SÖNDAG & VÄLDIGT TRÖTT

Bloggar om helgen imorgon efter jobbet, nu måste jag sova!

HALLOWEEN






LÖRDAG

Fick en riktigt bra start på lovet i form av en filmkväll med hjärtat!:) Imorse när Ted åkte gick jag upp och städade hela lägenheten, verkligen storstädade, tog mer än sju timmar, puh. Men nu är det superfint och jag tycker det är så mysigt att städa och pyssla:)! Sen kom Adam och hälsade på, och Ted kom hem, så då spelade dom tv-spel och jag gjorde lite småplock.

Ikväll ska jag ut med tjejerna, jag ska vara en sexywitch istället för sexybitch, hehe.

Igår.

HÖSTLOV!

Njuuuuter av tanken på att jag är ledig en hel vecka, mmh. Kvällen blir lugn, tror jag? Väntar på att Ted ska komma hem så får vi se vad vi hittar på:)

LÄNGTAR EFTER MYSIGA VINTERDAGAR!



FLUNITRAZEPAM


NÄRA NÄRA NÄRA..!!

Åh va skönt!! Trots att jag somnade lite för sent igår är jag pigg och utvilad idag, skön start på höstlovet ju! 

Alltså Ted är helt fantastisk, han går upp och skjutsar mig till skolan klockan åtta trots att han verkligen borde få sig en sovmorgon och egentligen kan sova precis hur länge han vill. Hur snällt är inte det liksom?! Jag hjärta dig!

Nu sitter jag och väntar på att svenskan ska börja, sista lektionen för dagen, för denna vecka och startskottet för HÖSTLOVET!

TJEJKVÄLL I CENTRUM

Har varit nere på stan nu på kvällen, det var någon typ av tjejkväll, massa rabatter, dryck och snacks, nått uppträdande osv, ganska mysigt faktiskt. Sällskapet var iallfall bra! Det är så svårt att träffas när alla tre har pojkvänner, går på olika skolor och har fullt upp, kan två så kan inte den tredje osv, men ikväll fick vi till det!:)



Vi fick bara lov att kolla på Knäckebrödsdansen, haha, Malin är kompis med en av dom så det var väl mest därför.

IMORGON ÄR DET FREDAG OCH HÖSTLOV, LALALA VA UNDERBART!




Kort men intensiv skoldag, hade bara historia 8.30-9.50, skönt! Vi hade dock prov, men det kändes bra:) När jag kom hem gick jag direkt ut på en promenad med Totte, tog en tur i skogen, tycker det är så mysigt att låta honom springa lös och göra lite vad han vill plus att jag själv trivs i skogen, frisk luft och mysig omgivning.

Eftersom bloggen hade läsarrekord i söndags tänkte jag att det kunde va skoj med en liten frågestund, så om ni funderar över något posta en fråga så svarar jag på alla imorgon!


GODNATT!

Eftermiddagen blev inte alls som planerad, Ted skulle tydligen iväg ikväll istället för imorgon så vårt lilla städningsprojekt blev framflyttat. Istället tog vi det bara extremt lugnt och gjorde mest ingenting vilket var himla skönt. 

Nu ska jag ut med Totte, sen ska jag krypa ner i sängen och försöka somna ensam vilket inte är speciellt lätt när man är bortskämd med att ha världens bästa bredvid sig.

Godnatt & sovgott!


ONSDAG

Goddagens, eller nånting liknande:)

Fick världens huvudvärk efter min nap igår, usch å fy. Åkte ner på stan och gjorde lite tisdagsfix med Sandra, alltid lika trevligt att träffa henne! Sen hem, gjorde middag till mig och Clara sen sängen och Ted på andra sidan telefonluren innan jag somnade med missen Mimmi på magen.

Hittills idag har jag spelat lite vollyboll, ätit lunch och inte så mycket mer, läsförståelseprov i engelska väntar sen hem, hämta Tott, sen hem till min man. Vi ska va ett duktigt par idag och storstäda lägenheten, bära ner kartonger i källaren och annat plock.

Hörs i eftermiddag!


14.17

Kemiprovet är done! Hunnit tagit en runda på stan, träffat Ted en snabbis, fikat med min fina mamma och de två yngsta pluttarna och nu ska jag ta en timmes powernap. Så vi hörs igen om en timme eller två:)

TOTTE IGÅR EFTERMIDDAG


14.48

Sitter och kikar på resesajter istället för att göra det jag egentligen borde göra, plugga kemi..

CUDDLE A BIT



+ en hel hög med plugg..

LOVELY



Åååh vad fin den här kappan är! Jag måste ha en röd kappa till vintern!!

STING/ENGLISHMAN IN NEW YORK


Tycker att det här låten är riktigt bra, så himla mysig.

SÖNDAG

Hej på er! Hoppas ni haft en bra helg, min helg var iaf toppen:) I fredags blev det middag hos Lindström tillsammans med Ted, Jonas, Mickis och Aronsson. Jättegod älggryta och många härliga skratt som vanligt!

Igår tog vi oss en lång sovmorgon innan vi följde med Lindström till Borlänge för att ställa in harleyn för vintern och för en bit mat. På kvällen var jag ner med min motortokiga man och tittade på Gullberg och de andra som hoppade med crossar över ån, grymt duktiga! Sen for vi och hyrde film, köpte pizza och snask och åkte hem till mamma och pappa och myste resten av kvällen.

Idag ställde vi klockan på tio för frukost, sen åkte Ted till Stockholm och jag ska strax på hundkurs. Valpkursen är slut så nu är det dags för unghundskurs trots att Totten fortfarande är en liten valp. Ska bli jättespännande!


FREDAG

Nu har jag haft en sån där extra fin natt igen, en sån natt jag bara trodde existerade på film. Jag älskar verkligen den människan, varje liten del av mig älskar honom något så otroligt.

Idag är det fredag och jag har varit hemma från skolan, förskräckligt förkyld, på förmiddagen har jag brottats med Ted, och så tittade vi på lite film också. Nu har jag precis tagit mig en dusch och ska strax sätta på mig kläderna för kvällen och sminka mig. Förkyld eller inte, Lindström ska firas!


STÖD ROSA BANDET- GRATIS!

Rosa Bandet får 10 kr från försäkringsbolaget Chartis tack vare den här länken: Stöd rosa bandet
Klicka på den och gör en skänk-länk på din blogg du också!
Varje länk skänker 10 kr till Rosa Bandet-kampanjen. 


TORSDAG

Sitter i ett datarum på skolan och håller på att frysa ihjäl, undrar om det ens får vara så här kallt, sjukt, är rädd att få urinvägsinfektion av att sitta på de kalla klassrumsstolarna, inte okej liksom. Vill åka hem till den varma sängen och Ted. Jag har lite ont i halsen också, känner mig inte helt hundra idag, hm.

Veckan har gått så himla snabbt, jätteskönt. Har bara det hemska glosförhöret imorgon kvar men sen kan jag slappna av åtminstonde någon dag innan ångesten inför kemiprovet kommer komma krypandes.

ÖGONGODIS!

Jag har en liten crash i snygga, tatuerade tjejer har jag kommit fram till. Megan Fox & Erin Wasson framför allt, dom är alldeles lovely, både tjejerna och deras tattoos!

Ni kan ju googla dom, hehe. Jag sitter och googlar runt efter citat, vackra citat som ska pryda min kropp inom en snar framtid, åh. Jag tycker att hebreisk text är så fint, men jag tycker inte att man ska skriva på ett språk man inte har någon koppling till, ganska synd, men ah.

Nu ska jag fortsätta letandet en stund tills Ted dyker upp vilket borde vara vilken sekund som helst.

Godnatt på er!

PÅ VÅRT NATTYGSBORD


Dessa två böcker ligger just nu bredvid sängen, ni kanske kan gissa vilken som är Teds och vilken som är min? Inte så svårt va, haha. Bokrecensioner kommer så fort dom är utlästa:)

STÄDNING TANDIS INNEBANDY PUSSAR

Idag har jag varit effektiv! Städat, bäddat rent och gjort mysigt. Jag älskar sånt där, hemmapyssel, tycker faktiskt det är kul och städa också, tro det eller ej:)

Var ju hos tandläkaren på förmiddagen vilket gick finemang, inga hål, bra borstat osv, dock hade jag tandsten men det tydde tydligen på att man hade bra och starka tänder och det var bara att slipa bort på några sekunder, sjukt obehagligt dock.

Sen har jag varit och spelat innebandy, och åh va kul det var!! Mitt liv är inte komplett utan den sporten, det är en sån stor del av mitt liv, av den jag är. Jag kan inte sluta fundera på hur allt sett ut om jag inte fått problem med maten, hur bra hade jag varit, på vilken nivå hade jag spelat.. Jag funderar också ofta på varför det blev som det blev, men att det förstörde så otroligt mycket för mig är ett som är säkert.

Nu väntar jag på att min käre man ska komma hem, måste snabba mig lite så jag hinner ta en dusch innan, och plugga glosor... Sen ska jag pussas resten av kvällen!


ONSDAG/MORGON

Såg på facebook nyss att idrotten är inställd, så då är det bara att krypa ner under det varma täcket igen..

Resten av dagen kommer se ut lite så här:

  • Tandis 11.40
  • Om jag hinner- Etik & livsfrågor
  • Innebandyträning!!!
  • Plugga glosor...

  • 2 SVAR

    Anonym om HELG!!:
    hur träffades du å ted?

    Åh det är verkligen en solskenshistoria som jag vill ge ett långt, eget inlägg! Så håll ögonen öppna så dyker det upp på bloggen framöver:)

    Anonym om TISDAG:
    Den blåa tröjan du hade på dig i skolan idag, vart e den köpt? Jätte fin!

    Den kommer från min kära mammas garderob, har inte den blekaste aning om vart den kan vara köpt! Tacktack!:)


    GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!


    Och den nyaste bilden jag hittade, från nån helg sen. Aronsson, Lindström och älskling!

     


    MATTANTER

    Här är ett samtal som utspelade sig mellan mig och en mattant här om dagen.
    Jag -Vad är det för gryta? (Jag lät glad och trevlig)
    Mattant - Vegetariarisk.
    Jag -Jajo, det ser jag. Men vad är det för nått i, vad smakar den?
    Mattant - Det är väl bara att smaka, jag vet inte, jag lagar ingen mat.
    Och hon verkligen snäste, sjukt otrevlig.

    Alltså fy vad irriterad jag blev, nej dom lagar inte ens maten men då kan dom väl fan ta reda på vad det är dom serverar iallafall. Och jag är alltid så trevlig mot dom, tackar alltid för maten. Och hur många tror ni gör det på Lugnetgymnasiet där alla bara klagar..

    Nä, jag blev riktigt besviken alltså, usch å fy. Hehe.


    TISDAG

    Fick alla rätt på provet i matte B igår, första gången någonsin, inte ens ett litet slarvfel! Kanske borde läsa C-kursen trots allt, eller.. hm.

    Igår hade jag en pyssla-om-mig-själv-kväll, först tog jag en lång promenad med Totte, sen tog jag en lång dusch, peelade, skrubbade osvosv, och sen gick jag och la mig vid åtta tiden och sen somnade jag nästan på direkten, så skönt. Idag är jag superpepp på allt, haha, önskar verkligen att jag hade ett jobb!

    Planerna för dagen är iallafall att göra klart alla läxor, förutom glosorna som jag kommer behöva plugga lite på varje dag fram till fredag, ska försöka få allt gjort på håltimmen. Sen ska jag hem och städa hade jag tänkt, egentligen behövs det inte men jag vill bädda rent och lite sånt och då är det lika bra och köra en storstädning. Sen ska jag eventuellt träffa Sandra:)!

    MÅNDAG

    Jag han till skolan, puuh, efter en riktig supertur på cykeln som förövrigt låter så jävla illa att jag nog väcker hela Backberget när jag susar ner mot busshållsplatsen på morgonen.

    Började dagen med film, skönt, Gökboet hette den, är väl typ en sån film som alla sett, och nu även jag, helt okej va den. Resten av skoldagen kommer bestå av en redovisning, ett prov och lite sånt, känns endå helt okej eftersom jag har fullkoll på det vi ska kunna.

    Måste gå, hejsvejs!!


    BRÅTTOM!

    Om tio minuter ska jag hoppa på bussen till skolan så jag har lite bråttom. Idag känns det extra tungt med måndag, utan någon anledning egentligen, skulle helst vilja spendera dagen i sängen bara.

    Gårdagen spenderades i Uppsala, tittade på Moas innebandymatch, dom vann med 10-0, riktigt duktiga! Jag saknar innebandyn jättejättemycket, åh..

    Nu måste jag rusa, vi hörs när jag är i skolan!


    HELG!!

    Ni anar inte hur skönt det känns med helg, känns som att den var fruktansvärt välförtjänt denna vecka!

    Igår hade jag en sån där perfekt mysfredag med Ted och vårt lilla lånebarn, vi var på Aqua Nova och sen blev det god middag, snask och Idol. Idag tog vi oss en lång sovmorgon, eller jag fick ioförsig gå upp en snabbis vid sju för en promenad med Totte, sen tittade vi på film, Den bästa sommaren, kan vara en av de bästa svenska filmer som gjorts.

    Nu sitter jag och tittar runt på lägenheter, dagdrömmer lite.. Vill ha en trea i lantlig stil, mycket vitt, stor, luftig, helst på markplan med uteplats. Och den ska ligga mot Hosjöhållet, inte mot Slätta, Bojsen, Herrhagen, känns inte som min sida av stan. Ja somsagt, dagdrömma kan man ju alltid göra:)

    Ikväll blir det en av mina favoriträtter till middag, räkgryta, pasta och nybakta bagetter, läskigt gott. Sen ska jag spendera kvällen med tjejerna, inga riktiga planer än så länge. Ted ska på födelsedagsfest med en massa kompisar och vi ska sammanstråla någon gång inatt är tanken.

    Ha en fin lördag allihopa:)!



    STRESS!

    Jo idag när jag satt vid datorn och pluggade i skolan började jag helt plötsligt må fruktansvärt illa, jag skyndade mig lite diskret till toaletten eftersom jag var helt säker på att jag skulle spy, men det gjorde jag inte, jag satte mig på toastolen och vilade lite men kände att nej det här funkar inte, jag bestämde mig för att gå till skolsyster, det tar typ en minut att gå dit, kanske två, och det tjöt i öronen, allt svartnade och omgivningen bara försvann, och jag var helt säker på att nu svimmar jag. När jag väl kom fram till skolsysters rum var hon inte där så jag satte mig på en stol utanför för att vänta, satt kanske där tio minuter-en kvart och sen gick allt över och jag mådde helt bra resten av dagen, förutom tröttheten då. Riktigt knepigt och framför allt väldigt obehagligt.

    Jag tror det är stressrelaterat, länge sen jag var så här fruktansvärt stressad. Längtar verkligen tills denna hemska skolvecka är över!

    TIPS! En grej som verkligen fungerar mot stress är att skriva ner precis allting som man ska göra, varenda liten planerad grej. Jag skulle inte klara mig utan min almenacka, den är avgörande för att mitt liv ska flyta på på ett lugnt och organiserat sätt.

    TORSDAG

    Igår var det onsdag och då bloggade inte jag.. men jag var lite barnvakt åt Adam, vi badade på Lugnet och hade det jättemysigt. Men han var jätteskeptisk till att byta om på damernas, såå fjantig! Haha, ni skulle hört honom! Men tillslut, när han såg några småkillar i duschen som till och med va lite äldre än honom själv blev han lite mer avslappnad. Men nästa gång skulle absolut Ted följa med tyckte Adam, söt!

    Idag har jag bara mått väldigt skumt, för det första är jag jättetrött och sen är jag så stressad att jag inte vet vart jag ska ta vägen, pluggpluggplugg. Hände en obehaglig grej i skolan som jag tänkte skriva om i ett annat inlägg.

    Klockan sju kommer Ted hem, då ska vi laga middag och sen ska han va hundvakt åt nån kompis rottis. Så jag får väl räkna med att få dela med mig av honom lite, men bara lite!! Ganska stor storleksskillnad på Totte och den andra vovven kan jag tänka mig.  

    Nej nu ska jag ta en avslappnande dusch som jag egentligen inte hinner, men meeeen!


    TISDAG

    Hej på er.

    Sitter helt ensam i skolan, tror inte det är en enda elev kvar faktiskt. Väntar på att klockan ska slå 15.20 så att jag kan åka ner till sjukhuset. Ska till Kjell aka Hjärnskrynklaren. Är inte så jättesugen alls på en timmes samtal, alldeles för omotiverad och trött. I början av min period hos Kjell avskydde jag det, förstod inte alls varför jag skulle behöva gå där osvosv, men ju mer tiden gick desto bättre kändes det, det kändes välbehövligt och framför allt otroligt skönt och hjälpande, och tillslut var samtalet något jag verkligen såg framemot, men nu känns det sådär ovärt igen, men på ett mycket bättre sätt, jag känner mig frisk, och det är ingenting jag bara tror som innan. Och visst är det skönt att kunna ventilera precis alla sina känslor till en vuxen person, oavsett om det är bra eller dåliga känslor, men just nu är allt verkligen jättepositivt i mitt liv och då känns det som jag sitter där på bup och tar upp någon annan stackares tid. Men det kanske är skönt för Kjell med lite omväxling, på tisdagar klockan 16.00 kommer little miss sunshine!


    HERE WE GO AGAIN

    Åh fy alltså, jag skäms.. Jag är tillbaks på samma läsarantalssiffra som precis då jag slutade blogga i våras, runt 150 personer, ibland mer men aldrig mindre. Det är ju absolut ingen siffra att skryta med, men för mig känns det jättemycket, att 150 personer vill läsa min lilla skitblogg, varje dag. Obegripligt. Framför allt eftersom den är så fruktansvärt tråkig.

    Vet inte om jag vågar lova någonting, men jag ska iallafall försöka tillföra lite roligare läsning till bloggen, och framför allt mer bilder.

    Men nu är det sängdags, efter flera timmars plugg känns huvudet väldigtväldigt tungt..


    SÖNDAG!

    Skrevs i söndags: Jag är trött, slut, utmattad, fryser osvosv. Söndagsångest kan man kanske kalla det. Huvudvärk har jag också, bankar och dunkar i mitt stackars huvud. Sitter iallafall invirad i en mysig filt och har sockor på tossingarna, sovmorgonen till halv ett imorgon känns ganska jättebra just nu.

    Har haft en lugn och fin helg förövrigt, torsdagen och fredagen var också två fina dagar som jag visst också glömt att skriva om.
    Helgen spenderades iallafall med min man och lite filmmys med tjejerna i Norslund.

    Idag har jag varit på valpkurs med Totte, som förövrigt är nyfriserad, söt!! Sen har jag gått en höstpromenad med Ted:)

    Skrevs idag (måndag):
    Sovmorgonen satt fint, mmh, har lite ont i magen annars mår jag bra. Ska strax sätta på mig nå vettiga kläder och bege mig till bussen, sen blir det 2 lektioner, sen ska jag hjälpa till på Adams innebandyträning och det ska bli riktigt kul, massa småttingar, åh:)! Sen är jag illa tvungen att plugga arslet av mig, typ.

    Ha en bra måndag:)!

    ONSDAG EFTERMIDDAG

    Somnade när jag kom hem från skolan, trött tjej. Är så bortskämd med skjuts nu för tiden, får alltid skjuts till skolan och ibland hem också, kommer nästan kännas konstigt att åka buss igen sen när Ted får börja jobba. Han är så himla snäll alltså, min finis.

    Nu har jag varit en duktig pluggis, gjort klart arbeten som inte ska vara klara förens om typ fyra veckor, high five Maja! Framförhållning är fint, men alldeles för ovanligt i min värld, hehe. Sen har jag sökt jobb också, high five igen!

    Nu ska jag äta soppa. Mja.


    ONSDAG

    En liten update om de missade dagarna, igen.. I måndags mötte jag upp mamma vid FK och åkte med henne och Clara ner på stan och kikade ett tag, sen mötte jag upp Lindström och Aronsson och gick och köpte present till Ted, sen gick jag själv på stan en stund och inhandlade lite fler småpresenter till min älskling. Sen åkte jag hem och Ted kom:) 

    Sen igår, den 5 oktober, firade jag världens bästa på 22-årsdagen

    Nu ska jag gymma, sen hem & plugga!


    MÅNDAG OCH KANELBULLENSDAG, HEHE

    Har varit en ganska upptagen kvinna de senaste dagarna, där av dålig bloggning. Men nu är jag än en gång back on track, hehe..

    Torsdageftermiddag spenderades på IKEA med Ted, Kalle och Jenny:) Vi kände oss som två par på 40+ och Ted tyckte vi skulle fortsätta på det spåret och även börja med vinkvällar osv, hiih, var iaf jättetrevligt!:)
    I fredags var jag hemma från skolan, tog en lång sovmorgon med hjärtat sen på kvällen tog vi det bara lugnt, tittade på tv och lite sånt bara.
    Sen i lördags var det domarkurs på Scandic 8.45-17.00, jättekul och jätteintressant. Jag smet dock lite tidigare för att åka på Rättviksmarknad med Ted, Turner och Angelica, fanns inte så mycket roligt att kolla på men det var trevligt endå:) Sen på kvällen åt jag och Ted på O'Learys med Lindström, sen åkte vi hem till honom och kollade på film, Kroon kom också. Kom hem vid två sen låg vi och pratade hela natten nästan, mina och Teds nattliga samtal slår allt, det går inte att förklara, det är liksom magiskt på något sätt, äkta kärlek.
    Sen igår var det dags för kursdag två på Scandic, både jag och Malin va ganska övertrötta, hehe, men det var kul endå. Sen kollade jag på herrmatchen med pappa, syskonen, Lina och Peter, Falun slog Balrog, wiho, sen hem, mat, plugg, filmmys med mamma, Ted, pussar, sova. En riktigt bra helg:)!

    Nu har jag precis haft prov som kändes bra, hoppas på ett vg iaf. Håller tummisarna för Ted som är på sjukhuset.

    Efter skolan blir det en liten tur på stan.


    RSS 2.0