onsdag

Igår var jag i skolan, lugn och skön dag. Sen på kvällen var jag och handlade med mamma, sen kom Lukas, vi kollade på fotboll, myste och sov:)<3

Och idag har jag varit i skolan och pluggat. Har ett prov imorgon i idrott, om styrketräning, muskler och sådant. Känns som jag har bra koll på det. Något jag däremot har mindre koll på är spanskan, vi har test på kapitel 1-5 imorgon, inget prov, utan test och se vart vi ligger till. KUL. För det första är jag verkligen jättejättedålig på spanska, mest på grund av att jag är heelt ointresserad utav det och för det andra har jag bara varit med tre lektioner! Hmm, men ska väl göra mitt bästa. Jag tycker det är galet onödigt att jag ska läsa ett språk jag inte tycker om alls och som jag inte ser någon användning av att kunna. Varför kan inte de som vill läsa extra svår engelska på de lektionerna istället? Hade varit super ju!

Föresten så har jag kommit på att jag har magnesium brist, eller jag antar att jag har det. Får ofta kramper/sendrag i låren när jag ligger ner, oftast vaknar jag på nätterna av att jag har kramper i låren. Inte vetat var det var förens jag läste nyss att det kan vara tecken på magnesium brist. Finns tabletter på apoteket att köpa, värt att testa!

Nu har jag väl i princip pluggat klart, ska vänta på att Daniel hör av sig och gymma med honom:) Tagit en Ipren så nu är jag hyffsat pigg iaf!

Ha en bra lilllördag allesammans!


rätt eller fel?

Ibland gör man saker som får en att må bra trots att det inte är bra för en.
Saker som inte alltid är rätt. Men det är inte heller fel.
I alla möjliga sammanhang.

Men bara för att någon en gång lärt en att de är fel behöver det kanske inte vara det? Kan det vara så att vissa saker egentligen inte är fel utan att vi bara är så programmerade sen way back? Det tror jag.

måndag

Jag känner mig så slö i kroppen. Jag är trött, har ont och orkar knappt någonting. Förkyld är jag också. SEGT! Men jag har bestämt mig för att inte klaga. Som idag när jag fick veta att jag fick lov att byta datakunskapsgrupp, vilket innebär att jag slutar halv 2 på fredagar istället för halv 12, först blev jag sjuk irriterad på stackars datakunskapsläraren, jag hade ju blivit lovad att få vara i den där gruppen. Hon visste inte hur hon skulle göra och det verkade som hon varken visste ut eller in, så tillslut bet jag i det sura äpplet, tog mitt förnuft till fånga och sa att jag går i fredagsgruppen.

Att jag sen satt ute i korridoren och surade i en timme eller mer, det hör inte till historien. Jag stod tillbaks och löste problemet :) Liksom, vafan spelar det för roll att jag går en och en halv timme längre på fredagar?! Nej juste, ingen roll alls! Man ska inte klaga över småsaker är ett av mina nya motton :)

Tänkte berätta om helgen. I fredags hade jag och Lukas middag hemma hos mig, vi gjorde god mat, tände ljus och hade det fruktansvärt mysigt. Jag fick superfina blommor och världens finaste kort av hjärtat♥ Sen kollade vi på tv och sen sov vi :*
På lördagen kollade jag på Falun-Pixbo, första perioden kollade jag tillsammans med Carl, sen resten av matchen med Lukas. Sen åkte jag hem, käkade, sen åkte jag till Lukas och lämnade lite grejer. Sen blev det "fest", vilket inte kan kallas fest eftersom det inte ens var i närheten av det. Jag är inte en sån person som tycker om att sitta ute en kall höstkväll vid Sandlandet med massa fulla 95:or, liiite pinsamt. Jag skämdes kan jag säga, och hade det fruktansvärt tråkigt. Så jag tog kvart över tio bussen hem till Lukas. Han var på Rådhuskällan med sina kompisar så jag vek hans tvätt och läste någon hockeytidning, sen somnade jag, hihi.
På söndagen kollade vi på film å myste. Sen åkte jag hem, farmor kom, fick ett par skor, en skjorta, en jacka/kavajaktig och en jättefin kofta. Tack! Sen åt vi jättegod middag, hemmagjord pizza som mamma gjort, och sen kom Lukas, mamma skjutsade oss till vivo, vi köpte massa gott till kvällen, åkte hem, kollade på Playa del sol och sporten och så. Sen somnade vi, eller jag iallafall;) Finns inget mysigare att sova med sin favorit. Det va galet svårt att komma upp på morgonen, ville ju bara stanna i den varma sängen och kramas. Lukas va ju ledig idag, mycket fuskigt och mycket muppigt!

Idag har jag varit i skolan, en kille, som inte kunde svenska gick förbi mig och tittade för att inte säga råglodde sen vände han sig om och gick tillbaks till mig och sa You are a beautiful girl! Blev jätteglad! Det är fint med såna människor, som sprider glädje:)!

Nu på kvällen har jag varit ute och gått med mamma, mysigt och väldigt skönt:) Får inte träna för jag käkar pencillin. Men imorgon ska jag gymma!

Nu ska jag titta lite på tv, sen sova! Utan Lukas:(:(


.

jag minns hur jag trodde att det som var då, det var att må dåligt.


torsdag kväll

Torsdagskvällarna är verkligen en av de skönaste kvällarna i veckan. En lång, intensiv skoldag är över, skolveckan är i princip slut, har ju som vanligt bara två lektioner på fredagar, så det blir nästan tre lediga dagar varje vecka, underbart!

Jag är dock jäklans trött, men det får man med all rätt vara på en torsdags kväll.

Föresten, ni har väl läst att Stina-Lee fick en dotter i tisdags? GRATTIS! Hon ska heta Mayia, mycket bra namnval tycker jag;) Apropå bäbisar såg jag en superdupersött liten knodd uppe på Lugnet idag, såååå söt!!

Nu ska jag ta och sova en timme, sen byta om och åka upp och träna!

Bloggar absolut inte när jag kommer hem, blir duschen och sen bums i säng!

Skriver imorgon, och då är det friiiidaaaay! :D

Onsdag

Så här har dagen sett ut:

Först var jag i skolan, sen åkte jag ner på stan och träffade Lukas, vi tog bussen till Norslund, handlade lite, mötte upp mamma och sen va jag hos doktorn, sen åkte vi till apoteket, efter det åkte vi hem till mig, åt mellis och kollade tv, jag somnade, trött som jag är. Mysig dag♥

Nu ska jag fixa till mig lite, sen åka upp till FK på föreningskväll, det är lagfotografering och ett litet möte efteråt.

Tror jag tar en dusch och går lägger mig direkt när jag kommer hem, så jag skriver imorgon.

Jobb!

Jag vill ha ett jobb. Jag vill tjäna pengar.

Någon som har tips på jobb i falutrakten?


Gynning goes darkhair



Jag måste alltid få hjälp med att forsla min konst, då ringer jag mina räddare i nöden Jeff och john som nu har förstärkt sin personal med amstaffen Kaya, så gullig!!!!

Det var ju ett tag sen Gynning färgade håret, från blond till brunett/svart. Och GUD VA SNYGGT DET BLEV!


tisdag & studiedag!

Idag har jag varit ledig, väldigt skönt!

Var med Lukas efter skolan igår, vi kollade på hockey, Färjestads första match för säsongen, dom vann:) Sen åkte han och tränade, och jag kollade på Svenska Hollywoodfruar med mamma:) Sen kom Lukas igen och vi kollade på film sen sov vi, hade tänkt sova ut för en gångs skull men då vaknar jag HALV SJU med världens magkatarr, så himla jobbigt! Kunde inte somna om.. Men efter ett tag somnade jag om och sen sov vi till 11 ungefär. Idag har vi pluggat, riktigt duktiga;) Och kollat film och myst, va sånt väder idag, mysväder:)

Har fortfarande äcklig magkatarr, vill spyyyyyyy, ska ta en promenad snart, ut och få lite frisk luft. Sen ska jag plugga lite matte och sen sova tidigt!

Får se om jag bloggar något mer idag, annars hörs vi imorgon!


..


Måndag!

Jag hade en oroligt bra helg, lördagen var verkligen hur kul som helst! Och Lukas fyllde 18 år igår! GRATTIS LUKAS♥

Jag tog nästan inga bilder alls, desto fler videos spelade jag in, galet kul ;)

Nu ska jag släpa mig iväg till skolan, bokstavligen talat släpa, jag sov kanske en timme i natt, trötttjej!

Puss&Kram




solig lördag!

Det blev fest igår, vilket va riktigt kul! Kom hem idag klockan runt fyra tiden därför det varit dålig uppdatering på bloggen;)

Nu har jag lite bråttom, ska duscha, fixa mig, ladda om och ge mig ut igen! Får blogga mer imorgon:)

Och guuud vilket väder vi har!! Så varmt och skönt! Underbart!

fest eller inte fest, det är frågan



Jag vet inte om jag ska festa eller inte... hm. Tjejerna jag skulle ut med är sjuka, Linda och Lisa, han vi skulle till skulle tydligen bara ha förfest och eftersom det är nada hemmafester drar dom på krogen sen, jag är grymt trött och inte superpepp på fest. Kanske borde mysa hemma idag istället och ladda tills imorgon?

Äsch, nu ska jag hoppa in i duschen så får vi se senare vad jag bestämmer mig för. Behöver faktiskt inte välja än på ett tag, får ta det som det kommer:)


FREDAG!

Tänkte passa på att posta ett snabbt inlägg innan jag åker till skolan.

Idag har vi bara samhällskunskap och datakunskap, sen slutar vi, halv 12, superskönt. Det gör vi varje fredag:) Ska ner på stan en stund sen, bloggar om kvällen & helgens planer när jag kommer hem därifrån:)

puzz!

torsdag kväll

Usch å fy va trött jag är!

Idag har jag varit i skolan och med Lukas, mycket trevligt:)

Har precis städat mitt rum, hallen och toan, ska bara dammsuga nu sen är jag klar. Men är ensam hemma med Adam så jag vågar inte dammsuga, haha, rädd att någon ska komma in i huset när jag inte hör.. Så ska vänta tills någon kommer hem innan jag börjar.

Sen ska jag ta en kopp kaffe eller te innan jag kryper ner i sängen. Imorgon är det fredag!, vilket ni antagligen redan vet, men ändå:)  


torsdag, och imorgon är det freeedag:)!

Jobbig kväll, hemsk natt.

Nu är jag iallafall vaken, och någolunda pigg. Idag blir det en riktigt lugn dag måste jag säga, ska först ringa syon på Lugnet och tacka ja till platsen på sam där. Sen ska jag åka till Kristine, berätta att jag bestämt mig för sam och lämna tillbaks böcker osv. Sen ska jag upp till Lugnet och börja i min nya klass:)
Jag verkligen längtar tills jag får sätta igång att plugga och börja i skolan "på riktigt" igen.




just because i'm hurting, doesn't mean i'm hurt

Var till vårdcentralen på eftermiddagen, var typ bara något virus i halsen och körtlarna var svällda, men det fanns inget dom kunde göra åt det, bara att vänta tills jag blir pigg. Segt, hade hoppats på en pencillinkur så att jag är fit for fight till helgen, men det är jag ändå vill jag lova, hals ont eller inte, helgen kommer bli dunder bra! :)

Snart ska jag ha ett "seriöstsamtal" med mina förldrar, om skolan, hoppas vi kommer fram till ett beslut som känns bra, men det är jag säker på att vi gör. Är ju två bra alternativ jag väljer emellan.

Sen blir det en tidig kväll, även fast jag sov tre timmar idag efter lunch är jag totalt slut i huvudet och kroppen. Så klockan nio blir det bedtime for me. Jag tycker om att sova, det är så mysigt! :) haha


at home

Är hemma, eller jag kom hem vid tio tiden. Skolsköterskan var ledig, men lärarna tyckte jag skulle gå hem:)

Nu har jag precis gjort mat till mig och Moa. Sen nu ska jag lägga mig och läsa ett tag hade jag tänkt, kanske sova en stund, skulle inte sitta helt fel.

Och föresten, vilket gym i Falun är bäst?

onsdag

Hade tydligen sovmorgon idag, uppskattas!

Men tror jag kommer bli hemskickad från skolan direkt efter att jag varit hos skolsyster så blir nog en kortkort dag, kan skrämma upp henne lite om att det känns som jag har svininfluensan, hehe. Man ska ju stanna hemma om man känner sig det minsta sjuk.

Nu ska jag borsta tänderna och fixa det sista,

Ha en bra lilllördag!

tisdag kväll

Jag är så himla trött på att inte vara pigg, ha ont i halsen och vara trött hela tiden, usch. Jag kände mig piggare igår och tränade 1,5 timmar, sen idag, nu på kvällskvisten känner jag att halsen gör ont, IGEN. Jag har snart varit krasslig en månad, börjar bli väldigt jobbigt faktiskt. Mamma har tjatat om att jag ska gå till skolsyster i flera veckor känns det som och imorgon ska jag släpa mig dit då jag och mamma har kommit fram till att jag antagligen har streptokocker, då mina fötter flagnar vilket är ett av symptomen.

Nu på kvällen har jag haft en myskväll med Carl & Lukas, superbra! :) Och jag har fått låna en mobil av Lukas så nu kan ni smsa och ringa förfullt igen, ska fylla på mobilen med money imorgon efter skolan. Nu ska jag krypa ner i min stora, varma säng, godnatt:)


give all I got till the day that I die


Sometimes I wanna get high travel up away to the beautiful skies
Float away and hope to never come down hope to see the day that I never come down
But what goes up is always bound to fall
All I´m trying to say is that I live my life raw
And give all I got till the day that I die.


jag tycker om att lipa, tydligen:)


tissssssdag

Igår kom Kristinegymnasiets studievägledare och berättade att en plats på sam på Lugnet blivit ledig. Så idag var jag där och provade på. Så nu måste jag alltså välja mellan att gå kvar på Friskvård på Kristine eller byta till sam på Lugnet. Och det är fruktansvärt frustrerande att inte ha valt gymnasium ännu, i min redan rätt kaotiska värld är kanske inte detta velande fullt så bra. Ska ha bestämt mig tills torsdag iallafall. 

Var alltså på Lugnet, sam idag. Vi gick bara till halv 11 och sen åkte jag hem och tittade på Män som hatar kvinnor med mamma, supermysigt:) Missade dock min eftermiddags powernap, sover alltid två timmar efter skolan, men idag blev det alltså film istället, höll mig vaken med nöd och näppe, inte så lätt när man ligger i mamma famn och hon kliar mig i håret, så mysigt!

Om jag ska fortsätta klaga om hur trött jag är och så kan jag ju tilllägga att jag har en fruktansvärd huvudvärd, gah, den är hemsk, och jag får inte ta värktabletter eftersom jag "missbrukar smärtstillande preparat", vilket jag inte gör, aja. Vet iallafall varför jag har ont i huvudet, för att jag druckit massa energidryck, cocacola zero, kaffe osv i helgen och sen inte druckit det på två dagar så nu skriker hjärnan efter koffeiiiiiiiiin.

Klockan sju ska jag ner på stan och ta en kaffe med Carl och Lukas, mycket trevligt och då blir huvudet lite gladare I hope, sen kanske det blir någon fotbollsmatch efter det, well, we will see.

Och min mobil är nästan helt sönder nu så jag är i princip okontaktbar, ni kan försöka på mobilen men inte hundra att den funkar eftersom den inte är sammarbetsvillig.

PUSS.


måndag, godmorgon!

Om tio minuter ska jag skutta iväg till bussen och påbörja ännu en skolvecka. Har egentligen inte så mycket att skriva, så detta blir ett onödigt inlägg, menmen, det är ett inlägg iallafall.

Ni får ha en bra dag!




you can't hurry love




I need love, love
To ease my mind
I need to find, find someone to call mine
But mama said. You can't hurry love
No, you just have to wait
She said love don't come easy
It's a game of give and take. You can't hurry love
No, you just have to wait
You got to trust, give it time
No matter how long it takes


söndag

Två förluster blev det för laget igår, triiist. Dom spelar en nu också, håller tummarna stenhårt för dom!

MIN MOBIL ÄR SÖNDER. Så sjukt irriterande! Jag tycker jättemycket om den mobilen, den är superbra och det är första gången någonsin som den krånglar. Jag får inte ens på den :( Så nu är jag deppig... 

Är barnvakt åt Adam just nu, mamma och Moa är på konfirmationsmöte, pappa är i Oslo och Clara är på träning. Vet inte riktigt vad jag ska göra senare, lite sugen på Kupolen eller så men borde nog egentligen bara vara hemma och vila. Vi får se, ni kan ju ringa om ni vet nått kul.




.

Kärleken tar inte slut.
Den finns hela tiden,
inuti oss.
Eftersom vi har upplevt den.

Fick 10 000 kr av okänd man


Bild från aftonbladet.se

Sånt här gör mig så himla lycklig och varm inombords! Det finns personer i denna värld med hjärtan av guld, det är inte många, men de existerar några få iallafall vilket gör mig så otroligt glad. Det finns hopp för människan.
När man skänker 10 000 kr till en vilt främmande man i behov av pengar och dessutom gör det anonymt, det är storslaget. Vissa skulle säkert dragit in medier osv och vunnit på det själva också, men inte denna person, han gav pengarna anonymt, storslaget är ordet.
Dessa hjältar får ingenting för det de gör, inget beröm, pengar osv, men dom gör någonting för en annan människa, hjälper en person, den människan som ger får så mkt tillbaks, den får se lycka, känna sig stolt över att ha hjälpt någon utsatt i samhället, det är så mycket större och betydelsefullare än pegnar och utmärkelser..


Lördag morgon

Jag skulle ju som jag skrev ta en låång sovmorgon, gick inge vidare, vaknade halv åtta(?). Satte på en film på laptopen och blev kvar i sängen iallafall två timmar till. Och nu är klockan tio:)

Idag blir det Lugnet igen, ska kolla på lagets två matcher och på Haik-Falun, nicenice, men jag vill spela!!

Megan Fox, en av de absolut vackraste kvinnorna i denna värld.

Godkväll!

Haha, godkväll! ;)

Jag är precis hemkommen från Lugnet, laget spelade 4-4 mot Hofors, skulle vart vinnst, tjejerna va grymma!

Nu är jag hyffsat trött, eller galet trött om jag ska vara ärlig. Så trött att jag inte orkar gå till sängen och lägga mig, illailla.

Imorgon ska jag ta en rejäääl sovmorgon hade jag tänkt, sen blir det Lugnet!

Godnatt!






Godmorgon!

Det är fredag idag, såå skönt. Jag brukar alltid vara glad på fredagar eftersom att jag då har två partykvällar framför mig. Men nu är jag bara otroligt glad över att skolveckan är över och att en helg väntar då jag kan ta igen mig, mysa och bara vara. Alltså, inge party denna helg, tror inte min kropp skulle orkat med det heller.

Det är cup på Lugnet i helgen, Spotnik Cup, mitt lag ska vara med, men eftersom jag varit sjuk i tre veckor och forfarande är sjuk så ska jag inte spela. Men ska såklart upp och heja på tjejerna!

Har så ooootroligt mycket minnen från cuper, bland de bästa minnerna i mitt liv faktiskt. Örebro, Uppsala, Mora osv.. Tänk er att åka iväg, inga problem i världen existerar, man träffar massa underbart folk, är med världens bästa kompisar och gör det man tycker om mest i hela världen, spelar innebandy. Jag var så otroligt lycklig då!

Nu ska jag snart åka till skolan, sen Lugnet.


Lilllördag

Åh det är så fint väder idag! Solen lyser, lite halvvarmt och helblå himmel! Riktigt fin höstdag!

Först var det föreläsning, en såkallad kick off för engelskan. Va riktigt bra tycker jag:) Sugen på att åka på språkresa!

Sen åkte jag upp till Lugnet och fixade allt jag skulle fixa där, sen fick jag och Lukas skjuts ner på stan där vi käkade och pratade, supertrevligt!<3 Sen åkte han på körskola och jag åkte hem.

Nu har jag tråkigt, men ska ta en promenad hade jag tänkt. Eftersom jag inte kan träna vanligt, innebandy alltså eftersom jag är förkyld och har ont i halsen så får promenader duga tills jag blir frisk! Tycker det är så skönt att gå, speciellt när det är fint väder! :)


Onsdag

Färdig för skolan, ska gå till bussen om ca 20 minuter. Skönt att vara klar i tid för en gång skull :)

Igår gick jag en skön höstpromenad vid Pumpen och vid gamla kyrkogården där, supermysigt. Och senare på kvällen blev det en avreageringsrunda runt kvarteret, 20 minuter bara.

Idag går jag bara en halvdag, börjar halv 11 med en föreläsning, efter den slutar jag och ska upp till Lugnet och lämna in några papper och böcker. Ska möta Lukas där också och så ska vi åka ner på stan och käka:)

Kram

Tisdag

Sitter och lyssnar på musik, Lars Winnerbäck och Melissa Horn, vackert. Fryser så extremt, grymt, mycket. Hemskt jobbigt.

Fick en uppgift idag på svenskan, att skriva ett brev, till mig själv, som sedan ska låsas in i skolan och som jag ska få tillbaks när jag tar studenten om tre år. Vet inte vad jag ska skriva, inte alls. Att lämna papperet tomt känns som den bästa idén.. Aja, något måste jag väl skriva iallafall.

Nu ska jag ta en powernap i 1,5 timme, sen ska jag ta en promenad, ensam eftersom att alla andra jävlar är så lata;)

Måndag

Mamma skjutsade mig till skolan vid tio tiden, till Lugnet, skulle prata med syon, Arne. Kom fram till en lösning som jag tycker känns riktigt bra. Han var kanon bra att prata med:) Sen åkte jag & mamma och handlade, åkte hem och käkade och sen la vi oss och kollade på Top Model, fast jag somnade och sov alldeles för länge.
Mamma läser min blogg fick jag reda på idag, så Hej mamma!

Nu ska jag sova snart, har fruktansvärt ont i halsen och det känns som jag har feber, jättejobbigt.

En gammal bild jag hittade.


En filmsnutt under Dead by Aprils spelning


Granny goes street!

Jocke & Tobbe myyyser! ♥


Malin och hennes Idreboys Tommy & Arvid! ♥

Jag & Linda myyyser!


Riktigt kul kväll! Jag ville dock inte fasna på bild;)


fredag-lördag, natt

Supermysig kväll, två bra filmer, massa ljus och en hel del girltalk♥

Nu ska jag sova, eller jag borde sova. Längtar tills imorgon, granny å så, ska bli riktigt kul! :)

Och jag är så stolt över mig själv för tillfället, jag lovade mig själv en sak igår kväll, och jag höll det verkligen superbra hela dagen! Hoppas det går lika bra imorgon!

Inga bilder, tråkig jag är!


powerwalk

Jag<3powerwalks!

Tog en nyss med Moa, så skönt!


mysfredag

Första dagen på Kristinegymnasiet, var dock en provdag bara, ska bestämma mig tills måndag hur jag vill göra. Mycket att tänka på denna helg alltså... Inte ett lätt val.
Efter skolan åkte jag ner på stan med Linda & Lisa, gick med dom ett tag, sen kom Johanna, Malin och Tommy så då gick jag med dom. Vi åkte till donken där dom åt, jag drack en kaffe, sen åkte vi till Norslund och handlade. Måste tipsa om Lidls energidryck, suger free, så jävla bra, mycket bättre än red bull, monster och alla andra. 6 spänn och super effektivt!

Ikväll blir det supermys med Malin, Johanna, Linda & Lisa hemma hos mig. Vi ska kika på film å så!

Bloggar säkert ikväll, puss!

Ju mindre man själv genomlevt, desto lättare är det att se vissa saker svart eller vitt

Sanna Bråding. Hon har varit drabbad av anorexi och beroende av droger, och haft extrem prestationsångest.

Här är ett citat av henne:

"Jag har aldrig vart ute efter folks sympatier eller medlidande på nåt sätt. Jag har aldrig försökt få mig själv att framstå som ett offer. Jag har hela tiden sagt att jag står för mina misstag och jag vet att jag gjort fel. Men det jag vill belysa är att det alltid finns ett VARFÖR och en ORSAK till att många hamnar fel i livet! Och att dom som lättast dömer ofta saknar en stor erfarenhet själva!"

Så otroligt jävla bra sagt!

Det är så fruuuuuktansvärt bra sagt så hon borde få ett pris för det eller någonting!


kvar i nått jag lämnat

Så trist när man bara är hemma på dagarna, då har man inget roligt att blogga om eftersom jag verkligen inte gör någonting, jag ligger i min säng och kollar på skit program, kollar facebook, and so on..

Men imorgon börjar livet igen, haha, då blir det skola, men det blir lite annorlunda.. Bloggar mer om det imorgon!

Snart ska jag ta en promenad till Vivo med Sandra. SKÖÖÖÖNT!


Glädjetårar

Satt och zappade på tvn, och hittar ett program om förlossningar. Och varje gång en ny bäbis kom till världen började tårarna rinna. Jag älskar bäbisar, och visst är det fantastiskt att se lyckan hos föräldrarna, klart man börjar gråta av glädje!

När programmet var slut zappade jag över till ettan och där var det Kristallen galan, repris. Robert Aschberg fick Kristallens hederspris. Och tårarna rann i floder igen... Lycka!

Från bäbisar till Aschberg, det mesta kan få mig till tårar, av lycka, jag blir ju så rörd.

 Jag blir så fruktansvärt lycklig när jag ser andra människors lycka.


Onsdag

Filmen va riktigt bra:) Se den!

Nu tittar jag & Moa på någon film på TV4 Film, svensk thriller från 2000, Sprängaren hette den visst.

Sandra var förbi en snabbis nyss, länge sen, kul att träffa henne!

Funderar på att sitta uppe hela natten, för pigg för att sova. Somnar säkert om 10 minuter bara för det, haha.

Puss!


filmtajm

Har tagit ett lååångt varmt bad och pysslat om mig själv till tusen. Så det känns lite bättre nu iallafall, liiite. Lukas smsade och undrade hur det va med mig och efter mitt väldigt deprimerande svar bestämde han sig för att komma hit med en film och muntra upp mig, hur snällt är inte det? Så glad att vi har varandra♥

Vi ska se Australia, någon som sett den? :)  



Tycker att den här reklambilden för dolce&gabbana är så snygg! Hennes kropp!!


emo.se

Idag är en dålig dag.

Jag vill bara somna om och sova, sova, sova, så känns det.


Tisdag kväll

Trött, tröttare, tröttast. Jag ska sova nu, men först hade jag tänkt berätta om dagen.

Jag har alltså bara varit hemma, eftersom jag fortfarande är sick. Trist.. Moa är också hemma & är sjuk så vi hyrde två Wallander filmer, poppade popcorn och drack proviva och myste. Känns bra att ha sällskap om dagarna, blir så mycket mysigare då:) Apropå proviva, jag älskar proviva, jag dricker hur mycket proviva som helst, haha, nästan föör mycket. Och jag vet att det antagligen är lika onyttigt som jucie, men min kropp och hjärna typ accepterar provivan mycket bättre än jucie, saft och sånt, provivan är bra för magen och jag har väl fått för mig att den ska vara bra för mig helt enkelt. Min drog kan man säga, haha. Mums!

Det va typ allt jag gjorde idag, kollade film alltså. Och satt här, och så bloggade jag ju rätt mycket idag. Blir så mycket roligare när man vet att så pass många läser, längtar redan tills imorgon då jag får skriva igen;)! Ska tänka ut några roliga inlägg, funderar på att skriva något längre å "djupare" inlägg. Vi får se:)

Sovgott solstrålar:)

Jag behöver någon som behöver mig

 


REKORD!

200 unika läsare idag!

Fattar ni hur mycket det är?! haha, mycket för mig iaf(a)

Mitt tips till alla andra som vill ha fler läsare, spamma, på ett bra sätt. Kommentera Dessies, Paows, Amirs osv bloggar! Inte spamma så det blir drygt, utan lagomt, kommentera, många gånger liksom:)

Jag är glaaaad! Nu måste ni bli bättre på att kommentera bara, jag får ju knappt några kommentarer alls? :(
Någon som vet hur man gör en skärmdump så man kan visa statistiken?

Har inga bilder på datorn jag sitter på nu typ, här är iallafall två bilder jag tog någon kväll i någon hamnstad på Gran Canaria när jag & pappa va där i januari. Så grymt mysig resa<3


Mitt sjukis sällskap om dagarna, sötmoa:)


-

"Man kan inte veta vart man ska om man inte vet vart man är & man kan inte veta vart man är om man inte vet vart man ska"



Sagt utav min farmor, otroligt kloka ord.


Nej tack till håriga ben

Nu när jag blev singel så försöker ju tjejkompisarna (och killkompisarna såklart) muntra upp mig. Och skitmånga tjejer säger saker i stil med:
- Men tänk, nu behöver du inte raka benen å så hela tiden!

Eh? Bara för att jag är singel vill jag väl inte ha håriga ben? USCH.


Linda & Johanna säger någonting skumt;)


Svar på tal ;)

"Ingen kan motstå mitt babyface, all tror på allt jag säger.
Som gårdagen så trodde några små tjejer att jag var norrlands störsa bloggare och fick 10000 kr i månaden för att jag skrev blogg, sen fick jag de att tro att jag drack champange från 69 för 2000kr när de var ett mousserade vin för 44 kr på bolaget!"


Alltså, vi låtsades ju bara att vi gick på det så du inte skulle bli ledsen Daniel... :)


Här får du en länkning också, och typ några tusen läsare till till din superkända blogg! Snäll jag är :D
http://kalvens.blogg.se/


okej.

Vet inte om jag ska vara ledsen, sur, upprörd eller någonting annat. Vet inte vad jag ska skriva.

Det finns en person som betytt grymt mycket för mig, som fortfarande betyder grymt mycket, den personer tycker att vi inte borde ses mer. "Jag tycker inte det behövs."
nähä, okej.

Jag förstår att man kan tappa känslor för någon man förut älskat, det är normalt, det är okej. Men då vill man väl berätta det på ett värdigt sätt, face to face? Inte över msn.. Och sen att en vecka senare totalt bryta kontakten, på sms med orden: "Jag tycker inte det behövs."..  

Jag tror inte du förstår hur ledsen jag blir, du vet ju att jag tyckte om dig..
Det känns som det här visar hur mycket vårt förhållande och vänskap betydde för dig. Hade det betytt det minsta lilla hade du inte velat avsluta det såhär. Jag undrar om det känns bra för dig, om du är nöjd med det här.



Tisdag



Så sjukt träningsugen just nu. Ska nog ta en promenad iallafall.

Det va ingen bra dag igår, fick ett sms som gjorde mig jätteledsen och besviken och så hände det lite andra jobbiga grejer..

Himlen är blå idag & solen skiner, lovely! Och det är den 1 september idag, hösten är här!


RSS 2.0