-

ONSDAG- Skola. Förfest med Hanna, Emmy, Moa, Anna, Jonas, Aron och Lindström. Etage med Hanna, Emmy och Aron. Gick hem barfota i spöregn, note till mig själv- ta med ett paraply i väskan nästa gång.. Hur som helst, en riktigt rolig onsdag.

TORSDAG- Studiedag. Var i Hosjö och tog det mest lugnt.

FREDAG- Skola. Ted kom hem från Uppsala, fredagsmys framför tv:n tills våra partyglada vänner ringer vid tio och vill ha med oss ut, "bara nån timme då, när ni går ner på krogen åker vi hem". Blev en helkväll på Etage.. Men det blir alltid bra när det är sådär spontant!

LÖRDAG- En heldag med Cissi, Patrik och Aron, och givetvis min man också:)- loppis, en tur på stan, lunch på Bishops. På kvällen blev det några glas vin hemma hos mig med Cissi, Sandra och Malin. Blev en liten turné som Sandra så fint uttryckte det innan vi tillslut hamnade på Etage! Även detta en bra kväll!

SÖNDAG- Var i Hosjö med Ted, på kvällen somnade jag i Teds knä vid tiotiden framför Mördare okänd.

MÅNDAG- Ledig. Lunchade på stan med Ted. Ted åkte till Uppsala.

TISDAG- Skola. Storhandling med min kära mor.

ONSDAG- Skola. Hockey på kvällen, Falun-Borlänge, skitskoj. Falun vann med 3-1 inför en fullsatt ishall, ca 1800 pers!

TORSDAG- Sjuk. Underbart höstväder, massa lek och stoj med lilla Tott ute på gården.


HEJ Å HÅ

Eller nånting, haha.. Tisdag idag! Jag är tillbaks i skolan sen i fredags, blev hemma nästan hela veckan alltså. Men nu mår jag bra:)
I fredags var jag somsagt i skolan först, hade psykologiprov som gick finemang, sen på kvällen var jag och Ted på räkkryssning, så himla mysigt. Räkor, goda ostar, kex, vindruvor, vitt vin och massa mys. Turen tog fyra timmar så framåt kvällen stod vi uppe på däck och det var helt bäcksvart runt omkring förutom det stora fullmånen, ett väldigt fint ögonblick. Vid tio då turen var slut kom Philip och plockade upp oss och vi åkte till Lugnet där vi mötte upp Andreas, Patrik, Charlie och Salami, vi kollade på Haik-Borlänge. Efter matchen åkte jag och Ted hem och resten av gänget gick ner på krogen.
Resten av helgen bestod av jobb, öppning-stängning båda dagarna. Vi introducerade även Moa på Sportys denna helg och till vårt härliga lilla gäng! Tror hon kommer trivas som fisken i vattnet:)
Fick en kanonbra start på veckan igår, dagen började med att jag fick en väldans fint sms av mannen min, han är i Uppsala denna vecka, på måndagens första, och enda, lektion tittade vi på film, sen kom pappa och plockade upp mig och vi åkte och lunchade, mysig pappa-dotter-tid:) Sen följde jag med till hans jobb, jag ska jobba som sekreterare på pappas jobb varje måndag, kommer bli kanon! Till middag blev det räkgryta, en av mina favoriträtter. Ja en riktigt bra måndag helt enkelt:)

DUNDERFÖRKYLD

Usch och fy! Mår jättedåligt, men iallafall liite bättre än igår. Idag har jag, precis som igår, inte gjort någonting alls, slöltittat på tv, sovit, kikat runt på blocket som en tok, sett film, och va ut i friska luften med Totte en kvart också.

Apropå blocket, jag letar efter ett soffbord.. Spelar egentligen ingen roll vilken färg då jag tänkt måla om d, men jag vill att d ska vara robust, och gärna gammalt och lite slitet. Tanken är att d ska bli vitt i lite shabby chic stil sen:) Stor, ljus matta och ny tv-bänk står också på shoppinglistan. Ska nog köpa matta från Ikea, men tv-bänken vill jag att ska gå i samma stil som soffbordet så jag hoppas hitta nått fint på blocket eller på nån loppis. Sen tänkte jag sälja iväg det nuvarande soffbordet och eventuellt tvbänken om Ted inte vill ha kvar d vill säga, men d tror jag inte. Och två stora mysiga plädar måste jag också köpa! Mysigt med höst och massa pyssel:)

Nu ska jag fortsätta göra ingenting!

11 SEPTEMBER


Tio år sedan det fruktansvärda hände i USA då flera tusen oskyldiga människor miste livet. Idag tycker jag vi skänker en extra tanke till alla dem och deras nära och kära♥

Jag är fortfarande apförkyld, så idag har vi legat hemma hela dagen och bara myst. Sen åkte Ted iväg och köpte Subway till middag, perfekt söndagsmat. Nu är jag i Hosjö och Ted sitter i bilen påväg till Uppsala.

LÖRDAG

Hej på er. Hoppas ni mår bättre än vad jag gör. Jag ligger i sängen ute i Hosjö under två filtar, fryser och svettas i omgångar, har en mensvärk from hell och allt i mig värker och gör ont, typ. Började känna mig krasslig redan i torsdags, men idag är jag verkligen utslagen. Fick en hemskt bra start på dagen iallafall då både jag och Ted vaknade glada och pigga (ja förutom min förkylning då..) vid halv åtta redan, vi är verkligen som ett äldre par ibland jag och Ted, faktiskt väldigt ofta i väldigt många fall, men det trivs vi med. Vi myste länge i sängen innan Ted gjorde sig i ordning och for till Stockhom för en heldag med grabbarna. Fint väder fick dom också! Jag hoppas dom får en kanondag:)

Hur som helst. Igårkväll var jag och min kärlek i Vika och firade Lena som fyllt 40. Fantastiskt trevlig kväll med min fina släkt, god mat och härlig stämning. Jag är otroligt släktkär, och jag tycker det är så kul när vi alla ses!

Nu har min kära mor gjort tacos, ska pallra mig upp ur Claras säng och peta i mig lite mat. Hoppas ni får en fortsatt fin lördag:)

 

MÅNDAG

Har haft en fin helg- lite jobb, DAK-marknad, firat fina Hanna och laddat batterierna inför ännu en skolvecka. Har bilder men är som vanligt för lat för att ladda upp dom, dom finns på facebook iallafall och tids nog kommer dom också upp här.

Idag var jag ledig, perfekt start på veckan måste jag säga. Sovmorgon, lite pyssel hemma, mys i Hosjö och pajbak.

Nu har jag skickat iväg lite mejl, planerat veckan, och strax ska jag krypa ner i sängen och titta lite på tv. 


GODMORGON / FREDAG

Ligger fortfarande kvar i sängen och myser, vill inte krypa upp från täcket, burr. Idag är jag ledig från skolan, jag ska på begravning. Det är mammas faster som har gått bort.

I onsdags var jag på hockey med hela familjen, Håkan och Andrei. FIF- Team Gävle. Daniel och gänget vann med 8-3, grymt! Försökte övertyga Moa om att hon skulle skaffa sig en hockeykille så vi kan gå och se på hockey tillsammans, så himla kul ju. 

Igår var jag ner på stan efter skolan, köpte lite nödvändiga grejer, sen blev det fin torsdagsmiddag på mysiga Hammars med mamma, pappa och Adam, mums!

Nu måste jag rappa på, måla naglarna, duscha å göra mig i ordning. Puss!

RSS 2.0