SEG

Är nog inte helt frisk ännu, är jättetrött trots att jag kom i säng i tid igår och vill bara hem och dra täcket över huvudet, typ.

Annars har jag precis bestämt mig för vad som kommer bli min första tattoo, ska höra med älskling vem han tycker jag ska gå till, sen ringa och boka tid i eftermiddag! Kommer aldrig någonsin kunna ångra denna, finns inte en chans!

Nu ska jag äta med Emma:)


MIRANDA KERR & HER BABY BOY


ONSDAG

Wii, blev precis skitglad! Jo jag brukar jobba till kl sex på fredagar men nu på fredag skulle jag jobba några timmar extra, till kl åtta, och det är herrmatch då, semifinal mot Warberg, och jag, som aldrig missar en match, blev ju väldans ledsen över att inte kunna gå. Men då läser jag nu på facebook att matchen är framflyttad till kl 21.00! Så jävla bra! Hejahejaheja Falun!!

Hur som helst, jag mår bättre idag, jätteskönt. Ska åka till Kristine om en stund, kursstart för praktisk spädbarnsvård, ska bli skoj! Sen beroende på hur jag mår senare idag ska jag kanske till Victuscella, well, vi får se.

Håller tummisarna för lillebror som antagligen ska opereras idag, puss på dig!

Nu: Dags att klä på sig!


USCH, FY & BLÄ

Vilken natt, vaknade vid två tiden och sen spydde jag fram till sju på morgonen, förskräckligt obehagligt och hemskt utmattande! Har spenderat dagen i sängen, kikade klart på Black Swan som jag och Ted började se för någon månad sen, herrejösses va Nathalie Portman är snygg! Nu har jag fått i mig blåbärssoppa, avslagen cola och lite färsk pasta, och hittills har jag fått behållt allt, skönt. Tror inte det är magsjuka jag har utan att jag fått i mig nått olämpligt, håller tummarna för att jag är piggelin imorgon!

Dags att krypa ner i sängen igen, sovgott!

MÅNDAG!

Ny vecka igen efter en trevlig helg! Jobbade hela helgen, efter jobbet på fredagen åkte jag med mamma och handlade mat, fina vårblommor och krukor, och fredagsmys. Sen när jag skulle upp i lägenheten ramlade jag och slog knäna, fytusan va ont det gjorde! Lagade middag till mig och min man, blev supergott, sen skulle vi till Aron men jag hade alldeles för ont i knäna för att följa med och sen kände jag att jag behövde sova så jag orkade upp till jobbet. På lördagen blev det en riktigt hektiskt arbetsdag, sen Etage med älskling, Therese, Aron och en massa andra, va sjukt skoj! Dansade och drack en himla massa gott, farligt när det är massa gratis dricka i vipen..! Sen blev det efterfest hemma hos mig och Ted, och sen somnade jag och hjärtat gott! Dagen efter hämtade Mathias upp mig och vi åkte och jobbade, fy va trött jag var, men det funkade!

Och idag har jag varit i skolan, big suprise, haha. Hade min sista rättskunskapslektion, skönt!! Sen åt jag lunch med Malin, Emma och Evelina, gick en tur på stan, köpte en superfin blus som jag tänkte ha på onsdag då det blir party igen, sen åkte jag hem, sen skulle Ted till advokaten så då följde jag med honom ner på stan, sen var jag en tur till pappas kontor, sen hem till Hosjö. Ja, så har dagen sett ut hittills.

Nu ska jag duscha hade jag tänkt!


CAUSE I MAY BE BAD, BUT I'M PERFECTLY GOOD AT IT

Precis hemkommen från krogen, har dansat en jävla massa med fina Therese och chillat i vipen med världens bästa älskling och hans kompisar! Nu står klockan på 05.20, jobb om bara några timmar!

NU: Efterfest!


STRESS

Fytusan, är såå nervös inför onsdagens prov att jag inte vet vad.. Nu luktar det gott från köket, Ted lagar mat! Ikväll blir det en tidig kväll så jag mäktar med morgondagen, plusspluggpluggpluggplugg, och så ska jag på utbildning med jobbet fem-åtta vilket ska bli skoj!


FINFINA BIKINIS TILL SOMMAREN!



MÅNDAG

Hur mår ni? Jag har lite ont i magen, jobbigt, men annars mår jag bra!

Igår efter jobbet kikade jag på dammatchen, dom förlorade.. sen gick jag och handlade, åt middag, efter middag åkte Ted till gymmet och jag somnade i soffan.

Nu ska jag möta Emma!


NATTI / LÖRDAG

Igår jobbade jag, kollade på AIK-Falun med Malin, såg på Bröderna Karlsson med älskling och somnade alldeles för sent i Teds famn.  Sen idag jobbade jag, sen skulle jag och Ted ta en promenad upp till Lugnet i det fina vädret men vi hamnade i soffan istället, jag trött efter jobbet och Ted trött efter gymmet, så kan det gå!

Hade tänkt sova alldeles strax, ska ut med Tottelitott först och om jag orkar ska jag måla om naglarna. Jobb 10-17 imorgon!


TORSDAG / 20.31

Det bränner lite på mina kinder efter min och Tottes långa lekstund ute i solen idag, våren och sommaren närmar sig med stormsteg, fantastiskt!

Gårdagen var trevlig, blev middag på Victuscella och mycket gossips, fixade bland annat en blinddate till Malin!

Idag har jag varit nere en stund på stan, köpte två tröjor, en himmelsktdoftande lotion och ett slags serum till håret. Sen har jag tagit en promenad uppe på Lugnet med Totte, och handlat lite gotta till mig och älskling som är påväg hit nu!


SNYGG TJEJ SNYGG TATTOO


GODMORGON



Fick sovmorgon imorse, pappa var snäll och tog ut Totte på morgonpromenaden! Idag ska jag bara ta det lungt, hänga ute i solen med en solstol, en kopp kaffe och good music i öronen, Totte ska förstås också få vara med!

Och ikväll ska jag ut och käka middag med Sandra & Malin.

TISDAG- NU TAR JAG HELG

Hej på er.

Så här sent brukar jag verkligen aldrig va uppe på vardagar, fan det här kommer rubba min fina rytm totalt.

Idag har jag varit i skolan, hade ett litet samtal med min nk-lärare angående en uppgift om mat och hälsa vi arbetar med just nu, vi diskuterade lite om jag skulle göra den eller få en egen, annan uppgift. Men jag bestämde mig för att göra samma uppgift som resten av klassen, det kommer funka.

Sen var jag en tur på stan, köpte en plånbok, hårgrejer och lite sånt, och så gjorde jag ett kanonfynd i form av en jacka, toppen! Nu gäller det bara att jag hittar ett par skinn stövlar, vet precis hur jag vill att de ska se ut men icke sa nicke, hittar inga fina som faller mig i smaken. Är så trött på alla dessa boots, tycker dels att dom är osmickrande för benen och ja nej, jag vill ha ett par klassiska skinnstövlar. Mina favoriter gick sönder för några månader sen och nu går jag runt i ett par skinnstövlar från Vagabond, som jag dock gillar, men skulle vilja ha ett par till också.

Sen nu på kvällen har jag spelat match, gick inge vidare men jag hade räknat med det eftersom det var första matchen på väldigtväldigt länge, kul som fan va det iallafall! Och vi vann!

Nu ska jag hoppa in i duschen! Och juste föresten, idag får jag, och resten av klassen, helg! Hur skönt som helst.

UTFLYKT MED HJÄRTAT


Har varit ute på Runn hela eftermiddagen med älskling, vi åkte långfärdsskridskor, drack varm choklad och myste i det fina vädret♥

EN LITEN TJUVTITT



I sommar kommer jag bo i en helt underbart fin virkad klänning, åh!

MÅNDAG!

Då var det måndag igen och somvanligt har jag inte tid att blogga på helgerna, men nu så!

I fredags var jag och Ted som sagt på John, Teds farfars, begravning. Det var så fint och solen sken från en helblå himmel för hans skull denna fredag. Efter begravningsgudstjänsten åkte vi allesammans och åt.
På kvällen var vi hemma hos Lindström med Linda, drack lite vin och tog det bara lugnt.

Så här såg jag ut på begravningen.


Och älskling va superstilig i kostym!

På lördagen jobbade jag, tog en promenad i det fina vädret hem, sen blev det fantastiskt god middag hemma hos Jonas som Ted tillagat, sen satte vi på en film men jag somnade i inledningen och sen väckte hjärtat mig när det var dags för oss att gå hem.

Igår jobbade jag, sen kom Ted och hämtade mig och vi åkte hem och chillade bara.


Och idag är det somsagt måndag, jag har sovmorgon till halv ett, skönt! Tre av mina lärare är i Ryssland så det är en himla massa lektioner inställda, så denna vecka kommer bli jättelugn, sen har jag studiedag på torsdag också, finemang!

EN LITEN UPDATE / TORSDAG

Är i skolan, en lektion kvar sen ska jag sola hade jag tänkt och sen hem till Hosjö och hämta kläder inför morgondagens begravning.. Efter det ska jag hem till Hagagatan, fixa och dona lite med mig själv, och sen ikväll ska jag och hjärtat ha en extrasupermyskväll.


GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA ADAM!



Grattis älskadeälskade lillebror på din 7-årsdag!


TISDAG

Igår efter en låång skoldag mötte jag upp mamma som hade med sig mina skinnstövlar, sen så handlade Ted medan jag plockade ihop i lägenheten. Efter det blev det god måndagsmiddag framför tvn i den nystädade lägenheten i form av potatissallad och kyckling, mums.

Imorse var jag förskräckligt morgontrött, usch å fy, va trött hela dagen i skolan också. Avskyr att känna mig energilös och omotiverad.

Nu ska jag ta en powernap och efter det blir det innebandyträning! :)

Har länge letat efter ett par jeans med låg midja, och simsalabim, här om dagen hittade jag ett par i garderoben, perfect! (Bilden är tagen i ett omklädningsrum)


DET ÄR ETT EVIGT TJATANDE MEN...


MÅNDAG / BACK TO SCHOOL

Då va lovet över, känns väl inte sådär jättekul men inte jättejobbigt heller. Snart påsklov:) Efter det mysiga födelsedagskalaset för Adam igår åkte jag in till stan, gick hem till Lindström och kikade på Solsidan med han och älskling. Sen åkte vi och köpte käk och sen hem.

Nu har jag precis haft rättskunskap, puh, alldeles för lång lektion..


SÖNDAG


Bilder från i fredags, tagna med mobilen.

I fredags va vi ut och firade Sandra somsagt, jättetrevligt! Vi startade på Victuscella, åt fantastiskt god mat, drack gott vin och hade det hemskt trevligt. Vid halv 12 gick jag och Sandra vidare till Etage där vi slog klackarna i taket, hehe! Ganska lite folk och apdålig musik men det va skoj endå! Träffade en del kompisar jag inte sett på länge, skoj!

Sen åkte jag hem och sov med en apfull pojkvän, haha!


Igår va jag en tur på stan, köpte en jäkligt fint tröja, sen kikade jag på innebandy med mamma, pappa, Clara och Adam, SM-finaler, spännande! Sen var jag och Ted på bio och såg Sanctum, lätt en av de absolut bästa filmer jag någonsin sett, in måste se den, helt sjukt bra!


Nu kommer en del släkt hit, vi ska fira Adam som fyller år i veckan! Mormor hade med sig en massa fina kort, bland annat några på mig och älskling, dom var jättefina! Har köpt ett familjealbum till mig och Ted, där vi ska ha alla kort vi tar, så nu fick jag några fler dit, perfekt!

Nu måste jag rusa!!

FREDAG

Mina stövlar har kommit, wiii!:)

Idag har jag varit sällskap i bilen med Ted, vi åkte till Mora och tillbaks, en mysig biltur! Nu sitter jag och målar naglarna med senaste avsnittet av Debatt i bakgrunden, ska höra vad Kissie har att säga, haha... Känner mig jäkligt effektiv! Har varit och handlat också med pappsen!

Visst har vi ett helt fantastiskt fint väder?? Underbart!




Nu ska jag gå och lägga fram kläder som jag ska ha ikväll då Sandra ska firas!:)


21.20

Nu ska jag gå och lägga mig hade jag tänkt, så är jag förhoppningsvis piggare imorgon! Var iväg en vända nu på kvällen, köpte lite småsaker och var till biblioteket.

Ska sova ensam inatt utan älskling, minns inte senast jag gjorde det, känns jättekonstigt och inte alls kul, buhu:( Aja, måste väl försöka sova iaf, så godnatt och sovgott!

Mina och Teds hjärtmackor, sööööta!


BESLUTSÅNGEST


Köpa eller inte köpa är frågan... Dom är ju sjukt snygga och jag skulle lätt kunna bo i dom hela våren, men jag behöver ett par lite finare skinnstövlar nu till våren också, och ett par nya converse. Kanske ska vänta lite men då kanske dom tar slut, hmmm. Gud så fina dom äääär!

TRÖTT, SJUK & SLITEN SOM IN I..


Nä fy asså, idag är jag inte på topp! Skulle jobbat men kroppen säger ifrån, så idag blir det en uppladdningsdag! Måste vara frisk imorgon.

Igår jobbade jag iaf tio till fem, sen kikade jag på innebandy med pappa, Adam, Peter, Lina, Isa och Jossan, sen åkte jag och Ted och köpte kvällsfika, massa goda, och söta(!) korvar, stenungsbakat lantbröd, och kiwidrömdricka, mums! Sen såg vi en stund på Big Brother, å vilket jäkla skitprogram alltså! Nää inget slår Paradise Hotel, hehe. Tycker medelåldern va lite väl hög i BB-huset..? haha.

Hur som helst, vila och sånt är det jag ska ägna mig åt idag. Sen efter lunch måste jag ut en stund i det fina vädret!

NATTI

Efter jobbet imorgon, om jag hinner, ska jag ut på jakt efter denna byxdress eller kanske säger man shortsdress när det är korta ben? Hur som helst, denna tsm med svarta strumpbyxor, high heels, red lips, lockigt hår, ja ni hör ju, alldeles fantastiskt fint!

Bild från Dessis blogg, ha ha..

Nu ska jag strax gå och lägga mig, ska smörja in mig med min nya lotion först, luktar godis, mums, sen ska jag smsa Ted och säga att han absolut måste väcka mig när han kommer hem för jag är såå kramsjuk!
SOVGOTT!


DANNI KARLSSON


Hon är så sjukt jävla snygg, åååh. Rådiggar denna tjej, hennes utseende från topp till tå, personlighet (eller ja den bild jag fått av henne genom hennes blogg, media å så) och ja allt, tror fan att hon är perfekt alltså!

TISDAG

Hej på er! Skönt med sportlov, eller hur??:)

Jag är dock krasslig, fick stanna hemma från jobbet igår och idag är min enda jobblediga dag denna sportlovsvecka och jag hade en hel del planer men dom blir alltså inte av tyvärr. Aja, ganska skönt att göra absolut ingenting också..

Mormor och morfar var här och fikade i förmiddags, fick en jättefin blomma, sen åkte Ted till Lindström för att tapetsera och jag har varit och handlat med mamma, köpte lite småsaker. Ikväll ska jag träna lite lätt, så länge man inte har jätteont i halsen och feber tycker jag det är okej, jag blir ofta piggare när jag tränar!


RSS 2.0