00.20

Känns som dagen har varit jättelång, ganska oeffektiv, men himla mysig. Satt flera timmar på Bryggcafét med Malin och Emma, där kommer jag spendera många dagar i sommar känner jag på mig, så himla mysigt ställe.

Sen har jag varit i Hosjö en stund och sen har jag plockat lite här i lägenheten bara, diskat och lite sånt. Diskuterade med Jonas när han skjutsade hem mig om att skaffa en bänkdiskmaskin och så utbrister jag något i stil med att "det skulle vara ett totalt misslyckande av mig som kvinna att skaffa mig en diskmaskin"! Å vad jag verkligen inte stödjer kampen för jämställdhet mellan män och kvinnor.. haha! Nej skämt å sido! Men vissa saker är jag faktiskt lite emot i all denna hysteri kring jämställdhet. Jag är lite gammeldags på det viset, jag tycker helt enkelt vissa saker ämnar sig bättre för kvinnor och vissa saker ämnar sig bättre för män.

Sitter och väntar på att Ted ska komma hem från Stockholm vilket borde vara vilken minut som helst, han har varit där och köpt en motorcykel! Lite blandade känslor över det, jag tycker det är sjukt kul att åka samtidigt som jag är rädd om både Ted och mig själv och medveten om att det inte är världens säkraste hobby..

Nu ska jag krypa ner i soffan igen!

FRIDAY

Idag tog jag och älskling oss en lång sovmorgon, sen kom Järnberg och hämtade Ted, dom ska fixa klart det där på stan idag.

Och jag ska strax gå ner på stan och möta upp Linda, Malin och Emma! Men först ska jag se lite till på bröllopet mellan Wiilam och Kate, såå fint!

Hoppas ni får en fin fredag!


TORSDAG

Riktigt bra kväll igår, hade såå kul!!:) Började på Victuscella med Sandra, sen kom Malin och Matilda och vi drack öl och hade det grymt trevligt, sen drog jag, Malin och Matilda vidare till Pitchers där jag även träffade Charlie! Sen drog vi till Etage med David, Mathias och Ida. David bjöd oss på en riktig superkväll på Etage, tacktacktack! När krogen stängde gick jag, Linn mf l till statoil och käkade. Sen gick jag hem till Knoppen vid tretiden, mmh va pigg jag va! Gick fasiken vilse och ja, haha, nä usch, men kul hade jag!

Jag, Maja, Linn och Hanna på Etage!


Och idag har jag jobbat, nu är jag hemma och är gristrött. Ted är nere på stan och sliter, hjälper Järnberg med att ta fram Pitchers uteservering, nicenice. Jag måste handla, ska ringa Jonas och höra om han är hemma och vill följa med, så slipper jag gå också, hehe.


TISDAG

Work work work, har inte så mycket annat att dela med mig av, haha! Livet flyter på och jag njuter av varenda dag, jag vet att jag sagt det förut men jag säger det igen, tänk vad mycket som kan förändras på bara ett år!

Imorgon börjar jag jobba lite tidigare än vanligt och slutar lite tidigare, sen ska jag hem till mamma, pappa och syskonen och pussa på dom, och mina små bäbisar Totte & Hajo, pusskalas! Clara fyllde år i lördags och Moa fyller år idag, VÄRLDENS STÖRSTA BAMSEKRAM TILL VÄRLDENS BÄSTA SYSTRAR♥ Pappa åker till Portugal imorgon för att spela golf så ska önska han en trevlig resa också:) Sen imorgon kväll ska jag ut med Sandra & förhoppningsvis blir Malin med en stund också! Sååå sugen på ett glas vitt och såååååå sugen på att dansa!

Nu ska jag göra kväller, goodnight!


MÅNDAG (publicerat: tisdag..)

Jobb 9-17 idag. Men tog en promenad till jobbet, åt lunch ute och gick hem så några strålar sol har jag allt fått på mig idag. Bränner skönt på mina kínder!

Har haft en riktigt skoj helg! I lördags blev det utgång, förfest hos Daniel, sen förfest nr 2 hos Malin, sen Olearys och sist men inte minst dansade jag en himla massa på Etage! Riktigt kul kväll:) Igår blev det lunch i Borlänge med Ted och Jonas, sen låg jag ute i vår park och solade och sen var jag hurtig och sprang runt Kålgårn och runt lite här på Knoppen, jätteskönt. Sen hoppade jag in i duschen och begav mig ner till stan där det blev middag och häng på Olearys med Malin, myspys.

Nu sitter jag och äter tomatsoppa, Ted är hos svärfar på påskmiddag men eftersom jag jobbade missar jag det, riktigt synd.

Ska bara dega resten av dagen och ta en kvällspromenix, läste någonstans att det skulle bli regn imorgon, hoppas inte, uuh. 

Bilder från grillningen för någon vecka sen:)




LÖRDAG & PÅSKLOV

Mitt lov började med jobb igår, 9-17, vi "ungdomar" var ensamma nästan hela dagen och det gick finemang. Jobbade med Mathias och Matilda och vi hade så roligt, hade pingistunering och på lunchen satt vi ute i solen och åt. Var så himla lite folk att det räckte med en i kassan! När jag slutade kom farmor och farfar och plockade upp mig, sen åkte vi och hämtade Ted sen bar det iväg till Hosjö för grillning! Pontus, Annica och Ida var också med, hur trevlig kväll som helst! Riktigt mysigt:)

Nu ska jag ut i solen och luncha med älskling och Lindström!


ONSDAG

Sitter i skolan och dricker smoothie från Brämhults, mums. Dagens frukost+lunch, not good. Det är en av sakerna som är lite knepigt när Ted är i Stockholm och jag är ensam hemma, det blir lätt så att jag glömmer att äta, och om jag väl kommer på det så är det verkligen inte alls kul att ställa sig och göra mat till sig själv. Hur som helst, apropå Ted och Stockholm, han kommer hem ikväll istället för imorgon, toppen!

Jag höll på att tuppa av på vägen till skolan igår, det var hemskt, uschusch, så det var bara att ta första, bästa buss hem igen, trycka i mig massa värktabletter och sova hela förmiddagen. När jag vaknade kändes det lite bättre och jag gick till tvättstugan och det blev fem maskiner allt som allt, en jäkla massa kläder skulle tvättas. Passade på att städa hela lägenheten också, och byta sängkläder och lite sånt pyssel, så nu är det himla fint tills min man kommer hem ikväll.

Idag har jag varit ner på stan en snabbis innan skolan, la undan ett par tokfina shorts som jag ska ner och köpa efter skolan idag, och sen var jag på banken och uträttade en del ärenden, samlade på mig en jäkla massa vuxenpoäng!

Nu: Engelska!


MÅNDAG

Imorse fick jag skjuts till skolan av snälla Jonas. Ted är i Stockholm, sista vändan nu, och kommer hem på torsdag.

Sista veckan innan påsklovet och jag känner mig inte riktigt bekväm med det, har en himla massa jag måste få gjort. Bland annat ett prov imorgon som jag är riktigt, riktigt nervös över. Har utvecklingssamtal ikväll också, fick reda på det alldeles nyss men det passar bra eftersom jag ändå slutar sent. Resten av dagen ska jag plugga, så otroligt omotiverad..

Jag vill ju allra helst bara vara ute i solen & njuta!

MIN HELG

Fredag: Efter skolan blev jag hämtad av Ted, Jonas och Totte. Jonas släppte av oss hemma och vi myste bara och tog det lugnt resten av eftermiddagen. Gick en långis med Totte innan vi började göra oss ordning för kvällen. Jag skulle på middag med gamla div 3 laget och Ted skulle till några arbetskamrater på middag. Efter den mysiga middagen med innebandytjejerna plus våra helt otroliga tränare gick jag till Ted och dom andra. Fick träffa hela hans nya arbetsgäng och dom va jättetrevliga hela bunten, och även några redan bekanta ansikten. Satt där med grabbarna och drack öl och hade det skittrevligt ett bra tag innan Tom och hans tjej kom och plockade upp mig, älskling, Charlie och Turner. Vi åkte till Etage, dit även några av arbetskamraterna kom senare, och jag hade fasiken den roligaste kvällen nånsin på Etage! Sen tog jag och Ted och traskade hem, gick ut med Totten och sen blev det puss&godnatt.

Lördag: Lång, mysig sovmorgon. Sen tog vi en promenad i det fina vädret upp till Lugnet där pappa och Elin va. Vi bestämde oss för att åka med dom till Hosjö. Tog en promenad till affären och köpte fika som vi sen satt på verandan och fikade på. På kvällen hade Moa party, var sjukt mycket folk och en jättelyckad fest! Vid 11 kom Ted, Charlie och Turner och plockade upp mig och skjutsade mig och älskling hem. Väl hemma tog vi det bara lugnt och myste.

Söndag: Mamma kom och hämtade mig och jag åkte till Hosjö för att hämta lite grejer, han med en mysig fika med mamma, mormor och morfar. Fick massa fint till lägenheten av mormor! Sen kom Jonas och hämtade mig och vi åkte hem till Hagagatan. Han och Ted tog en promenad till affären medan jag mest tog det lugnt. Sen kom Ted hem och vi började plocka ihop lite i lägenheten, jag hoppade in i duschen och bytte om inför kvällen. Jonas kom tillbaks och dom började dona med maten, jag satt i solen, lyssnade på musik och drack favoritcidern Raspberry Melon. Sen kom Lindström, Emma och Elin, och vi grillade, åt & drack gott. När våra middagsgäster gått tände vi ljus och la oss i sängen framför filmen Liar Liar, söndagsmys med Ted är verkligen obligatoriskt på söndagaskvällarna, bättre slut på helgen går inte att få:)!

Och det har varit kanonväder hela helgen, fantastiskt!


TORSDAG

Igår gjorde jag inte så mycket mer än va i skolan, träffade Malin, pluggade en jäkla massa och sist men inte minst gick jag på en mysig promenad med Sandra och Totte.

Idag är jag ledig, hur skönt som helst. Ska gör klar det som återstår av plugget och ner en tur på stan. HMs nya kollektion släpps ju idag och jag är nog inte ensam om att vilja haffa åt mig ett par virkade shorts och en del annat fint, så 10.00 tänker jag stå beredd utanför butiken!

Dagen bjuder på fint väder och ikväll kommer älskling hem! Bra torsdag:)

TISDAG

Nu va det sådär länge sen jag bloggade igen, skitjobbigt eftersom jag då måste tänka efter och återberätta alla dagar, typ en tvångstanke, haha..

I lördags var vi då först på kalas hos Märta som fyllde 85 år, vi blev bjudna på smörgåstårta, mums. Kul att träffa svärfar och resten av släkten och denna gång under trevligare former, sist var det på Johns begravningen.. Hur som helst är det ett kanongäng och de har alltid stora och roliga kalas, bra att dom är lika släktkära som jag:) På kvällen åkte vi till Hosjö och åt middag med mamma och Adam, Moa och pappa var på cup i Linköping, dom kom tvåa, riktigt bra, och Clara var i Rättvik hos en kompis. Sen åkte vi hem och bytte om, sen till Aron, tanken var väl några glas vin men det slutade på Etage som hade Nause (stavning?) på besök, spontan och helt okej kul kväll! Mysigast var den nattliga promenaden med älskling hem.

På söndag halv nio traskade jag den 20 minuter långa promenaden till jobbet, var så fint väder och fåglarna kvittrade, underbart! Sen jobbade jag till fem, hem, promenad till affären och handlade middag, lagade mat, åt, gick ut på en långpromenad med älskling och Jonas, himla mysigt! Gick bland alla fina husen och bara njöt av våren. Det var 17 plus!!

Och vet ni vad jag gjorde i måndags?? Jo jag tatuerade mig!! Och den blev sååå fin, den finaste tatueringen jag någonsin sett, helt underbar! Så lycklig att den sitter på just mig:) BILD KOMMER!

Och idag har jag varit i skolan, på kurs med jobbet och nu ska jag lufta tatueringen lite innan den ska smörjas och plastas in.

Ted är i Stockholm måndag-torsdag, på jobb, så nu blir det lite ensamt några dagar, men det ska väl funka, får väl se om det blir en sista minuten biljett till Stockholm.. haha.

Godnatt på er!

RÖD KAVAJ




Dåliga bilder som inte gör den fina kavajen rättvis. Världens fynd idag på stan, såå fin. Nu har jag två röda kavajer, en lite ljusare och tunnare som passar bäst till sommaren, och denna som funkar fint redan nu! Rött är verkligen min absoluta favoritfärg. Passar så fint till brunetter:) Fick med mig en fin, röd.. haha, blomma också! Så nu väntar jag bara på att mannen min ska komma hem så vi kan göra oss klara och ge oss iväg!

VÅR LILLA BÄBIS-MISSE SOM BLEV EN VECKA IGÅR♥


SOLIG LÖRDAG

Ted är hemma igen & jag är gladgladglad!

I torsdags åt vi tacos och tog igen flera dagars missat mys, igår var jag i skolan, jobbade, solade, sen kom jag hem till god finmiddag och en massa fredagsmys. Vi tittade på Zozo, en film jag ska jobba om i skolan, den var hemsk men bra, känns som jag verkligen har valt helt rätt film.

Idag känner jag mig extra glad, vet inte riktigt varför men det spelar ingen roll, jag mår såå bra. Är ledig för första gången på flera månader, vårvädret hade inte kunnat vara bättre och jag och älskling har haft en så himla mysig morgon/förmiddag. Solen lyser in i lägenheten och båda fönstrena i vardagsrummet står öppna och det luktar vår.

Ted åkte precis iväg och fixade bilen som han ska sälja, och jag ska åka ner på stan och köpa födelsedagspresent till Teds farmor som fyller 85! Vi ska dit och gratta henne senare idag och ikväll ska vi hem till Hosjö och hälsa på!

Mycket bra lördag:)


Hårbollen-Maja & söta Malin!


TORSDAG

Hejhejhejhej.

Ska börja med att berätta för er att det har gått jättebra att vara ensam hemma i veckan, visst har jag saknat Ted en hel massa men så är det ju, ikväll kommer han hem!

I måndags kom Sandra och Malin förbi, vi tittade på filmen Hush och åt snask, bra start på veckan som annars har bestått av plugg och städning. Igår var jag en tur till Borlänge med Malin också, vi tittade efter skor åt henne och jag fick med mig ett vanligt, tråkigt, men välbehövligt linne hem.

Förövrigt njuter jag av vädret varenda sekund, trots att det idag var mulet och regn i luften så andas jag vårvårvår, alldeles underbart! Tänk att man kan bli så lycklig av några plusgrader, sol, blå himmel och lite regn också faktiskt!

Idag efter skolan ska jag ner på stan, måste handla tacosås, glömde det igår.. Sen ska jag kramas med Ted resten av kvällen, å vad jag längtar efter att pussa på honom! Kanske tar en tur till FK också och kikar på herrmatchen, vi får se:) Nu ska jag fortsätta med samläxan!


MÅNDAG MÅNDAG MÅNDAG

Känns som det var igår jag skrev att det var måndag, veckorna flyger fram, underbart!

Imorse for Ted till Stockholm på jobb, han blir borta till torsdag och så länge har jag aldrig varit ensam hemma förut, hur ska detta gå.. Men är såå glad för hjärtats nya jobb och det är bra att få sakna varandra lite ibland också:)

Nu ska jag rusa till skåpet och hämta böckerna till nästa lektion, sen förbi cafeterian och köpa en kaffe så att jag håller mig vaken! Hoppas ni har en bra dag!

LÖRDAG

Fast det känns som söndag, lika skönt varje gång jag kommer på att det är lördag:)

I i fredags, igår alltså (alltså jag är verkligen inställd på att det är söndag idag..!), hade jag kortdag i skolan, Sandra kom upp till Lugnet och var med ett tag på engelskan, sen gick vi och käkade, sen jobbade jag två-åtta, sen herrmatch med älskling och sen bums i säng. Idag har jag bara hunnit med att jobba än så länge, plus en snabbvisit av farmor, resten av kvällen ska jag bara ta det lugnt och göra ingenting.

Juste, vet ni vad jag glömt berätta?! Mimmi, en av våra katter, har fått ungar! Eller rättare sagt, en unge! Den är hur söt som helst, så otroligt liten, den kan ligga i min hand men ser precis ut som en liten katt. Söt som socker!!

RSS 2.0