pluggschemat denna vecka

tisdag- Spanska, skriva en text om mig själv. Börja på hemtentan, lag & rätt [x]
onsdag- Plugga matte en timme []
torsdag- Studiedag. Matte, en halvtimme []
fredag- Ledig. Matte, en halvtimme. Jobba på hemtentan, gör klart den(?) []
lördag-  Pluggfridag!
söndag- MATTEPLUGG! Så lång tid som det behövs... []

måndag

Det regnar ute, hade önskat att det var snö. Håller tummarna för att den dyker upp snart! Längtar efter pulkaåkning, snöbollskrig, pimpling, promenader på isen, korvgrillning, varm choklad och rödblommiga kinder. Jag är helt fylld av positiv energi, känns underbart.

Idag har jag varit i skolan, inställd spanska eftersom Vivan är i Maaaalaga. Måndagarna blir grymma utan spanskan, tre lektioner bara för min del.

Var ner på stan på lunchrasten, provade klockan jag bestämt mig för att köpa, såg den i butikens reklamblad igår, testade den idag och den såg alldeles för stor ut, trist, la ner klocksökandet och tittade efter jackor istället. Vet precis hur jag vill att den ska se ut, vippig, kappaktig, svart eller vit, fanns ingen, blev rätt matt, letade efter någon fin tunika eller något liknande, hittade ingen fin. Sen gick jag ner på (okej, Sandra och Malin, ni borde inte läsa det här) Myrornas. Och där fanns det två huuur fina koftor som helst, såna koftor som absolut inte skulle finnas på Gina eller någon sån affär. Dock kostade dem 500 spänn styck, och fast jag verkligenverkligen försöker att tycka 2hand är okej, så har jag väldigt svårt för det, alltså, jag tycker verkligen inte det är fel att handla där, men jag har personligen själv svårt för det, men hade koftorna inte gått för 1000 kr och om jag inte redan hade haft så många, hade jag köpt dem, lätt! Såå fina.

Så, nu kan Sandra och Malin läsa igen... 

Efter skolan åkte jag jag ner på stan igen, hittade ingenting, åkte hem, tog en dusch, Lukas kom och vi bakade peppisar:) Nu är han på träning och jag ska strax göra nattinatti, dvs sova. 

Godnatt!


Hur överger man drömmen när den är verkligare än verkligheten själv?


Hemma!

Var en riktigt bra match, Haik vann och Lukas var jätteduktig. Jag säger inte det för att vara snäll, han är verkligen grym!:)

Sen åkte jag och Moa med pappa hem, och slängde i oss lite mat innan jag, mamma, Moa och Adam åkte på julaktion i Hosjöholmen. Det är en tradition, supermysigt. Åh, jag så barnsligt förtjust i allt sånt, julmarknader, snö, tomtar, ljus, ja allt som har med julen att göra, och traditioner, jag älskar traditioner!

Föresten, visst borde jag införskaffa denna tröja, haha!

För er som är intresserade finns den på Lindex barnavdelning för 50 spänn.

1 advent!

Gårdagskvällen blev rätt misslyckad till en början, men sen mötte jag upp Lukas på stan, och då blev allt mycket bättre! Vi åkte med Tommy till Joel där det var lite folk och var där ett tag innan vi åkte hem vid två tiden. 

Nu sitter jag ensam hemma hos Lucky Luke, han har gått till Hbo, match snart, närmare bestämt klockan halv ett. Be there! 

Jag har verkligen ingenting alls emot söndagar, tycker dom oftast är väldigt mysiga, och idag är det ännu bättre för jag vet att en kort vecka väntar, utan prov, läxor osv. Vi är ju lediga torsdag-fredag!  
Och det är första advent idag! Åh, nu står det inte på förens det är jul. Gillagillagilla! Nu fattas bara snön, vart har den tagit vägen?! 

Nu ska jag börja göra mig i ordning, eller ja, sätta på mig kläder, innan jag ska möta upp Moa som ville vara med och kolla på matchen. 

Har lite bilder från igår som jag kan lägga upp när jag kommer hem:)

 


LÖRDAG!

Dagen har bara rullat på och har inte haft tid att blogga.

Igår var jag med Lukas, tittade på innebandy, (Falun-Warberg, 5-5, grym match), & sen när vi kom hem kollade vi på en skitbra Wallanderfilm, var en jättebra kväll/natt, som alltid!♥

Ikväll ska jag ut med Linda, Lisa, Carl och Sebastian! Kanske någon mer? I don't know yet. Vi ska iallafall först på fest i Hosjö, lite förfest, sen får vi se vart vi hamnar, antagligen i Bojsen.

Ha en grym kväll!


i skolan

Vaknade på helt rätt sida idag, åh, var pigg, glad och att åka till skolan kändes inte ett dugg jobbigt. Fick skjuts av pappa så blev lite tidig, tycker verkligen om att komma tidigt till skolan, när det inte är så mycket folk där och man kan sitta vid datorn och lite sånt.

Samhällskunskap, svenska, lunch, datakunskap är det som står på schemat idag.


torsdag- snebena/mittbena

tjabbatjenahallå!

Har varit med älskling idag, vi har tittat på en Johan Falk film, S.O.S Gute och lite sånt:)

Och juste, idag efter att jag duschat gjorde jag mittbena istället för den vanliga snebenan jag brukar ha. Jag tror ärligt talat inte jag gjort någon annan bena än snebena på två-tre år.  Jag vet inte om jag passar i mittbena, men det är värt att testa! Ska ta bilder sen:)

Nu ska jag titta klart på "Generation fett" med Moa, skitäckligt program, några killar som ligger och smeker på en väääldigt överviktig man. Sen ska jag sova.

Ska blogga mer i helgen, promies!


Onsdag

Höll på att skriva torsdag, känns verkligen som torsdag idag, hade önskat att det va torsdag också för den delen. Och fredag imorgon, hade suttit finfint. Jaja, iallafall så är det ONSDAG idag.

Blir väl att köra den vanliga, ni vet, here it comes:
Tisdag- Skola, doktorn, matteprov, Lukas, jobb med Lukas, ner på stan å köpte middagsmat, hem, åt.

Och idag då. Har varit i skolan, like always. Hade engelskaredovisning, om South Africa, gick bra. Så nu kan man bocka av det, skönt! Sen när jag kom hem pluggade jag och gick en promenad med Adam.

Nu har jag precis tittat på Oskyldigt dömd med Moa. Kanonbra onsdagsserie! Se det!

MÅNDAG (skulle publicera det här i måndags, men har inte blivit av, hehe)

Känns som jag skrev det igår eller något, måndag alltså, galet vad veckorna går fort! 

Här kommer den vanliga "gjort-i-helgen-sammanfattningen".

Fredag- Myste med mamma & pappa, låg i sängen och kikade på Idol och sånt, supermysig kväll! Sen åkte jag och mamma och hämtade upp Lukas och sen Moa och Lovisa på Drag:)

Lördag- Julmarknad och lunch i Staberg med mami, papi, Moa och Lukas, jättemysigt!

Söndag- Jobbade lite med Lukas och tittade sen på hans match, Haik-Falun boys. Dom vann med 8-3 och Lukas va grym! :) På kvällen blev det popcorn & film med Lukas, mamma och Moa.

Och idag då, måndag. Först skolan, lång och den jobbigaste dagen på hela veckan tror jag. Sen hem, dusch, peelade kroppen så jag tror minst två lager hud skrubbades bort, ska man va fin får man lida pin, sen va jag med Lukas en snabbis innan hans träning:)


FREDAG

Jag fattar inte hur jag kan vara så trött? Varit hemma från skolan hela veckan och endå är jag så sjukt trött så det känns om jag gått i skolan 7-17 varje dag! Jättejobbigt! 
Idag har jag iallafall gjort lite mer saker än igår, haha. Åt lunch på Dalasalen med pappa, supergott!  Sen har jag jagat kanin med Clara, haha. Den rymde igår och idag letat vi reda på den, och vi hittade den rätt fort, men det största problemet är ju att fånga in den, men tillslut så, efter att ha krypit runt i lera osv. Nu är iallafall lilla Penny i sin bur igen efter sitt livs äventyr!

Adam & Clara ska åka till farmor och farfar i Leksand ikväll, och stanna där över helgen, gå på Tomteland och så. Kommer kännas jättetomt, det gör det alltid när någon åker bort, man är ju så van med många syskon runt omkring sig hela tiden! Visst det kan vara skönt i några dagar, kanske två, men sen saknar man dom jättemycket!
Och Moa ska på Drag ikväll, partypinglan, så det blir bara jag, mamma och pappa hemma. Jag minns inte ens senaste gången jag var helt ensam med dom! Ska bli jättemysigt iallafall:)

♥Clara & Adam♥

Otroligt fin bild på Clara!♥







torsdag

Gårdagskvällen var jättetrevlig, verkligen:) Trist att alla inte kunde komma bara, men så är det väl alltid.
Kom hem vid klockan nio skulle jag tippa på, och somnade vid tio och ändå är jag sjukt trött?! Det håller inte, verkligen jättejobbigt!

Vad har jag gjort idag då? Ingenting än så länge. Eller jag har väl duchat och så, det enda.

INTRESSANT INLÄGG.


goddag



Kvalitén på mina webcambilder är inte att leka med, haha!

Igår cyklade jag till affären som planerat, köpte cola och rakhyvlar som planerat, råkade cykla sönder colan, oplanerat, fick cykla tillbaks å köpa ny. I regnet. Men det va mysigt, skönt med frisk luft! Sen kröp jag ner under filten i soffan i det nya tv/datarummet, tände ljus och myste till det, kollade på någon skräckfilm på ettan, eller skräck å skräck, thriller mer. Lukas kom efter ett tag<3 Vi kollade klart på filmen, (Lukas va jätterädd), sen sov vi:)

Idag har jag varit hos doktorn, inte alls kul, blä. Och varit hemma från skolan.

Ikväll ska jag till Borlänge på middag för att fira Malin, kommer bli supertrevligt:)

hejsanhoppsan

Nu har jag städat å fixat klart, blev så fint så :)

Och nu ska jag ta en promenad till affären och köpa cocacola och rakhyvlar. Sen ska duscha, raka mig, och sen plugga.

Ja, jag skjuter fram plugget som ni kanske märker. Men jag orkar verkligen inte idag, mitt huvud känns alldeles för trött och tungt för att tänka på massa gamla kungar osv. Men efter duschen då ska jag verkligen göra klart det!

En bild jag fick upp när jag googlade på "Vivo, Hosjö", haha, på bilden ser ni Vivos alldeles egna sopstation:):):):):):)


tisdag & Malins födelsedag!!

Inte bloggat på några dagar, som ni märkt. Don't know way, har haft tid men helt enkelt inte orkat. Aja.

Drar igenom helgen först då.

I lördags va jag alltså ute med Linda och en massa annat kul folk, skittrevligt trots att det inte blev mycket till fest. Träffade även på lite kompisar jag inte sett på år och dar kändes det som, iallafall inte sen i sommras, va jättekul!
Sen i söndags va jag sargvakt på dammatchen med Fanny, och sen åt jag middag hos Lukas med han och hans pappa, mycket trevligt och gott. Sen åkte vi hit och tittade på Paradise hotel, hur sjuk kul är inte det programmet, haha, underhållning på hög nivå!

Sen i mådags gjorde jag inte så mycket alls, inte idag heller. Varit hemma från skolan båda dagarn, inte mått så bra.
Har iallafall fixat på mitt rum, har fått en garderob, så jag har sorterat lite kläder och skor. Och passade på att städa rummet helt också, dammsög, bytte sängkläder osv. Två flugor i en smäll så att säga, skönt.

Ska ta en dusch strax och sen ta i tu med historieuppgiften, ska göra klart och skicka in den idag eftersom jag missar historialektionen imorgon. Sen hoppas jag på att Lukas kommer hit ikväll och sover:)

Och sist men inte minst:

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA MALIN PÅ 16 ÅRSDAGEN! ily!


Veckans planer

MÅNDAG- Träning
TISDAG- Stan. Sminkkurs på Make up store med laget. Världens bästa Malin fyller 16!!
ONSDAG- Historiainlämning. Inställd träning. Doktorn. Födelsedagsmiddag för Malinbaby!
TORSDAG- Träning
FREDAG- Datakunskapsprov


Godmorgon!

Vet ni hur skönt jag har sovit eller?! Otroligt.

Igår kollade vi på idol, jag och Lukas alltså, tillsammans med resten av familjen. Sen åkte Lukas iväg för att skjutsa sin pappa, och jag somnade som en stock. Och sen vaknar jag av att telefonen ringer och det är Lukas som undrar om han kan komma tillbaks och stanna över natten, klart han kan! My love.

Sen idag har det inte hänt så mycket alls. Tror min hosta är borta, superskönt!

Ska ta en dusch nu å så, sen ska jag försöka få skjuts till stan och springa in och köpa ett par strumpbyxor och ett rött nagelack. Och ikväll blir det utgång med mina babes! Och nu har jag ju en ny mobil, så bilder från kvällen kommer!


en kort, liten uppdatering

Sitter och funderar på något intressant att skriva om, men kommer inte på någonting. Tyvärr. Ingen blogginspration eller va det är man säger. Kan ju iallafall berätta att jag är sugen att sätta igång med hemtentan, om lag och rätt, som ska vara inlämnad 4/12. Men nä, jag får inte plugga på en fredag...

Middag nu!


FREEEEEDAG!

Shit va skönt! 

Igår tog jag det bara lugnt, på kvällen kom Lukas, vi tittade på hans favoritprogram, sporten & sååånt:) Sen åkte han hem, det gillade inte jag:(

Och idag har varit världens softaste dag, samhällskunskap (guuud va jag tkr om det, seriöst! Världens bästa ämne!), och svenska, vi hade ett prov/förhör, man skulle skriva ett referat, mitt blev bra tycker jag, men antagligen lite för långt. Aja. Sen skulle jag ha datakunskap, men blev inte så idag. Jag ska ju dit på tisdag ist eftersom jag missat så många lektioner på grund av att jag började så sent. Och referatet gick fort att skriva så jag fick sluta jättetidigt!

När jag kom hem städade jag hela övervåningen, dammsög och sånt där. En lite överaskning till mamma och pappa. Dom blir så glad när jag gör nått sånt:) Och jag blir glad när dom blir glada!

Och nu är klockan endast 15.58 jag har huuur mycket tid som helst att duscha, fixa och dona, och mysa till det. Åh! Sen blir det mysmysmysmysmys med älskling!


provet är gjort!

Provet är gjort! Det gick helt okej. Och nu känns det som det är helg, fast jag har två lektioner kvar idag och en skoldag imorgon. Men det är väl skönt att jag redan kommit in i den sköna helgfeelingen! Har inga som helst planer för helgen, vilket är jätteskönt. 

Nu måste jag springa till historian, ville mest bara säga berätta hur skönt det är att provet är gjort! 



 

torsdag & ett hemskt matteprov som väntar...

Sitter i skolan, har spanska. Men jag och Emma har redan gjort klart det vi skulle göra denna lektion. Efter spanskan har vi matteprov, jag är så nervös!! Inte alls kul. Så om ni är snälla får ni hemskt gärna hålla tummarna för mig.

Har inga planer för dagen, vi får se vad som händer helt enkelt. Blir iallafall en lugn dag! Utan plugg.



snart är klockan tio, sovdags!



Kom precis ut ur duschen, har lite paus i mattepluggandet, ska titta igenom det nu en sista gång innan det är sovdags. Ville slänga in ett litet inlägg (och några skumma bilder jag tog med webcamen precis)
Idag på eftermiddagen har jag varit med Lukas, vi har varit duktiga och pluggat:)

Nu ska jag sova, eller juste, titta igenom matten fem minuter först!

Sovgott!


onsdag

Hello!

Sitter i datasalen på skolan, english lesson, slutar om 20 minuter. Skulle egentligen till Studium för att plugga till provet imorgon, matte, ekvationer, förstår mig inte riktigt på det, aja, pluggade iallafall på bra på lektionen så hoppar Studium och pluggar hemma istället.

Och jag har inte bloggat sen i måndags, haft annat för mig. Så ännu en gång får jag köra en liten kort sammanfattning om dagarna jag inte bloggat om:

I måndags skulle jag och Lucky-Luke, (nytt smeknamn, sweet!) bowla, men det var tydligen korpbowling, trist! Jag som skulle spöa skiten ur Lukas, får bli en annan gång;) Vi åkte hem ist:) Sen tränade jag!

Igår va det skolan först, sen åkte jag hem, och den nya mobilen hade kommit, superfin verkligen! Tack pappa♥ Sen tog jag ett bad, peelade kroppen och sånt, sen fixade jag mig och sen kom Lukas och vi åkte ner på stan och åt middag och tittade på Flickan som lekte med elden på bio, sen åkte vi hem till mig och sov. Jättemysig kväll, verkligen♥

Nu måste jag springa till bussen!! Bloggar ikväll, eller nej föresten, kan inte lova någonting, hinner jag så bloggar jag annars hörs vi en annan dag!

lördag, farsdag (söndag) och måndag!

Börjar med att berätta lite kort om lördagen:

Minns inte vad jag gjorde på dagen, haha, ingenting tror jag, på kvällen skulle mamma och pappa ut och äta middag så jag och Moa var barnvakter åt Clara och Adam. Vid tio tiden kom mamma och pappa hem och jag mötte upp Sandra och vi gick till Jerker där Mattias, Linda och Lisa befann sig, sen var vi där hela kvällen, var jättetrevligt med tända ljus och lugn musik! Vid ett tiden gick jag och mötte upp Lukas vid bussen och vi gick hem och myste, kärlek♥

Söndag:
Jag och Lukas tog oss en lång sovmorgon, sen gick vi upp och åt frukost. Myste (slogs & brottades mer), sen skjutsade vi hem Lukas.
Sen lite senare firade vi pappa med tårta och present!:) Och sen var det meningen att jag skulle kolla på haiks match, men eftersom ingen kunde vara med och jag missade kvart i bussen och det gick ingen förens en timme senare blev det så att jag missade matchen och blev kvar hemma, trist! Men satt hemma och höll tummarna medans jag pluggade!
Ja somsagt så pluggade jag hela kvällen, historia, men blev inte klar, men skönt att ha gjort mer än hälften iallafall. Ska fortsätta idag hade jag tänkt.

Nu sitter jag i skolan, har haft en lektion hittills, svenska och hål. Har bara två lektioner kvar sen slutar jag, skönt! Engelska står på tur, sen matte.

Efter skolan ska jag pluggga, va med Lukas & träna! Vad ska ni göra?


fin fras


Tycker det är en så fin fras, eller vad man ska kalla det. Den kan stå för så mycket och man kan tolka den på sitt eget vis.


fredagfredagfredag (publiceras idag lördag)

Shit va skönt med fredag! Antar att alla håller med om det? Helgen känns så välförtjänt och framför allt välbehövd!!

Det har varit en jobbig vecka, första veckan efter höstlovet och jag har varit förkyld och jättetrött. Varje dag som jag kom iväg till skolan var en vinst(y)

Nu ska jag samla energi och ladda batterierna till den kommande veckan, som kommer bli allt annat än lugn, prov på världens svåraste kapitel i matten, sen lite inlämningsuppgifter, men dom hade jag faktiskt tänkt gjort nu i helgen så jag kan lägga all kraft på matten i veckan.

Nu ska jag sova, godnatt!


Klockan 10.31 på morgonen i Khao Lak av Pigge Werkelin & Lena Katarina Swanberg

"När flodvågen slog in över den soldränkta paradisstranden i Khao Lak hade vi precis bytt hotell. Vi ville bo tryggt med tanke på barnen och hade fått en fin bungalow på en platt mark nära havet. Vi var lyckliga.
Jag är den enda som överlevde tsunamin. Min fru Ulrika drunknade tillsammans med våra sönder Charlie, 5 år, och Max, 4 år"

"Jag vill gärna tro att det kommer något gott ur även det värsta som sker i en människas liv. Eftersom min familjs öde har blivit känt via medierna, har det känts viktigt för mig att berätta hur det verkligen var. Dessutom vill jag ge min syn på de svenska myndigheternas handfallna agerande i Thailand efter katastrofen. Jag skämdes över att vara svensk. Det vill jag aldrig behöva göra igen. Och om jag skulle ge ett råd till andra vore det att sätta värde på nuet. Tänk efter vad som är viktigt och njut av dina närmaste medans du kan!"

Ja, jag antar att ni förstår vad boken handlar om.

Man skulle kunna tro att denna bok var väldigt tung, sorglig och jobbig att läsa, och tro mig, det är den, den är otroligt sorglig. Boken får en verkligen att tänka till, bli påmind om allt man har, sin underbara familj och inse att det kan ta slut, på bara några sekunder. "En smärtsam påminnelse om hur snabbt allting kan förändras", som Norra Skåne tidning uttryckte det. Men trots bokens fruktansvärda handling, om den enorma vågen, om död och elände, om saknad och sorg är det jag minns allra mest från boken Pigges enorma initiativförmåga, handlingskraft och arbete mitt i helvetet på jorden. Pigge är verkligen en hjälte!

Boken tar också upp de svenska myndiheternas totala inkompetens. Ingen idé att jag skriver om det, skulle bli ett väldigt långt och argt inlägg då....

ALLA borde läsa denna bok! Verkligen! 

3 av 5 möjliga!  



torsdag

Igår eftermiddag/kväll gjorde jag ingenting, satt vid dator, tittade på tv och tog det bara lugnt, eller jag träffade Lukas en snabbis innan han åkte och tränade Haiks småkillar!:)

Och idag har jag varit i skolan en stund på förmiddagen, hade spanska och matte, sen var historian inställd och jag har ju inte bild, utan musik, så jag skulle ha ett hål på tre timmar, lite mer, och sen ha en lektion, gymnastik innan jag slutade för dagen. Men eftersom jag är risig så bestämmde jag mig för att åka hem direkt efter matten, vid 11, och skippa gymnastiken. 

När jag kom hem hoppade jag in i duschen och blev genast lite piggare. Sen kom Lukas och vi tittade på tv och lite sånt:) 
Sen åkte Lukas för och fixa nått på stan, och jag gick och hämtade Adam på dagis, och nu är jag barnvakt. 

Om ett tag kommer Lukas och vi ska käka med resten av familjen minus pappa som är i Polen på jobb, och sen så ska vi titta på hockey. Mystorsdag!<3
 


ÅRETS FÖRSTA SNÖ!

Idag föll årets första snöflingor i Falun!! Så mysigt!

Han med en snabbis på stan, verkligen en snabbis, var bara inne på Scorett, letar efter ett par stövlar med klack, måste hitta ett par snygga!

Dessa ankleboots ska jag iallafall köpa, så ni vet, ingen annan får köpa dom, då jävlar.  Rätt billiga, så jag antar att dom bara håller denna vinter, men that's okey, tänkte ha dom mer som partyskor. Ett par stilrena stövlar med klack vill jag dock lägga mer pengar på, känns som det är viktigare och dom kan jag även ha nästa vinter, som mina Vagabond. Tycker om dom skit mycket. Saknar sommarens high heels!!


onsdag

Sitter i biblioteket, har engelska, vi har precis satt igång med grupparbeten, min grupp har valt att jobba om Sydafrika! Sista lektionen för dagen, ruskigt skönt! Känns som alla andra klasser på skolan har slutat, helt tomt. Sen ska jag hem, vilavilavila, jag är så trött. Och träffa Lukas!<3

Blir nog ingen träning för mig idag heller som det känns nu, trist, hoppas på att jag blir piggare fram mot kvällen så jag orkar träna, vi får se.

Nu ska jag fortsätta skriva lite basic facts om landet! Hörs sen!

Och juste, fick tillbaks mitt historiaprov, det jag varit så nervös inför om ni minns, hade ju inte varit med på en enda historialektion kring det området, fick vg! Så himlans glad!

hej igen!


Det känns faktiskt lite bättre nu! Har druckit en kopp té, rabarber nånting, som mamma köpt till mig, väldigt snällt & väldigt gott. Och nu ska jag ta ett glas proviva och krypa ner i soffan med mamma!♥ Tycker synd om Lukas som är sjuk, tänker på dig gubben♥

Bytte bild också i menyn åt höger.


tisdag

Glöm det där jag sa igår om att tänka positivt, iallafall just nu, i detta inlägget. För jag måste få klaga, jag har varit positivt hela dagen i skolan, när jag kom hem, och när mamma frågade hur det var. Positivttänkande Majaaaaa!!
Så nu tänkte jag helt enkelt använda bloggen och vara negativ på. Ber om ursäkt för det.

Dagen började med att jag var relativt pigg när klockan ringde! Jag gick upp, ställde en kopp med vatten i mikron för att göra mig en kopp te, medans jag väntade på det tog jag två kosttillskottstabletter och någon slags tablett för magen. Satte mig vid köksbordet för att läsa tidningen och vänta på att teet skulle svalna, känner att jag börjar må illa, tar snabbt en banan, men det hjälpte inte, sprang in på toan och spydde. Inte första gången det händer, usch! Måste sluta ta tabletter på morgonen helt enkelt.

Sen var jag i skolan, visst frös jag alldeles för mycket och ville bara lägga mig ner och gråta några gånger, men jag klarade av hela dagen, high five!

Sen tog jag bussen hem, kastade mig in i duschen och satte på vaaaarmt vatten och stod där en bra stund för att sluta darra, jag gjorde verkligen det, darrade alltså, rakade mig, skrubbade kroppen, tvättade håret och sen hoppade jag i badrocken. Smörjde in mig med min nya bus som luktar jättegott! Och sen hoppade jag i mammas pyamas och sockor och nu sitter jag här, och intalar mig själv att jag inte fryser.

Jag mår inte så värst bra nu. Och jag hatar att klaga. Förlåt.


måndag.

Lördagen blev en fullspäckad dag, och bloggen han jag inte med. Städade iallafall, blev så fint så! Sen åkte familjen på släktmiddag i Vika, länge sen sist! Var verkligen supermysigt:) Sen när jag kom hem därifrån la jag mig och sov direkt, skulle upp 5.40 nästa dag!

Nästa dag, alltså igår, söndag, var jag och spelade sm-kval i Mora. Förlorade mot Mora och Sala, vann mot Alba. Räckte inte hela vägen och vi gick inte vidare, jättesynd! Men det var jämna matcher mot bra lag och vi förlorade med flaggan i topp!

Och sen det bästa på hela dagen!! Lukas kom! Gud va glad jag blev, har saknat honom så gryyyyymt mycket! Och han hade blivit superbrun, är lite avis, hihi! Ville bara ligga och hålla om honom i all evighet!<3 Och jag fick ett jättefint linne av honom, tack älskling<3

Idag är det måndag, höstlovet är slut och det är back to school som gäller. Nu så här på hösten, innan snön har kommit är det så mörkt på mornarna, och det är riktigt plågsamt att ta sig upp ur den varma sängen.. Men har man en positiv inställning (även fast det är ruskigt svårt ibland) blir allt genast mycket lättare. Studiedagar, roliga helger, träningar/matcher och snart är det ju första advent! Och sen står det inte på förens det är jul, och jullov. Idag är det sju veckor kvar! Och jo, det låter förskräckligt länge, men tiden går fort! Hur snabbt har inte första halvan av höstterminen gått?!
TÄNK POSITIVT MINA KÄRA VÄNNER.

RSS 2.0