HEHE


PEPP!!

Väntar på att veckans sista lektion ska sätta igång. Slapp framföra talet idag och Ulla var inte ett dugg sur utan allt hon sa var typ: Men lilla gumman då.

Ser fram emot kvällen, hoppas den blir sådär sjukt kul. Får se om vi hörs någonting senare idag annars hörs vi imorgon med massa roliga bilder förhoppningsvis!

HA EN GRYM VALBORG ALLESAMMANS!


TORSDAG KVÄLL

Idag har jag städat, nästan bestämt mig för vad jag ska ha på mig imorgon, ätit en god sallad, lämnat tillbaks några böcker, handlat, köpt blommor och tagit en powerwalk med min vännina Sandra. Tihi.

Snart dags att ta lite nya egobilder känner jag, haha, har ingen bra profilbild till facebook... :(
Saknar min gamla mobil, den hade grym kamera, den jag har nu är usel. Imorgon ska det tas mycket kort, hoppas på att någon av dom kommer duga som proffebild, haha. Morgondagens uppdrag!! 

Nu ska jag måla naglarna och sen sova. Räknar med att bli utskälld i skolan imorgon eftersom jag inte tänker hålla mitt tal på svenskan, Ulla kommer inte bli glad..

Sovgott!


TUSSILAGO



Påväg hem från bussen idag hittade jag några tussilagos, årets första, fick bara lov att stanna och plocka med mig några stycken hem. Och sen såg jag årets första snigel, och jag trodde inte man kunde bli så glad över att se några tussilago och en snigel, men det kunde man visst! Nu är det verkligen vår!

Nu ska jag testa kläder inför morgondagen och göra lite annat småpyssel. Sen ska jag iväg och handla mat osv till imorgon med mamma.


TORSDAG

Lite utav en favoritdag, hela helgen att se fram emot! Har precis gjort matteprov, gick inge vidare men ett godkänt blir det iallafall och jag har ju hur som helst G i matte B så då kvittar det ju om jag inte får mer än G på de prov som är kvar.

Nu: Nästa mattelektion


ONSDAG

Sådär, nu är jag hemma igen. Nationellt prov idag somsagt, gick helt okej. Skönt att ha det avklarat! Efter skolan mötte jag upp Malin på Kristine och vi gick och uträttade två saker som jag tänkt göra väldigt länge men som aldrig blivit av eftersom det varit så fullt upp med allt annat. Men idag tog jag tummen ur röven (haha, fult uttryck) och fick det gjort. Great! Sen åkte jag hem, min favorit kom och vi åkte upp till FK, han skulle träna Moas lag och jag följde med som sällskap. Sen gick vi och åt mat, och sen åkte vi hem med mamma. 

Nu ska jag faktiskt gå och sova, tro det eller ej. Imorgon väntar en mattedag, prov på morgonen sen vanlig lektion. Sen blir det 100 % plugg på stadsbiblioteket!


TISDAG

Skoldagen bestod till mest del av solning, skönt! Sen har jag varit nere på stan en stund, köpte en skyddande sprej till håret, sånt där tråkigt nödvändigt, men den luktade gott iaf. Sen var jag på möte hos Kjell och sen kom Lukas och hämtade mig snäll som han är, och vi åkte hem och "pluggade" och Adam krossade Lukas på fifa;) 

Råkade skämma ut mig lite på stan idag... Haha, jag som sällan blir röd såg nog faktiskt ut som en tomat! Fick iallafall ett sms sen där det stod "det var kul att se dig idag". Ja KUL måste det verkligen varit, haha.

Nu ska jag ta en dusch, fixa till naglarna och tagga inför morgondagens nationella prov, wihaooa.


GRATTIS MOA PÅ 15-ÅRSDAGEN!♥


I fredags fyllde min ena syster år och idag är det nästas tur, Moa, hela 15 år blir hon, helt galet va tiden går fort. Jag älskar dig syster!

MÅNDAG

Studdsade nästan till skolan imorse efter en liten sovmorgon, solen sken, det var ganska varmt, jag träffade Sandra på busshållsplatsen och sen Johanna på bussen, bra start helt enkelt! Och sen har dagen flytit på i ett härligt flow liksom. Ett litet minus var kanske att jag fick reda på idag att jag har prov, imorgon, men det ska nog fixa sig. Denna vecka kommer bli en klassisk pluggvecka, 3 prov och en inlämningsuppgift. Skulle på stan med Sandra idag egentligen, men när provet imorgon dök upp fick jag lov att hoppa över det, trist.

Solen gick i moln precis när jag slutade och har inte visat sig sen dess. Men det passar mig ganska bra, ska ägna mig åt plugg & städning resten av dagen.
 
"Varför är du så seriös och tråkig på bloggen? Fan visa ditt riktiga jag Maja, sjukt mycke bättre" En kommentar jag fick idag, haha.

Nä nu ska jag göra nytta, ciao!


SÖNDAG OCH SJU VECKOR KVAR TILL SOMMARLOV

Helgen går mot sitt slut och imorgon är det skoldags igen. Just nu är jag alldeles för otaggad på skola, det känns som den kväver mig lite grann. Det är vår, jag vill vara ute i solen och bara njuta av livet, inte sitta innomhus och framför allt inte i ett klassrum... Aja, oftast går vårterminen jättefort, får hoppas att detta år inte är ett undantag:)

Har haft en finfin helg iallafall. Borlängetrippen var trevlig, vi lunchade på ett italienskt ställe och jag åt pasta med musslor och vitlökssås, såå gott. Fick med mig ett par jeansleggings och en klocka hem. Sen kom Lukas och vi har haft två jättemysiga dagar tillsammans, hjärta dig. Och pappa åkte till Portugal idag för att spela golf tillsammans med en kompis, jag hoppas de får en riktigt rolig resa:)

Nu på kvällen har jag och mamma städat altanen och tagit fram möblerna osv. Ser fram emot många mysiga sommarkvällar med nära & kära där. Har även jagat kanin, men som tur är tog det inte två dagar att få tag på henne som sist, utan en halvtimme, men ett jäkla jobb var det allt.

Nu är klockan strax nio och jag ska gå upp och lägga mig i soffan med mamma och Moa, filmtajm:)


GODMORGON

Åh solen skiner, underbart!

Helt okej kväll igår, trevligt folk iallafall! Var väldigt lugnt vilket faktiskt var skönt eftersom jag varit sjuk osv. 
Nu ska jag strax åka till Borlänge med farmor, Moa och Clara. Och efter det ska jag träffa min älskling, längtar!

Ut i solen med er nu!


FREDAG

Nu har jag gjort klart 2/3 skolarbeten och det får räcka för idag. Har precis tagit en dusch också, rakat mig och gjort den vanliga proceduren så nu luktar jag och ser fräch ut igen, haha. Och middag har jag också hunnit med, gotti.

Nu ska jag sminka mig och lite sånt sen ta en promenad till en kompis som bor i närheten, blir lite party. Alldeles för länge sen sist!

KIM

Det finns en tjej som heter Kim, hon skriver texter, dikter och hon är helt fantastisk. Hon kan sätta ord på de känslor jag själv inte kan sätta ord på. Jag kan sitta i timmar framför datorn och läsaläsaläsa, och varje gång blir jag mållös för att orden prickar helt rätt, rakt in i hjärtat. Ja, helt otroligt fantastisk är vad hon är. Va bara det jag ville säga.

PLUGGAR

Tar igen allt plugg jag missat när jag varit sjuk, ZzzZzz. Men just nu håller jag på med en riktigt rolig grej, i svenskan, så det är inte så betungande, engelskan lär bli jobbigare känner jag så den spar jag till sist.

Hade hemskt gärna suttit i en buss påväg till Västerås nu.. Kör hårt tjejer, visa vilka som är bäst och kom hem med guld! Ska hålla tummarna för er hela helgen.


GRATTIS PÅ 9-ÅRSDAGEN CLARA!♥



Idag fyller min yngsta lillasyster Clara nio år. Älskar dig.

TORSDAG

Sitter här med lite tårar i ögonen faktiskt, "Himlen är oskyldigt blå" är så jädrans vacker..

Förutom att lyssa på Ted och gråta så städar jag, men det går inge vidare. Tog sån tid att ta fram sommarkläderna (skulle ju absolut testa allt) så jag har knappt börjat med städningen.

Liten paus, ska upp och prata med Mamma & Moa som precis kom hem från Borlänge.


Tillbaks! Mamma hade köpt världens sötaste tunika till mig, ååh, helt perfekt, ljusrosa med brodyr och verkligen helt i min stil! Nu är jag jätteglad! Tack mamma♥

Nu: fortsätta med städningen.

TED GÄRDESTAD




Kommer aldrigt tröttna på dessa låtar, så otroligt fina.. Den sista sången får mig att tänka på min musiklärare på Hosjöskolan, minns att han grät när vi sjöng den för honom, ett väldigt fint minne. Vila i frid. 

22 APRIL

[X] Promenad
[X] Frukost/lunch
[/] Städa
[X] Plocka undan vinterkläder & ta fram shorts, klänningar & kjolar.

Nej nu måste jag skynda mig ut och gå så jag kan sätta igång med lunchen sen. Har magkatarr, blä. Men är bättre i körtelfebern:)!

22.12

Hade läsarrekord idag, hur kan det komma sig? Jättekul iallafall- kul att ni tittade in & hoppas ni stannar:)
Idag har jag inte gjort många knop men imorgon måste jag hitta på någonting känner jag, typ städa rummet och sortera kläder, det är ett himla bra tidsfördriv, så får det bli. Sovgott allesammans.

M&M

Hittade ett par filmer på mig och Malin från en sommarkväll, heltokiga, haha! Vi sitter i en bil på Åhlénsparkeringen och spelar in när vi gör videobloggar, tokar oss till musiken och ja, haha, jäkligt roligt att se såhär i efterhand är det iaf.
Tänk va bra att mobilkameran finns eller ja kameror överhuvudtaget. Så himla roligt att kunna kolla tillbaks på bilder och filmer man tagit/spelat in!

En stor puss till en av världens bästa kompisar, Malin!♥
 
Pigga & glada tjejer ju......


ONSDAG/ FÖRSÖK 2

Skrev ett inlägg nyss och publicerade det, sen bara försvann det? Skumt.. Orkar inte skriva om allt, inlägget kanske kommer tillbaks förhoppningsvis, aja. 

Klippte av ett par gamla jeans till shorts, och dom blev så grymma. Sommar & sol nu tack! Jeansshorts är nog det mest användbara plagget på sommaren, man lever ju i princip i dom. Man kan ha det till allt och det passar lika bra till vardags med converse och linne som på festen med heels och en snygg tunika. 

När mamma kommer hem ska jag fråga henne om vi har några gamla jeans någonstans som är lite större så shortsen blir i den här modellen, skitsnyggt till converse och en vit t-shirt eller nått bara. Dom jag gjorde idag är tajta och korta, men dessa är ju också sjukt snygga.   
 

Fick precis reda på att vi är lediga både imorgon och på fredag, asnice! Inte för att det spelar så stor roll för mig som fortfarande är sjuk, men skönt att slippa missa så mycket i skolan! :)

22.57

Nu har jag tittat lite på fotbollen, Inter-Barca, hur det än går ikväll kommer Barca slå Inter på hemmaplan, om det nu ger någon tröst till er Barcelonafans, för mig kvittar det vilka som vinner. Kul att titta iaf:)

Nu ska jag gå och borsta tänderna, tvätta mig och dra på mig ett nattlinne innan jag lägger mig och lyssnar på ljudbok. Dröm sött! 


SMS-KONVERSATION

Maja: Köp en Bonaqua päron, sill och någon bra tidning.
Moa: Du är störd, vet du det? :)


TISDAG

Hej på er! Jag är på bättringsvägen, känns så skönt att det har vänt lite åtminstonde och börjat gått åt rätt håll redan. Och alla söta krya-på-sms gör mig så glad, ni är så himla goa.

Nu sitter jag och väntar på att mamma & Moa ska komma hem med middag, eller det blir min "frukost-lunch-middag" eftersom jag inte ätit något än.

Petter- Längesen. Veronica Maggio på slutet, mmm!
 

GÅTT IGENOM BILDMAPPARNA..


Har gått igenom mapparna med bilder, och har konstaterat att jag har omkring 300 bilder på mig själv, som jag själv tagit. Vill inte ens tänka på hur många jag har på datorn uppe.. Lite pinsamt kanske, men kul att ha.


:D

Var på akuten idag igen, den här gången för att jag börjat få ont i mjälten så då tyckte dom att jag skulle åka in så dom fick känna lite på magisen. Men det var inget farligt sa dom, man kan få ont i mjälten när man har körtelfeber, man ska dock undvika att idrotta och göra saker då man risker att få smällar mot magen eftersom mjälten då kan brista och det är inte alls bra.
Men nu till den riktigt bra saken, jag berättade att jag fortfarande hade grymt, jävla ont i halsen så då berättade läkaren att det fanns en slags bedövning som dom använder hos tandläkaren, som bedövar munnen och halsen, så det fick jag med mig hem och när jag kom hem testade jag det och shit vilken befrielse!! Allt domnade verkligen bort, tunga, läppar och det bästa av allt, halsen. Jag höll på att börja gråta för det var så otroligt skönt!!

ETT FÖRSÖK TILL ETT GODNATTINLÄGG

Gör ett försök att knåpa ihop något slags godnattinlägg, men räkna med att det kan bli surrigt och virrigt.

Just nu känns varje lite ansträning jobbig, jag får ont i fingrarna av att skriva det här t ex. Mitt huvud känns 10 kg tyngre än vanligt, det brusar & värker i mina öron, jag kan knappt hålla ögonen öppna och min hals, ja den ska vi inte ens prata om. Hela min kropp skriker efter sängen och sömn och jag tänker lyssna på min kropp och bege mig till sängen så fort jag bara kan. Ska ta med mig en kopp vaniljthé och en skål blåbärsglass till sängen, allt för att lindra min ömmande hals. Sen ska jag krypa ner under täcket och lyssna på ljudbok. Att läsa känns uteslutet med den huvudvärk jag har förtillfället. Men ljudbok duger fint, kan faktiskt tipsa er om det, om ljudböcker alltså, lyssnar på det rätt ofta och det är riktigt avkopplande.

Nej nu måste jag sova. Godnatt på er.

VOFF

På en fest för några veckor sedan var det en som hade med sig sin hund, en amstaff pitbull. Jag var världens tråkigaste hela kvällen och lekte bara med den söta vovven!
Tycker det är himla synd att dessa hundar har sånt dåligt rykte, aldrig hundens fel att den blir aggresiv utan det är ägarens. Klarar man inte av att uppfostra en kamphund ska man helt enkelt inte skaffa sig en sån. Jag t ex skulle aldrig skaffa mig en sådan hund eftersom jag har noll erfarenhet av hundar, så en lite vanligare ras hade passat mig bättre.

En liten pitbullvalp!




















KÖRTELFEBER

Happ, va på akuten idag, har fått körtelfeber. Risken finns att man blir sängliggandes i två veckor och cupen i Västerås till helgen kan jag glömma..

Enormt besviken & ledsen. Blä.


BARA ATT GILLA LÄGET

Tjejerna taggar för fest ikväll och jag knaprar Bafucin och gurglar Nyodex.. Halsen blir inte ett dugg bättre av det och ingenting smakar gott, inte ens cocacola. Ångrar att jag gick till skolan när jag kände mig halvdålig, skulle stannat hemma så jag var frisk till helgen istället. Men gjort är gjort, bara att gilla läget.
Blir en kväll i soffan med pappa, Clara & Adam, ska bli riktigt mysigt:)


FRÅGOR OM BLOGGNING

Fick en förfrågan om att intervjuas om bloggen, några tjejer på Lugnet som höll på med något arbete på svenskan om bloggar och ville ha med både kända och mindre kända bloggare. Eftersom vi går på samma skola var det väl praktiskt att ha med mig, haha, inget märkvärdigt alls alltså. Vi skulle träffas idag på lunchrasten men eftersom jag är sjuk och ska vara hemma skickade dom frågorna via mejl.

Här är frågorna och svaren:
1. Varför bloggar du? Och varför började du?
Jag bloggar för jag tycker det är ett kul tidsfördriv och för att jag tycker om att skriva. Jag började blogga långt innan det blev "inne" och en grej som alla gjorde, och jag började eftersom jag helt enkelt gillar att skriva.

2. Hur ofta skriver du på din blogg? Är det viktigt att skriva ofta?
Jag skriver omkring tre inlägg/dag ungefär. Och ja det är viktigt att skriva ofta, fast hellre färre inlägg med genomtänkt innehåll än inlägg med massa strunt bara.

3. Hur många besökare har du på din blogg (ungefär)? Har du gjort något särskilt för att få fler läsare?
Just nu har jag omkring 300 unika läsare om dagen. Och om jag fuskar med hjälp utav bloggtrafik.nu har jag omkring 500, fast det räknas inte, så omkring 300 läsare. Och nej jag har inte gjort något speciellt mer än att länka bloggen från facebook några gånger.  

4. Vad ska en sajt innehålla för att kunna kallas blogg?
En blogg är ungefär som en dagbok skulle jag vilja säga, men utan de mest personliga sakerna. Men den ska innehålla vad du gör på dagarna, lite tankar/åsikter, bilder och ja sånt.

5. Tror du att den svenska bloggvärlden har mycket makt?
Jag tror absolut att de stora bloggarna har mycket makt. Är det dagligen omkring 100 000 personer som läser det du skriver är det klart att du kan påverka, och det har ju både sina för- och nackdelar.

AJAJAJAJ!

Tummen ner för halsont.


Min hals mår inte ens lite bättre, snarare mycket sämre, fyfarao alltså. Men jag ska inte klaga, har ju massa saker att vara glad över!

TORSDAG/KVÄLL

Min hals blir bara värre och värre känns det som, eller så är det värktabletterna som slutat verka, hoppas på det sista alternativet. 
Ska ta mig en kopp varm choklad och lägga mig och läsa, kanske skriva några rader i dagboken också.
Sovgott!

TRAPPED INSIDE A PRETTY LITTLE LIE


TORSDAG

Hemma och är sjuk, inte så kul nej. Skulle va med Fanny idag var planerna, men nu blir det ju inte så, trist. Vi får ta det en annan dag direkt när jag blivit piggelin! Missar iallafall inget viktigt i skolan, har ju min mattedag idag och jag tycker faktiskt jag har koll på det mesta inför provet nästa vecka, har ju tre lektioner kvar innan provet också och en av dom är studiumtid så det kommer nog gå fineamang. Men hade verkligen behövt ta mig iväg till skolan imorgon, missar jag datorkunskapen kommer jag komma efter jättemycket eftersom jag ska vara ledig nästa fredag.. Men jag tar en dag i taget och håller tummarna för att jag är frisk imorgon.

Lukas drar till fjällen idag och kommer hem på söndag, kul för honom mindre kul för mig, haha, tänker på att det är sista gången för i år och det gör mig på bättre humör! ;) Hur min helg kommer se ut vet jag inte riktigt än, beror på hur pigg jag är, planerna är iallafall att grilla med ett gäng kompisar, så jag hoppas att jag är frisk tills lördagen! Imorgon blir iallafall myskväll med pappa, Adam & Clara. Mamma ska ut med jobbet och Moa pratade om någon fest.

Haha, jag skriver verkligen ingenting som ni bryr er om överhuvudtaget. Tycker nästan lite synd om er som läser allt det här! haha:(


LYCKA/OLYCKA

Nu för tiden tror vi att lycka ska vara en konstant känsla, att vi ska må bra och tycka livet är underbart varje dag. Vi läser i tidningarna "Tio steg till ett lyckligt liv", vi läser om saker och ting som ska få oss att må bra, att bli lyckligare. Kraven på att man helt enkelt ska vara lycklig höjs och allt fler tror att lycka ska vara en konstant känsla, och det är enligt mig helt jättefel.

Lycka är en känsla som kommer i perioder, det är just därför vi uppskattar det så otroligt mycket. Man måste inte ha varit olycklig någongång i sitt liv för att känna lycka, men vi måste tillåta oss att känna oss halvnöjda med livet, man behöver inte känna sig onöjd men inte heller jättenöjd för att faktiskt ha ett jäkligt bra liv. Ingen människa är lycklig genom hela sitt liv. Livet fungerar inte så och det är alla medvetna om, livet har sina toppar och dalar och det är det som gör det till just ett liv. Så varför strävar vi hela tiden efter ett lyckligare liv, efter en konstan känsla av lycka när ingen kommer uppnå det? Denna strävan efter något vi aldrig kommer uppnå gör oss olyckligare och depressioner och självmordsförsök ökar.

Jag tror man ska sluta tänka så mycket och helt enkelt acceptera att idag mår jag dåligt, idag mår jag bra och idag mår jag jättebra. Men självklart ska man söka hjälp om man mår dåligt under en längre period eller mår jättedåligt. Och en till viktig sak är att inte skämmas för att man mår dåligt! 

Blev kanske lite dåligt skrivet, men hoppas ni förstår hur jag menar endå:)


HEMMA IGEN

Blev en riktigt kort visit på stan, inte ens en timme, men vi fick det vi skulle göra gjort iallafall, eller ja, lite halvgjort, haha.
Nu ska jag lägga mig och läsa Blondie av Birgitta Andersson, började läsa den på bussen till/från stan idag och efter en sida var jag fast. En bok helt i min stil, hoppas jag inte läser ut den för snabbt bara! Jag har en förmåga att sluka böcker jag tycker om, läser en roman på omkring 500 sidor på tre kvällar om jag gillar den. Får typ sätta upp en regel, max två kapitel om dagen, haha. 

Osminkad (som alltid nu förtiden) och tröttis igår kväll.



ONSDAG & ONT I HALSEN!

Jag blev kvar hemma hos Lukas igår natt♥ Och idag har jag varit i skolan, sen har jag suttit i solen med Lukas och käkat glass, mumsi. Vill så gärna åka till Västerås så jag måste jobba hårt med maten tills nästa möte och det går mycket lättare när man har världens bästa pojkvän som peppar och stöttar, det betyder så otroligt mycket.

Har förjäkligt ont i halsen nu, blir bara värre och värre. Ska iallafall ta mig ner på stan med Linda en stund, men sen blir det hem och i säng med sockor och en kopp varmt thé eller något.

TISDAG

Kände verkligen för att vara hemma när jag vaknade imorse, min kropp mår inte helt hundra, jag har sån huvudvärk och en massa annat plus att jag nog aldrig varit så här hungrig i hela mitt liv, och det är konstigt, riktigt konstigt för jag äter långt ifrån lite om man jämför med förut. Jag åkte iallafall till skolan och känns ju skönt nu så här efteråt att jag tog mig iväg även fast det inte var helt smärfritt, haha. Fick iallafall njuta av dagens sol, åh va underbart det är, kan inte få nog!
På idrotten idag bowlade vi, 100 kronor skulle vinnaren få, jag kom näst sist av fem, urdåligt, men jag är ganska glad ändå för jag vann över Carl, wihooo!

Nu sitter jag hemma hos älsklingen min, fast han är på fotbollsträning så jag och hans lillebror Isak tittar på tv. Tror jag ska börja skriva lite på mitt tal som jag ska hålla på fredag medan jag väntar på att programmet vi ska se ska börja.

Nu stänger jag av datorn! Bye!


SÄNGDAGS!

Har varit ute och cyklat på kvällskvisten med Sandra & Malin. Hosjö by night liksom!

Nu ska jag sova och det ska bli så skönt. Har lite ont i huvudet & min hals mår inte helt bra, hoppas lite sömn hjälper!


FEELING GOOD


ÅLDERSNOJA

Jag är 17 år, och har åldersnoja. Hur skumt är inte det? Är det inte i den här åldern man ska längta ihjäl sig till sin 18 årsdag och allt vad den nu innebär? Men att bli myndig, få gå på krogen och ta körkort lockar inte ett dugg. Jag tycker jag är fri och får göra näästan allt det jag vill redan, och att komma in på krogen är ju oftast inget problem och varför ska man ha körkort? Oftast finns det någon som kan köra annars funkar bussen finfint. Nej jag trivs underbart i 15-17 årsålder och jag vill inte ens tänka på att jag snart blir 18, usch.

Längtar ni till er 18 årsdag?

Bara för det slänger jag upp en gammal fjortisbild. haha



LOVE LIFE!

Jag mår så bra och livet är så himla underbart! Hela jag är fylld av ett lyckorus som inte går att beskriva, lyckalyckalycka. Vill dela med mig av all denna glädje! Tror pappa är lika vårlycklig som jag, han ringer en massa kompisar och frågar om dom tränat nått på baksvingen, haha, han är nog riktigt jäkla golfsugen nu skulle jag tippa på!

Var så himla mysigt att träffa Sandra idag och nu ska det absolut inte ta tre månader tills nästa gång! Jag köpte en jacka/kavaj och en t-shirt. Hittade även en tröja som jag la undan, förhoppningsvis köper jag den imorgon, kommer ångra mig om jag inte gör det, har ju letat efter en sån modell ett tag nu och den kommer va så fin i sommar till ett par ljusa jeansshorts. Haha, Fanny, vårt uttryck ;)

Ikväll ska den gamla hederliga ligan träffas, det har inte heller hänt på år och dar. Hur bra kan en måndag bli?!Bara älsklingen som fattas.

Nu: middag.

SUNNY MONDAY

Hemma! Eller just nu är jag i skolan, men hemma i Falun igen efter min och Fannys tripp till fjällen. Vi har haft det hur härligt som helst med god mat, fantastiskt väder och massa skratt! En liten minisemester som gav mig massor utav ny energi och miljoner fräknar! :)

Nu sitter jag somsagt i skolan, har hål och ska strax gå ner på stan i solskenet och möta upp Sandra. Har inte träffat henne på år och dar känns det som, det är säkert minst tre månader sen sist iallafall. Helt sjukt med tanke på att vi bor typ 500 meter ifrån varandra och att båda åker buss till/från skolan. Helt sjukt är också att vi i princip träffats varje dag i 10 års tid och nu träffas vi knappt en gång varannan månad, inte okej.

Nu måste jag springa!! NJUT AV SOLEN!


!


GODMORGON

Vaknade pigg och utvilad innan klockan han ringa, skönt. Har näästan packat klart också, men sitter fortfarande genomblöt efter duschen så jag borde skynda mig lite. Om ungefär en timme skjutsar mamma mig och Fanny till stationen.

Bloggar igen på söndag eller måndag, hejsvejs!


SPEEDING CARS


23.36

Nu ska jag och mina kalla små fossingar krypa ner i sängen. Jag måste upp alldeles för tidigt imorgon eftersom jag knappt packat någonting alls. Jag prioriterade soffmys och massage ikväll istället, tillsammans med min underbara mamma och syster.

Godnatt! Och Leksand vann, wiho!

OSMINKAD

Jag har inte sminkat mig på snart två veckor, om man bortser från i torsdags- och lördagskväll. Och jösses vad skönt det är! Jag har bestämt mig för att skippa allt smink i fortsättningen också, det är vår och huden ska få andas och må bra! Och hur gulligt är det inte med en massa fräknar? Så sött. Men till fest måste jag erkänna att sminket kommer åka på.. 

Tummen upp för inget smink!

HEJ HOPP!

Hittade ingenting av det jag behövde på stan, kuul. Men om man ska se det från den ljusa sidan så är jag inte en enda krona fattigare och det är ju nice. Bra dag tillsammans med Fanny, Linda, Johanna och Lisa hur som helst!

Nu skriver jag packlista, sitter och koneverterar massa musik från youtube och lägger in på mobilen och dricker cocacolaaaa. Sa precis hejdå till Lukas också, kommer sakna honom. 

Nu måste jag skynda mig lite, skriver när jag är klar med allt jag ska göra.

TISDAG

Är inne på min användare på datorn, är alltid som en liten nostalgitripp när jag loggar in här, haha. Massa bilder och musik jag inte sett och hört på år och dar.

Hur som helst, solen skiner idag som jag önskade, underbart! Jag ska strax bege mig upp/ner på stan med Fanny och Linda, ska bli hur mysigt som helst.


ÄR INNE I NÅGON PERIOD...


Men hur snygg är inte denna tatuering?? Fast den passar nog bäst på killar skulle jag tippa på.


22.29

Filmen var så bra, se den! Några fina citat som jag försökte att komma ihåg men som jag glömde efter två timmar i biosalongen. Försökte googla fram dom men hittade inget, trist. Tror inte ni bryr er speciellt mycket, bara jag som är lite knasig som gillar sånt där:)

När jag kom hem åt jag en god räksmörgås och tittade lite på Johan Falk med mamma, Adam och Clara, men eftersom jag sett filmen förut så bestämde jag mig för att gå och sova istället. Och jag ska hålla tummarna hela natten för att få vakna upp till solsken imorgon!

Godnatt & sovgott!

MM- MYSMÅNDAG

Lukas åkte precis och jag kom precis ut ur duschen. Vi hade en mysig kväll igår med Wallander och pussar, vet att jag kanske låter tjatig, men han är världens bästa.

Nu ska jag torka håret och sen skjutsar pappa mig till stan där jag ska möta upp Fanny, vi ska göra en liten hemlis först och sen blir det bio. Nu blev ni allt lite nyfikna på vad det är för hemlis vi ska göra!.. ;)
Och nu ringde Malin också och sa att hon kunde va med, great! :)


INSPIRATION/TATTOO



Jag ska göra en tatuering så fort jag kommit på den perfekta texten och platsen, det måste kännas 100 % rätt, och sen måste jag ha fyllt 18, så har några månader på mig att fundera.
Hur som helst så kommer min tatuering vara i den här stilen, enkelt, lätt att dölja och toksnyggt. Som det känns nu blir det som på första bilden, underbar plats, gäller bara att fundera ut vilken text, men har några jag funderar mellan. Annars vill jag nog spara platsen till namnen på mina framtida barn. Sen den andra bilden, jag gillar att den är liten och att det ser ut som man skrivit med en penna i all hast, men gillar inte stället den är på, tror den skulle va fin på smalarmen, på kanten liksom, lite svårt att förklara. Och så skriver man någon fin, kort men väldigt stark och betydelsefull text.


TRUE COLORS



You with the sad eyes Don't be discouraged Oh I realize It's hard to take courage In a world full of people You can lose sight of it all And the darkness inside you Can make you feel so small
But I see your true colors Shining through I see your true colors And that's why I love you So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow
Show me a smile then, Don't be unhappy, can't remember When I last saw you laughing. If this world makes you crazy And you've taken all you can bear You call me up. Because you know I'll be there
And I'll see your true colors Shining through I see your true colors And that's why I love you So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful, Like a rainbow.


SOLSKEN/VÄRME

Hur underbart är inte vädret? Tänkt att en sån grej kan göra en så jäkla lycklig!

Jag är lite arg, men försöker skjuta undan den känslan och det går faktiskt ganska bra. Har insett att det inte är värt att bry sig. En chans, två chanser, tre chanser. Tycker det får räcka nu, varför lägga ner energi på människor som inte uppskattar det? I slutändan är det endå bara du själv som kan bestämma hur du vill att ditt liv ska se ut, hoppas du inser det i tid.

Nej nu ska jag strax gå ut och sätta mig på altanen och dra in doften av grillat kött, det blir dagens middag, mums.

VAKNAT PÅ HELT RÄTT SIDA!

Känns som det här kommer bli en riktigt bra dag! Jag var pigg och glad när jag vaknade av mig själv imorse vid halv tiotiden, efter ca 5 timmars sömn bara, och solen lyser, himlen är helblå, finns mysiga familjeplaner för dagen, Lukas kommer hem idag och vi ska ha myskväll, jag ska träffa Malin och kanske Sandra och gå en långpromenad lite senare idag och ja allt känns bara allmänt bra! I'm happy liksom:)!

Igår var jag somsagt på påskmiddag i Vika, var jättemysigt, jag har en sån himla underbar släkt! Fick en söt påskhöna med godis och pengar, tack mormor♥ Vi åttatiden fick jag skjuts hem med min morbror, fixade i ordning mig och sen kom Linda & Magda och hämtade upp mig och vi åkte till Stenäset på lagfest. Var inte alls speciellt pepp innan men jag är glad att jag åkte dit för det blev en jätterolig kväll! Kom hem vid tre och somna så fort huvudet rörde kudden. 


Vi skulle se ledsna ut, blev inte så lyckat, haha.


NU: UT I SOLEN


GODMORGON

Hur mår ni? Jag mår bra! Fast jag saknar Lukas som åkte till Sälen i torsdags, men som tur är kommer han hem imorgon. Jag längtar!

Idag ska jag till Vika på påskmiddag med andra halvan av släkten, alltså dom på mammas sida, ska bli jättetrevligt.

Nu står Adam i trappen och ropar: MAAAT OCH HANDTVÄTT!! Dags för lunch alltså.



LÅNGFREDAG

Blev ingen bloggning igår, ibland hinns det inte med helt enkelt. Var i skolan, mattedagarna ni vet, på torsdagar, jag har två mattelektioner, sen slutar jag. Fick så grymt mycket gjort och det känns som provet efter lovet kommer gå finemang! Men nej nu ska jag inte prata om skolan, matte och prov utan om LOOOV! Så skönt!

Lovet firades in hemma hos Carl med en del folk, trevligt! Blev för min del väldigt lugnt vilket känns skönt idag!  Glömde kameran hemma och min mobilkamera är riktigt dålig så har tyvärr inga bilder.

Har precis kommit hem från Leksand, påskmiddag med släkten, jättetrevligt. Fick pengar i påskägget och ett superfint armband i försenad födelsedagspresent av min farbror, hans tjej och min kusin, mycket uppskattat, tack! Sen när vi var och skulle köpa en jacka till Moa hittade jag två helcoola tröjor, en grå och en vit, båda med superballa tryck, (haha, ballt, mitt & Sandras ord!) den gråa kommer jag använda till leggings och den vita ska jag spara till sommaren då jag tänker ha den till ljusa jeansshorts, den kommer bli helt perfekt på Peace and love framåt kvällen då det blir lite små kyligt!

Nu ska jag gå upp och mysa med familjen, världens bästa familj.


RSS 2.0