FREDAG

Nästan en vecka sen sist, igen.

Ted fick komma hem från sjukhuset i onsdags, inte alls helt kry än men hem ville han till varje pris. Söten. Igår var vi ut till Hosjö och åt middag, potatisgratäng, kyckling och revbensspjäll, mums.

Idag efter svenskan tar jag höstlov, tycker att höstterminen gått så fort hitills att jag inte ens hunnit sett framemot lovet, menmen, jag klagar inte. På lovet ska jag jobba, mysa, träffa tjejerna och bara ha det allmänt bra, kommer bli fint!

LÖRDAG

Dagarna går så himla fort, sjukt.

Förra helgen var vi i Gävle jag och Ted- bodde på hotell, åt på världens mysigaste resturang, shoppade på Ikea och hälsade på svärmor, mycket mysig helg! På söndagen var det dalalagsträning och sen skruvade vi ihop lite Ikea-grejer och sen stupade vi i säng.

Måndagen jobb, tisdag jobb, onsdag jobb och några timmar hos Ted på sjukhuset, sen skola resten av veckan. På tisdagen blev Ted inlagd, och opererades på onsdagen, och ytterliggare en gång på torsdagen. Han fick komma ner på avdelningen igår och där kommer han bli kvar minst en vecka ♥

Igår var jag i Hosjö efter att ha varit på sjukhuset med Ted på eftermiddagen- hade en riktigt myskväll, åt god middag, var uppe på Lugnet och såg på när div 2 spöade skiten ur Strömsbo (tror jag dom hette..) och sen blev det film och mängder av snask. Mysigt!

Sen idag har jag jobbat, varit på sjukhuset, handlat med mamma, och nu är jag i Hosjö. Ska strax sova, jobb tidigt imorgon, men först ska jag ut med min lilla Tott.

LÄGGDAGS

Nu avslutar jag denna fina fredag- ska tvätta bort sminket och göra mig i ordning för sängen.

Vi åkte till Hosjö och tittade på Idol med Patrik och Cissi istället, sen tog vi en liten biltur innan vi landade hemma:)


FF- FIN FREDAG

Har magkatarr, kan fasiken inte dricka kaffe. Och inte alkohol för den delen heller, får så jäkla ont.

Haft en bra vecka- i onsdags tonade mamma håret på mig, och det blev så jäkla bra! Första gången någonsin som mitt hår blivit utsatt för något annat än saxen:) Men toning ska ju va bra för håret annars hade jag inte gjort det! Sen igår var jag på stan med Hanna, kikade på jackor men kom hem med en halsduk, mysig eftermiddag. Sen var jag på Lugnet hela kvällen med pappa och Moa innan jag åkte hem och kröp ner bredvid Ted i sängen som kom hem från Uppsala en dag tidigare:)

Idag har jag haft en kortdag i skolan, sen varit i Sågmyra på Lager 157 med Ted och Sandra, köpte en jacka men annars hittade jag ingenting fint, men jackan är jag jättenöjd med!

Ikväll blir det lugnt, ska kanske till Jonas och Lotta en stund, annars har vi inget planerat. Imorgon ska vi till Gävle, det ser jag framemot:)

TISDAG

Helgen bestod av jobb från morgon till kväll. Hade ett event med ICA Maxi i lördags, med pirattema, så vi var utklädda till pirater allihopa, jättekul! Vi hade massa roliga aktiviteter på Sportys också, bland annat disco, tror vi i personalen tyckte det var roligare än barnen, haha!

På lördagkväll tog vi oss en promenad till Lindström där d va en del folk, vid halv tolv tackade jag och Ted för oss och gick hem igen. Alldeles lagomt :)

Igår lunchade jag med pappa och sen jobbade jag. Sen var jag barnvakt i Hosjö medan mamma och pappa var på lasarettet med Moa som är sjuk, hon fick komma hem sent igår kväll men mår fortfarande inte bra, lillstumpan.

Nu måste jag rusa, pusshej!

HIPP HIPP HURRA!

Igår, närmare bestämt den 5 oktober, fyllde mannen min 23! Och passande nog hade han ett möte i Falun så jag fick fira honom på sin dag. Hasse och Christer kom förbi på tårta på kvällen men annars tog vi det mest bara lugnt.

Idag åkte han tillbaks till Uppsala och kommer hem igen imorgon. Jag har haft skolfotografering idag, första gången jag är med sen årskurs åtta typ, tyckte det var på tiden. Sen har jag varit på mässa uppe på Lugnet med Andrea och några i klassen, plockade på oss massa gratissaker.. :)

TISDAG

Igår var jag ledig, tog en tur på Kupolen med Moa, mysigt. Köpte ett par skor, men tror jag ska lämna tillbaks dom idag. Hmm, beslutsångest. Ska ner på stan en stund iallafall, sen ikväll har vi möte på jobbet.

Ted och Oliver, någongång i våras:)

SÖNDAG / KVÄLL

Sitter och söker efter inspo, varvar mellan Hemnet, inredningsbloggar och Blocket. Jag är så jäkla sugen på en tripp till Ikea, jobbar i helgen men veckan där på ska det fasiken bli av. Mer loppisbesök ska det också bli:)

Imorgon ska jag ta tummen ur röven och köpa lite nya kläder, känns mest tröttsamt, brukar springa in på stan när jag väntar på bussen och kolla runt lite men hittar aldrig någonting, skittråkigt. Kan väl ha att göra med att jag inte är speciellt intresserad heller, går i perioder d där shoppingsuget.. Men imorgon ska jag till Kupolen på eftermiddagen- kolla kläder och födelsedagspresent. Hoppas jag hittar nått fint.


MIN FINAFINA HELG

Har haft en helt underbar helg, precis vad jag behövde:) I fredags blev det fredagsmys till max! Tände varenda litet värmeljus i lägenheten och bunkrade upp med godis och la mig soffan i famnen på Ted framför en svensk deckare.

Igår, lördag, var vi ute hos Hasse och Monika i Holtäkt med Adam och Elin. Va så himla mysigt. Vi tittade på alla djur, fiskade, fikade och tog en långpromenad till forsen där vi gjorde barkbåtar och plockade svamp. Vädret var helt fantastiskt och det är så förbaskat mysigt ute i Holtäkt. Där vill jag bo! När vi kom in till stan igen fick barnen välja vart vi skulle äta och då blev det, inte helt otippat, McDonalds!
När vi skjutsat hem Adam och Elin somnade jag och Ted och sov fram till halv sex, en rejäl powernap.. Sen tog vi en promenad ner på stan längst med ån, lämnade tillbaks en film på Hemmakväll och gick sen tlllbaks samma väg längst vattnet. Stannade till och åt middag innan vi fortsatte hem och slötittade på film resten av kvällen. Somnade bakom rumpan på Ted i soffan efter någon timme:)

Inatt har jag sovit dåligt, har fått urinvägsinfektion och usch va jobbigt det är. Men idag var jag iallafall förbi Akuten och fick medicin så nu ska det förhoppningsvis bli bättre:) Åt lunch i Hosjö sen har jag rensat svamp och lagt på torkning och pysslat lite.

LÖRDAGEN I BILDER











RSS 2.0