MÅNDAG

Fick en behövlig sovmorgon imorse, var ut med Totte vid sju sen kunde jag krypa ner bredvid Ted en stund igen innan han skjutsade mig till skolan. Första lektionen är avklarad och snart väntar geografi. Slutar sent idag, men det känns skönt att snart ha avklarat veckans längsta dag så här i början av veckan.

Ikväll ska jag titta på innebandy!:)

SÖNDAG 30/1 2011

Nu va det länge sen jag bloggade, igen. Har haft en hel massa annat att göra och så kommer det vara i framtiden också. Men jag kommer att ha bloggen kvar, och kasta in ett och annat inlägg då och då.

Hur som helst. Jag har fyllt 18!! Jag har dansat och druckit goda, och alldeles för många drinkar på Etage, för att fira födelsedagen! Och igår blev det några glas vin och födelsedagsmiddag med mina fina tjejer. Kunde inte ha haft en bättre födelsedagshelg!:) 

Jag har världens toppenjobb, jobbar varje helg och kommer göra det i fortsättningen också. Även de närmsta loven. Skolan rullar på bra och jag är så lycklig med min underbara älskade Ted. Livet är så otroligt fantastiskt fint!

Nu står Ted i duschen, han har varit och gymmat, sen blir det film, söndagsmys och batteriuppladdning!




IDAG ÄR DET MIN DAG

Idag fyller jag 18 år! Det är nästan lite sjukt, på något vis, 18 år är faktiskt en väldans massa år när man tänker efter. Jag tycker det känns som att jag var 10 för bara ett tag sen och 15 känns som igår.. Hur som helst så känns det jäkligt bra att fylla år, oavsett siffran, men visst måste jag medge att 18 känns sjukt speciellt och jag kan knappt fatta att jag är myndig nu, galet och galet kul!

Än så länge har min dag varit lugn, har varit i skolan och haft svenskaprov, sen har jag varit hemma och bara tagit det lugnt med mamma och Ted. Senare ikväll kommer resten av familjen hem och även en del av släkten kommer förbi, resten kommer på middag imorgon! Tårtor har bakats och mamma är nu iväg och köper maten jag har valt för kvällen, thai!

Föresten, minns ni att jag skrev att Ted var och köpte ny bil igår? En BMW som var hur fin som helst verkligen! Och idag är det en jäkel som kör in i honom uppe på Knoppen så att bilen blir helt förstörd, felet går antagligen inte att laga heller.. Men det viktigaste är ju att Ted mår bra, men fyfan vilken jävla otur alltså!! Så sjukt jävla tråkigt.

Nu ska jag mysa med Ted medan vi inväntar maten! Och juste föresten, tusentusen tack för alla fina gratulationer!

TORSDAG / 20 JANUARI

När vi gick och la oss igår hade Ted feber, frossa och var inte alls pigg, och när jag vaknade imorse hade jag åkt på samma sak, jobbigt speciellt med tanke på att jag fyller år imorgon(!!) och att helgen är fullbokad. Är glad att jag flyttade fram middagen iallafall!

Hur som helst ville jag åka till skolan och få min redovisning på historian gjord, så jag kämpade mig dit och det känns så himla skönt nu! När jag kom hem pussade jag Ted hejdå, han skulle iväg och köpa ny bil idag, spännande! Sen gick jag ut på en långpromenad med Totte längst med sjön, solen lyste och himmlen var helblå, superhärligt.

Nu har jag duschat och ska strax tillbaks till skolan för utvecklingssamtal.


ONSDAG

PLUGG PLUGG PLUGG... Känns mer än vad det egentligen är, men endå, imorgon eftermiddag kommer jag kunna bocka av två inlämningsuppgifter och en redovisning, skönt! Sen är det bara ett svenskaprov kvar denna vecka innan jag ska andas ut.

Igår kväll var jag och mamma på föreläsning om droger i Falun, Ted & Lindström var också där en stund, själva föreläsningen gav mig inte så mycket, mindre än jag trott iallafall, men jag är glad att jag gick! Det som gjorde mig väldigt förvånad var att det var ca 100 pers där, 1000 inbjudningar hade skickats ut, väldigt konstigt att så få kom med tanke på att droger är väldigt vanligt och något som förekommer på nästan varje liten sketen hemmafest i Falun.

Nu måste jag fortsätta att plugga!! Snart fredag!!!

MÅNDAG

Hade en så himla mysig gårdag, söndagsångest existerar inte! Solade några minuter, tittade två perioder på Moas match, dom vann! Sen åkte vi till Sundborn och där bjöds det på en helt fantastisk innebandymatch, IBF Falun-Sundborn, pojkar-04! Adam är så himla underbar, vilken stjärna min älskade lilla lillebror är! Sen blev det Solsidan och givetvis Morden i Midsomer, innan det blev nattinatti för mig och min älskade.

Idag har det inte hänt så mycket, hade rättskunskap för första gången, tror det kommer bli en riktigt rolig kurs men har svårt att tro att den kommer kunna slå Etik & livsfrågor.. Sen kom världens bästa mamma och hämtade mig!

Nu sitter jag och kikar på tv med Ted och Jonas, strax middag!

SÖNDAG :)

Igår dömde jag först en match på morgonkvisten, sen jobbade jag några timmar. Sen blev det middag och myskväll hemma i Hosjö med hjärtat och resten av familjen. Är så lycklig att Ted är hemma från sjukhuset!

Idag gick jag upp vid åtta för en promenad med Totte, tog en längre tur för det var så himla skönt väder och vi passade som vanligt på att träna lite längst med vägen. Sen kröp jag ner bredvid Ted igen och myste en timme.

Idag blir det innebandy för hela slanten, vi ska se Moa och Adams match. Jag ska försöka sola och springa in på HM innan Moas match också, hoppas jag hinner! Och Ted ska förbi sjukhuset för medicinering en snabbis.

Nu måste jag platta mitt ruffs!

HELG!

Veckan har gått så jäkla fort, jätteskönt, och detta blir min sista helg som omyndig liten skitunge, om en vecka blir jag 18, helt galet va tiden går fort! Det känns faktiskt väldigt speciellt på nått vis, och det ska framför allt bli skönt! Ted och jag umgås enbart med folk i Teds ålder och äldre, och då är det en fördel om jag också kommer in överallt, att jag också kan ta ett glas vin till maten när vi käkar ute osv. Sen ska det bli svinkul att dansa på Etage med mina lovely tjejkompisar som en efter en också kommer fylla 18 i år, wihoo!

Är äntligen hemma efter en seg skoldag, en seg busstur och en seg och snorkall promenad från bussen, usch och fy, nu är det alldeles för kallt ute! Ska göra ingenting några minuter nu innan jag ska hoppa in i duschen och duscha av mig segheten, ikväll ska Ted få sova hemma och det blir en riktig myskväll!

GODNATT / 19.40

Jag är gristrött, ska ringa Ted och säga godnatt och sen ska jag sätta på ljudboken å sova.

Så här ensam känner jag mig i den stora sängen utan älsklingen...


TORSDAG / 10.53

Igår efter skolan var jag hos Ted en liten stund, sen åkte jag till Borlänge på hockeyträning med Adam! Han var sååå duktig och det var verkligen jätteskoj att se:) Sen kom mamma och hämtade oss och vi åkte och åt, sen hem och resten av kvällen tog jag det bara lugnt och gjorde ingenting vilket var jättelänge sen sist.

Idag är det torsdag och jag har det vanliga torsdagshålet, ett långt hål mellan dagens två enda lektioner, tycker faktiskt om alla dessa långa hål jag har om dagarna, då hinner jag göra alla läxor i skolan vilket är skönt. Slutar 13.15 och då ska jag upp till mina fina älskade underbara Ted!


ONSDAG!

Onsdag och mer än halva skolveckan avklarad, skönt! Har inte tid till att blogga som ni kanske förstår, åker upp till Ted på sjukhuset direkt efter skolan varje dag och är sen där till sent på kvällen. Ted blir bara bättre och bättre och det är så himla underbart att se:)

Har hunnit med att övningsköra med mamma och pappa för första gången också, igår gav vi oss ut på en liten tur. Har ju kört en en hel del med Ted i sommras, så jag kan redan ganska mycket! Gick iallafall jättebra, först visade jag mamma att jag kunde starta, växla, bromsa och allt sånt där nödvändigt och sen tog jag och pappa en tur ute på riktiga vägen, mötte bilar och människor, och allt gick kanon!

Bild från i sommras då jag och Ted visade Järnberg och Linda vad Ted lärt mig, Rally-Maja!!

MÅNDAG / SKOLDAGS

Hej på er!
Var ett tag sen jag bloggade nu, och det beror på att veckan har bestått av jobb och sjukhus, så jag har inte varit hemma mer än för att få några timmars sömn. Men nu hade jag lite tid över innan jag ska iväg till skolan.

Jobbet gick kanon och var superkul, jobbade måndag-söndag, 10-17, (till 15.00 på lörd-sönd). Sen när jobbet var slut på dagarna gick jag direkt till sjukhuset där Ted låg, och fortfarande ligger. Han opererades akut i veckan och har mått riktigt dåligt, men nu verkar det ha vänt för hjärtat och jag håller alla tummar och tår att det inte blir fler vistelser på intensiven och de olika avdelningarna några fler gånger efter den sista operationen som är om några månader.

Idag är det skoldags igen, efter ett härligt jullov! Känns inte allt för jobbigt att skolan drar igång igen, nu närmar vi ju oss våren och går mot ljusare tider, underbart! Och det står inte på förens det är sportlov, hehe.

Nu ska jag börja göra mig i ordning för att sen gå till bussen, börjar halv ett idag, skön mjukstart!

2010


MITT NYÅR

Jag kunde inte haft ett bättre nyår, helt perfekt var det!

Börjde dagen ute i skogen som ni kan läsa mer om i inlägget under, sen grillade vi korv ute och Ted körde runt söta Anton på sin snowracer, ingen annan fick köra honom, bara Ted som dög, gullisen.

Sen bestod resten av kvällen av god mat, trevligt sällskap, sällskapsspel och många hjärtliga skratt. Jag och Ted fick ett sällskapsspel i nyårspresent från Hasse och Monika, så räkna med en spelkväll hos oss framöver:)!

Vi stannade över natten och åkte hem på eftermiddagen idag, väl hemma på Hagagatan tog jag en dusch och Ted somnade framför tv:n, sötisen. Sen kom mamma och Moa och hämtade mig och vi åkte och handlade, Ted skulle till en kompis i Borlänge.

Resten av kvällen ska jag spendera framför tv:n med en bit kladdkaka, ska slå en pling till Ted och höra när han dyker upp också.

                                   Välkommnar år 2011 med ett stort leende på läpparna!


BRUMBRUM

Vi var ute hela förmiddagen och åkte, så himla roligt! Henrik var med ett tag innan han åkte hemåt och jag och Ted tog oss en tur ensamma i den vackra vinterskogen. Ted har verkligen väckt ett nytt intresse inom mig, motorer, jag tycker det är så himla skoj att åka skoter, fyrhjuling, snabba bilar och framför allt motorcykel, det ger en otrolig kick och man blir alldeles lycklig. Det är en skräckblandad förtjusning som jag tycker är helt underbar!:)




RSS 2.0