ONSDAG / MORGON

Hej godmorgon!

Har redan hunnit varit uppe nån timme, nästan det som är bäst med att ha sovmorgon mitt i veckan- att gå upp ganska tidigt ändå men sen bara mysa, ta en lång frukost, läsa tidningen i lugn och ro och ja bara vara.

Strax måste jag börja gå ner mot bussen, men först en liten tur med min lilla pudel.


TISDAG

Förra veckan bestod mestdels utav skola, och jobb. Men också en mysig mc-tur till Leksand för att fira både farmor och farfar som fyllt år. Blev god middag, paketöppning och givetvis en god sommartårta. Framåt kvällen åkte vi hem i det fina vädret, va fantastiskt väder hela dagen, sommarvärme. På kvällen blev det filmmys med mannen min och vår käre vän Jonas. Söndagen blev en heldag av jobb, både på leklandet och sen på ett event i förmån för överviktiga barn. Sen kom Ted och plockade upp mig och vi åkte å åt innan han åkte vidare mot Uppsala för en veckas jobb.
Igår var jag ledig, jätteskönt, har i vanliga fall bara en lektion på måndag men den var inställd igår. Istället blev det en tur på stan, köpte en jättefin blus, ett riktigt kap! Och sen var jag till djuraffären och shoppade loss åt min lilla Tott. Sen plockade pappa upp mig och jag åkte till Hosjö. Ska vara där i veckan är det tänkt:) Passa på att övningsköra så mycket som det bara går, är jäkligt sugen på det där körkortet nu!!
Nu ska jag börja röra mig mot dagens sista lektion. Hoppas ni får en fin dag:)

FREDAG-TISDAG

FREDAG- På dagen var jag ner på stan, hittade ingenting alls, skittråkigt, förutom ett fint läderskärp, strumpbyxor å lite grejer till håret. På kvällen åkte jag och Hanna på någon riktigt randomfest i Främby, hur är det ens möjligt att man inte känner igen en jävel på en fest med jämngamla i en sådan liten stad som Falun? Sjukt! Hur som helst så var det endå ganska trevligt, Linda och Malin var där också vilket var skoj! Sen fick vi skjuts hem av Nick och hans kompis vid tvåtiden.

LÖRDAG- På dagen var jag på en liten shoppingtur med mamma och syskonen. Mio, Jysk och lite sånt. Fanns så himla mycket fint på Mio, åh.. Sen hoppade Moa av med mig hemma i stan, vi tog det lugnt, målade naglarna, provade kläder å lite sånt innan vi gick till affären. Moa handlade grejer till sin kräftskiva och jag till den jag skulle på senare på kvällen. Och ja på kvällen blev det alltså kräftskiva hemma hos Charlie tillsammans med Ted, Andreas, Patrik och Anders, va jättejättetrevligt. Vi satt ute på deras uteställe, hade massa tända ljus, åt och drack gott och pratade skit, jag och alla killar, haha:) Sen kom även Hanna, och efter ännu någon timme Nina och Emmy:)! Sen blev det Etage, like always. Va lite för mycket folk men kul endå:)
 
SÖNDAG- Jag och Ted vaknade inte förens vid tretiden, ZzZZzz, då tog vi en promenix och hämtade bilen hos Charlie, sen vidare till Borlänge, hem, bytte om, tog en tur på motorcykeln och åt lunsch/middag på Piccolo Mondo, sen hem, Ted packade, pussades hejdå och Ted for till Uppsala.

MÅNDAG- Första dagen i skolan! Kändes bra:) Sen lunchade jag, Emma, Carl och Filip på Max! På kvällen gick jag hem till Jonas och tittade på film!

TISDAG- Skola, städade, mamma hämtade mig och jag följde med till Hosjö!


TORSDAG

Det blev lite ändrade planer i tisdags- det blev en liten minitrip till Gävle och Furvik med kidsen istället. Blev en supermysig heldag bland alla djur, karuseller och i vattenlandet! Har massa fina bilder jag kan lägga upp sen.

Igår hade jag och Ted finbesök av Adam, vi tog en promenad och handlade ingredienser till våra tokgoda muffins, bakade och sen spelade killarna givetvis lite tv-spel. Vid fyra hämtade mamma Adam och då tog jag och Ted en liten längre promenad innan vi la oss och degade i soffan resten av eftermiddagen. På kvällen mötte jag upp Hanna och hennes två kompisar från Ludvika. Sen plockad Charlie upp oss och vi begav oss till Aron där även Ted var på förfest, sen tog jag och Hanna en promenad till Victuscella, och en promenad tillbaks till Aron, haha, sen gick vi alla till Etage. Kul kväll!


Nu är jag i Hosjö och är barnvakt, är jättetrött då jag fick lov att gå upp klockan sju imorse eftersom Ted skjutsade ut mig till Hosjö i samband med att han åkte till jobbet.

MÅNDAG

En vecka sen sist, har hunnit med att klippt mig, flera decimeter.. Inte haft så här kort hår sen i sexan tror jag, känns fortfarande jättekonstigt även fast det var några dagar sen, skulle ljuga om jag sa att jag inte saknar mitt långa hår.. Men jag ser det som en liten tjänst för håret, mår ju bra av att få sig en rejäl klippning då och då, och jag blev inte alls onöjd:) Nu ska jag spara ut det igen, enbart toppa var tredje månad. Sen har jag varit i Hosjö och myst, jobbatjobbatjobbat, pussats med Ted, varit ut och firat Emmy med tjejerna, ätit kräftor och massa annat skoj.

Idag har jag varit på körskolan (klockan sju..) och kört lite rally med Åke, haha, åker alldeles för fort hela tiden.. Tror det är mitt största problem gällande körkortet just för tillfället! Sen åkte jag hem, tittade på The Killing, pussade Ted hejdå och sen sov jag några timmar. Duschade, packade och nu sitter jag och tittar på Per Morberg, vilken karl, och vilken mat.. hehe. Snart kommer min far och plockar upp mig, och ikväll åker vi, plus mina fina syskon, till Göteborg, ska bli jättemysigt:)

HOS MAMMA & PAPPA

Lördagen blev riktigt jäkla kul, trots att jag var så himla opepp tidigare på kvällen. Men när jag väl blev uppplockad av Malin och Linda, mött upp Emmy och Nina och druckit en riktig supergrogg blev jag riktigt partyglad! Vi slog klackarna i taket och dansade natten lång i en bystuga mitt ute i ingenstans! Så kan d gå:)
Sen kom Jonas och skjutsade mig, Linda och Malin till stan. Jag mötte upp en tokfull pojkvän på stan och vi promenerade hemåt.

Söndagen var en riktig mysdag, regnet öste ner och jag och Ted stannade kvar i sängen hela dagen. Tittade på film, åt glass och myste. På kvällen gick vi över till Jonas och tittade på film.

Idag är det måndag, och jag har haft min första körlektion, gick superbra! Sen städade jag hemma och nu på kvällen skjutsade Ted mig till mamma och pappa innan han åkte till Uppsala för jobb. Jag, mamma och Moa har varit ute och övningskört alldeles nyss, jag åkte hela vägen till stan, till Lugnet, Ica Maxi och sen till Hosjö igen, wihoo!

Nu blir det film, och imorgon ska jag upp med tuppen!


LÖRDAG

Igår han jag med både det ena och andra, bland annat var jag ner på stan och bokade in en himla massa körlektioner. Sen åkte jag hem, sov en timme, sen tog jag och Ted en promenad ner på stan, köpte presenter till Anton och åt mjukglass i solen innan vi sedan promenerade hem igen. På kvällen blev det födelsedagsmiddag för Anton, var himla massa folk, vi åt gott och hade det trevligt.

Idag har jag och Ted varit på Brylla nere på Bojsen beach med Clara, Adam, Lisa och Elin. Var jättemysigt verkligen, och en himla massa ungar! Har massa bilder jag kan lägga upp sen:)

Nu käkar jag middag, ska ut med tjejerna ikväll. Är så himla otaggad.. haha! Fy, trött och risig. Ska hoppa in i duschen strax å förhoppningsvis gör det mig lite piggare. Måste leta på nånting att ha på mig också!

TORSDAG

Jobbade min sista eftermiddag/kväll på ett tag nu igår, skönt. Idag ska jag plocka lite här hemma, sen åka till Hosjö. Ska ut på presentjakt också för imorgon är jag och farbror Ted bjudna på tvåårskalas!


1 AUGUSTI / MÅNDAG

Hade en såå mysig dag i Årsunda/Gävle i lördags, blev en heldag tillsammans med svärmor, Håkan och älskling. Vi åt gott, var en tur till IKEA, (jag & Ted köpte en hel del småsaker, till köket bl a), åkte raggarbil, fikade, var ner till stranden i Årsunda som är hur fin som helst och sen tog jag och mannen min motorcykeln hem framåt kvällen. Åkte förbi affären när vi kom till Falun och köpte lördagsmys, kex och ost, sen blev det film och mys.

Igår jobbade jag 12-19 och ska strax åka till jobbet igen. Är fruktansvärt tråkigt att jobba eftermiddag/kväll, Ted slutar typ när jag börjar.. Men imorgon börjar jag tidigt iaf:)

RSS 2.0