onsdag

Det snöar ute, känns lite sådär eftersom jag längtar efter våren hur mycket som helst nu. När man kan börja sitta ute på kvällarna, elda och mysa vid Kålgårn, cykla dit man ska och ja, allt annat som vi gjorde förra våren. Och sen sommaren, ååh, längtar så sjukt mycket!! Känns som man träffar mycket mer kompisar, och så är det ju, man är ute mer och alla samlas på samma ställe och har kul tillsammans.  


Nu sitter jag och pluggar historia och dricker tranbärsjuice (inte gott, men tydligen väldigt effektivt mot urinvägsinfektion:):) haha, ska köra igenom historian riktigt rejält och se vad jag verkligen har koll på och vad jag inte kan alls. Känns inte som det är allt för svårt. Måste bara få in alla kungar och deras regentider, nötanötanöta.


tisdag

Jag lever! Om ni trodde någonting annat. Vi har virus på laptopen och datorn uppe funkar inte heller typ, jobbigt läge. Fick låna en av pappas datorer idag iaf, enbart för plugg, men ett litet blogginlägg hinner jag iaf med.

Måste bara börja med att säga att helgen var dunder, så himla lyckad på alla sätt och vis. Riktigt skoj!

Igår var jag hemma från skolan och gjorde ingenting förutom lite plugg, sen var jag och solade med Moa och tog en sväng på stan och köpte lite smink. Sen har jag inte kunnat sova på nästan hela natten, tror jag somnade vid 5 eller något sånt, jättejobbigt. Var till vårdcentralen idag och ikväll ska jag få antibiotika, skönt. Hoppas på att få sova inatt, skola imorgon och intensivt historiapluggande som gäller. Ska plugga stenhårt idag också så det inte blir lika mycket till imorgon, men det är lite jobbigt med tanke på att jag inte sovit alls.

Nu måste jag plugga!


helg!!

Så nu är denna mycket jobbiga skolfredag över, blä, den har varit hemsk, blev tårar och ja, har fortfarande en stor klump i magen. Det är alltid mycket jobbigare när man mår dåligt över att en person man bryr sig om mår dåligt, än när man själv gör det.

Nu sitter jag och väntar på att Malin och Astrid ska jobba klart, sen ska jag och Malin ner på stan och kika lite. Sen blir det hem, middag, förfest hos Linda med lite tjejer och sen partyparty. Känner verkligen att jag behöver tänka på någonting annat denna dag.


my b-day!!

För 17 år sedan, på exakt samma dag som idag, alltså torsdag, vid tiotiden föddes lilla jag!

Har haft en jättebra födelsedag! Min finafina Lukas åkte precis hem med sin lillebror, och tårtan är uppäten och paket öppnade, nu sitter jag och funderar på hur sjukt fort tiden går, bara ett år kvar tills jag fyller 18, galet! Jag hoppas dock detta år går ganska segt, känns som jag inte riktigt är redo att bli myndig än, haha.


onsdag

Jag är SÅ trött, antar att det är skolstarten som tagit lite på krafterna, men det spelar ingen roll, jag är GLAD.

Jag har fantastiska vänner, en underbar familj och världens bästa pojkvän. Jag bär på så otroligt mycket kärlek till er!♥ Och jag har så himla mycket kul att se fram emot!
Känns som en otroligt stor klump i magen har släppt nu när min skolsituation ska lösas, det är någonting jag mått dåligt över alldeles för länge, helt i onödan.

Nu ska jag sminka av mig och göra mig redo för natten, ska nog se PH om jag orkar, tveksamt, längtar till sängen. Och imorgon ska jag ta mig en sovmorgon, det behöver jag. (Är ledig på förmiddagen) Och sen på eftermiddagen ska jag till skolan och sen till Kjell! Känner verkligen att jag behöver dit, till Kjell alltså, finns mycket tankar, frågor jag behöver bolla och diskutera med någon nu.
Och juste, jag fyller år imorgon!

Sådärja

Jag sa inte ett ljud under middagen, och då menar jag verkligen inte ett knyst. Får träna engelskan nån annan gång, haha. Men det var trevligt iallafall:)

Kom precis ut ur duschen. Jag vet att jag skriver det här ofta, men känslan efter en lång, varm, skön dusch är underbar. Och man är så himla mysig efteråt! Blev iallafall ingen film för jag lyckades inte få igång den, gaaanska så trist. Nu ska jag gå upp å titta vad resten av familjen pysslar med. Om jag inte bloggar mer idag: Sovgott!


!!

"There are so many people out there who will tell you that you can't. What you've got to do is turn around and say 'Watch me'"


tre mycket fina låtar av Medina, och lite Ken Ring också






tisdag

Idag har jag varit i skolan!!! haha. Har inte varit där på cirkus fem veckor?! Med jullovet inräknat, tror jag var sjuk veckan innan lovet men minns inte riktigt, aja, iallafall, fyra-fem veckor. Ett halvt sommarlov nästan! Tokigt.
Det var faktiskt kul att vara där! Det tyckte jag däremot inte att det skulle bli igår kväll och imorse, så är riktigt glad att jag tog mig dit.
Var på idrotten och pratade med den nya läraren också, får se hur hon lägger upp mina lektioner, hoppas på att det blir något bra.

Nu ska jag strax äta middag med familjen+ tre arbetskamrater till pappa. Dom kan ingen svenska så det är ett perfekt tillfälle att träna engelskan. 

Sen  ska jag duscha och krypa i myskläder och lägga mig och titta på den sista Johan Falk-filmen, eller egentligen trean, men jag har sett alla utom trean så det blir sista för mig. Hoppas på att det kommer ännu fler filmer, men det tror jag, dom är ju så bra! Och efter det blir det sängen, jobbar på att komma i säng innan tio.. Får se hur det går. 


 

en liten kortis

Helgen var en "gott & blandat-helg", hann med det mesta helt enkelt! Super!:)

Sen idag har jag pluggat, pluggat och pluggat lite till. Och gått en promenad med Sandra och Donna. Och nu sitter jag här och fördriver tiden medans håret torkar, kan inte lägga mig med blött hår, det funkar inte. Letar efter en väska, har gått igenom alla webshopar men det finns verkligen ingen jag vill ha, blir lite irriterad eftersom jag är i stort behov utav en.

Imorgon ska jag till skolan en stund, samhällskunskap & mentorsgrupp.


Ny låt av Petter


Petter har släppt en singel från det album han håller på med. Har bara lyssnat på den en gång än så länge, helt okej, inte mer än så, men den kanske blir bättre ju mer man lyssnar.

För er som vill lyssna på låten tryck här: LÅTEN!

Paradise-Henfa!!


hahaha

Dagens to do:

[x] Historia
[x] Naturkunskap
[x] Byta sängkläder och dammsuga

Det är vad jag ska syssla med nu, ikväll får vi helt enkelt se vad som händer, skulle ju se "Snabba cash" med Linda och Lisa men så blev det ju inte.. (Kan inte alla som fått tag på biljetter sluta skriva det på facebook, mycket provocerande. Tack.) Men vi hittar säkerligen på något annat kul.


torsdag

"Reservationskvoten för denna föreställning är fylld. De biljetter som finns kvar är endast tillgängliga för försäljning." GAH. Jag som skulle få sms INNAN biljetterna skulle släppas, eller när dom släpptes iallafall, men det fick jag inte.. Jag var verkigen så sugen på att se den, verkar vara en sjukt bra film! Finns lite hopp kvar åtminstonde, kanske finns biljetter i kassan imorgon om man åker dit tidigt.

Idag har jag gjort en historieuppgift, tagit en promenad och gjort mat, eller havregrynsgröt med lingonsylt, underskattad föda!
Sen har jag varit på veckans sjukhusbesök, och fick veta att jag inte får börja träna ännu, känns riktigt, riktigt trist.. Sen pratade jag och mamma med Kjell och vi kom överens om en hel del saker som verkar bra. Det känns som en stor lättnad men samtidigt som ett otroligt misslyckande. Hmm.

Nu sitter jag och dricker apelsinjuice, har varit sugen på det jättelänge, haha. Är oftast alltid mer sugen på olika drycker, bonaqua, juice, proviva, läsk och sånt än godis, chips osv. 

Nu borde jag gå och lägga mig, känner att jag börjar bli övertrött & liite dryg. Godnatt!


 


onsdag

Hade verkligen ingenting vettigt att blogga om igår, var ute två gånger, sen var jag på Lugnet en stund, sen hämtade jag Clara på gymnastiken och sen var jag på mammas jobb resten av kvällen. Gillar mammas jobb jättemycket, så mysigt och vara där och pyssla osv, och alla små, söta barn! Men dom var inte där igår, men vanligtvis. Sen åkte vi och handlade mat och sen for vi hem.
Sen när jag kom hem satt jag lite vid datorn och sen kollade jag på Paradise med mamma.

Idag började dagen med ett otroligt bra telefonsamtal med en av mina mentorer, jag blev så glad och genast kändes allting mycket lättare & bättre. Jag måste verkligen bli bättre på att berätta hur jag känner osv, allting blir mycket lättare då.

Har precis tagit en dusch, tvättar håret, rakat mig och ja den vanliga proceduren helt enkelt. Så skönt. Sen nu har jag tagit fram almenackan och lite av plugget (som jag egentligen inte behöver göra, ingen press, underbart). Tänkte planera lite. 

Liten paus...
Så nu har jag smörjt in mig också. Nu ska jag klä på mig sen ska jag laga mat till mig och Lukas!

Ha en bra dag!

russin

Jag är ett levande, torrt russin. Kom precis ut ur duchen, och shit va det svider och stramar överallt, jag är så torr. Vintern tar kol på mig.

Och jag gillar vintern, men inte denna extrema kyla vi fått i år. Men mycket hellre kallt än tö iallafall, äsch, borde inte klaga. Vi har haft en otroligt fin vinter i år, jag är mer än nöjd, så nu har jag fått min vinterdos. Och jösses vad jag längtar efter våren & sommaren nu!! 

Här är en bild på Linda från en sommarkväll jag kommer minnas länge! Utan att dra hela historien.. Slutade med att jag, Linda, Lisa & Karin, gick hem från en fest i Ornäs(Japp, Ornäs av alla ställen.. haha), och jag hade bara klackar med mig så fick lov att gå barfota. Sen när vi hade kommit till stan liftade vi till Slätta, där vi festade lite till. Tokig kväll!! 
 


skulle nog vilja kalla den en sommarplåga..



Hade helt glömt bort denna låt! Minns ni den?! Den spelades ju ganska flitigt i somras. En sommarplåga, för bra är den då inte!

måndag

Måndagen och första dagen på vårterminen började inte okej.. Bussen till Lugnet som jag alltid byter till kom inte, den var helt borta så jag plus alla andra från Backberget/Hösjö fick lov att ta en vanlig 701-buss ner på stan, och den var såå seg, fick lov att backa och krångla, plus att alla skulle fylla på sina busskort efter lovet, väl på stan fick vi vänta 20 minuter på bussen till Lugnet, och jag hade bara en timmes svenska idag så jag missade hela lektionen, och efter den har jag hål och lunch, så jag har gått upp tidigt och gått ut i kylan och frysit sönder mina tår helt i onödan. Suck. Nu kommer jag säkert bli ännu sjukare fast att jag kände mig piggare i morse, mest ont i huvudet och trött.

Sen efter lunch skulle jag ta bussen hem, och går ner till Kullenhållplatsen, det är en bit, kände mig som en röd köttbulle med mössan på sne, och höll tummarna för att inte träffa på nån jag kände på bussen, var inte riktigt i form för det, varken humör eller utseendemässigt, eller jag struntar i att jag såg ut som en vilde, men ah humöret var inte på topp, trötttjej.. Går på bussen och JIPPIEYOJIPPIYE, där satt hela Falun kändes det som, bla två kompisar jag inte träffat sen i sommras, och dom ville såklart prata och jag kan verkligen inte vara otrevligt eller så, så jag försökte slå på ett smajl och vara trevlig, haha. Inget personligt, om ni läser detta!! Fick skjuts den korta biten från busshållsplatsen hem till mig, dunder. Man tjänar på att va snäll, haha;)

Nu ska jag ta en dusch, äta apelsin och titta på film. Majamys kan bli mitt smeknamn, haha. Nejmen är man inte helt pigg så finns det inte mycket annat att göra.
 


söndag & sista lovdagen

Åh vilken jobbig dag, jag mår pyton. Ruskigt förkyld. Grymt bra när skolan börjar imorgon, verkligen, blä-.-

Idag har jag iallafall tittat klart på filmen jag påbörjade igår, den var inte alls speciellt läskig, men bra, det var den. Sen har jag kollat på herrmatchen med Linda, riktigt spännande match, blev sudden och Falun vann! Great! 

Nu ska jag gå upp och kolla på "I en annan del av Köping" och sen efter det blir det "Johan Falk" . Ska göra thé och massvis av apelsinklyftor som snask, mums! Måste ju se Paradise hotel också, om det är idag?!


mitt i natten

Ah som ni kanske förstår blev kvällen totalt misslyckad. Eller bowlingen var rolig! Linda var verkligen superduktig, galet! Jag låg sist ganska länge men sen körde jag tre strikes på rad och kämpade mig upp på en 2:a plats, starkt gjort;) Linda vann & Lisa kom trea!

Sen kom Lukas♥ och skjutsade oss till Hälssinggården. Och sen från och med att han släppte av oss började den misslyckade kvällen, suck. haha, aja.

Nu halvligger jag i sängen med laptopen, har pyamas & sockor på mig och flätor i håret, känner mig ganska så söt. Och sen har jag händernas översidor (vad kallar man det, inte handflatan utan den andra sidan, ovansidan av handen?), supernedkletade med "oliv naturell hand cream", mina händer är så nariga förtillfället, hoppas att detta är en dunderkur som hjälper!

Ska se klart på "När lammen tystnar", ensam(!!), innan jag ska sova.. Kommer antagligen skriva ett inlägg där jag klagar på att jag är mörkrädd om ungefär en timme, haha..

Och imorgon är det söndag, sista dagen på lovet, menmen. På ska bli skönt att sätta igång med vårterminen iallfall! Nya, friska tag! Imorgon ska jag kolla på herrmatchen på Lugnet med Linda och kanske Lisa, ska bli skoj! Det är det enda som är planerat. Ska ta mig en ruskigt lång sovmorgon också. 

Godnatt!  

ärligt talat, utgång under vinterhalvåret är så inte värt.

Idag slog det mig, varför försöker man ens få till en lyckad festkväll på vintern? När jag tänker efter har ingen fest denna vinter varit särskillt lyckad, ioförsig har jag varit hemma de flesta helger men när jag väl tagit mig ut blir det alltid fail. 

Jag är inte festsugen alls längre, vill så mycket hellre vara hemma med familjen och Lukas, hundramiljoner gånger bättre. Och visst har jag fått höra att jag blivit tråkig, blir kallad bangarn, tanten, 40+arn osv, och visst jag hade kunnat förstått det lite om jag missade något? Men det gör jag ju absolut inte, jag missar inte ett skit. Däremot slipper jag stå och förfrysa i väntan på buss, jag slipper trängas på bussen (alla blir dubbelt så stora med täckjackor) jag slipper åka till b-fester där åldern varierar mellan 13-25 år osvosv. 

Nä nu är det nog. Jag har bestämt mig för att inte vara spontan när det gäller fest denna vinter. Ska jag ut (ah alltså på fest) ska det vara helt bestämt vart och det ska iallafall vara 85 % chans att det kommer bli kul, ett hyffsat säker kort helt enkelt. Sen i vår kan jag börja vara spontan igen, det är ju det som är allra bäst, men det håller inte på vintern somsagt.

I våras/sommras hade jag en period då jag behövde vara ute, och nu är den över och jag känner inte det behovet längre. Jag mådde inte speciellt bra då och allt festande fick mig att glömma det. Jag lärde också känna mycket nya människor som var väldigt partysugna och mer än gärna drog med mig ut oavsett vilken dag i veckan det var. Det var en riktigt kul sommar trots allt, så jag klagar inte. Eftersom jag var ute väldigt mycket då förstår jag att många tror att jag ska vara det nu också, och kanske därför tycker dom jag är lite utav en "bangare". Men jag har bättre saker för mig nu, Lukas framför allt och jag tycker det är så himla mysigt att vara med familjen. Och snart får jag ju börja träna innebandy igen! 

Det jag ville säga från början var väl att det är ovärt att festa på vintern helt enkelt. Mys inomhus med människor ni tycker om istället!♥


   

lite ändrade planer

Blev ändrade planer, blir bowling med Linda, Lisa och några kompisar till dem! Känns skönt att det inte blev fest. 

Nu ska jag värma upp bowlinghanden! haha


lördag

Precis kommit hem efter att ha varit med Moa när hon har varit modell för en barnbok, hon är isprinsessa! Mycket fin!

Nu står hon i duschen och tinar upp, och jag ska hoppa in efter henne! Sen ska jag ta en varm kopp te och försöka planera upp kvällen. Som det ser ut nu så blir det bio och kanske fest, ser mest fram emot bion, inte så festsugen. Ska prata med Lukas också och höra vad han har för planer. 

Nu duschen! 


mörkrädd...

Hmm, är mörkrädd, kan inte somna, känner mig liten och behöver bli ompysslad. Lukas, I miss yooou!

Blev en mysig fika på Waynes med Linda & Lisa. Fick några sms om att vi skulle komma på fest, men nä, jag kunde inte va mindre sugen alltså. Man blir verkligen galet opepp på vintern, inte alls samma sak som att få sätta på sig en snygg klänning/snyggt slita jeansshorts på sin brunbrända kropp, och HEELS och ge sig ut i sommarnatten, åh..

Nu ska jag försöka sova, godnatt på er!

~rubrik~

Ska strax bege mig till bussen, eller okej, om en halvtimme.. haha. Känns som det finns risk för att vi blir lite för partysugna när vi väl är i stan, brukar bli så, haha, så ring/smsa inte om fest, plz, jag ber er!! haha. Vi ska ha en lugn, mysig tjejkväll!

Ska snart byta om och fläta håret, kör på en söt&oskyldig-look ikväll, hihi. Fråga är om jag orkar sminka mig, tror jag skippar det.

nån bild jag tog förut


fredag

Har suttit och läst mina två gamla bloggar, den tidigaste är från 2007. Sjukt kul att gå tillbaks och läsa! Hade en till blogg innan 2007 också, men den har jag raderat tråkigt nog. Jag skrev nästan enbart om innebandyn, saknade, saknade innebandyn, längtar som tuuusan till jag får börja igen!!

Hade jättesvårt att sova igår, eller jag hade snarare svårt för att gå och lägga mig, kände mig så pigg, men direkt jag la huvudet på kudden somnade jag, sen sov jag jättegott, tungt och länge, super. När jag vaknade tog jag en lång, varm dusch, jag skulle nog kunna duscha hur länge som helst, så skönt! Och sen käkade jag lunch. 

Nu ska jag lägga mig i sängen och titta på en film hade jag tänkt. Ikväll ska jag titta på innebandy och sen käka med Linda & Lisa:)


falubloggar

Jag tycker personligen det är kul med skvallerbloggar, om det är på ett schysst sätt, och det tycker jag faktiskt den senaste, "fniss i falun" var. Inga superelakheter osv. Ändå blir den anmäld, och borttagen, trist. Och nu har det skapats en ny..
Jag satt och funderade lite och fick en toppen idé! Kan inte någon med lite datakunskaper skapa ett forum, utan någon ägare där alla kan skriva och diskutera anonymt?! Det skulle ju vara grymt!  


torsdag

Hoppas mina 1234000994545 läsare inte blev allt för besvikna över bloggtorkan igår, och idag...

Igår var jag på en fototur med pappa, Moa och Adam, jag fick till några riktigt fina bilder, men Moas bilder blev såklart bättre, det är hon som har talangen, och systemkamera. Sen fram mot kvällen kom Lukas, vi tittade på film, första på Kumar and Harold go to White Castle, den var faktiskt riktigt kul, håller på att ladda hem tvåan nu, sen tittade vi på första Hanibal Lecter filmen, den va jättehemsk, hatar när barn far illa.. :(

Sen så imorse blev vi väckta av att en gubbe, eller man eller vad vi nu ska kalla det ryckte upp dörren in på mitt rum och stampa in, (jag har en ytterdörr in till mitt rum), och där låg jag och Lukas och sov.. Lite pinsamt för gubben/mannen, helt fel dörr.

Sen så idag har jag varit hos Kjell, gick jättebra! Och sen var jag på biblioteket med mamma! :)


Några bilder jag tog idag när jag var ute





Mycket finare i sitt fulla format.

kort inlägg

Redan onsdag, tycker veckan går alldeles för fort...

Idag har jag varit med Lukas, mycketmycket efterlängtat, han gör mig så glad min prins. 

Nu ska jag gå upp och höra om mamma vill se film! :)

(Var visst tisdag! haha)

måndag

Idag har jag varit på Kupolen med Linda & Johanna, mycket trevligt, fick mig ett antal asgarv som alltid med dessa tjejer. Vi tog även en tur till Crossroad där Linda piercade sig, blev supersnyggt! Jag hade kameran i högst hugg och filmade;)

Nu sitter jag här och har ingenaning om vad jag ska hitta på, hade velat träffa Lukas, menmen. Ska nog gå och lägga mig, en riktigt piss kväll är vad detta är, usch:(


Några partylåtar från i sommras






söndag kväll

Nu har jag städat klart, eller ja, det var ett tag sen, men har varit och handlat och sen har jag käkat middag osv. Åt supergod mat idag, färskpasta med musslor, räkor, rödlök, oliver och vitlöksbröd, mums.

Nu sitter jag och fryser, burr, är lite smakråd åt Moa också, hon ska på fest, lillskiten. Själv ska jag krypa ner i soffan med mamma och pappa och titta på film.

städdag

Idag ska jag ha en städdag, men det kommer gå ganska fort har jag räknat ut eftersom jag inte har det ett dugg stökigt, haha.  Hörs senare!


gårdagen

Blev inte så att jag bloggade när jag kom hem igår, men idag så:)!

Det var iaf en rolig trip till Leksand, kul att träffa farmor & farfar och Leksand vann med 2-1, super. Sen åkte vi hem, åt middag och sen hamnade jag framför tv:n hela kvällen.

Två väldigt dåliga bilder.. Men iaf.

2 januari, lördag

Jag var förvånatsvärt pigg när jag vaknade i morse och jag kände mig bara pyttelite snuvig vilket kändes jätteskönt med tanke på att jag frös jättemycket på nyårsafton, var helt säker på att jag skulle bli jättedålig, men det blev jag inte! Fick en bra start på dagen helt enkelt.

Snart ska jag åka med pappa, Moa & Adam till Leksand, hälsa på farmor och farfar och titta på hockey, Leksand-Örebro, ska bli kul!

Ha en bra dag!

Två fina kort tagna av Moa




säger godnatt

Somnade verkligen direkt när jag la ner huvudet på kudden, sov till fyra nångång, ganska skönt men var helt väck när jag vaknade, nästan tröttare än innan. Tog en dusch och blev lite piggare iallafall. Nu ska jag strax titta på film med älskade la familia, sen blir det sängen och imorgon ska jag ta en riktigt fet sovmorgon.
Och jag tycker verkligen Lukas ska komma hem från Sälen nu, han har varit borta på tok för länge!

Jag kommer antagligen somna direkt efter filmen, och inte orka blogga, om jag ens håller mig vaken under filmen. Så med detta inlägg säger jag godnatt, och vi hörs imorgon!

Här är lite mer bilder..










Tack för ett grymt nyår tjejer!!

Emmy, Evelina, Maja, Lowisa, Lisa & Linda! Jag har verkligen träffat världens goaste tjejer, åh, grymt gäng! Vi kommer ha en jäkla massa skoj för oss i framtiden, redan massa planer! 
Det är ju ganska ovanligt att sex tjejer, där de flesta aldrig någonsin träffats förut, klickar så himlans bra. Vi alla är the perfect match!  



Längtar redan massor tills nästan gång vi ska ses!

Årets första dag! 1 januari

Nu är jag hemma igen efter ett lyckat nyårsfirande. Har massvis ut av bilder, men pappa måste hjälpa mig med att ladda över dom på datorn, så fort han gjort det slänger jag upp lite bilder här och på facebook.

Nu är jag sååå trött, hade tänkt sminka av mig (japp gårdagskvällen smink sitter kvar än, inte okej) och sen krypa ner i min underbart sköna säng och sova några timmar.

Måste bara säga att det är 20 dagar kvar tills jag fyller 17! Tiden går så galet fort! Och även 20 dagar kvar tills nationella matteprovet.. 

RSS 2.0