lördag

Godmorgon!

Idag ska jag försöka vara väldigt effektiv hade jag tänkt, ska börja med att plugga, svenska & naturkunskap, några tal i matteboken skulle inte vara helt fel heller, sen ska jag städa mitt rum, datarummet, hallen och toaletten.
Och jag ska försöka hinna blogga lite också, såklart.

Sen blir det duschen och middag i Vika!


fredag

Idag har jag krattat löv, var en väldigt fin höstdag idag, så jag njöt! Sen har jag inte gjort så mycket, hjälpt mamma litegrann med middagen, målat naglarna, vart ute och åkt lite bil med familjen och skrivit på min svenska novell/berättelse. Tror den har potential att bli grym, storyn är bra iallafall. Får se vad resultatet blir. Dagen har varit väldigt lugn, och mysig.

Fick reda på två otroligt sorgliga saker idag, men jag skriver om det imorgon, vill ha mer tid så det blir ett bra och fint inlägg, inget jag vill skriva lite snabbt om bara, vill ge det tid.

Har läst ut boken jag berättade om förut, hinns det med skriver jag en liten recension om den imorgon, vet inte om ni tycker det är intressant, men jag gillar att läsa och funderar på att ha en speciell kategori i bloggen som heter "Recensioner", där kan jag recensera böcker och filmer. Då får man ju chansen att reflektera och diskutera med sig själv lite kring boken, kan vara bra och lärorikt, tror även man lättare tar åt sig budskapet om man får tänka efter lite kring boken vilket man kanske inte gör om man bara läser och sen lämnar tillbaks den. Nej, jag tror det är en kanon idé faktiskt!

Goodnight people!



torsdag

Idag har jag varit på stan med Adam & Moa, köpte en otroligt söt bok som jag ska pyssla med nu i höstmörkret och sedan ge bort i present till en väldigt speciell person, åh, det kommer bli så bra!:) Känner mig väldigt kreativ förtillfället, finns så mycket jag skulle vilja göra, måla t ex. Hur ofta har jag lust att måla? Har mycket tankar och ideér som jag vill förverkliga.

Sen spenderade vi en lååång stund inne på BR, Adam ville ha alla leksaker (framför allt svärd, lasersvärd, pistoler och stora legogrejer) över 500 kronor. Och när jag och Moa förklarade för honom att det var för dyrt, så utbrast han: Men är allt i den här affären för dyrt eller?! Med en stor suck. Så söt!

Sen nu har jag varit och tränat, vi var 6 personer idag på träningen om jag minns rätt, SEX STYCKEN. Jättelite ju..
Vi tränade mest skott och spelade lite, går inte att göra ordentliga övningar när vi är så få, riktigt trist. Men kan ju bero på att det är höstlov och många är bortresta men kommer tillbaks nästa vecka, hoppas det är så iaf:)

Nu har jag precis duschat och ska krypa ner i sängen med boken jag läser, den är så bra!!

Sovgott!


onsdag

Oj, har visst glömt att blogga på ett tag.

Gymmade igår iallafall, sen var jag bara hemma och tog det lugnt. Var ute på en lite tur på kvällen, käkade, köpte kuddar på Jysk och sen tittade jag lite på Moas träning.

Idag har jag varit på sjukhuset, och snart ska jag och träna! Är väldigt trött och har ont i magen, men hoppas det ska gå bra ändå, vi har ju bara en timmes träning idag så det borde vara lugnt.

Nu är det "bara" fyra dagar kvar tills jag får en Lukaskram, längtar!


godmorgon!

Jag har precis varit hos tandläkaren. Det gick super, ska tillbaks om ett år på den vanliga rutinkontrollen.

Nu ska jag springa till bussen och åka till nautilus och gymma lite. Hörs när jag kommer hem!


:(

Måste skriva en viktig sak innan jag kryper ner i sängen:
♥JAG SAKNAR LUKAS SUPERDUPERMYCKET♥


måndagskväll

Så, nu är allt jag skulle göra gjort! Eller okej, jag struntade i naturkunskapen, ska ju bara läsa ett kapitel så kan lika gärna göra det i sängen ikväll. Måste sluta upp med att skjuta fram saker, att jag aldrig lär mig, åh.

Jag har iallafall bytt om till träningskläder nu, bra att vara ute i god tid, haha, träningen börjar inte förens om ca 2 timmar. Ute i god tid var det ja!

Föresten så verkar det som att Paow och Dessies (två bloggare jag följer stenhårt) storhetstid är över, båda verkar ganska less på bloggningen? Kanske dags för lite nytt, fräscht blod i bloggvärlden? Jag t ex?!
Skämt å sido. Jag skulle aldrig kunna få en stor, känd blogg, jag är alldeles för ointressant och för snäll. Plus att jag verkligen inte kan skriva om allt som händer i mitt liv, hm, på grund av flera anledningar.  Skulle dock inte sitta fel med den feta summan pengar dom tjänar på sin blogg..

Nu ska jag kolla upp lite viktiga datum och skriva upp i kalendern. PLANERING! Och äta upp min varma koppen- kantarell, varmt, gott, nyttigt! wie:)

Får se om jag bloggar efter träningen, annars bloggar jag imorgon efter att jag varit hos tandläkaren vid nio tiden:) Vi får se!

Kramisar!

måndag och första dagen på höstlovet!

Jag måste rycka upp mig, okej att gårdagen va slö, men idag, nej det funkar inte, måste tillföra energi till kroppen.

Imorse var jag på biblioteket, mormor jobbade på Näs så vi passade på att åka dit. Lånade fyra böcker som verkade bra, en som handlade om tsunamin i Thailand, skriven av Pigge Werkelin, han förlorade sin fru och sina två söner där. Otroligt hemsk, men en väldigt gripande bok. Inte kommit så långt i den ännu, kan skriva vad jag tyckte och så när jag läst klart den. 

Nu hade jag tänkt måla på ett nytt lack på naglarna och sen hoppa in i duschen, skrubba, raka och sen smörja in mig med någon lotion som luktar gott. Sen blir det en mysig kofta, en stor kopp te och plugg/bokläsning. Behöver egentligen inte plugga, men jag tycker arbetet kring lag & rätt är så spännande! Ska även läsa om växthuseffekten osv, missade det avsnittet veckan då jag var sjuk, inte så intresserad av sånt, men bara att bita ihop och få det gjort.

söndag (publicerades idag, måndag)


Oj vad klockan går fort! Redan kväll!

Kvällen igår blev riktigt bra tillslut. Krånglade till en början lite med buss till Slätta, och ett tag hade vi panik då det verkade som ingen var nykter och kunde köra, men tillslut hittade vi en som kunde skjutsa, väldigt snällt! Det är något med mig, snabba bilar och hög musik asså. Jag blir så pepp, haha! Vi blev också bjudna på fest nästa helg hos några i Hosjö, verkade va ett roligt gäng! ;)

Idag har jag sovit, sovit och sovit, varit riktigt trött och sliten. Känns som jag gått i en dimma hela dagen, skumt. Men idag är den enda dagen då jag är helt ledig, så bäst att passa på.

Ikväll ska jag äta god middag med familjen och sen ska vi kolla på Wallander. Funderar på om jag ska gå till vivo och köpa en cocacolazero, supersugen!

Lukas har kommit fram till Miami och allt hade gått bra, 30 grader varmt! Tänk va underbart!<3


lördag! (publicerades idag, måndag)

Kvällen igår va supermysig, jag och Lukas tittade på Wallander och fikade med min familj. Sen nattade han mig, hihi, men måste erkänna att jag inte kunde somna när jag tänkte på att han skulle åka iväg och vara borta hela veckan. Gud va töntig jag låter, en vecka är inte mycket tänker ni, men det känns alldeles för länge!! :( Ställde klockan på åtta imorse för att skicka iväg ett hejdå sms<3 Hoppas han får det superkul, det är jag säker på att han får:)!

Idag har jag varit på stan med Linda och Lisa. Och ikväll ska vi på party! Pepppepp, men somsagt saknar jag Lukas så det gör ont:( Men måste försöka ha kul iallafall, annars blir det ju bara värre..

Jag har svartajeans,  vit spetsbody och en vit kofta. Håret är smålockigt och sminket ska jag snart fixa.

Nu kommer Malin & Tommy, dom ska med ut sålänge vi är kvar i Hosjö:)

Kisses!

info

Eftersom jag fick något slags ryk och bytte blogg under några dagar publicerar jag nu några inlägg i efterhand. Kunde inte lämna den här bloggen, har ju trots allt bloggat några månader här. Men då vet ni iaf hur det ligger till med inläggen jag nu kommer publicera. :)

lovlovlov!

Åh gud så skönt med lov, höstlov, så uppskattat!

Var en väldigt effektiv dag i skolan, samhällskunskapen är så rolig, mitt favoritämne! Sen hade vi svenska, jag älskar svenska, jag älskar att skriva, formulera mig osv, det har alltid varit mitt favoritämne tillsammans med idrott, men nu, nej, det håller inte, läraren är så förbannat tråkig. Ursäkta mig, men hon är verkligen tråkig. Svenskalektionerna är nu en pina, vi slår upp ord i ordböcker, i en och en halv timme... suck.
Sen hade vi iallafall datorkunskap, som kan va det onödigaste ämnet ever. Såklart finns det en del viktiga saker som är bra att kunna, men det skulle man lätt kunna trycka in och lära sig på en lektion, högst två!

Nog pratat om skolan, lov nu juuu! 

Älskling och hans kompis kom och hämtade mig på skolan och vi åkte ner på stan och tog en fika, har sagt det förut och säger det igen, världens godaste smörgås finns på Piacetto (stavning?)!

Nu sitter jag här, väntar på min man, hihi, han åker till Miami inatt och kommer hem nästa söndag, INTE KUL! Hoppas han får det riktigt kul iaf:)!

Nu kom han! :D

PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

torsdag!

Bah, varför ska blogg.se va så segt?

Aja, iallafall. Igår var jag med Lukas och pluggade historia, var så grymt nervös inför provet igår kväll alltså, usch, har gruvat mig för det hela veckan men nu äntligen är det gjort och jag kan slappna av! Så skööönt!

Köpte en grymt snygg almenacka på lunchen idag, så satte jag mig på stadsbiblioteket och pluggade inför provet, åkte även en timme tidigare till skolan på morgonen för att plugga, till provet.

Efter skolan åkte jag ner på stan och tittade lite på kläder, tycker allt ser likadant ut och lika tråkigt, och inte hittar jag någon väska heller. hm.
Sen mötte jag upp Lukas och hans kompis på stan och Lukas skjutsade hem mig och stannade en stund, jag är så kär i honom, ni anar inte!<333

Nu ska jag plugga lite matte och läsa lite naturkunskap, sen föra in lite datum osv i almenackan, dock börjar den 9 november, aja;)

Imorgon blir det skola, stan en snabbis, ska köpa första julklappen!, sen ska jag vara med Lukas:)!

Och juste, har inte berättat va jag gjorde i tisdags, man får inte glömma dagar så där, illa. Var i Stockholm, Titanicutställningen var super! Sen var jag och Lukas barnvakt åt hans lillebror så sov jag där, mysmys:)<3

Ännu ett väldigt osammanhängande inlägg, skyller på att jag är stressad, klockan halv tio ska jag sova, måste plugga innan, pussss!


I'm back!

Kan börja med att säga att dagarna i Barcelona va dunder kul! Jättelyckad resa:)! Ska göra ett inlägg om resan med bilder osv senare, han inte göra det igår när jag kom hem eftersom jag åkte till Lukas direkt, gud va jag hade saknat honom!! Och min familj! Och nu känns som klockan är för mycket för att göra ett långt inlägg.

Idag har jag varit i skolan, en superlugn dag, perfekt start på veckan! Först hade vi svenska, sen hade halva klassen datakunskap (jag har på fredagar), så jag passade på att göra klart mitt och Emmas grupparbete, eller göra klart är fel ord då vi inte ens hade börjat, jag gjorde helt enkelt vårt grupparbete om Digerdöden, superintressant! Satt insjunken i jobbet i mer än två timmar för plötsligt va datakunskapen slut och dom kom tillbaks, sen hade vi lunch, kort engelskalektion, sen film i aulan. Filmen var grymt spännande, och intressant, om hur vi skadar jorden med alla dessa utsläpp osv, fruktansvärt. Om jag minns rätt hette filmen "En obekväm sanning", se den! Spanskan var inställd så fick sluta mycket tidigare, väldigt skönt!

Åkte ner på stan en stund, letade efter en snygg väska, men hittade ingen. Dock hittade jag ett par grymt snygga stövlar, som förhoppningsvis ska inskaffas.
Sen åkte jag hem, åt god mat och sen kom Lukas. Han hade uppkörning idag och fixade det, så nu har han körkort, superduktigt! Grattis hjärtat♥! Vi han bara vara en kortis innan vi både skulle och träna, men vi han ta en tur i bilen innan iaf, och jag kan intyga att han är ritkigt duktig på att köra:)!

Nu har jag tränat, duschat och fixat, ska krypa ner i sängen och sova, ska upp alldeles för tidigt imorgon, fem! 06.20 går bussen till Stockholm från skolan, studiebesöksdags! Blir förhoppningsvis en lärorik dag i huvudstaden, plus några timmars egentid!

Sovgott!

onsdag

Nu sitter jag här med nynoppade ögonbryn, haha. Anteckna.

Väntar på älsklingen, vi ska ta förväl, haha:( Åker ju till Barcelona med Carl över helgen, ska bli så kul, men kommer sakna Lukas!

Efter det ska jag upp till Lugnet och träffa laget, vi ska kolla på matchen från ihelgen, var någon som spelade in den så vi ska se den idag, kul:)

Sen blir det hem och sängen, kanske datorn en stund också, vi får se:)

Pusssssss!


Godmorgon!

Jag mår bättre idag vilket är jätteskönt, det går åt rätt håll!

Har precis tagit en dusch, vikt lite tvätt och så. Ska snart upp och göra mig en kopp te, ta en Ipren och gurgla lite med Nyodex.

Här är dagens to do:

[x] Boka om tandläkartid
[x] Skriva en packlista
[ ] Stryka lite kläder (mamma fixar♥)
[ ] Packa
[ ] Ringa Carl och fråga lite om morgondagen
[ ] Skriva på mitt & Emmas grupparbete, helst göra klart det.
[ ] Plugga matte


:)

Sitter inne på min användare på laptopen, eftersom Spotify finns på Moas användare har jag inte varit inne på min på skitlänge. Och gud va kul det är att kolla igenom alla gamla bilder, och hyffsat nya också!

Denna t ex, från dalalagsuttagningen för flickor 93.
Linda, Magda och Johanna. Vi mmsade den här bilden till vår tränare, haha. För att Johanna hade Mora byxor på sig, vi är ju från Falun, och Falun och Mora är stora rivaler, haha;)


Man borde ta mer bilder på allt man gör egentligen, det är ju så otroligt kul att kunna kolla igenom allt sen. Minnen!


tisdag

Jag är sjuk, riktigt jävla förkyld. Feber, ont i halsen, frossa och hela baletten. Jag trodde verkligen jag skulle frysa ihjäl vid lunchtiden igår, fytusan va jag frööös. Jag fryser alltid mycket, men denna gång var det verkligen extremt, rätt läskigt faktiskt. 

I söndags kollade jag på Haik-Digers med Carl, mamma och Clara kikade också en stund innan de åkte och handlade. Lukas var så duktig! Men tyvärr så förlorade dom, lite premiärnerver kan tänkas. Sen kom Lukas hit och vi kollade på den engelska versionen av Wallander med mamma och Moa, resten av syskonen sov och pappa sov med. Mycket mysig kväll<3

Igår och idag har jag inte gjort något vettigt alls, känner mig fruktansvärt inaktiv, avskyr det. Ska plugga lite matte snart hade jag tänkt.

Malin och jag innan utgång. Skolavslutningskvällen, minnen!

söndag

Då var helgen över då, i princip.

Har varit en mysig helg! I fredags var jag med Lukas och igår var jag och Lisa ute, skulle på fest med skippade det och det blev en liten roadtrip med några kompisar och sen mötte jag upp Lukas och hans kompisar på stan och sen åkte vi hem till mig och sov:)<3

Nu sitter jag och lyssnar på Ken Ring, tycker han är så bra. Gillar dock inte hans "gangsterlåtar", haha. Men hans mjuka sida är grym:)

Min mobil är fortfarande sönder, så lånar ju en av Lukas, och jag vet inte hur jag överför bilder från den till datorn, så har verkligen inga bilder att lägga upp, trist.

Här får ni en random bild från goooogle, haha. Snygg tjej iaf!

fredag:D

Hemma från skolan nu och ska påbörja städningen igen. Klockan fem ska jag ta en promenad och hämta upp lillebror som är på kalas, vad som händer ikväll är inte riktigt bestämt ännu.

Intressant inlägg, wow, nej nu ska jag städa, vi hörs!


borde sova, borde sova, borde sova!

Åh, irriterad jag är. Borde sova precis exakt nu. Men nejrå, jag sitter vid datorn och gör verkligen ingenting vettigt alls, så varför kan jag bara inte gå och lägga mig?!?!?!

Det här är nackdelen med sena träningar, man är pigg två timmar efter träningen innan man hunnit varva ner och slutar då träningen tio, man åker hem, duchar, och hamnar här, ja då blir man också kvar här den närmsta timmen, minst, alltså sitter man här vid 24.00 snåret och är allmänt trött och ja, trött.
Men! Jag gillar sena träningar, då kan man vila på eftermiddagen, plugga och så. Mycket hellre träningar som börjar vid åtta tiden än träningar som börjar fem. Då är man helt slut efter skolan. Jag sover jämt middag för att orka med träningar, livet och mig själv;) Grymt skönt!

Här får ni två bilder som jag snodde på facebook! Laget<3

Gammal bild! Vääääldigt gammal bild^^


Örebro cupen i år! :)


Nu ska jag sova! Sleep well!


torsdag

Oj, nu var det riktigt länge sen jag bloggade!

Senaste gången jag bloggade var i lördagskväll innan jag skulle ut. Blev ändrade planer då, blev ingen fest, en kvart innan jag skulle ta bussen och möta upp Linda & Lisa ångrade jag mig, var inte alls sugen och ville bara vara hemma. Lukas kom istället och det blev en myslördag hemma! :)<3

Sen i veckan har jag varit i skolan, pluggat, haft prov, varit med Lukas, tränat, varit hos doktorn och lite sånt:) Haft två brytdagar, vilket betyder att jag gått två halvdagar, väldigt skönt! Veckan har gått jättefort och imorgon är det fredag! Sköntsköntskönt!

Idag har jag storstädat nedervåningen, väldigt skönt, sorterat bort kläder och omorganiserat lite i datarummet;) Idag har jag gjort grovjobbet och imorgon ska jag dammsuga, tvätta golv, byta sängkläder och sånt:) Tycker faktiskt det är mysigt att städa:)!

Nu ska jag snart åka till Lugnet, ska beställa tid med en personligtränare på Nautilus, sen ska jag träna innebandy:)!

Sen blir det hem, dusch, sängen. Och imorgon är det skola som vanligt, ska ha min första datakunskapslektion, på tiden känner jag! Slutar runt halv två och då blir det hem och städa klart somsagt. Sen får vi se vad som händer! :)

lördag!

Igår blev jag hemma från skolan, mådde inte bra alls på morgonen. På kvällen åkte jag hem till Lukas, vi bastade och myste, galet nära på att svimma, lika läskigt varje gång, sen åt vi middag med Tommy och kollade på Nhl och så. Jättemysig kväll! Lukas är världens bästa!<3

Idag har jag bara tagit det lugnt och sovit, jag är så trött hela tiden...

Linda fyller 16 år idag! GRATTIS GUMMAN :D<3 Så ikväll ska jag, Linda och Lisa ut på bus!

Nu sitter jag och mamma och väntar på att pappa och syskonen ska komma hem med maten, jag ska äta sushi, mums! 

Vi får se om jag bloggar när jag kommer hem ikväll, jag hoppas på att Lukas följer med hit och blir det så då bloggar jag inte:)! 

Ha en super lördag!

Galet va osammanhängande allt blev! Aja.




Jag vill ha en svart mops!


torsdag!

Spanska provet gick inge vidare, men kunde en del iaf. Idrottsprovet kändes så himla säkert innan, tyckte jag kunde ALLT. Men efter provet kändes det skit och som jag blandat ihop ALLT. Hmm:(

Nu är jag hemma hos Lukas, han äter just nu.

Mamma ringde nyss och skulle till biblioteket så då skulle hon hämta upp mig efter. Måste köpa keso! Jättesugen på det! Keso med lök!

Gymmade idag på lunchen, cyklade 20 minuter och försökte sen förstå mig på alla maskiner, gick väl som det gick, men kul var det! Gjorde 150 situps och lite övningar med hantlar sen, brabra.

Nu kom Lukas, fyfabian va kär jag är i han♥


RSS 2.0