svamel

Jag vill sola solarium, nununu. Man känner sig alltid så fräsch efter en halvtimme under dom farliga strålarna. Anyway, har grymt tråkigt. Vet inte vad jag ska hitta på. Ringde syon på Kristinegymnasiet nyss, hon sa att jag skulle ringa någon annan, så fick jag ett nummer, ska ringa dit på eftermiddagen, beslutsångest, eller nja, är rätt säker, hoppas det går. Gud va svamligt det blev.

Längtar extremt mycket till helgen. Mycket bra saker planerat. Men har tydligen konfirmationsåterträtt på lördag-söndag. Har bestämt mig för att inte sova där iallafall, no way att jag missar vad som kan bli grymmaste lördagen på mktmkt länge! Men tror jag ska åka till konfan över dagen iaf, träffa alla och så. Vi får se.

Nej nu börjar jag frysa som tusan igen, sängen väntar!


Måndag och sista dagen i augusti.

Vi förlorade matchen igår mot Långshyttan, tråkigt.. men det var riktigt kul att spela.

Blev en snabbis på stan å betala leggingsen, sen hem och käka. Sen senare på kvällen träffade jag Malin, Linda & Johanna på Hosjö pizzeria, satt där ett tag och pratade massa skit. Trevligttrevligt.

Nu ska jag snart gå och lägga mig igen, precis skickat iväg ett mejl till min lärare och sjukanmält mig. Mår inte speciellt bra alls faktiskt. Trist.


Matchdags

Första matchen för säsongen idag! Ska bli superkul! Dock är jag skitnervös, som vanligt;)
IBF Falun-Långshyttan
Falukuriren arena
Klockan 13.30

Så håll tummarna för oss eller kom dit och kolla!


Lördag

Fredagen var jättebra:)! Går inte in på några detaljer;)

Idag har jag varit på stan med Fanny och Malin, galet mysigt, och gaaalet va jag har saknat dom!! Vi fikade på nått fik i stan, jag åt en macka med grovt bröd, italiensk korv, pesto, sallad å massa sånt, godaste mackan i hela Falun! Äter alltid den när vi fikar. Drack en cola light och en smoothie till det för er som bryr er:)

Sen träffade jag älskade farmor på stan. Vi hade ett långt samtal och efter det kändes mitt liv mycket lättare helt plötsligt. Hon är otroligt bra att prata med, älskar dig farmor!

Hittade ett par sjuuukt snygga jeansleggings som jag ska ner på stan å köpa imorgon.
Plus att jag fick en superfin kofta å tre par grymt snygga skor av farmor, wie, taaack:)!

Nu har jag nyss ätit en ruskigt god middag, och laddar för den första myslördagen på mktmkt länge. Känns så skönt att bara vara hemma å slappa, inte alls festsugen! :)

Ha en bra lördag!


..

She finally drank her pain away a little at a time
But she never could get drunk enough to get him off her mind


party!




myspys



Torsdag

Ont i magen, åt nötter igår med vitchoklad över, tror inte jag klarar av det heller längre. Minsta lilla fett och jag får så sjuukt ont i magen. Blev i tvingad mcdonalds i tisdags, en happy meal, åt hamburgaren, kunde inte äta mer, blev så mätt, sen kunde jag inte sova på hela natten för jag hade så ont i magen och morgonen va hemsk:(  aja, ska inte klaga.

Min klass är på lägerskola, inte jag. Jag är trött å sjuk.

Ska ner på stan och köpa grejer till skolan nu iaf, block, pennor å sånt. Sen ska jag käka lunch där med en vän.

Såg fram emot ett samtal från en kompis hela kvällen igår, så somnar jag å hör inte när det ringer. Sju missade samtal på morgonen... :( 

Nu ska jag torka håret å kleta på mig lite smink. Puss

ge mig t-shirten, och bikiniunderdelen också för den delen:)!


tisdag

Sitter i skolan med Linda. Vi vet inte vart vår klass är :o Så vi missar vår brännboll, tråååkigt:/ Aja. Treorna gillar att leka pappor åt oss:* haha

Vår fina skolaaaaaaa! hehe


helgen

Haft en superduper helg, verkligen! En mysfredag i Vika med kräftfiske, supeer:) Och sen en partykväll igår! Nicenice!
Har haft fullt upp och pga det har det varit helt tyst i bloggen.

Tog inga bilder alls typ, bara några skumma bilder som inte är värda att lägga upp.

Tack alla som gjorde min helg så bra!


housewife

Nu sitter jag i min nybäddade säng, i mitt nystädade rum i min nystädade nedervåning. Jag luktar så gott att jag skulle vilja slicka på mig själv och jag är så len att jag inte kan sluta stryka mig över benen. hih. Plus att jag strykit idag, några tröjor. Känner mig som en riktigt housewife, gillar den känslan;)

Nu ska jag snart stänga av dator och sova. Imorgon blir det skola igen om jag är frisk vill säga, klockan halv nio.

Godnattkram


ont:(

Jag har så sjukt ont i kroppen, i lederna och nacken. Jag får det direkt när jag blir förkyld. Superjobbigt. Därför tar jag varma bad hela tiden, otroligt skönt, det mjukar upp musklerna och lederna plus att man luktar lovely och blir super mjuk och len efteråt.

Nu ska jag måla naglarna.


torsdag

Sjuk-.- Hade feber imorse, men mår faktiskt bättre idag än igår kväll. Så har jag inte feber ska jag till skolan imorgon.

Nu sitter jag & lyssnar på musik, och fryser. Är så jäkla kallt nu, känns att det börjar bli höst.. 

Måste städa, gjorde det inte igår... Sen ska jag ta en mysig promenad. 

Tråkigt inlägg. Puss!

 


sad eyes never lie...


 

You say you're happy and you're doin' fine. Well, go ahead baby, I got plenty of time, because sad eyes never lie...





onsdag

Trött. Det ordet beskriver kort och gott mig förtillfället. Trött på mycket! Inte på skolan dock, som många andra tydligen redan verkar vara, haha.

Jag är krasslig, ont i halsen, trött, och fryser sönder. Blir nog ingen träning för mig, tyvärr. Och imorgon har vi friidrottsdag i skolan, verkar inte heller så aktuellt, aja. Åker nog dit och försöker, eller kollar på åtminstonde. Börjar inte förens kvart över ett så det är chill. Annars är jag trött på personer som snackar om saker dom inte vet ett skit om, och inte har ett skit att göra med heller, och personer som ljuger.. Och massa annat shit.

Nu ska jag ta en promenad med Moa, lite träning åtminstonde, sen plocka ihop lite på mitt rum, sen ta ett vaaaaarmt skumbad, sen krypa ner i sängen med en ny bok och en kopp te.

Innan träningen i måndags, pepp, hihi:) (ser kanske sminkad ut, men det är jag inte, dåligt ljus i hallen)

min älskade syster,




Helt naturlig, och så otroligt fin. Världens bästa, på alla sätt och vis. Love you sis<3

då var det dags...

Idag startar ett nytt kapitel i mitt liv, så känns det. Ny klass & ny skola. Tre år. Å fytusan va kul det ska bli!!

Men samtidigt är jag nervös, inte alls för skolan och allt sånt, utan just det att det här är början på något nytt. Det är lite läskigt...

Aja, nu ska jag platta till håret lite, sen gå till bussen.

Hoppas ni får en bra skolstar sötnosar


sista dagen på sommarlovet

Skolan börjar imorgon, alltså, IMORGON, det är bara några timmar kvar innan 2009:s sommarlov är slut, over, kaputt. Som varje år har det gått sjuukt fort. Kändes som skolavslutningen var förra veckan, som sommarlovets första dagar avklarats alldeles precis, men nej, nu har det gått mer än två månader, och imorgon sätter jag mig på bussen, till Lugnet, till första året på gymnasiet, på sam-innebandyprogrammet. Wow. Tiden går så grymt fort. 

Nu ska jag snart åka och träna, nicenice:)!

Puss, vi hörs när jag kommer hem!

borta bra men hemma bäst





Helt okej kul i Stockholm. Inte så kul som jag hoppats på dock, aja. Köpte lite kläder & ett par skit snygga klackar.
The Voice va nice, bra muuusik, skittrevlig folk osvosv. Träffade Aras!! Alltså, det är sjukt hur ofta ödet för oss samman, haha, töntigt det lät. Men vi träffades första gången i Göteborg, på Gothia Cup, sen sprang vi på varandra på centralen i Stockholm ett halv år senare, sen några månader senare på Lugnet i Falun under futsal sm, sen nu ett år senare på Hötorget i Stockholm! Sjukt faktiskt med tanke på att vi båda bor på helt andra platser i Sverige och inte har någon kontakt alls på varken mobilen eller msn, men väldigt kul, trevlig kille! :)

Orkar inte berätta allt som hände & så:)

maja&clara


fin låt



<3

Stockholm onsdag-söndag

Eftersom jag ska åka till Stockholm med Sandra och Anton, shopppa, kolla på the voice och lite sånt, kommer jag inte ha möjlighet att blogga. Därför tänkte jag ha en liten frågestund med mina 10 läsare, haha. Så kom igen nu, tio frågor kan det åtminstonde bli.

Så fråga vad ni vill, om vad som helst!
 

i just can't ignore this feeling


äckelnatt

Kunde inte sova alls inatt. Jag har typ sovit åtta timmar på tre nätter, 2,5 timme varje natt typ. Jobbigt, är så fruktansvärt trött. Det susar i huvudet liksom och jag måste anstränga mig för att hålla ögonen öppna. 

Kollade på Thirteen, igen, sett den förut också. Bra film!

provrum

Galet fin stickad sak! Ångrar att jag inte köpte den... hm. Ser skenögd ut på bilden, wierdo.

fyfaaaan

Jag mår så jävla äckligt illa. Sjukt. Vill sätta fingrarna i halsen och spy, ska fan göra det innan jag åker till stan. Står inte uuuut. Tycker lite synd om mig själv:(

sandra&maja



Sandra sov här inatt, mysmys. Utan att avslöja för mycket hade vi en grymt rolig kväll. wiho.

Nu ska vi ner på stan, tjillevippen!

.


sad.jpg SAD image by lazu1985

söndag

Superdupertrött.

Orkar inte berätta några detaljer om kvällen, men kan säga att den va gryyymt jävla kul, förutom några saker som jag inte vill snacka om..

Mamma hämtade mig hos Carl idag på förmiddagen, lagom pigg efter typ tre timmars sömn åkte vi å handlade lite. Jag köpte en parfym, luktar sååå gott!
Nu måste jag städa mitt rum fast jag är gaaaaaaaaaaaalet trött, utan att överdriva.
Fruktansvärt sugen på en latte är jag också. hm.

adiós!

öhm, lite bilder. på bloggtjejerna. från igår.

 


tja!






happ

Hemma igen. Och jag hatar fortfarande att klippa mig. Fyfan. Alldeles för kort och inte alls som jag ville ha det. Buuhe:( Ska ta en dusch nu och sen se om det blir bättre när jag fixar det på mitt sätt, well, we will see. Hoppas på det bästa. Samtidigt känner jag, skitsamma. Finns värre grejer. Jag fick trots allt mycket komplimanger för mitt hår på frisersalongen:) Kanske var dom avundsjuka så dom gjorde det skit bara för att jag inte skulle få ha så fint hår?... Men det va grymt slitet så jag antar att det var bra att dom klippte bort så pass mycket.

Aja. Har inget annat att blogga om.

cyaaa!

frisören strax

Jag hade totalt glömt bort att jag hade klipptid idag, eller så kanske jag hade förträngt det då jag inte gillar att klippa mig. Är rädd för att det ska bli fel och alldeles för kort!
Aja, håll tummarna för att det blir bra idag.

Bloggar direkt när jag kommer hem!


fredagen

Inte alls speciellt kul kväll. Va nog inte på humör för fest om man säger så. Bara massa skumma personer, ingen som dansade (saknade min gummsa, vi hade kunnat få igång dansen vill ja lova), och allt va liksom, segt? Men måste säga att han som hade festen va grymt trevlig, med tanke på allt. Tack till han. Blir dock så jävla lack på vissa, hur fan kan man va så trångsynt och omogen, shit, väx upppp. 

Vill skicka en tanke till en speciell person...

Jag & Malin, brownies!


ingen rubrik alls

Jag skriver ett blogginlägg, ångrar mig å raderar allt. And so on...

Det enda jag vill är att någon ska tycka om mig sådär obeskrivligt mycket, jag vill betyda allt för någon, så som vissa personer, väldigt få, betyder allt för mig...

Jag är ledsen, för allt, för allt som har med mig att göra överhuvudtaget.


Min älskade underbara lillasyster på bilden, Moa. Så otroligt vacker.

I love summer days

Legat ute och stekt hela dagen, så otroligt skönt. Cyklade med Moa och Lovisa till Roxnäs och solade/badade några timmar, mysmys. Vet inte om jag ska lägga upp bilderna från solningen, lite för mycket hud....

Nu har jag nyss ätit två korvar med bröd, snacka om gourmémiddag. Det är det enda jag ätit idag och endå blev jag så jävla mätt efter andra korven att jag höll på att spy. Tror det är värmen:)

Nu ska jag ut och springa, sen ta en svalkande dusch!


torsdag

Mamma ringde och berättade att det är jättefint väder ute. Jag hade ioförsig alarmet på kvart i 11, så att jag inte skulle missa det fina vädret. Men nu fick jag ju en timme extra till att t ex blogga, så kan jag lapa sol under dom farligaste soltimmarna sen;)

Är skitirriertarad över att jag inte kan installera webcamen nere, eftersom installeringsskivan är gone. Någon som vet om och hur man kan installera utan? Bloggen skulle bli mycket roligare då, promies.

Nu ska jag ta med mig vindruvorna, boken och en flaska vatten ut och lägga mig i solstolen. Jag<3sol&sommar

Kisses!

onsdag

åh, vaknade av att solen sken in i rummet, så underbart. Drog snabbt på mig bikinin och direkt ut i solstolen, lovely! Låg där några timmar. Sen var jag barnvakt och Lukas överaskade och kom förbi och hjälpte mig, kulkul:) Blev bad vid Udden, superskönt!

Sen på kvällen skulle jag kolla på Miss Marpel med mamma och Clara, fast dagens avsnitt hade vi redan sett, så då gick dom och la sig och jag hamnade här, framför datorn. Med en påse nötter och fanta pineapple.

Hade lite planer på att åka till Kålgårn med Malin, va tydligen "fest"  och mycket folk där, och det är ju underbart väder ute så hade nog varit jättemysigt. Men hade ingen skjuts dit, och bussarna går inte så ofta på vardagskvällar/nätter, så det sket sig. Aja. Ändå inte jättesugen.

Och vet ni vad?! Den 15 oktober åker jag och Carl aka Tuttspanarn till Barcelona! Ska blir så sjuuuk roligt!! LÄNGTAR!


kloka ord att tänka på i jobbiga perioder

" Allt blir bra till slut och blir det inte
bra så är det inte slut än"

att kalla någon hora.

"Kvinnor har alltid gillat att visa upp sig, men de gillar inte att andra kvinnor visar upp sig. I synnerhet inte om de andra ser bättre ut än dem själva"

Jag tror de flesta någon gång blivit kallad, eller fått en kommentar på tex bilddagboken där det står hora. Jag och många utav mina vänner har varit med om det. Helt utan anledning. Jag blir inte sur, utan chockad, chockad och ledsen. Det skrämmer mig, inte det att någon kallar mig eller mina vänner för hora eller horig, det visar bara hur liten, omedveten och omogen personen är. Men vetenskapen att folk tänker så som vissa säger och kommenterar gör mig ledsen, att ditten och datten är horigt, slampigt osv, det gör mig mållös. Det värsta är ju att de som säger det själva är av det kvinnliga könet!! Hur kan man då skicka tillbaka oss tjejer flera hundra år i tiden? Påstå att vissa är sämre för att dom har bröst, rumpa osv och visar lite hud? Varför gör man så? Är det inte sånt som bidrar till det hårda klimatet bland tjejer?
Det är galet att ett sånt tankemönster fortfarande råder bland vissa, jag trodde verkligen att samhället hade tagit ett mycket litet steg framåt, litet med endå framåt.

Känns tragiskt att jag trodde så fel, vi tjejer borde ju hålla ihop i detta samhälle där vi redan är nedtryckta, men det förstår vissa tydligen inte...

wiie

träningen va sjukt kul, ååh, den gjorde mig på grymt humör! Jobbigt, svettigt och underbart! Jag<3Innebandy

Nu sitter jag å käkar nötter, uutruligt gott.


tisdag eftermiddag/tidig kväll

Blev inte stan med Malin, hon dissade mig, så det blev stan med Carl ist. Trevligtrevligt. Vi satt mest på en bänk och  studerade folk, Carls kommentarer är så sjuk klockrena, jag sitter och grinar av skratt, bokstavligen. Så sjuuukt roligt!

Jag och Carl på balen. Andra balbilden nu, haha, men det är för att jag typ bara har dom bilderna uppe på datorn. Laptopens internet har jag lyckats typ krångla till, pappa ska fixa det idag. Så därför blir det bara skumma-balbilder-med-dålig-kvalite-och-skumma-ansiktsuttryck.


Nu har jag nyss ätit en slags kladdig macka, säkert världens lömskaste kaloribomb, åt åtminstonde mer sallad än macka, om det nu hjälper. Skitsamma.

Har snart träning, och varenda liten cell i min skriker NEEJ, min kropp orkar inte idag, min hjärna orkar inte, ingenting orkar någonting, men jag ska fan träna, jag måste träna.

puss hej levepastej.


every inch of my skin



''Stripped of all make up, no need for fancy clothes
No cover ups, push ups
With him, I don't have to put on a show
He loves every freckle, every curve, every inch of my skin
Fulfilling my entirely, taking all of me in
He's real, he's honesty, and he's loving me for me"


tisdag

dålig dag.

vet inte om det finns något mer att skriva? Klockan är inte ens 11 och allt känns redan skit. Funderar på att ringa nån fin själ som kan muntra upp mig. Kanske ta en promenad på stan? Fast jag nog allra mest skulle behöva ut och springa, vi får se, har träning ikväll iaf, inte alls sugen på det heller... Har väl inte lust med någonting alls egentligen. badbadbadday. Fryser som attans gör jag också, ioförsig gör jag det nästan jämt, inte kul.

Aja, kan berätta om kvällen igår. Jag, Malin & Hanna tog cyklarna till Carl och hämtade upp han, åkte vidare till Maxi, sen till Kålgårn. Där det faktiskt va rätt mycket folk, det hade jag inte förväntat mig om man säger så. Vi bredde ut filtarna på gräset, tände en brasa, lyssnade på Winnerbäck och bara myste. Lite fler folk kom och så. Sen åkte jag, Malin, Linda och Lisa hem. Planerade lördagen, ska bli så jävla kul!! :)
Somnade vid ett tiden, och har drömt mardrömmar hela natten känns det som..

Malin frågade om jag ville följa med på stan, great, så nu blir det stan med sötmalin.


måndag

finally home!

shit vilken dag. jobbjobbjobb. ta ur brilla ur påsen, ta av lapp, sätt på ny lapp, in med brillan i påsen and so on... Från 08.00-17-00. Enformigt men lätt värt det för pengarna!

Nu funderar jag på om jag verkligen orkar ta en dusch eller om jag ska åka till kålgårn äcklig, skämt åsido, duschade igår, men mitt hår är inte på humör idag, men skitsamma. Vet inte ens om jag orkar åka till kålgårn.. buehh, beslutsångest, jobbigt. 

Äsch, blir kålgården. Ska cykla och möta upp Malin nu!

Malin & jag på balen.
 

familjedag

Urmysig dag på alla sätt och vis. Va ute på sjön hela dagen typ, låg och lapade sol i båten medans pappa & Clara fiskade. Dom fick inte ett enda napp, kul för dom. Vi åkte till sandlandet, badade och fikade och sånt. Sen åkte vi hem. Åt gudomligt god mat, mina föräldrar är grymma i köket när dom väl anstränger sig lite;) Efter det åkte hela familjen, utom Adam som är i Leksand hos farmor och farfar till Vika, hämtade upp mormor och åkte vidare till vår hemliga svampställe, hehe, och shit va mysigt det va, och gaaalet mycket kantareller. Super mysig kväll. Man kan lugnt säga att det var en riktigt familjedag, men vi saknar lill Adam!

Nu ska jag ta en dusch och sen sova. Imorgon ska jag upp klockan sju :o Har ett tillfälligt jobb på Haga eyewere under dagen:)

Godnatt!


sunday morning

Hello sunshine's!

Solen lyser, gosh, blir alldeles lycklig och det bubblar i hela kroppen. Tänk att vädret har så stor inverkan på humöret, iallafall på mitt.

Gårdagskvällen var riktigt rolig. Först var vi då i Källviken, vilket inte va så kul, varken för dom eller oss, haha, så vi fick skjuts av Pontus & Joakim till Kålgårn. Där va det en massa utbytesstudenter som grillade, drack, badade och så. Skitmysigt. VI hängde med dom ett tag och tränade vår engelska^^ Dom var hur trevliga som helst.
- Är du verkligen bara 16? Ohhhman, du skulle kunna va min dotter, eller inte riktigt, men typ, alltså, gooood. Shiiit. Säker att du inte är äldre??!?! haha. Du har ingen syster som är äldre och lika fin?!?! God, I think I´m in love! Så tog dom massa kort och så. Sen undrade dom om jag va helsvensk, dom tyckte jag såg exotisk ut sa dom, sweet!
 Va riktigt kul å snacka engelska! :)

Nu ska jag ut och åka båt med pappa och Clara, mys!

Bilder och en otroligt pinsam videoblogg lägger jag upp senare idag!

lördag kväll

Sitter och lyssnar på Akooon, lyssnar faktiskt inte så ofta på honom, konstigt eftersom han är bra.



Va nyss ute och surfade, så jävla kul, haha. Ni vet sån tjurar som brukar finnas som man ska sitta på och hålla sig kvar på, sån fast en surfingbräda^^ Min grannes flickvän har ett företag som åker runt till fester med sådana grejer. Sjukt kul;)

Ska väl snart kleta på mig lite mer mascara och sätta på mig klackarna och ge mig av å möta upp tjejerna :*

Ha en trevlig lördagskväll!


stressaaaad och lite halvt pepp sådär

gaah, Malin svarar inte på mobilen och hon är inte hemma. Hon ska få sig en rejäl utskällning när hon svarar-.- Blir extremt stressad, haha.

Har nyss duschat, ska börja fixa håret och sminka mig och så. Ikväll blir det fest hos någon kille i Källviken, kulkul:) Lägger in bilder inatt elr imorgon!

misslyckat.

sjuuukt tråkig kväll igår, utan överdrift. Det va verkligen grymt tråkigt.

Jag & Linda gick först och gjorde lite business vid skolan, sen gick vid till Haraldsbo, träffade Cilla & Lina en stund, sen tog vi bussen till stan, träffade Carl, Karin, Danni och flera. Sen cyklade jag, Linda Carl, Danni och Karin vidare till Hälssinggården för vi trodde det var fest där, min å Dannis cykeln va sönder typ, så gick inte så bra för oss;) Träffade lite anant folk i h-gårn. Men sen var det tydligen så att inte alla fick komma in på "festen" så då sket vi i det. Vid tio bestämde vi oss för att ge upp, att hänga ute som några lodisar är inte vår grej. Så ringde mamma och hon hämtade, mig, Linda och Carl å körde hem oss. Hon räddade vår kväll kan jag säga. Åkte hem, tog en dusch, satte på mig myskläder och kollade på Rebus. Somnade innan det va slut så idag är man pigg, glad och utvilad.

Just nu sitter jag och försöker installera en webcam nere på laptopen, går inte vidare eftersom jag lyckats slarva bort kartongen med installeringskivorna, suck.

RSS 2.0