TORSDAG!

Missat att blogga nu några dagar. Efter skolan på måndag var jag hem till mina kära föräldrar med Ted och fixade lite, bland annat veckans hundschema. Sen åkte vi till Ted och myste! I tisdags var jag hos Kjell en timme efter skolan sen åkte jag och Ted mitt ut i skogen och gick på en skogsstig rakt ut i skogen tills vi kom fram till en helt fantastiskt fint ställe, jättefin utsikt, massa hagar med kossor och jättevacker natur mitt ute i ingenstans. Jättemysigt!
I går pluggade jag hela eftermiddagen, sen kom Ted och då spenderade jag min kväll och natt med honom. Massa skratt & pussar:)

Nu sitter jag och väntar på att Emma ska sluta sin lektion och då ska vi gå och äta lunch. Andra, och sista lektionen för min del denna dag börjar klockan 12.

Behöver helg!!

LITE PARTY


Bild från i fredags

HELGEN

Det blev utgång i fredags, övertalade Ted som övertalade Turner, och till en början var det en väldigt trevlig kväll:), men sen blev det lite för mycket för lilla mig.. Det gick bra iaf, förutom att mobilen försvann vilket var förjävligt tråkigt, menmen.

Lördagen spenderades hemma, var och handlade lite sen tog jag det mest jättelugnt.

Igår fixade jag nytt sim-kort och lite sånt på stan, sen var jag och Ted hos Teds pappa och Monika och fikade. Totte fick för första gången träffa deras stora vovve Oskar:) Sen åkte vi hem, Ted åkte till sjukhuset och jag åkte till Pontus, Annica och Ida och fikade med familjen. Sen åkte jag hem till Ted, åt middag och sen kom Moa och hennes kille och tittade på film med oss, riktigt mysigt.

Imorse vaknade jag av att Ted låg och strök mig över kinden och pussade på mig, han gav mig en morgonrock och i köket hade han tänt ljus och gjort i ordning frukost, så himla mysigt. Sen skjutsade han mig till gymmet innan han skulle till sitt gym, så gymmade jag en timme, tog en dusch och bastade, riktigt bra start på veckan!

Nu ska jag plugga lite hade jag tänkt, är lonely i skolan, vet inte vart mina vänner är:(, sen har jag råkat skriva in fel pin-kod för många gånger så nu är det nya sim-kortet spärrat... buhu.

Aja, plugg var det!


FRIDAAAY!

Himla skönt med fredag!! Och det som känns ännu skönare är att jag är piggare än på länge, känns som jag har massa energi, wihoo:)!

Promenaden igår var faktiskt jättemysig, lagomt jobbig, lagomt varmt/kallt, lagomt långt osv, helt perfekt! Sen efter skolan sov jag nån timme innan Ted och Turner skjutsade mig, Sandra och Anton till Kupolen, sen åkte dom till Norrköping. Jag köpte tre fina ljusstakar, lila, till Teds lägenhet. Allt går i lila nu, superfint:) Hittade även en sjukt fin väska, tyvärr va den slutsåld och även bokad sen när nya skulle komma in, men jag ringde imorse till butiken här i Falun och där hade dom en kvar, snacka om tur! Va ner på lunchen och betalade den så nu ligger den i säkerhet i mitt skåp, hehe.

Har svenska sen slutar jag och då ska jag besöka gymmet för en rejäl genomkörare! Vad som händer ikväll är inte riktigt spikat än, ska höra lite med min käre man först.


TORSDAG!

Fick sluta två timmar tidigare igår, apskönt. Sen åkte jag och mamma och handlade mat tills idag, men några stövlar hittade jag inte. Mamma köpte två jättefina blommor till Teds lägenhet som kommer passa perfekt:) Sen tittade jag på innebandy med pappa, först Claras träning, sen Moas, sen damlagets och sen lite på mitt gamla lags. Sen gick jag och tränade vilket gick jättebra och det var såå skönt! 

Idag har jag frilufsdag, ska faktiskt bli kul:) Ska gå en ca 2 mils lång promenix!


ONSDAG

Åh vilken bra onsdag! Fick en himla bra start på dagen tack vare Ted, solen skiner från en helblå himmel och allt känns bara allmänt jättebra!:)

Sitter i skolan och väntar på att lektionen ska börja, Etik och livsfrågor. Ett av mina favoritämnen! Sen slutar jag 16.20 idag, veckans längsta dag, lite segt. Efter skolan ska jag med min älskade mamma och köpa stövlar, sen klockan sju ska jag till Natrilus, eller Actic som dom bytt namn till, och fixa ett nytt träningsschema. Längtar verkligen till att få sätta igång med träningen på riktigt!

Nu måste jag hämta mina böcker och springa till lektionen! Hörs sen!

21 SEPTEMBER

Mer än en månad sedan jag skrev senast, skyller på att skolan har börjat och att jag är så otroligt kär att jag knappt kan tänka på någonting annat!

Det har hänt en himla massa denna månad, både bra och dålig saker. Men det skulle ta en evighet att berätta om allt som hänt, ni får helt enkelt fråga om ni funderar över något.

Nu sitter jag och finslipar på mitt CV sen ska det sökas jobb för fulla muggar!

RSS 2.0