EN SAMMANFATTNING

Fredag 23 juli- Var hos Carl först med Linda, Carl, Jonte, Gustav och Oskar, sen hämtade Lindström och Ted upp oss och vi åkte till Lindström och drack goda drinkar som Lindström gjort. Sen åkte vi till en sommarstuga i Vika där medelåldern var typ 35, och den äldsta ca 65 år. Linda sätter på Sexy bitch på högsta volym och bjuder upp den äldre mannen och ger honom en riktig sexyyyy dans, höll på att dö av skratt!! Sen åkte Linda hem och vi andra till Lindström.

Lördag 24 juli- Andreas kom och hämtade upp mig sen åkte vi till Ted, sen hämtade vi upp Linda och åkte så jag fick övningsköra. Sen förfest hos Emmy med dom plus Nina och Hanna. Sen fest hos Carl, sen Knoppen.

Söndag 25 juli- Lindström, Oliver och Ted skjutsade hem mig. Var med Sandra och tände ljus och lämnade två röda rosor till Niklas. Lukas kom och vi tittade på film med mamma. 

Måndag- Vägde mig och fikade sen på stan med Sandra, Carl och Jonte. Sen badade jag och Sandra Totte, och tog en promenad till Vivo. Sen kom Ted och hämtade upp oss och vi åkte först lite bil, lite för snabbt, sen åkte vi hem till Lindström och tog det lugnt bara. På vägen hem blev det race mot Lindström som har kört rally, vi fick pisk alltså.

Tisdag- Var med Ted, tittade på film, fikade på stan och träffade Lindström en stund. Sen var jag på Niklas minnesgudstjänst med mamma, Moa, Sussi och Sandra. Tände ljus och skrev några ord till Niklas, det var så fint men så otroligt, otroligt sorgligt.. Efter det åkte jag hem, var helt slut i huvudet och kroppen, grät bara, somnade jättetidigt.

Onsdag- Var på Crusing med Ted, Lindström och Oliver. Linda, Johanna och Lisa var med ett tag också. Var hos Aronsson en stund också. Träffade Adus, Ako, Walle och dom, länge sen! Fick en jättefin ros! Sen kom Lukas och skjutsade först hem Ted och sen mig, var hemma vid halv tre-tre.

Torsdag- Jobbade sen tittade jag på film med Ted och Totte, hemma vid två.

Fredag- Jobbade och sen var jag på middag med familjen hos Bergmans. Sandra var hundvakt till en tax som heter Nisse, och Totte tror typ att han är en kamphund, ser så gulligt ut, han är så sjukt liten men håller på som han var en jättevovvsing. Han skrämde stackars Nisse som både är äldre och mycket större än Totten, haha. Men sen kom dom igång efter ett par timmar och lekte supermycket, jätteroligt! Totte är bäst, love yooou.

Lördag- Nu ska jag äta lunch sen är planerna att vara med Ted mfl, blir det sol ska vi ut på sjön! Håller tummarna för solsken.

FREDAG

Jag har inte på bloggat på nästan en vecka nu, framför allt eftersom jag varit ledsen och alla småsaker, som typ bloggningen, har kännts så otroligt ovärda. Jag har valt att umgås med mina nära och kära, dom jag älskar allra mest, det viktigaste i mitt liv.

Jag hade tänkt skriva något om dig Niklas, några fina minnen, (minns du världens bästa sommar då du, Daniel, jag och Sandra alltid hängde ihop? Minns du när vi låg en hel dag i hängmattan och bara njöt av sommarvärmen, allt var så lätt..) och lagt upp några bilder, men just nu funkar det inte, det måste vänta några dagar. Det gör så fruktansvärt ont i hjärtat, i hela kroppen, jag lider så otroligt med din familj Niklas, med din mamma, pappa, syster och bror. Med din släkt, med din kusin Daniel som är anledningen till att jag och Sandra lärde känna dig. 
Livet är så äckligt orättvist ibland, ingen värd det som hände dig, ingen är värd det din familj, släkt och vänner nu går igenom. Vila i frid Niklas Jansson♥

Nu kommer tårarna och förlåt om inlägget är rörigt, allt är rörigt just nu.

DET FINNS SAKER MAN MINNS OCH SEN FINNS DET SAKER MAN INTE GLÖMMER

Den här låten ger mig så otroligt mycket minnen, både bra och dåliga. 
 

Jag var lite för naiv, gick lite för lätt på allt det du lovade och inte ens i min vildaste fantasi kunde jag tro att det skulle sluta som det gjorde.

Ibland undrar jag om du saknar mig, om du ligger vaken på nätterna och ångrar. Du hade kunnat haft det lika bra som jag har det, vet du det, din ångest kunde, precis som min, ha dämpats. Jag försökte och försökte och försökte rädda dig, hjälpa dig, men du lyssnade inte, du lovade mig att försöka, men du sket i det, du försökte inte ens lite och du fortsatte precis som förut. Och man kan inte hjälpa någon som inte vill ha hjälp. Men en sak är säker, man ger aldrig upp, aldrigaldrig. Jag har fortfarande inte gett upp. 

TORSDAG

Mitt cola beroende börjar gå lite över styr, haha. Dricker minst en liter cola zero om dagen, not goood. Sitter med ett glas nu också, tycker inte ens det är jättegott, men jag dricker det när jag är sugen på något sött, inga kalorier alls typ ju.


Idag har jag varit på stan, på biblioteket och lite sånt, sen har jag handlat lite och varit i Vika. Sprang på Fanny på stan också, åh vad jag saknar henne, och Malin! Puss på er. 

Just nu mår jag så bra! Spelar musik alldeles för högt och provar klänningar till imorgon, då ska jag dricka massor utav vin och goda mjölkdrinkar och springa runt i high heels!

ONSDAG/KVÄLL

Nu har Lukas åkt hem efter en mysig filmkväll och vovvepromenad, Lukas älskaaar Totte, det verkar så iaf, himla gulligt!

Nu står Totte uppe och gråter, tror han längtar efter mig, ska upp och krypa ner i soffan bredvid honom. PUSS!

ONSDAG!

Kvällen bjuder på blå himmel och sol, något som gör mig väldigt glad! Idag har jag haft en riktigt Tottedag, vi har varit vid sjön och lite sånt, han gör mig så himlans lycklig.
Bilden är dock inte från idag.


Har kommit på en grym present till Carl, den är verkligen grym, fast jag måste komma på någonting mer också:) Klurigt!

Nu väntar jag på att Lukas ska komma hit och titta på Miss Marple med mig och min family, har en flaska cola zero på kylning, muuuums.


KAN INTE SOMNA....

+5 kilo, bara på några veckor. Det hade lika gärna kunnat varit ett ton.

Jag kommer på mig själv med att oroa mig för hur min kropp mår, fettma är inte bra tänker jag ofta, jag tittar mig i spegeln och tänker okej, mina höftben sticker inte ut så där fint, min bröstkorg är inte längre sådär fint benig, jag känner mig inte fin någonstans faktiskt. Jag har fått större bröst och rumpan har sakta men säkert börjat ta form igen, försöker se det som något positivt, att det är kvinnligt och vackert, men det är fettfettfettfett. Bröst består av fett, fett är vidrig, och jag blir bara ännu mer äcklad.

Nu ska jag se Supersize VS. Superskinny, bara för att liksom.

ÄRLIGHET

allt jag kräver är lite sanning
allt jag vill ha är din ärlighet
istället får du ner mig på marken

det viktigaste i livet är att vara ärlig
om du inte är det så är du inte viktig för mig
                                                                                                                    "imapoet"


TISDAG/NATT

Jag borde verkligen soooova, är skittrött men ett inlägg hinner jag med.

I lördags var jag hemma hos Carl med Lisa, Jonte och Jakob. Dom drack lite öl, och Carl gjorde en jättegod efterrätt till oss, vit chokladmousse med jordgubbar och lime, mums. Sen tittade vi på film. Jag och Jonis stannade över natten medan Lisa och Jakob åkte hem.



På söndagen följde jag med till Rättvik och Leksand som bilsällskap, snäll cheey. Sen på kvällen spelade jag golf med pappa och Moa, mysmys.

Sen igår va jag bara hemma, solade/badade lite och tog det bara lugnt.

Idag har jag varit med Ted, och vi har kört bil, eller rättare sagt, JAG har kört bil. Fattar inte hur han vågade låta mig köra, haha, första gången någonsin jag körde ett motordrivet fordon(!!), men det gick skitbra faktiskt och det va skitkul! Fick bara ett muppstopp! :D Sen åkte vi till Lindström och käkade med han och Aronsson, sen åkte vi ner på stan och gick runt och tittade lite och Ted hämtade ut sin nya mobil och sen gick vi och fikade.

Sen åkte jag hem, åt middag med familjen och våra kompisar från Norge. Sen åkte jag hem till Lukas och tittade på Morden i Midsomer(världens bästa program!), jättemysigt!

Och nu ska jag sova! Godnatt!

FREDAG/KVÄLL

Ikväll lyssnar jag på kroppen och avstår fest och alkohol. Ioförsig var det enda Falun just ikväll kunde erbjuda för personer under 18 vårar, "fest" på Gullnäsgården. Och det tackade jag vänligen men bestämt nej till.. hehe.

Jag är sugen på att åka lite bil och dunka music. Framför allt med en viss person, mjamjo, nu fick ni något att fundera på va.. haha...

Nej jag borde dra täcket över huvudet och stanna innomhus tills jag blir människa igen, orkar inte med mig själv, hahah, fyy va trött jag blir!!

GODNATT!!!

Här får ni en sööööt bild på mig & Ako!

FREDAG

Veckorna går så fort!

Den här veckan har varit både upp och ner. Jag och Lukas är inte längre tillsammans.. Ett gemesamt beslut, just nu är det bäst så här, och det finns väl egentligen ingen riktigt anledning, utan snarare en hel del småanledningar. Men vi tycker fortfarande om varandra otroligt mycket och det är inga hard feelings mellan oss!

I onsdags var jag på Roxnäs med Ted, Lindström, Järnberg och Johanna, sol och bad hela daan. Sen kom Linda och vi drog till Donken allihopa för käk, mötte upp Aron också, sen åkte jag, Ted och Järnberg till Hosjö en snabbis. Sen åkte vi hem till Lindström och det blev några glas innan några drog hem, några till krogen osv. Höll på att dö när Johanna skulle kasta bilnyckeln upp på balkongen, hahahha, hon kastade den rakt på grannarnas fönster så den hamnade på deras balkong, så jävla kuuul. Väckte nog hela huset av mitt skrattande. Sen blev det en promenix genom stan innan jag kom i säng.

Igår träffade jag Sandra en stund, badade och tittade på skräckis med mamma. Var sjukt trött, somnade lite då och då under hela dagen, ZzZZZzz. Är typ lite halvsjuk.

Idag var det meningen att jag skulle till Göteborg med lite folk, Liseberg osv, men så blev det inte, skittrist. Dom åker iaf, och jag hoppas dom kommer ha det skitkul:D Nu ska jag försöka väcka Moa och dra med mig henne till stranden, ikväll blir det fest! 


10 JULI 2010








TISDAG

Gårdagen va toppen! Först var jag på sjukhuset för att lämna en vikt och prata några minuter med Kjell. Sen åkte jag till Roxnäs och badade och solade med Ted, Lindström, Järnberg, Erika och Sassa. Johanna, Linda och Magda var också på Roxan så jag träffade dom ett tag också:)
Sen åkte jag, Ted och Lindström hem till Lindström. Sen åkte vi och käkade, sen till Norsbro (eller nånting) och hjälpte Aronsson att flytta lite mer, sen hämtade vi upp Järnberg och åkte och badade vid Lilltorpet, sen hem till Lindström och tittade på Farsan, drack te och åt mackor, myyyysigt. Sen vid ett åkte vi till Stångtjärn för nattbad, jag höll mig dock på land;)

En riktigt, riktigt bra dag, och shit va kul det är att åka motorcykel, love it! Det är liksom en skräckblandad förtjusning, och adrenalinet bara flödar!

Nu väntar jag på att Lukas ska komma hit!:)


SÖNDAG!

Hade det grymt trevligt igår! Det va jag, Lisa, Hanna, Emmy, Ted, Anders gånger 2, Järnberg, Jonas, Andreas, Patrik, Mattias och Charlie. Blev en hel del vin, en hel del skratt och en hel del fina minnen. Vi åt middag på en jättemysig ö med klippor och livet kändes helt otroligt underbart. Sen åkte vi så pojkarna fick leka lite på deras jetskies, sen blev det Slussen och minigolf och gitarrspelande framåt småtimmarna, hur mysigt som helst. Klockan halv nio imorse kom jag hem efter en mycket fin kväll och natt.

Och idag har jag bara degat, tagit det lugnt, solat, badat och självklart varit med Totten.


När kriget är vunnet måste man förlåta sig själv för allt man förstört

Jag lär mig
Fortsätter lära mig hur man älskar utan att hata
hur man skriker utan att skada
hur man tycker om utan att spy
Jag ler när han säger att ärren berättar min historia
De vittnar om krig, svält och fattigdom
på mitt sätt

Allt är svart eller vitt
Grått har aldrig existerat
och mitt i mellan går jag under
Jag behöver skrika eller skratta
Jag behöver allt eller inget
Om inte det finns
så ger jag upp


Att kriga mot sig själv i ett försök att överleva
att svälta i ett försök att älska
och att vara fattig på allt livet borde ge

och när det gäller överlevnad är det till och med tillåtet att svika sig själv
så länge man kan förlåta sig själv efteråt

jag tror jag gjort det nu
                                                                                                                                         "Imapoet"


~

Du sa att jag var lika trasig som dig, du sa att ingen annan förstod sig på oss, du förstod dig på mig, men jag förstod mig aldrig någonsin på dig.
 
Jag är långt ifrån hel idag, men jag är påväg, men vart är du? Du är kvar på samma plats och så länge du är kvar där, så länge du är lika trasig, kommer jag aldrig någonsin bli hel.


FREDAG

Attans va länge sen jag skrev här nu, kanske inte är så jättelänge sen egentligen, men det känns verkligen som år och dar, eller iaf veckor..

Har hunnit med en himla massa, midsommar, Dössberget, båtturer, rättegång, peace and love osvosv. Jag har haft så grymt kul! Förutom rättegången då.. Varför känns det så fel att göra det som alla andra säger är rätt?

Och veeet niiii??? Jag har fått en hundvalp! Ni fattar inte hur lycklig jag är! Han är världens sötaste, och jag älskar honom och vill aldrigaldrig lämna honom ifrån mig, åh, han är så fin. Totte heter han! :)  

Idag har jag och Totte varit och badat med Ted, sen har vi hälsat på Aronsson och Lindström i Arons nya lägenhet, skitfin verkligen, jättecentral, ljus och stor. Sen har jag varit i Vika en stund och nu sitter jag och gör ingenting. Linda och Johanna skulle komma förbi en stund sen vet jag icke vad som händer. Kanske blir Bojsen med Dler, Adus, Ako och dom eller leka "högst promillehalt" med Ted, Andreas och Patrik, vi får väl se helt enkelt:)

Imorgon ska jag ut på sjön med Ted, Anders gånger 2, Johanna, Linda och kanske Erica! Vi ska grilla, dricka vin och ha det trevligt. Får se vart vi tar vägen sen:)!

Lite blandade bilder:)










RSS 2.0