind, och gud så gott det var, till efterrätt åt vi glass med hjortronsylt, mumsmums. Sen gick vi upp på rummet, vi satt i den stora himmelsängen och där bytte vi ringar, och det var så romantiskt, som på film, kunde inte blivit mer perfekt. Efter det tog vi en promenad i byn, eftersom det var Valborg var det mycket folk ute och vi gick till brasan med utsikt över Siljan och stod där och myste ett tag, sen gick vi och tog lite fina bilder tillsammans och ja stämningen var magisk. Sen gick vi upp till rummet och tog ännu ett bad i bubbelbadkaret, vi skålade med champagn och låg bara och njöt av stunden.

Morgonen efter åt vi en god hotellfrukost, sen tog vi och åkte och hälsade på farmor och farfar, var så länge sen jag var i Leksand hos farmor och farfar och jag har verkligen saknat dom, och Leksand. Trivs himla bra där! Sen åkte vi hem till Falun och till Hosjö där vi åt middag med mamma och syskonen, pappa är i Portugal och spelar golf. Mamma bjöd på en av mina favoriträtter, räkgryta, så sjukt gott. Sen åkte vi hem och bara myste resten av kvällen.

Jag kunde inte haft en finare helg och en bättre förlovning, allt var perfekt och det kunde inte blivit annat med tanke på att Ted är min skatt, jag älskar honom så och jag är så lycklig att han numera är min fästman♥ Jag älskar dig så!


RSS 2.0