MIDSOMMAR

Godmorgon!

Jag har sovit ganska dåligt inatt, hade svårt att somna och vaknade vid tre och kunde inte somna om typ, sen kom Moa och Lovisa hem från sina boys vid typ fem och då kunde jag slappna av och somna om igen. Vaknade vid nio och känner att jag inte mår helt hundra, halsen spökar lite och så, jobbigt, men det hade kunnat varit mycket värre så jag ska inte klaga.

Hur som helst så var det iallafall underbart att få vakna upp till solsken och blå himmel, igår sa dom på tv:n att det skulle bli regn, åska och inte alls fint, hoppas det fina vädret håller i sig hela dagen, och imorgon!

Nu ska jag upp och käka frulle, sen duscha, klä på mig och sen bär det av till mormor och morfar i Vika på midsommarfirande!

GLAD MIDSOMMAR ALLESAMMANS!


I BLÖDANDE STUND

Jag finns för dig
för alltid,
genom all misär.

2 BILDER FRÅN IGÅR





TORSDAG INLÄGG 2

Sjukhusbesöket gick väl, sådär. Dom ställde ett ultimatum, och nu är det upp till mig fram tills dess det inte funkar längre, eller om det kanske nu mot all förmodan skulle funka. Fan, det är så mycket med allt just nu. Det pratas om att åka iväg, kanske hela sommaren, för att få mig att förstå, få mig att acceptera någonting jag aldrig någonsin kommer förstå och inte heller acceptera. Dom säger att det skulle göra det lättare att släppa, glömma och gå vidare från det dom vill ska bli ett förflutet. Men vi pratar om saker som inte går att sudda ut, aldrig någonsin.

Nu sitter jag och lyssnar på lite good music, högthögt precis som det ska va. Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra, ska nog förbi Hälssinggården en snabbis om jag får skjuts annars struntar jag i det.

Imorgon är det midsommar och det ska bli så himla mysigt, jag ska vara i Vika som varje år med släkten och det är en tradition jag tänker hålla fast vid! Jag tycker att midsommar ska firas på landet, med nära och kära, att festa och dricka då skulle aldrig falla mig in. Och när jag får egna små småttingar ska dom också få fira högtider som jul, midsommar, påsk osv på precis samma sätt som jag:)!

Nu ska jag upp och äta mitt lördagssnask, eller snarare dricka min lördags-smoothie,
*Naturell yoghurt, 0,5 % fett,
*Lättmjök,
*Osockrade hallon & blåbär
*Och om man vill kan man ha i en klick lättgräddglass.
Sen mixrar man ihop det, blir riktigt gott.


TORSDAG

Igår städade jag först verandan, så nu är den skinande ren, och jag är lite rikar:) Sen åkte jag med pappa och syskonen och åt lunch på stan, riktigt mysigt.
Sen mötte jag upp Erica och vi åkte till Slussen och där hämtade dom andra upp oss för en eftermiddag/kväll på sjön, åkte båt, drack, solade, käkade och snackade massa skit, urtrevligt! :) Det var jag, Erica, Julia, Jessica, Emma, Julia, Ted, Anders och Anders. Vi åkte till Torsång och runt lite överallt.

Nu ska jag strax pysa iväg till sjukhuset med mamma och pappa... Orkar inte. Sen ska jag ner på stan med Erica en stund och sen ska jag sssssola.

TISDAG

Underbart väder, har legat ute i solen på en filt med Moa och Sigge hela dagen, Sigge är Claras nya, lilla lejonhuvade kaninunge, så jädrans söt!

Mår allmänt bättre idag än igår, maten har funkat bättre, skulle väl typ säga att det känns 60 % okej eller nått liknande, matintaget alltså. Men dagen är ju inte slut än..

Är barnvakt just nu, mamma är på möte och pappa är och spelar golf, vi var nyss och spelade fotboll men några grannbarn, riktig sommarkänsla, strax ska jag duscha, sen ikväll ska jag träffa Erica! :)


MÅNDAG KVÄLL

Jag har börjat fått den där krypande känslan i kroppen igen, eller vadå igen, den finns där hela tiden, men nu är den så otroligt nära inpå, den bränns, sticks och svider, den värker och gör ont. Och jag vill bara vifta bort den, trycka den längst in i skallen och låta den brinna ut, försvinna, men den gör aldrig det. Den finns alltid, alltid där.  

Går igenom dagens matintag, om och om igen, funderar på hur onyttig en halv honungsmelon faktiskt kan vara, vill bara sjunka genom marken när jag tänker på lösgodiset för 10,90:-, några ynka godisbitar som får mig att känna mig 100 kilo tyngre.

Nej nu ska jag sova, imorgon är en ny, fin, och förhoppningsvis bättre dag. Sovgott.

LÖSEN

Ja som ni antagligen märkt har jag satt lösen på bloggen, enbart för att min mammi och pappi inte ska kunna läsa. Det är väl typ mest för att jävlas lite med dom. Vi bråkar jättesällan, men i fredags natt hände det en massa grejer och nu är väl läget inte så jättebra. Jag har jävligt svårt att acceptera att jag inte får göra precis vad jag vill, precis när jag vill. Och de senaste halvåret har jag gjort det, och visst har det spårat en del, men jag klarar mig alltid. Hur som helst, efter i fredags är dom lite för nojiga, och då känner jag mig direkt kvävd och blir ganska odräglig..  

Jag kommer fortfarande inte kunna eller vilja skriva om allt det jag gör, men jag antar att det kanske blir lite mer än förut iaf.  

RUBRIK.

Varför är det fel att lindra smärta med ännu mer smärta? Varför är det fel att falla, att hantera ångest med alkohol och skölja ner all smuts med självförakt? Jag respekterar inte människor som bara ger upp samtidigt som jag aldrig kommer kunna älska någon som inte sett mörker. Det är något vackert med att kunna leva på kanten utan att ramla ner, något vacker i ärren som inte bleks och såren som rivs upp igen. Det handlar inte om ett vackert yttre snarare om en verklighet som inte ljuger. Om bevis som vittnar om kall metall i strid med viljan hos någon som tappade bort sig själv för länge sen. Jag talar inte längre rent och tappar orden utan att orka plocka upp dem och ställa tillbaks dem där de hör hemma.
Älskling, jag är där jag hör hemma
Låt mig somna med ångesten, låt mig vakna i panik
Låt min fasad krackelera och låt mig ta sönder

Jag blir alltid hel igen


                                                                                                                                   (Av Kim, "imapoet")

TORSDAG

Har träningsvärk i armen efter tennisen igår, och imorgon ska jag och Lukas ta en match, det ser jag fram emot! Hade en trevlig gårdagskväll, men vi stannade inte alls länge på Roxnäs utan det blev lite andra äventyr och mer säger jag inte om det;) Träffade Elin också som jag inte sett på år och dar, bokstavligen, riktigt kul! 

Solen skiner idag och jag har legat ute i solstolen och fått söta fräknisar. Och sen hjälpte jag Moa till bussen med sin pakning, hon ska vara borta en vecka, känns som alla åker iväg och lämnar mig här, buuh, hoppas hon får det skoj iaf, sen har jag varit hos doktorn och lite sånt bara.

ONSDAG

Nu så, känns ju faktiskt som sommar, wihoo! :D

På förmiddagen idag spelade jag tennis med Lukas, Boman och Mimmi, och det var så sjuuukt kul! Det var fint väder, superbra sällskap och tennis är absolut en ny favoritsysselsättning!

När jag kom hem gjorde jag lunch, sen la jag mig ute i solstolen ett tag innan jag gick in, tog en dusch, och nu har jag precis ätit middag och ska strax sätta på mig något vettigt, möta upp mina vänner och sen bege mig till Roxnäs för en, förhoppningsvis, trevlig onsdagskväll.

Pusshej!


15 JUNI, TISDAG

Oki nu börjar bloggandet gå neråt, ett typiskt sommarfenomen:) Kommer inte överens med vädret, vad gör man om dagarna när det är alldeles grått och trist ute? Inte ett skit. Ioförsig är det fint väder nu, hoppas verkligen det håller i sig! 

Nu sitter jag och hostar lite och funderar på om jag ska mysa på egen hand ikväll eller gå över till Daniel och titta på film med han och Johanna. Jag funderar också på hur jag ska klara mig utan en av mina absolut bästa kompisar, Malin, i två månader.. Hon hade det bra där på Öland än så länge iallafall, låg och solade vid havet, åh, snart kommer jag och tjejerna och hälsar på dig snuttis!!

Nä det får bli en hemmakväll, ska stänga av datorn nu och gå upp och titta på tv med mamma:)

LÖRDAG

Trött.. men strunt samma, det är sommarlov!! Fast idag ska jag ta det lugnt bara, har blivit riktigt sent de senaste dagarna, somnat runt sju på morgonen. Men kul har jag haft det, så det har lätt varit värt det!


ÅRETS FÖRSTA SOMMARLOVSKVÄLL (igår dåå)

Hade en otroligt mysig kväll igår, hoppas på många fler såna i sommar. Erica är grym! Kvällen avslutades med ett nattligt samtal ute i Hosjö, kändes skönt att få prata med någon man kände att man kunde prata med liksom.

Tog första doppet också, eller okej, inte huvudet men allt annat! Burr!

Haha, glad, ful tjeeeej.


Let's compare scars, I'll tell you whose is worse
Let's unwrite these pages and replace them with our own words

Are we getting closer, or are we just getting more lost?

-

Jag fick ett telefonsamtal från en person som behövde mig, som behövde höra ord som att allt löser sig, men hur trovärdiga låter de orden när det snörvlas fram i floder utav tårar. Jag hoppas, tror, och ber att allt ska lösa sig till det absolut bästa, och allra helst önskar jag att det som är gjort vore ogjort. 


FOUR DAYS LEFT!

Min helg har varit toppenbra! (Om man bortser från en del saker som egentligen inte går att bortse från) Och Falukalaset är inte överskattat som typ hur många som helst säger.. det är fan det enda som händer i Falun, och det blir vad man gör det till som med allt annat! Jag tycker iallafall det är jättekul.

Idag är jag grymt trött, somnade när vi såg på film på svenskan imorse, ZzZZzz, menmen, så sjukt lite kvar i skolan nu så det spelar ingen roll.

Blir lite less på vädret, kallt & grått, bläää, jag vill ju solaaa! Det var tydligen fint väder i Stockholm, tycker dom kan dela med sig lite va!

Nu är det lunchdags.


SISTA FREDAGEN DETTA LÄSÅR!

Onsdag: Va med älskling och spelade golf på kvällen!

Torsdag: Ledig! Tog en lång sovmorgon, pappa hämtade upp mig för lunch och ett besök på stan, mysigt! På kvällen följde jag med Sandra och gick ut med två ursöta dalmatinervalpar, sen tittade vi på crusingen en stund innan vi begav oss hemåt. Sen kom hjärtat och vi tittade på lite tv och såå. Himla bra dag! Två minus med dagen var att vår lilla kanin fick lov att avlivas eftersom hon blivit sjuk, jättesorgligt men man får tänka på att hon var sjuk och att hon har det bättre nu uppe i kaninhimlen. Och sen det andra minuset var att jag hade jättesvårt att somna för jag kunde inte sluta tänka på hur mycket jag skulle vilja ha en liten Totteeee....

Och idag är det fredag, veckorna går så fort!! Sista fredagen detta läsår, sista fredagen i ettan!! Och jag inväntar den sista datakunskapslektionen detta läsår, i ettan, i hela mitt liiiiiv!


TISDAG

Vilket väääder, helt jäkla underbart!

Känns som min klass är den enda som har massa skolarbeten kvar.. Men hade iallafall min redovisning idag på naturkunskapen, så nu är det gjort, och förhoppningsvis får jag redovisa sam/engelskaarbetet imorgon! Vill bara ha det överstökat!  

När jag kom hem från skolan åkte jag till Lugnet och badade med lillebror, mysigt!

Nu ska jag duscha, sen plugga...

RSS 2.0