NYÅRSAFTON

Förra året firade jag in det nya året med ett gäng snygga tjejer, vi hade det riktigt jäkla kul och kvällen var grymt lyckad! I år blir det dock lugnt, först ska jag och Ted spendera dagen ute i skogen, åka skoter, fyrhjuling och sånt skoj, på kvällen blir det middag med Hasse, Monika, Cia och Henrik. Tror det kommer bli en jättetrevlig kväll!

Igår tog jag och Moa en tur på stan, var jättemysigt, vi fikade och jag köpte lite småpill!

Hoppas ni får en rolig kväll vad ni än gör!







GOTT NYTT ÅR!


TORSDAG / DAGEN INNAN NYÅR

Idag var jag uppe redan vid nio, tog en promenad med Totte+ träning. Sen åkte jag och mamma in till stan, de svarta skorna fick följa med hem, så fina så!

Strax ska jag in till stan igen, Ted startade en maskin tvätt imorse och nu ska jag dit och hänga den, det gäller att dela på bördorna, haha. Har lust att hitta på någonting ikväll, kanske bio, går det någon bra film måntro? Svinalängorna verkar bra. Vi får se!

Nu blir det lunch sen ska jag springa till bussen.

Jag och Malin, hihi:)


ONSDAG

Idag har jag varit på stan med mamma och mormor, jättemysigt. Jag la undan två par skor, samma modell men olika färger, ljusbruna och svarta, ska fundera på vilken färg jag vill ha tills imorgon då jag ska ner och köpa dom. Supersvårt, tycker båda färgerna va lika fina.. Känns iallafall jäkligt bra att äntligen hittat ett par supervarma skor som jag kan ha till allt, och det blev ett par riktiga klassiker som aldrig kommer bli omoderna.

Annars har det inte hänt så mycket, har varit ute på långpromenad med Totte och tränat han, just nu tränar vi på kontakt, när vi är ute och går och jag säger Totte stannar han direkt, men nu vill jag att han ska vända sig om, komma till mig, sätta sig och titta upp på mig. Detta är främst för att jobba bort hans hemska skällande på bilar, alla jag frågat säger att det är en period nu när han är valp och att det går över, men jag vill inte riskera att det inte kommer att gå över, därför är det bäst att ta tag i problemet, även fast det bara kanske är en period, man kan ju aldrig vara säker.

Sen har Totten varit och klippt sig lite grann, så nu är han så fin, nyfriserad med toffs, världens sötaste vovve. Och sen var vi ute och lekte med Simba, det är en av alla hundra miljontals positiva saker med att ha hund, man lär känna så mycket nya människor, det är jättekul!

Nu har jag precis ätit middag, sallad, himla gott. Ska ringa Ted nu och höra hur kvällen blir, vart vi ska sova och så :)

ALLTID I MIN VÄSKA



Almenacka
Alkogel
Liten påse i skinn med småsaker
Halstabletter
Våtservetter
Näsdukar
Bodylotion
Plånbok
Pass/Leg
Handskar

Jag fick uppdraget av Hanna, och skickar det vidare till Sandra:)


TISDAG

Ted åkte till Sala tidigt idag, jag har varit på stan och uträttat lite ärenden, har betalat räkningar för första gången, vuxenpoäng! Dock var det varken mina räkningar eller mina pengar, men jag skötte det praktiska liksom, haha.

Sen köpte jag en ny almenacka, det är en absolut nödvändighet i mitt liv.

När Ted kommer hem senare idag ska vi antagligen ner till Pumphuset på middag, spel och lite sånt med Moas innebandylag och resten av familjen, men det kanske blir så att vi stannar hemma och äter istället, vi får se.


MÅNDAG (publiceras en dag för sent..)

Andra lovveckan, uuh va tiden går fort..

Idag har jag varit med mamma och Clara och träffat min nye lille kusin Emil, åtta veckor gammal och hur söt som helst, åh, blev alldeles varm i hjärtat av den lille filuren. Är extremt barnkär!

Nu sitter jag och Ted och tittar på filmen med snygga Keira Knightley som går på fyran, antar att man borde sett åtminstonde en av Pirates of the Caribbean filmerna så ikväll tog jag tag i det, haha.


Imorgon ska jag in till stan


26 DECEMBER

Efter det jättemysiga juldagsfirandet igår spenderade jag och Ted resten av kvälllen tillsammans med Jonas, vi tittade på film och tog det lugnt bara. Jag somnade mitt i filmen dock, men det va himla skönt.

Idag har jag och Ted varit på mellandagsrean på Kupolen. En kofta, ett skärp och en tunika fick jag med mig hem, men jag hittade inget på rean tyvärr, kollade ioförsig inte så jättenoga heller, mycket folk och kläder huller om buller är lite stressande.

Sen nu på kvällen har vi varit och ätit hos Jonas, som bor bara några gator upp. Nu ligger jag i soffan med Totte som mamma var hit med för en liten stund sedan, Ted sitter vid andra datorn och allt är frid och fröjd på Hagagatan, hihi:)

Nu intog hjärtat soffan också, filmdags!

GOD FORTSÄTTNING!

Och God Jul i efterskott!

Jag hade en helt fantastiskt bra julafton tillsammans med hjärtat (Finns inga ord i världen som räcker till att beskriva allt och hur starkt jag känner för dig, jag älskar dig så innerligt) och våra nära och kära. Vi började julfirandet hemma hos Teds bror Krister, Anneli och söta lilla Anton, där var även en hel del annan släkt, bland annat Teds pappa och Monika och dom hade med sig sina fina vovvar, Karex (osäker på stavningen) är bara nån månad gammal och söt som en liten nallebjörn.

Framåt eftermiddagen/kvällen åkte vi ut till Vika för att fira resten av dagen tillsammans med min släkt, vi spelade sällskapsspel (mitt och Teds lag vann alla gånger, viktigt!) och hade det mysigt.

På kvällen tittade vi på en mysig sagofilm hemma på Backberget och sen när vi kröp ner i sängen jag och älskling för att göra kväller låg jag en lång stund vaken och bara log och tänkte på hur fantastiskt bra allt är.

Ted ligger fortfarande och sover, jag var uppe med tuppen, eller ah vid tio och dammsög och lite sånt. Idag fortsätter julfirandet med släkten på pappas sida, dock ska Ted till sin mamma i Gävle idag så juldagen kommer vi fira på olika platser.

Nu ska jag sätta på mig något vettigt, klockan två kommer släkten! Ha en fin juldag allesammans!

Två fina vinterbilder!


HALSTABLETTER



Goda, fräscha, lagomt starka, sockerfria med en activ formula som motverkar dålig andedräkt vilket man lätt kan få vid halsont. Dessa rekomenderas starkt!

 


TORSDAG

Imorgon är det julafton, tiden går så himla fort! Känns som det nyss var höstlov, och som det bara var några månader sedan sommarlovet. Lite läskigt samtidigt som det är skönt att det snart är vår och sommar igen:) 

Igår låg jag hemma hela dagen med feber, ont i halsen och allt annat som hör till en riktig rejäl förkylning. Jag mår bättre idag, men är fortfarande hängig. Idag ska jag iallafall pallra mig ner på stan, de sista julklapparna ska inhandlas, julkort och lite annat också.

Efter julafton tycker jag att vi kan snabbspola fram till maj, det skulle uppskattas:)




21 DECEMBER

Fyra veckor kvar tills jag fyller 18, helt sjukt! Körkort, kunna ta ett glas vin när man är ute och käkar, krogen osv! 

Såg ni på Morden i Sandhamn igår? Det gjorde iallafall jag och Ted, eller Ted somnade efter några minuter så resten av filmen fick jag titta själv med en snarkandes pojkvän liggandes mot min mage, så söt! Varm nyponsoppa och glas åt vi, underskattat, riktigt gott ju.

Sen idag hämtade mamma mig vid ett för ett gemensamt möte med Kjell, det gick jättebra. Sen åkte vi och handlade innan vi åkte hem, jag följde med hem till Hosjö idag eftersom Totte ska till djursjukhuset imorgon.

Nu middag!


MÅNDAG

Igår blev det en heldag på Lugnet med familjen, Clara spelade DM! Älskling, Lindström och Aronsson kom förbi och höll mig sällskap några timmar också! Sen middag med familjen och sen hem till hjärtat. Vi tog det bara lugnt, jag gick en promenad, Turner kom förbi en stund och sen såg vi film.

Klockan halv sju imorse somnade jag, efter en natt som inte går att beskriva med ord. Det var den finaste och underbaraste natten i mitt liv, jag vet liksom inte hur jag ska uttrycka mig för att få er att förstå. Jag är så otroligt lycklig, lyckligast i världen. Ted, min fina, underbara, mitt allt och mer, inga ord i världen är tillräckligt starka för att beskriva allt det jag känner för dig. Jag älskar dig något så otroligt.

Nu ska jag till stan en snabbis, stickade strumpbyxor och mat till kvällen ska inhandlas!


LÖRDAG / KLOCKAN 21.39

Precis hemkommen från mormor & morfar där det bjöds på god mat och alldeles för mycket goda kakor & tårta till efterrätt. Men det var himla mysigt och Ted går så bra ihop med min släkt vilket gör mig jätteglad.

Nu har Ted åkt vidare in till stan för en kväll med två kompisar, det gör han helt rätt i tycker jag, länge sen han umgicks med dom nu! Och jag kan passa på att få några extra timmars sömn. Var meningen att jag och Linda skulle ut men efter lite om och men så blev det inget!

Nu ska jag gå och lägga mig! Godnatt!

JULLOV!! / LÖRDAG

I torsdags kväll åkte jag till Knoppen, Ted kom hem från Stockholm, äntligen!!:) På fredagen var jag på julavslutning i skolan, sen gjorde jag min allra första arbetsdag på nya jobbet, hur kul som helst!! Trivs redan som fisken i vattnet!
Sen när jag kom hem hade Ted städat hela lägenheten, och skruvat ihop det nya skrivborde och fixat, blev hur fint som helst. Och sen fick jag en tidig julklapp av Ted, en suuuupersnygg klocka från Dolce & Gabbana, kommer aldrig ta av mig den, hehe. Tack älskling!
Sen åkte vi hem hem, till Hosjö alltså, och tittade på Robinson. Efter det åkte vi till Teds pappa och hans fru och fikade. Dom har precis fått hem en valp, hur gullig som helst! Var en jättetrevlig kväll:)

Idag har vi varit på tippen en sväng och handlat en kontorsstol. Senare ikväll ska vi till min mormor på födelsedagskalas!

TORSDAG

Jag stannade hemma idag, kände inte för att åka iväg. Så idag har jag istället städat övervåningen och spenderat en massa timmar ute i snön med Totte. Vi fick sällskap av söta Simba som föddes i Maj, precis som Totte, och hans matte. Dom lekte i snön och hade det jättekul! Är så himla stolt över min lilla underbara vovve.

Nu skriver jag en krönika, det är himlans svårt när man heter Maja och har en förmåga att börja sväva ut alldeles för mycket och plötsligt inser jag att dom där max 600 tecknen börjar närma sig det dubbla.. Attans.


ATT LÄSA & SKRIVA



Min absoluta favoritpoet är Kim, hennes texter är guld. Jag kan sitta i timmar och sträckläsa och jag har nog läst de flesta av hennes texter tio gånger om vid det här laget.
Jag älskar att skriva själv också, även om jag kan erkänna att det blev mer producerat då än nu. Jag är liksom tom nu, tom på mycket ledsamt och alldeles jättefull av allt livets fina. När jag är nöjd, tillfredsställd och lycklig, då blir jag tyst.

Jag tror det är så, att människor som mår dåligt på ett eller annat vis, skapar bättre än någon annan. De bästa låtarna är de som är fyllda med ångest lika så de bästa författarna, poeterna. Det är något med den där ångesten som får människor att skapa en himla massa vackert.


21.30

"Älskar dig av hela mitt hjärta"
Fina underbara älskade Ted, jag älskar dig så.

Ikväll, eller rättare sagt nu, blir det filmmys med Mamma & Moa. Och imorgon kommer Ted hem, längtar!

INVIGNING!

Sitter i skolan och väntar på Sandra, sen ska vi på invigningen av vår arbetsplats, ska bli så spännande:D Blir kollega med min bästis och min syster, toppenbra ju!

Sen ska jag hem och ladda batterierna inför morgondagens studieresa till Uppsala, är hängig och trött och inte det minsta sugen på att lämna Falun över dagen i detta tillstånd, ajaa.

Nu stänger biblioteket, attans!


GODNATT

Klockan är inte ens halv åtta och jag har krypit ner i sängen, sovdags för mig och missen Mimmi. Hon ligger på min mage och spinner just nu, sötisen. Föresten så var nyårsklänningen ingen hit.. Trist. Får leta vidare nästa vecka eller när jag får tid. GODNATT!

12.23 / TISDAG

Provet är gjort, skönt, gick inte så himla bra men det är iallafall gjort nu..

Strax blir det film, sen efter skolan ska jag ner på stan en snabbis och titta om min eventuella nyårsklänning kommit in i butik, hoppas! 

Ha en bra tisdag:)

MÅNDAG / 19.52

Tydligen så har dom dragit ner på Luciafirandet på Hosjöskolan, och kör varannat år nu för tiden.. Jag som sett framemot lite Luciamys, trist!

Har inte så mycket att skriva, har mest pluggat idag och varit ute med Totte på en långpromenad. Nu pysslar jag på rummet, möblerar om och städar lite. Resten av kvällen kommer bestå av plugg och en kvällspromenad med Mamma & Totte!


MÅNDAG

Sista kraftagen nu innan lovet, börjar dock med en lugn måndag, har bara en timmes geografi idag och sovmorgon till halv ett, men efter skolan väntar desto mer plugg, har naturkunskapsprov imorgon.. Men sen är resten av veckan lugn!

Idag är det Lucia, jag missade skolans luciatåg eftersom jag va ledig på förmiddagen, men visst brukar Hosjöskolan alltid ha ett Luciatåg för föräldrar och syskon på kvällen? I hope so!

TREDJE ADVENT

Hur fort har dessa tre adventsveckor inte gått? Galet. Minns när man var liten och veckorna innan jul gick såå himla segt, nu känns det nästan som dom går lite för fort men jag klagar icke!

Idag åt jag och Ted en extra god adventsfrukost med bland annat julskinkan Ted gjorde igår, den blev så god! Sen åkte jag med mamma och Adam och tittade på Moas match, dom vann med 18-1, fanns inget att klaga på alltså;)
Sen blev det lunch, pussade på Ted som åker till Stockholm idag och kommer hem i slutet av veckan, som det ser ut nu på fredag. Himla lång tid.. Buhu.

Nu på eftermiddagen har jag pysslat om min sjuka lilla vovve, torkat kiss flera gånger, antagligen urinvägsinfektion, stackars min lilla bäbi.

Och ni! Ni måste lyssna på denne man, han är så jävla bra! In på Spotify NU och lyssna!
Stiko Per Larsson – Tro Inte På Nåt
Stiko Per Larsson – Lucky House
Stiko Per Larsson – Bröder
Stiko Per Larsson – Törneros
och alla andra!


LÖRDAG

Lååång sovmorgon, lååång dusch, ingen stress, mmmh, så skönt med helg!

Har varit ner på stan och letat efter en dataväska till Ted, men hittade ingen eftersom hans nya bärbara är så jäkla stor. Världens bästa dator förövrigt, grym. Sen handlade vi och Ted blev sugen på julskinka så då köpte vi en stor jäkel som just nu ligger i ugnen, så senare idag blir det julskinka, knäckemacka och julsenap, muums.

Sen kikade jag på VM-finalen med pappa, Sverige fick stryk av Finland. Apdåliga var dom, trist.

Nu står älskling och steker kött, ska publicera det här sen gå och hjälpa honom:)


SÖTNOSAR


FREDAG

Idag har varit en riktigt bra dag, det har inte hänt något speciellt men den har liksom kännts, ja bra liksom:)

Efter skolan åkte jag ner på stan och köpte en himmelskt doftande bodylotion och sen solade jag 20 min. Nu har jag precis duschat och smörjt in mig och satt på mig lite fina hemma-kvälls-kläder, man vill ju vara fin fast man inte ska ut.

Strax kommer Ted med maten och då blir det middag för oss och våra för kvällen tre barn, sen ska vi hyra någon bra film och kanske borde man kika lite på Idolfinalen också, kidsen får bestämma, jag är nöjd så länge jag får ligga i Teds famn och snutta på ett glas vitt som lite fredagsgott.

Ha en bra fredag!

KÄNNER ETT EXTREMT HA-BEGÄR NÄR JAG SER DESSA..



En tjej i min klass är ägare utav ett par av dessa godingar, i en annan färg dock, svarta, sjuktsjukt snygga! Och dom här i brunt är dom finaste stövlarna jag någonsin sett, ååh, tomten?!

Från Prime Boots, ca 3500 kr.


TORSDAG

Slitig dag.. Provet blev framflyttat till imorgon, seminaret på historian han jag inte hålla och en överlag bra redovisning på samhällskunskapen men med helt fel innehåll på grund av fel instruktioner, great..

Resten av dagen ska jag plugga, och ikväll ska jag försöka få med Ted ut på en långpromenad med Totte innan läggdags, behöver rensa huvudet och få frisk luft känner jag.  

Snart helg!!


ONSDAG

Är äckligt trött och får ont i magen när jag tänker på att jag pluggat alldeles för lite inför det seminarium jag ska hålla på historian imorgon och att jag enbart läst igenom papperet till idrottsprovet en gång, alldeles för slött, inte okej alls. Nästa vecka blir det andra bullar!

Denna onsdag har varit himla bra, jag har gått och blivit med jobb, är superduper glad! Tack världens bästa för det! Efter tjat från Ted gick jag till arbetsplatsen med mitt CV, redan samma dag fick jag komma på arbetsintervju och nu har jag ett jobb som jag är säker på att komma passa mig som handen i handsken, är sååå glad & förväntansfull!
Har fikat med mamma, Adam mfl idag på Lugnet, sen tittat på Claras match som vanns med 23 mål gjorda och 0 insläppta, great!

Nu ska jag läsa igenom de bloggar jag följer, det slog mig precis att jag läser bloggar med målgruppen kvinnor 30-40 år. Tycker att dessa bloggar är hundra gånger mer läsvärda och framför allt mycket mer inspererande än alla fjortisbloggar som finns. Mina senaste inköp har förövrigt bestått av inredningsprylar till lägenheten, blommor, ett superfint fotoalbum, en kokbok och en anteckningsbok för recept, vuxenpoäng!

Nu ska jag värma sängen (kommer antagligen somna..) så mannen min får krypa ner i en varm, mysig säng, puss!


TISDAG / MORGON

Åkte till skolan till halv nio för att få höra att första lektionen var inställd, skoj. Ajaaa, har iallafall fått historiaarbetet gjort, skulle nog kunna säga att jag är klar med det nu, skönt.

Ska strax på möte om kommande skolår, sen en lååång geografilektion och sen kommer Ted å hämtar mig:)

Nu ska jag gå och möta upp dom andra, ha en bra dag!


HEJ PÅ ER

Va några dagar sen jag skrev sist nu, har haft fullt upp. I fredags var jag och hämtade ut Ted från sjukhuset, fick äntligen hem min käre man, gissa om jag var glad! Vi åkte direkt och inhandlade lite julgrejer som saknades, bland annat en fin julstjärna på fot, en stor julstjärna man hänger och julblommor. Sen åkte vi och köpte lite nödvändigheter som saknades i kylskåpet.

Sen blev det pyssel och mys resten av kvällen! I lördags segade vi oss bara, var upp på sjukhuset en sväng och hämtade medicin, det var nog det enda vettiga vi gjorde. Lördagen följdes av en helt fantastisk natt, låg i Teds famn hela långa natten och han höll om mig sådär så att man verkligen känneri hela kroppen, från topp till tå, att ingenting i denna värld kan sära på oss två. Vaknade helt jättelycklig på söndags morgonen och åkte till Hbo och dömde innebandy med Malin! Sen blev det stan och julklappsshopping med hjärtat, mamma & Clara. Sen hem, fika med farmor och farfar som var på besök sen åkte vi och städade Teds ena bil som han ska sälja, imponerade på Ted med mina strålande bilstädskunskaper, hehe. Sen blev det middag och tidig myskväll.

Idag har jag varit i skolan igen, kändes så himla jobbigt imorse innan jag tog mig iväg, usch & fy, Ted var snäll och gick ut med Totte så jag slapp stressa vilket var skönt, och väl där kändes det inte ett dugg tungt längre.
Slutade sent idag och kom inte hem förens alldeles nyss, supertrött, tänkte ta en dusch och sen sätta mig framför tvn med en kopp kaffe, och snart kommer Ted hem också:)

Två veckor kvar nu bara innan långa, mysiga jullovet!


1 DECEMBER

Idag mår jag lite bättre, går åt rätt håll, men jag stannar hemma tills jag är helt frisk! Har duschat idag, va ett tag sen sist, haha, i söndags.. Sen efter lunch ska jag ner och uträtta ett ärende på stan och sen ska jag upp till sjukhuset och pussa på Ted, äntligen!

Totte
har fått en ny, fin korg!


RSS 2.0