ONSDAG

Hej på er!

Jag har egentligen inte alls tid att blogga eftersom jag är i full färd med att städa. Måste lägga på ett kol om jag ska komma i säng i tid, borde kanske se Barcelona-Arsenal också. Vi får se hur det blir. Längtar tills jag sätter mig på bussen till skolan imorgon och ännu mer tills jag sätter mig på bussen hem, ska bli så skönt med lov!

Föresten finns det planer på bloggbyte, hmm, har fått ett grymt bra bloggnamn på devote.se.. Dom lockar med fler läsare och en växande blogg, men sånt bryr jag mig inte så mycket om alls och jag trivs ju bra här på blogg.se. Ska jag eller ska jag inte, det är frågan. Ska fundera några dagar.


Nej nu måste jag fortsätta med dammsugningen. Skickar en stor krya-på-dig-puss till Lukas som har feber, du är bäst!


FRÅGA

Postat av: Anonym
kan inte du skriva lite om olika gymnasieprogram i falun? har ju redan skickat in ansökan och så men har fortfarande besluts ångest. vad läser du och är du nöjd med det? om du ska börja blogga igen då
2010-03-21 @ 14:07:46


Jo men visst kan jag det. Jag är ju lite utav en expert med tanke på att jag gått tre olika linjer och på två olika skolor.. haha

För det första. Välj flera alternativ, hur säker du än känner dig på förstahandsvalet. Jag var verkligen jättejättejättesäker på att jag skulle gå innebandyprogramet på Lugnet och sen visste jag att vanliga sam på Lugnet skulle passa mig bra också så det tog jag som andrahandsval. Som tredjehandsval tog jag teknik, helt random, det hade verkligen inte varit en linje som passat mig eftersom matte inte är min grej. Tror faktiskt jag tog något mer jättekonstigt, bara för att. Men somsagt, välj flera olika alternativ! Och det är viktigt att det är genomtänkta val, även det du väljer som tredjehandsval måste kännas helt rätt!

Jag började ju på innebandyprogrammet, gick där några veckor och känslan jag fick var att det var en kanonbra linje! Hade jag varit frisk och mått bra hade jag säkert gått där nu också. Så är du idrottsintresserad kan jag verkligen rekomendera den linjen. Men ett stort minus är väl kanske själva plugget, det är ingen myt att det är slappare på idrottsprogramet än många andra linjer. Och även fast du själv går in för plugget och ger allt så kanske resten av klassen inte gör det och det påverkar även dig själv, och du kommer aldrig komma upp i samma kunskapsnivå på lektionerna som på t ex vanliga sam. Men å andra sidan har idrottsprogramet intressanta och bra kurser som de andra programen inte har.

Sen hamnade jag på friskvårdsprogramet på Kristinegymnasiet, det fanns ingen plats på sam just då och jag hade kompisar som gick där och det lät som en bra linje. Valet var antagligen inte helt genomtänkt utan jag kände nog mest att jag behövde byta till något så snabbt som möjligt så att jag kunde sätta igång med de olika kurserna osv, och det fanns plats på friskvård och det kändes som ett helt okej alternativ. Jag började där och gick några veckor, och det var inte alls så att jag inte trivdes, men för mig som har samhällskunskap och historia som favoritämnen var linjen ingen hit. Så när Kristinegymnasiets studievägledare kom och berättade att det fanns en plats på sam på Lugnet var valet inte svårt och några dagar senare bytte jag dit.

Och nu kände jag verkligen att jag hade hamnat rätt. En plugglinje med mycket samhällskunskap, historia osv, helt perfekt. Ärligt talat tror jag inte man kan bli onöjd med linjer som sam och natur, eftersom dom består av traditonellt plugg om ni förstår vad jag menar.

Men jag kan ju inte säga någonting om de andra linjerna, finns säkert jättemånga bra! Välj det som passar dig, gillar du innebandy välj innebandyprogramet, gillar du att fota välj media. Men om du är osäkert och kan tänka dig att lägga ner tid på skolan tycker jag att du ska välja sam eller natur. Och sen om du hamnar på en linje och känner att nej, det här känns inte bra, då är det ju bara att byta, det är inte hela världen faktiskt även fast studievägledaren på högstadiet får det att kännas så.. haha

Jösses vad mycket det blev, hoppas du orkade läsa och att det hjälpte lite iallafall.

C-VITAMINISAR


Sitter i pappas mysiga tröja och äter apelsin, massa bra c-vitaminisar!

TISDAG, FAST KÄNNS SOM ONSDAG

Bara 2 skoldagar kvar till påsklovet!

Idag har jag varit i skolan, på möte, på stan med Fanny och på Moas träning. Jag stod i mål, måste sett kul ut, jag i ett mål funkar liksom inte riktigt. Men kul är det och det tror jag det är för dom som ser på också! haha

Nu ska jag ta en dusch och sen krypa ner i sängen. Jag sov så grymt skönt natten till idag, jag brukar inte gilla att sova själv, finns ju inget bättre än att sova bredvid sin pojkvän och sen så fryser jag alltid så mycket när jag sover ensam, men inatt sov jag faktiskt riktigt bra vilket var jätteskönt! Hade lite sällskap också, en av våra missar, Mimmi, vet att du inte gillar det Lukas, men jag lovar att hon höll sig i fotändan!! haha

En söt liten krabat & jag i sommras.


Mars 29, 2010

Utvecklingssamtalet gick goodiegood. Ärligt talat så pratade pappa och min lärare Göran mest om Leksand, båda är uppvuxna där och Göran är jämngammal med min farmor, och så pratade dom självklart om hockey, osv. Så det var ett vädligt trevligt utv-samtal, haha.

Jag sitter och funderar på om man kan gå och lägga sig nu, fast klockan bara är 20 minuter i åtta? Eller så försöker jag hitta på lite roliga inlägg till er, är ju så jäkla kul att blogga när läsarantalet bara stiger för varje dag! Tar en dusch och fundrar på saken.. Eller attans, jag är så trött, sängen ropar efter mig! Det här får helt enkelt bli ett godnatt-inlägg, sovgott!

SVAR PÅ FRÅGA

djustd om MATTE x2:
Brukar du få elaka kommentarer och hur handskas du med det i så fall? Själv vet jag inte vad jag ska göra längre... :( Kram!

Jag får väldigt sällan elaka kommenarer, det är jag tacksam för. Men för något år sedan var jag utsatt för elaka kommentarer på t ex bilddagboken, på den tiden man hängde där, haha, och även i skolan i form av knuffar och spydiga kommentarer. Så jag är väl medveten om hur det känns! En av mina närmsta kompis, som utsattes för samma sak, sa några peppande ord till mig i samma veva: "Tjejer har i alla tider ogillat andra tjejer som ser bättre ut än dom själva".
Tänk efter, vilka är det som oftast får flest elaka kommentarer? Jo tjejer som är snygga, trevliga & framgångsrika. Och vilka är det som oftast är elaka? Jo tjejer som ser sunkiga och snuskiga ut och som har problem på ett eller annat sätt.. Avundsjuka!

Jag tycker helt enkelt du ska strunta totalt i de elaka kommentarerna du får och istället lägga energin på de positiva, som oftast är mångamånga fler! Och en grej som jag alltid brukar ha i bakhuvudet är att jag ofta brukar få höra att jag alltid är så snäll, trevlig och glad! Och det är en jätteviktigt grej, som du bemöter andra blir du bemött själv!

MONDAY



Har ingenting vettigt att skriva egentligen. Har varit i skolan idag, hade matteprov och det gick väl helt okej, känns alltid skönt att bocka av ett prov i kalendern. Nu är jag jätteeeetrött, vill krypa ner under täcket men icke, jag ska till skolan på utv-samtal, inte så jättetaggad. Förövrigt har jag en ruskigt bra hårdag idag! För er som bryr er alltså. Det var allt för nu, tack & hej leverpastej! Eller en grej till, visst är min webcam grym! Woho.

SÖNDAG

8-4 vann Falun med, super! Blir så himla sugen att spela innebandy när jag sitter där på sidan och tittar på, åh, längtar tills träningarna inför cupen drar igång, ska får vara med och träna då! :D


Nu ska jag titta på film med mamma & Moa, och förhoppningsvis få lite massage av mamma, borde egentligen gå och sova, känner på mig att det kommer bli tungt att kliva upp ur sängen imorgon. Helgen har gått alldeles för fort!

IGÅR KVÄLL:

Blev en kväll med förfest & efterfest, men inte så mycket där emellan. Var ändå en bra kväll. Jag och Tilde låg på rygg i snön framåt småtimmarna och tittade upp på himlen och pratade om livet, hur mysigt som helst. Den tjejen alltså, huur fin som helst och sååå himla snäll!

Sen var det ju rån på Preem i Bojsen inatt, vi var där, inte på macken men i närheten. Tänkte bara på att det var ovanligt mycket poliser ute, piketbussar osv, men fick reda på först idag att det varit ett rån. Hoppas dom fick tag på boven!!
 
Somnade bredvid min älskade man klockan halv sex(!!) Vi var ganska trötta imorse kan jag intyga, haha. Sen kom pappa och hämtade mig och nu är jag hemma. Ska alldeles strax åka och titta på innebandy!


LÖRDAG KVÄLL

3 gånger 12 minuter. 18-0! Wiho, vilken vinst! Och Clara var grym!

Rullade in hemma vid 5 tiden och sen har jag ätit middag osv. Nu borde jag verkligen börja göra mig i ordning för kvällen, ska strax möta upp Linda & Johanna! Ha en fin kväll!

Världens sötaste lillebror.


LÖRDAG 12.58

Han inte blogga igår efter skolan, åkte till Solna och hejade på Falun när dom spelade den femte, avgörande kvartsfinalsmatchen mot AIK! Blev förlust.. AIK var bättre och vann välförtjänt. Dock var domarna usla, men vad hade man förväntat sig med tanke på matcherna dom dömt innan? Trist. Hur som helst en mycket trevligt tripp! När vi kom hem till Falun igen vid halv ett gick vi till Maestro och åt, sen tog vi bussen hem. Lukas som åkte på en annan, senare buss hem från Solna kom hem till mig lite senare.

Nu har Lukas precis åkt och jag ska göra någonting åt mitt morgonruffs innan jag åker till Hedemora på ännu en innebandymatch, Clara som ska spela. Hejaheja!


SLEEP TIGHT AND DONT’T LET THE BED BUGS BITE




Min dag har spenderats några timmar i sängen, på vårdcentralen som sällskap, på biblioteket, på Lugnet tittandes på innebandy och i Gymnoshallen och sen har jag & Adam gått en promenix hem från hans kompis. Nu är klockan alldeles strax halv tio och jag är så trött! Ska krypa ner i sängen och börja läsa en ny bok jag lånade idag. Sovgott och tack gulligagulliga ni för de söta kommentarerna ♥

MATTE x2



En mattelektion avklarad. Nu ska jag snart gå till nästa och sen slutar jag för dagen.

ONSDAG

..Och förkylningen rinner sakta men säkert ut ur min kropp, skööönt.

Första skoldagen på alldeles för länge. Smet några minuter tidigare från mattelektionen för att ta samma buss som Lukas. Åkte hem till honom och blev där några timmar. Love you!

Nu har jag precis ätit våfflor, yey, va faktiskt sugen på det men nu, en jäkla våffla senare, är jag väldigt osugen. Antar att det får bli en tallrik fil och flingor till kvällen istället, ganska underskattad föda, haha, gott ju. 
 
Måste köpa en hatt till sommaren! Apsnyggt ju.

TISDAG

Idag var jag utanför dörren för första gången på mer än en vecka, ni anar inte hur skönt det va! Några plusgrader och sol hade ju inte suttit fel, men antar att snön måste ner innan våren kan komma.

Var på möte hos Kjell, gick som vanligt bra men tycker fortfarande vi står på samma ställe och pratar om samma saker. Men kanske det som är grejen? Vad vet jag.

Sen åkte jag ner på stan och mötte upp Moa. Vi skulle titta efter en plattång och hittade tillslut en som verkade riktigt bra, så den fick det bli. Sen kom Lukas och hämtade mig och vi åkte hem till mig, jag har nästan längtat ihjäl mig efter honom eftersom vi inte setts på en lång vecka som har kännts som flera månader, så jag var happyhappyhappy!

Nu ska jag sova och ladda batterierna till skolan imorgon, skulle ljuga om jag sa att jag såg fram emot det. Blir så fjantig när jag varit hemma ett tag och skulle helst av allt bara vilja stanna hemma ännu längre, men jag vet att så fort jag tagit mig ut och kommit till skolan så känns det mycket bättre! Sängen va det ja, sovgott!


SKABURBIAN COLLECTIVE/FLOW


EN LITEN COMEBACK

Jag har inte bloggat på, två veckor måste det väl bli, tror det är nånting sånt. Kanske ännu mer? Och ärligt talat så trodde jag att det skulle bli jobbigare än det blev att hålla sig ifrån, det har ju liksom blivit en vana att blogga eftersom jag gjort det i snart fyra år(!!!) Hur som helst så tycker jag om att blogga, så jag kommer att fortsätta.

Men jag kommer att sluta skriva vad jag gör om dagarna, eller, jag kommer iallafall inte skriva om allt jag gör. Vissa dagar kanske jag skriver allt, andra dagar ingenting alls. Tror bloggen blir roligare på det sättet också faktiskt.
En av anledningarna till att jag bloggat har ju varit att jag vill kunna kolla tillbaks på vad jag gjort osv, jag tycker det är så himla roligt. Men det problemet har jag nu löst med en dagbok i fysisk form, haha, en ljusrosa, väldigt fin dagbok! Perfekt eftersom jag verkligen kan skriva allt där.

Hur som helst, jag har börjat blogga igen. Welcome back Maja!




SIGN OF LIFE

Saknar att blogga lite, ganska mycket. Ikväll ska jag dansa med mina fina. Ville bara ge er ett livstecken. Puss


ÄSCH

Jag tror att jag skiter i det här nu, i bloggningen. Jag kan inte blogga om min vardag, tankar och känslor när jag måste radera mer än hälften. Finns två alternativ, antingen skriver jag allt eller så skiter jag i det helt. Vi får väl se helt enkelt.

IMAPOET

Jag respekterar inte människor som bara ger upp samtidigt som jag aldrig kommer kunna älska någon som inte sett mörker. Det är något vackert med att kunna leva på kanten utan att ramla ner, något vacker i ärren som inte bleks och såren som rivs upp igen. Det handlar inte om ett vackert yttre snarare om en verklighet som inte ljuger. Om bevis som vittnar om kall metall i strid med viljan hos någon som tappade bort sig själv för länge sen.

VÄDRET♥

Tack Carl & Filip för alla länkningar, och Erik för dina söta ord om min blogg!!!!

Vilket underbart väder, blev alldeles lycklig när jag kom ut från skolan och möttes av värme och solsken. Det är svårt att behålla täckjackan på, men farligt att ta av sig den om man inte är sugen på en förkylning;)

Idag har jag varit med Lukas:), och nu hade jag tänkt och gå och lägga mig faktiskt. Gillar mina småbarnstider! Gooooodnight!


SWEDISSSSSSH

Är i skolan, känns som år och dar sen även fast vi bara har varit lediga en vecka. Har svenska nu, ska skriva ett tal som jag ska hålla inför klassen nästa vecka i minst fem minuter. Vad ska jag prata om? Ingenaning. Så här ser skoldagen ut; svenska, matte på studium, engelska och sen matte. Helt okej.


KARTELLEN

Dom har inte släppt något nytt på år och dar, men nu är det någonting på g till våren/sommaren. Nice!
Tryck på länken för att komma till deras Myspace: KARTELLEN





CHRIS DECAY - HOLD TIGHT (RADIO EDIT)

Sådär nu har vi ätit tårta och Adam har öppnat paket. Och min mage är helt kry nu, I hope, tagit en värktablett och det gjorde susen.

Jag är lite partysugen, wihoo, vågar knappt skriva det eftersom folk då säger "man behöver inte festa jämt.." och sånt. Men jag är inte ute mycket, det är bara något ni fått för er. Har varit ut EN gång under hela lovet!

Denna låt får mig att längta ännu mer efter vår & sommar, ger mig summerfeelings!

FYFAN

Har så sjukt ont i magen, eller ah det är lite bättre nu, kan sitta här iallafall. Men har fortfarande frossa och känner mig såå trött. Idag kommer lite släkt hit och vi ska fira Adam som fyller år imorgon, så jag ska försöka pigga upp mig lite till det, ta en dusch och så.
Föresten vem har glömt en flaska vodka här?? Mamma hittade den idag.. haha. 

Och juste, jag kan inte svara på sms, inga pengar. Så ring ist.


GODNATT

Nu ska jag krypa ner under täcket och njuta av lovets sista natt och sovmorgon. Blev aldrig så att jag åkte till Pumpen, ingen tjejkompis kunde följa med. Men tack för förfrågan!

Känns faktiskt helt okej med skolstart på måndag, behöver få lite annat att tänka på. Visst, vi har två prov, men det känns mer lockande att fylla huvudet med ekonomisk politik, EU, EMU osv än det mitt huvud håller på att sprängas utav just nu. Nää, asså jag tycker synd om er som måste höra på mitt förvirrande babbel. Förlåt mina små ärtor, eller nått sånt. Och förlåt för att jag aldrig tar nå bilder och lägger upp!



6 MARS

Gissa om jag var trött imorse när vi åkte upp till Lugnet, kändes som att jag inte sovit en blund. Men det gick bra att jobba iallafall. När jag kom hem somnade jag och Moa i soffan, sen gick vi ner och la oss i min säng och somnade där, haha, mysigt.

Nu har jag ätit middag och skrattat en massa med mamma & Moa. Fick precis ett sms att jag var bjuden till Pumpen på fest, vet inte ens vem som har den men en kompis skrev iallafall att jag var bjuden. Om jag hittar någon som vill följa med kanske jag går ner dit en stund, skulle vara kul!

07.02/LÖRDAG MORGON

Löste sig precis med skjuts till Lugnet, skönt, slipper man fundera mer på de. Ska alltså dit upp och jobba, zZzzZz. Äsch nu när man väl är uppe känns det inte så farligt faktiskt, blir nog kul. Kör nog på en hemmakväll idag också, måste ladda batterierna till skolan. Bloggar när jag kommer hem!


SANDRA

Sandra är i USA(!!), som ni säker vet. Saknar henne.. :( Hur som helst sitter vi och pratar på msn/facebook nu, skulle vilja ringa henne men det var tydligen hon som fick betala då, så det sket sig ju. :(


LUGNET

Kom hem från Lugnet för någon timme sen, faluns killar vann mot Pixbo medan faluns tjejer förlorade mot Täby. Träffade Lukas innan också:), och sen skjutsade han in mig och Johanna till Lugnet innan han skulle ut på lite party. För mig blev det en lugn hemmakväll tillslut, väldigt skönt och klokt med tanke på att jag ska upp halv sju imorgon, ska vara på Lugnet halv åtta och jobba i sekritariatet, skoj.. Har iallafall trevligt sällskap!

Vet inte vad som händer imorgon kväll, får se. Är så mycket tankar och känslor som suger musten ur mig för tillfället, vill bara stänga av och koppla bort men det är helt omöjligt hur mycket jag än försöker. Önskar jag kunde skriva om allt i bloggen, men det funkar liksom inte.

Nu ska jag dricka ett glas cola och försöka sovaaa.

EN LITEN UPPDATERING BARA

Min lilltå är helt blå, tror den håller på att trilla av, aj. Har iallafall nästan städat klart, duschat och käkat. Så nu tänkte jag bara ta det lugnt tills Lukas kommer. Ikväll ska jag upp på Lugnet med Fanny & Johanna och titta på sm-slutspelet i innebandy för 94or, både faluns tjej och killalag är med. Hejaheja!


HEJHEJHEJHEJ

Var jättekul att träna igår verkligen! När jag kom hem satt jag mig och kollade på nyaste Saw, ensam:( Alltid funderat över vilken sjuk fantasi dom som skapar Sawfilmerna måste ha, dom kan ju inte vara riktigt friska?..

Imorse när jag vaknade hade jag träningsvärk i benen och ryggen, underbar känsla! Hade nästan glömt bort hur det kändes att ha träningsvärk.. :o Plus att jag sov sjukt bra inatt! Man känner verkligen hur viktigt det är med träning, för både kropp och själ!

Nu ska jag städa, käka och duscha. Sen träffa Lukas!


TRÄNING!!

Idag ska jag träna innebandy, wihooo, ska bli så sjukt kul!! Men hade önskat att träningen varit imorgon istället på grund av en greeeeej plus att jag är trött. Men jaja, hur som helst ska det bli sjukt kul!

Nu ska jag ta en powernap, sov nästan ingenting inatt.

NÅGRA BILDER FRÅN IGÅR KVÄLL

Jättetrevlig kväll igår, tack Ako, Walid & Sara!

Vi var hos mig först sen gick vi ner till Pumpen vid nio, och sen blev det party all night long.




gästbloggning (Y)

chacha blogggien!!
är just nu hemma hos Maya med Linda och vi väntar på Astrid och Mirja! kvällen kommer bli toppen wiiiiiie! nu har vi hållt på att fixat oss sen klockan 4 så nu är vi snyggare än nånsin hahah! jaja men ha de så bra alla söta bloggläsare! pusssen
/ fanny

VAKNAT PÅ HELT FEL SIDA...

Är i den perioden i månaden då jag blir ledsen för minsta lilla, bläbläblä. Skulle kunna lacka på allt och alla för tillfället men försöker hålla det inom mig så att jag inte göra mina nära och kära sura.. haha. Jag har ioförsig redan hamnat i en liten konflikt med mamma, men det går alltid över fort.

Nä nu ska jag inte deppa, hehe, idag ska bli en grym dag!


LITE ENSAM

Sitter här i min ensamhet och känner mig ensam, har en pojkvän som jobbar, eller ja sover för att kunna jobba imorgon, en bästis på andra sidan jorden, en annan bästis i fjällen och alla här hemma sover. Är i stort behov av en kram. Ångrar att jag inte följde med på fest till Fholin, är trött och inte partysugen men det är endå bättre än att känna sig ensammast i hela världen. Okej, jag är lite töntig nu kanske, but that's how I feel at the moment.

GODNATT

TISDAG

Var på det vanliga tisdagsmötet idag, gick väl bra, känns dock lite som vi står och trampar på samma ställe, vi kommer liksom ingen vart. Plus att mamma och pappa inte var så glada när jag kom hem, dom säger att jag är oansvarig för att jag inte sköter näringsdryckerna, i så fall beror ju allt det här på att jag är oansvarig, att jag hamnat här på grund av det? Medan Kjell försvarade mig i det och sa att det inte är mitt ansvar överhuvudtaget. Äsch orkar inte tänka på det här.

Nu sitter jag och inväntar ett gäng filmer Astrid hade från lördagen, spännande!;)
Sen ska jag titta på Orphan, en skräckfilm, ensam(!!!) Vet en tjej som inte kommer kunna sova ikväll!
Update: Moa säger att psykbruden är lik mig när jag var liten? Snällt!! Fast ganska söt var hon allt;) Dock grymt läskig!!


ANSIKTSMASKER



Dessa ansiktsmasker från Åhléns är verkligen grymma! En förpakning räcker 1-2 gånger, beroende på hur mycket du har på, och kostar 20 kronor.

2 MARS

Är uppe tidigt idag också, åkte på att vara barnvakt några timmar. Men Adam sitter mest och spelar tv-spel.. Ska fixa lite bilder och så till bloggen hade jag tänkt, alltså serriperri, jag kommer aldrig bli en sån som lägger upp mycket bilder, tyvärr, haha. 
Och idag är det Sandras dag, grattis gumman! Och ha två underbara veckor i USA!!



MALIN&MAJA


Bild från Falukalaset 2008

MÅNDAG/FÖRSTA MARS

Hemma! Blev verkligen en heldag på stan, köpte en svart tunika och en bh. Jag och Malin var en sväng till Kupolen också för Malin skulle kolla efter någonting som inte fanns på stan. Hur som helst, en mycket trevlig dag. Det enda som kanske inte var så kul var att jag och Malin råkade träffa på tjejerna vi bråkade med på coz förrut, (alltså, det var under Dalecarliaveckan, vi var där en kväll och hade det sjukt tråkigt, sista gången vi var där, någonsin..). Och jag och Malin är inte såna som bråkar egentligen, det bara blev så just den kvällen och om vi säger så här, det var ganska dålig tajming, HAHA. Fyfan va stryk vi höll på att få!! Idag fick vi bara världens mördarblick, så det var ju skönt!:):)

Nu ska jag se på tv med mamma och pappa!

Update: Mamma och pappa satt vid varsin laptop uppe och jobbade, ZzzZZz, när jag ville mysa liksom, inte okej:( Så därför går jag och lägger mig nu. Och det där med att ta bilder på vad jag köpt, jovisst kan jag ordna det, men det där med "outfits" vettetusan alltså, haha. Ska fundra lite på det under morgondagen. Nattinatti!


09.22

Idag är jag uppe med tuppen, första riktiga dagen på sportlov och jag går upp halv nio.. Måste ju utnyttja lovet liksom!

Ska ta 10.15 bussen till stan med Malin, Fanny & Emma. Måste fixa mig NU.

RSS 2.0