TISDAG

Igår tog jag en låång powernap på typ fyra timmar, hehe, sen åt jag sallad och sen gick jag och la mig igen.

Idag har jag varit i skolan 9-11, sen stan en stund, sen en mysig vovvepromenad vid hoppbackarna, så fin utsikt där!

Sen hämtade jag ett brev åt Ted och åkte och solade en stund. Nu ska jag ta ett glas juice och be mamma om lite massage. Sen sängen och godnatt innan tio!

Jag har världens bästa och finaste hund, utan tvekan, I love you!!

MÅNDAG!

Torsdagskvällen blev bra tillslut ändå, sällskapet kom och vi hade filmkväll!

Helgen var grymt rolig! Åkte till Stockholm på fredag förmiddag med Ted, Järnberg, Lindström, Lina och Emelie. På fredagen gick jag, Ted och Järnberg först på Barkaby, sen åkte vi till lägenheten i Solna, sen åkte jag och Ted till Grön Lund, sen kom dom andra dit också och vi åkte karuseller, festade och hade det sjukt kul! Sen blev det stan och mat, sen hem och stup i säng.
I lördags va det gryyyymt fint väder, först åt vi en riktigt god frukost, sen åkte vi till Barkaby igen så de andra också fick kolla, jag och Ted la oss och solade ett tag och då somnade han, låg och snarkade bland allt fölk, söööött, sen åkte vi hem, bytte om, tjejerna åkte in till stan, vi andra förfestade och jag och Lindström hade deep talk, himla trevligt, sen åkte Järnberg och Ted in till stan och efter typ en timme åkte jag och Lindström också dit och mötte upp dom. Sen tittade vi på The Voice och sen gick jag och Ted och åt och sen åkte vi hem och myste tills Järnberg och Lindström kom hem, Lina och Emelie sov i Emelies lägenhet den natten. Sen när vi vaknade på söndagen åkte vi och åt mat, jag åt grymt god pasta med kyckling. Sen åkte jag, Lindström, Lina och Emelie hem till Falun och Ted och Järnberg stannade för att jobba i veckan.

Blev lite rörigt skrivet och detaljlöst men helgen var somsagt grym!

Lägger in fler bilder sen när jag fört över alla.

Idag började skolan igen, kändes bättre än väntat, ny kille i klassen som verkade trevligt, även fast han inte sa så mycket. Det ska börja en tjej också men hon va inte där idag. Efter skolan åkte jag ner på stan och mötte upp Malin, Tommy, Daniel och Joel, vi käkade lite sen tog jag, Daniel och Richard bussen till Holake.

Sen har jag mest sovit, hehe. Morgondagen och onsdagen kommer bestå utav fotbollstunering, jag ska va saftblandare har jag bestämt, är så jävla dålig på fotboll.

PUSSHEJ!

HAPP..

Den här kvällen blev inte som jag hade tänkt.. Skulle ta en promenad med mamma och Totte och då började jag och mamma att bråka så nu är hon sur på mig, mitt sällskap åkte till en kompis för några groggar och häng i garaget och kommer väl typ inatt ist, jag är arg som ett bi på en tjej som är elak mot en bästa kompis till mig och jag är ledsen över att en person jag bryr mig om är ledsen pågrund ut av mig.

Ska ta en dusch och sen dra täcket över huvudet å sova tror jag.

TORSDAG

Torsdag den 12 augusti 2010. Niklas begravning. Klockan 14.00 i Hosjö kyrka tog över 200 nära och kära förväl av en älskad son, bror, vän, släkting. Nu sitter du på ett mjukt, fint moln i den vackra himmelen och tittar ner på oss, vakar över dom du älskar, och väntar på den dagen ni möts igen.
Sovsött underbara du♥

Nu sitter jag och väntar på att mitt fina sällskap ska komma hit, en lugn kväll tillsammans med en person man kan dela sina tankar, funderingar och allt annat med behövs en dag som denna.
Ta hand om varandra, bamsekramar!


SNABBA CASH KILLARNA

Alla tycker att JW är såå sjuuukt snygg och värsta badboyen. I don't get it! Visst han är ju verkligen inte ful, men han är ju långt i från en badboy, han råkar ju hamna i den "situationen" och han klarar ju inte av den sittsen särskilt bra. Jag tycker Mrado och Jorge är så sjukt mycket snyggare än JW, och dom är riktiga badboys också, damn! Och Mrados röst, mmmh, man får nästan gåshud.


TRÖTT TRÖTT TRÖTT

Ja som rubriken lyder, jag är så sjukt trött!!

Igår träffade jag först Lukas en stund, sen blev det många timmar på stan med Carl, jättemysigt. Vi fikade först och tjattrade en massa, vi hade en hel del att ta igen efter att inte ha träffats på typ två veckor, sen gick vi på stan och Carl köpte ett par jeans och jag ett par skitsnygga örhängen! :) På kvällen såg jag Snabba cash för andra gången med mamma och Moa, grym film.

Idag har jag jobbat och sovit, nu ska jag till Lugnet och leka med Totte i skogen där. Måste ut å få frisk luft känner jag.

Ikväll blir det mys! Puss


JAG ÄLSKAR DIG!


9 AUGUSTI, MÅNDAG

Hade en toppen helg i Köpenhamn, var verkligen supermysigt! :)
Några bilder:






Vi gick på stan, var på Tivoli, åt alldeles för god mat, åkte båt och ja hade det allmänt mysigt.

I söndags var jag med Ted, vi gjorde lite allt möjligt sen åkte vi hem till Lindström och åt middag och då följde även Malin med, min älskadeälskade vän som jag saknat såå mycket! Maten var skitgod, som vanligt och det var en himla trevlig kväll:) Efter maten åkte Malin hem, Aronsson kom och vi tittade lite på nån film men sen åkte jag och Ted hem till honom, tog ett varmt, skumbad med tända ljus, supermysigt, sen åkte vi hem till mig och sov. Eller vi pratade i princip hela natten, jag älskar mina och Teds långa, djupa och komplicerade samtal, klockan fem åkte Ted till jobbet och lämade mig ensam, buhuu. Klockan nio åkte jag till djursjukhuset med Totte för hans 12 veckors vaccination, sen åkte jag till sjukhuset för att lämna en vikt, hade gått upp, igen, men tror det har att göra med tiden på månaden och lite så, men kändes ändå skitjobbigt så när jag kom hem begravde jag mig under täcket och låg där fram till fyra då mamma tvingade upp mig. Gick ut med Totte och träffade Malin och Tommy, sen har jag inte gjort så mycket mer. Varit ledsen över att två av gatans grodor dött, eller en av dom dödade några grannbarn och min mamma gick dit och skällde ut dom rejält, vidrigt elakt av dom, blir så sjukt förbannad när jag tänker på det. Dom stenade den till döds... Grodorna, eller paddorna rättare sagt, har bott på gatan under mina grannars altan i flera år, dom är säkert fem år gamla om inte mer, dom hör liksom gatan till. Och nu är två av dom döda.. :(

Nu bakar mamma scones och jag hoppas på en riktig myskväll i mysvädret. Pusspuss!
  

ONSDAG!

Igår kväll tittade jag på Morden i Midsomer och kikade förbi på Knoppen och hämtade Moa från nått party. Mamma tyckte Moa luktade sprit och jag försökte rädda Moa ur situationen, snäll som jag är, dock hade det motsatt effekt, haha. Gav mamma idén om att lära Totte typ skälla om man luktar sprit, men då sa mamma att han skulle dö direkt för han skulle få så sjukt mycket att göra, inte okej, haha. Allt var dock på lite skämt sådär, jag & Moa är fina flickor:)

Idag har jag jobbat, jag och Sandra hade sånt sjukt bra tempo idag, man känner hur pengarna trillar in liksom, katchiiing.

Sen har jag packat inför imorgon och åkt en massa bil, och nu sitter jag här och tittar runt på tattooos.

Imorgon flyger jag till Köpenhamn för en mysig weekend med pappa och syskonen, mamma blir hemma med Totten. Jag ska flyga ensam dit(!!), för de andra åker tidigare, men det ska nog gå bra, hoppas jag! Ska äta god mat, skaldjur i massor, mmmmm, och spendera lönen. Sen blir det tivoli och lite sånt skoj.

Hörs på söndag allesammans! :)

GOD EFTERLUNCH ELLER NÅGOT LIKNANDE

Jag gillar inte att sova själv, åh. Inatt låg jag och pratade i telefonen med Ted i en och en halv timme och efter det gick det iaf liiite lättare att somna.

Har nyss varit ute och lekt med Totte på fotbollsplanen, så har vi ätit lite blåbär, mmh. Nu sitter jag och lyssnar på Eminem, hans nya album Recovery är grymt.




Jag har börjat tagit p-pillren igen, dom jag fick en allergisk reaktion mot förut och fick sluta med. Men dom tyckte jag skulle testa igen efter ett tag, när kroppen återhämtat sig mot allt skit. Så ja, igår tog jag den första. Och hittills har jag inte kännt av någonting, thank god. Hade inte orkat akuten osv.

Förövrigt är det åt helvete med vikten just nu, jag orkar inte kämpa för att stanna här uppe, på en vikt jag verkligen inte vill ha, jag tänker reda upp det här nu, blä.


MÅNDAG

Lördagen blev lugn men mycket trevlig, först var jag och Linda hemma hos Ted, sen kom Turner och hämtade oss, och vi åkte hem till honom. Linda åkte hem så det var bara Andreas, Angelica, Ted och jag, satt ute på altanen under filtar och hade det jättemysigt. På morgonen kom Lindström och hämtade mig, Ted och Totte och vi åkte först ut till hans föräldrar och dom hade en grå, ganska stor, jakthund som Totte skrämde, haha, han är så söööt. Sen åkte vi till Teds gamla lägenhet och städade, jag gick en långpromenad med Totte och sen åkte jag och Ted hem till hans nya lägenhet och tog det lugnt bara, diskade och fixade lite. Lägenheten är så fin! Sen åkte vi hem till Lindström på middag tillsammans med Järnberg, Aronsson, Lina och Sophie. Lindström är verkligen grym på att laga mat och det var jättegott, sen hade tjejerna fixat efterrätt som också var muums! Sen åkte jag med Lindström hem och sen tog jag det bara lugnt resten av kvällen, tittade på film, och Lukas kom förbi.

Idag har jag jobbat och börjat städa rummet, skulle va skönt att få det klart idag.


RSS 2.0