SÖNDAG




Idag har jag jobbat nio-fem, sen såg jag sista perioden på herrmatchen, Falun vann, sen tittade jag på hockey med mamma och Adam, Falun-Gävle, play off, superkul men tyvärr förlorade Falun.. Sen har jag ätit våfflor och nu ligger jag och tittar på film med hjärtat. Imorgon börjar jag klockan nio, om jag minns rätt, så det får bli en tidig kväll:)

WORK WORK WORK

Jobbar och står i, duktig chey! Har fått lön och studiebidrag och allt är i sin ordning igen, hehe. Igår spelade jag innebandy kulkulkul, skrev prov som gick toppen, hade en rolig eftermiddag på jobbet och tillsist fick jag krypa ner bredvid älskling, bra dag!

Sitter och smider väldigt bra planer med min pappa just nu, hoppashoppas det blir av, tror det kan blir så sjukt jävla bra och framför allt galet kul!

Ikväll ska jag äta god mat, dricka gott och sen får vi se vad som hittas på. Jobb igen imorgon!

:( / :)

Alldeles för mycket pengar borta på kontot, fick en sjuk lön förra månaden å det som återstår av den är alldeles för lite, åh usch va dålig jag är med pengar. Fyy alltså. Å andra sidan gjorde jag värsta fyndet igår när jag och Sandra var på Kupolen! Förövrigt en himla mysig shoppingtur med världens bästa Sandra!

Väntar på att pappa ska ringa så jag kan grina lite att jag har alladeles för få hundralappar kvar på kontot, sen ska jag be han beställa ett par stövlar till mig, ett par svarta Hunter. Föresten så köpte jag ett par röda jeans igår, tror det kommer bli skitsnyggt till converse och en vit, vanlig t-shirt i vår!:) Längtar så vansinnigt mycket till våren och sommaren, ååh!

Hejsvejs!


PAPPAS FÖDELSEDAG!

Hipp hipp hurra! Idag fyller världen bästa pappa år!♥

Tänkte börja med att berätta om helgen! I lördags jobbade jag först, sen kollade jag på herrmatch med pappa, syskonen, Peter, hans familj och några tjejer från laget! Riktigt rolig match! Sen kom Ted och hämtade mig och Adam, vi köpte med oss mat hem och sen hade vi en riktigt myskväll! I söndags jobbade jag, firade pappa och inte så mycket mer.

Lite bilder från helgen!
 


FREDAG

Jag har tröttnat på att gå runt hemma och vara sjuk, jag vill göra nått kul! Jag är galet festsugen, känns bra att suget kom tillbaks även i år, men det gör det alltid till våren och sommaren:) Kan nog vara bra att ha en liten rehabperiod under vintern eftersom mina sommrar är en aning hårda!;)

Kom precis ut ur duschen och ska strax ut med Totte, fint väder idag så det blir nog en långis, om jag orkar!


13.34

Älskling åkte precis, kommer en kille och tittar på lägenheten idag, så han skulle hem och städa! Själv ligger jag i soffan med mamma och Totte, försöker plugga lite men huvudet känns blytungt.

ONSDAG

Har ägnat hela förmiddagen åt att ladda in musik på mobilen, tog tummen ur röven så att säga.. Så nu kommer alla dessa bussturer bli lite roligare:)

Det är väl typ det enda jag gjort idag, om ett tag ska jag åka till Lugnet och möta upp Ted. Men först blir det semmelfika!

Bäbis♥


PRINSESSAN SOM FICK SIN DRÖMPRINS

Jag hade en helt fantastisk alla ♥-dag, bättre än jag någonsin kunnat drömma om. Ska avslöja en stor, alldeles fantastisk fin sak för er om några dagar, åh jag är så happyhappyhappy! Jag kan inte sluta le! Tackar alla gudar, högre makter osvosv för att dom förde mig samma med världens finaste människa. Känner mig som en prinsessa som fått sin drömprins!

Har varit hemma från skolan idag också, och blir nog hemma imorgon också, mår fortfarande inte helt hundra. Myser här hemma om dagarna med mamma, som också är krasslig, och Totte. Idag har vi varit ute i skogen och kastat boll, Tottes favortlek, han älskar bollar! Sen har jag varit och handlat, och inte så mycket mer.

Nu funderar jag på om jag ska sova, eller kanske se på tv, hmm, hmm. Lutar åt att gå och sova!


14 FEBRUARI

Tröttheten och förkylningen håller i sig, så jag stannade hemma från skolan idag. Istället har jag varit ute i solen och lapat sol och vitaminer, busade med älskade Totten i snön och myst med mamma. Mår mycket bättre nu:)

Nu ska jag ta en dusch och leta på nått att ha på mig ikväll, då ska Alla ♥-dag firas med älskling!

 

 

 


PROSIT

Puuh, är jättetrött, förkylning i kroppen och magkatarren håller i sig, jobbigt! Ska titta på Solsidan och sen blir bums i säng. Så godnatt och sovgott!:)


21.59



Ligger i soffan med älskling och tittar på film. Hade en lugn dag på jobbet men endå är jag helt slut nu, magkatarr har jag också, ajajaj.. Mår illa och usch. Fick i mig en del räkkebab iaf, en favoriträtt! Hoppas jag mår bättre imorgon när klockan ringer!

TRÖTT

Trött, tröttare, tröttast.. Var pigg på jobbet iallafall och det var lika roligt som vanligt! En ny jättetrevlig tjej provjobbade också, hoppas hon kommer fler gånger!

Efter jobbet blev det middag nere på stan med pappa, Adam, Clara, Peter och innebandylaget! Mysigt! Sen passade jag på att handla lite innan pappa körde hem mig till Ted.

Nu har jag tänt massormassor utav ljus och ligger i soffan med en filt, en påse Riesen och ett glas vin, önskar ni kunde se hur mysigt jag har det! Och hur superfint det är i lägenheten!

Ska mysa lite till sen krypa ner i sängen, börjar klockan tio imorgon!


FREDAG

Vilket väder vi har! Herrejösses, var ett litet äventyr att ta sig till skolan imorse. Kaoskaos.

Hur som helst, fredag idag, skönt! Känner mig faktiskt lite trött och energilös, länge sen jag kände så, men jag klagar inte, det är inte konstigt att inte vara på topp jämt. Ska ta en stor kopp kaffe när jag kommer till jobbet och hoppas på en liten energikick.

Sen hade jag planerat träning efter jobbet men såg nu att träningen är framflyttad till klockan fem och jag slutar sex så det sket sig ju.. Jag som var så innebandysugen! Trist..

Nu är det dags att pallra sig iväg till lektionen!


EN VANLIG ONSDAG

Tänkte kasta in ett inlägg nu i pausen av filmen!

Hade som jag kanske skrev igår prov idag, i rättskunskap, va supernervös innan, alltid så svårt att veta hur en ny lärares prov kommer se ut, alla lärare har ju olika mycket, olika svåra osv. Hur som helst så gick det jättebra och det känns så skönt att ha det gjort:) Efter provet stannade jag kvar lite och gjorde klart lite läxor. Sen följde jag med mamma och Moa och handlade innan dom släppte av mig hos Ted.

Sen har jag bara tagit det lugnt, gjort middag till mig och min käre man, och nu är han hos Jonas och jag ser på filmen på femman, får se om jag orkar se klart hela eller om jag somnar i soffan.


AT ETAGE


Walle, jag, Nedim.

TISDAG

Kom precis hem efter en tur på stan med Ted, vi åt och sen handlade vi mat för veckan. Tycker föresten dom fått in alldeles för lite vår/sommarkläder som faller mig i smaken- vitt, sköra tyger och virkat vill jag ha! 

Apropå på vår, visst har vädret varit helt underbart idag? Skulle velat varit ute på sjön med varm oboy och en solstol. Min nästa lediga dag är tisdagen på sportlovet, så får väl hoppas på fint väder då, haha! 

Senare ikväll ska jag träna, och råplugga inför provet imorgon.



23.16

Blev tyvärr ingen träning idag, Sandra gumman hade ont i ryggen, får helt enkelt bli en annan dag:) Medan Ted var på gymmet tog jag en tur på stan, köpte två tröjor, ett nagellack som nu är en given favorit, såå fint, sen köpte jag lite tråkigt nödvändigt som nagelfilar, snoddar, rakhyvlar och mat till kvällen.

Imorgon har jag en lång sovmorgon och det ska bli såå skönt, därför jag kan vara uppe lite nu på kvällen, brukar lägga mig vid tio i vanliga fall.


DÅ VA DET MÅNDAG IGEN!

Haft en riktigt bra helg med jobb, middag hos svärmor och söndagsmys! Tycker alltid söndagskvällarna är så mysiga, känner verkligen ingen ångest över att helgen är över. Igår flyttade vi också över första lasset kläder och annat till Hagagatan, va så himla mysigt att vika in alla kläder i den sockersöta garderoben och ställa fram mina saker i hyllorna. Längtar tills vi ska till Ikea och storshoppa, vi fick presentkort där av Teds mamma och Håkan, jättegulligt!

Nu sitter jag i skolan, har en lektion kvar sen ska jag ner på stan och kolla efter ett par jeans hade jag tänkt! Och ikväll blir det förhoppningsvis träning med Sandra!:)

I bilen påväg hem från Gävle!


TORSDAG TORSDAG TORSDAG

En av mina favoritdagar! Skön skoldag, slutar tidigt, sen fixar jag helst det som behöver fixas inför helgen, tar en tur på stan, och eventuell städning osv på torsdagen än på fredagen. På fredagarna jobbar jag ju, lika så lördag och söndag, och kvällarna vill jag ha lediga utan en massa måsten.

Idag har jag redan hunnit med en tur på stan, behövde köpa krukor eftersom jag ska till Plantagen efter skolan och köpa en massa fina vårblommor.

Strax börjar samhällskunskapen och sen plockar Ted upp mig:)


TATTOO

Jag är lite frustrerad, jag är så sjukt sugen på att tatuera mig, och har varit i flera år nu! Men jag vet fasiken inte vad jag ska tatuera in! Hur mycket jag än googlar, funderar, letar och tänker finner jag ingenting som känns så där 100 procentigt rätt! Mina barns namn ska jag givetvis pryda kroppen med men dit är det ju några år kvar.. Så what to do?! Jag vill ju tatuera mig nu!! Men jag vill verkligen inte göra något för hastat, utan det ska somsagt kännas helt superduperrätt!

Tips på vackra citat, ord och meningar skulle uppskattas hemskt mycket:)

LILL LÖRDAG

Jag blev klar med all städning igår och det blev så fint så, sen åkte jag till Lugnet och tränade innebandy, skitskoj verkligen! Ser ut som det kommer bli matchspel inom en snar framtid också, behöver jag säga att jag längtar?!

Idag är det alldeles fantastiskt fint väder, långpromenad med Totten är ett måste en dag som denna! Ska försöka få med Ted också:)

Ut i solen!

TISDAG

Falun förlorade matchen igår, med hur mycket som helst, trist! Men det var skoj att titta, hade trevligt sällskap av älskling, Malin, Carl och Oskar!

Den här eftermiddagen kommer bestå av städning, har börjat men det finns en hel del kvar att göra. Men innan måste jag ta lite fil, är hungrig som en varg. Visst är det lite lustigt att min första spontana tanke när magen kurrar och jag känner mig hungrig är att  jag borde gå ut och gå? Undra om sånt där någonsin kommer släppa.


RSS 2.0