TISDAG

Diggar mitt inlägg från juldagen, hoho, en himla massa text i en salig röra..

Iallafall. Julhelgen har varit lika mysig som alltid:) Det absolut bästa med julen, enligt mig, är att man får träffa alla nära och kära och se lyckan i alla barns ögon när dom öppnar sina klappar ♥ Maten är ju inte heller helt fel, fisken på julbordet är nog favoriten, och en hårdbrödsmörgås med skinka och senap, mums!
Jag fick jättemånga fina julklappar, Ted också. Tusen, tusen tack♥

På juldagskvällen blev d Morden i Midsomer, favoritprogrammet!!, en fet godispåse, hallonsoda & min prins, hundramiljoner gånger bättre än att svina runt på stan som de flesta andra verkar göra på juldagen.

I måndags jobbade jag några timmar, stängde, och åkte till Hosjö. Sen idag har jag varit på stan med Hanna och Clara. Köpte en galet snygg klänning, så himla fin, hade tänkt ha den på nyår:) Annars hittade jag inget på rean, förutom lite till Ted. Vi fikade på Piacetto och sen åkte vi upp på Lugnet och tittade på innebandy.

Nu ska jag ringa Ted, sen sova. Ledig imorgon också, känns fortfarande skumt att inte behöva ställa klockan..

JULDAGEN

Hej!
Klockan är tio över åtta och jag har varit vaken sen sju, har glömt bort hur man gör när man har sovmorgon, haha! Jag var ut med Totte och pussade Ted hejdå, han var illa tvungen att åka tillbaks upp till Sälen och jobba någon timme idag.
Apropå Sälen så hade vi det jättemysigt när vi var där i veckan. Jag var jätteförkyld så vi fick anpassa oss efter d. Men vi åt ruggigt gott, bastade, myste framför den öppna spisen och hade det allmänt bra, njöt till max!
Jag kom hem igen på torsdagen å då donade jag lite för Julafton, slog in alla paket, handlade julmat med mamma och så:) Sen fredagen bestod av jobb 9-19.30, sen julbord med la familia och sen blev d bums i säng.

Sen var det då dagen vi alla väntat på, julafton. Jag är så barnsligt förtjust i julen och i traditioner överlag:) Jag och Ted var ute i Vika med min släkt, jättemysigt:) Sen sov vi i Hosjö över natten och idag ska d firas jul igen här med farmor, farfar, Pontus, Annica och Ida!


TISDAG / JULLOV

Idag går jag på jullov, otrolig skönt! Ska inte jobba så himla mycket på lovet faktiskt, ska bli skönt med några välförtjänta lediga dagar, va ett tag sen sist:) Har en lång lista med saker jag ska pyssla med, mysigt!

Jag ska strax göra mig i ordning, packa ihop d sista och åka till jobbet, möte med Johan och Lisa kl 12.00. Och sen ska jag åka till Sälen, ska bli så himla mysigt!


MÅNDAG

Hej på er.

Glömt berättat om förra veckan, jag va med Hanna, i Hosjö, köpte julklappar, Enviken på innebandy, skola å jobb. En liten summering!

Jag är fortfarande jättejättetrött, tror jag håller på att bli sjuk.. Typiskt så här inför jul. Men dricker Berocca å hoppas jag piggnar till:)
Idag i skolan hade vi the grand finale på marknadsföringen, visade upp våra egendesignade tröjor, hade modevisning, lite show å sådär. Blev bättre än jag trott faktiskt:) Sen träffade jag Hanna några minuter innan jag åkte till jobbet på möte med Lisa. D gick finemang som vanligt och sen plockade mamma upp mig å vi åkte till Plantagen å jag köpte en del julsaker och en julklapp. Sen nu är jag i Hosjö, äter glass å dricker Berocca framför tvn med mamma:)

Bild från Lugnet igår, Adam å Clara spelade Dm:)


TRÖTTAST I VÄRLDEN, TYP

Fy farao va trött jag är.. Önskar att jag hade åtminstone en gnutta energi och orkat sett på en film eller så, men varenda lite cell i min kropp skriker efter sömn. Tråkigt men sant.

Längtar så himla mycket efter Ted, till tisdag, åh.


NATTINATT

Precis hemkommen från stan, Etage. Hiphopkväll med Kartellen på besök, eller ja iallafall en liten del av Kartellen. Sebbe gav järnet på scen å d va riktigt bra:) Fast nog skulle hela gänget vart med.. Aja!

Annars är jag mest less på att gå ut, spelar ingen roll vart man går, alltid är d nått.. Less på att personer aldrig växer upp, trött på bråk och massa drama. Trött på äckliga killar som inte behandlar tjejer som prinsessor och trött på tjejer som beter sig som skit.

Jag var spiknykter idag och glad är jag för d.

Nu ska jag ringa min prins och sen sova. Jobb imorgon, halv nio. Sen julklappsshopping och sen innebandy i Enviken. Fullspäckat schema!


MYCKET TJUSIGT

Titta vilket fint halsband jag köpte igår!



SÖNDAG

Hej på er! Hoppas ni haft en fin helg:)

I fredags blev d en tur på stan med Hanna, fika med Hanna å Aron, en tur med d båda nämnda plus Lindström och handlade snacks och sen åkte jag å Hanna hem till mig och Ted. Sen kom också Emmy, Lindström och Tobias, vi tittade på Idol-finalen, drack fint och åt gott, jättemysigt. Vid två gick allesammans och jag och Ted hade ett sådant där extra speciellt ögonblick, jag fällde massor utav glädjetårar och ja allt var så himla fint. Detaljerna spar vi för oss själva:)

Lördagen bestod av jobb å mys.

Idag har jag jobbat, sen bar d av till Borlänge, spelade Laserdoom, badade, relaxade och fikade med svärfar, Monika, Teds syskon med respektive och lilla godingen Anton, jättemysigt! Så kul att träffa alla:)

Nu har jag och mannen varit och handlat och han har gett sig iväg upp till Sälen, jag ligger i soffan å myser. Jättetrött!

Ha en fortsatt bra söndag:) Bilderna är från i fredags och en från julmarknaden på jobbet igår.


AT SCHOOL

Jobb, skola, jobb..:)
Rolig onsdag i Hofors trots förlust, grymt intressant utbildning igår, jobb efter utb, mys med hemkommen fästman på kvällen, vaknade upp men massa ont i magen, tog en värkis och somnade om, åkte till skolan, samtalade med en trevlig kvinna på busshållsplatsen om allt mellan himmel och jord, vilken liten stjärna!, min lektion var inställd så nu väntar jag och mina mates på att svenskan ska börja, sen blir d en tur på stan med min goding Hanna:) Blev ledig idag eftersom jag tog Saras pass igår, superskönt!

Haha, på toan nyss..


AT WORK

Passar på att blogga lite nu när jag har några minuter över! Jobbar till stängning , haft möte idag också med Lisa och Johan som gick finemang.

Resten av veckan är fullspäckad- Gävle imorgon med pappa och distriktslaget, utbildning och möte på torsdagen, jobb fredag och hela helgen, och på söndagkväll ska vi träffa svärfar, Monika och Teds syskon:) Sen skola på d!

När jag kommer hem ikväll ska jag börja dona med fotoalbumet, välja ut vilka bilder som ska framkallas och så:) Ser inte framemot att gå igenom alla tusentals bilder men ska bli så skönt att få ordning på allt:)


MYSMÅNDAG

Började med en lång och mysig sovmorgon tillsammans med Totte. Sen en långpromenad och bolllek nere i skogen! Sen lunch på Haraldsbo med Hanna och Aron. Några timmars lektion. Sen mysfika på Waynes med Hanna och Emmy. Vi pratade framtid- så himla fina drömmar och förhoppningar!

Nu middag- sen promenix!


I SUPPORT JONAH MOWRY




SÖNDAG

Sitter och skriver hemprov, en söndagkväll.. Ute i sista minuten men jag har verkligen inte orkat, eller velat, tagit tag i det under min första lediga helg på hur länge som helst. Nä jag har bara njutit och myst i helgen, och d va jag värd:) I fredags var jag ner på stan, letade efter en mössa men kom hem tomhänt, eller ja, med ett linne, men ingen mössa iallafall.. Sen lunchade jag med Malin, mycket trevligt. Vi hade en del att ta igen om man säger så:) Sen åkte jag hem, städade och julade, blev så mysigt så. Sen kom älskling hem:) På lördagen tog jag sovmorgon, Ted åkte till Sandviken på jobb och jag åkte ut till Hosjö. På kvällen kom också Ted och vi åt gott och myste med familjen! I morse var jag, mamma, pappa och Clara i kyrkan på familjegudstjänst. Adam går på Kyrkis en eftermiddag i veckan, man får pyssla, sjunga och så, jättemysigt. Jag gick också på det när jag var yngre. Hur som helst så sjöng Kyrkis-gruppen idag på gudstjänsten, dom var så duktiga, och sen blev det fika i församlingshemmet. Sen åkte jag hem, tog det lungt, jag och Ted åkte och käkade lunch och sen for han till Uppsala och jag till Hosjö.

FREDAGSMYS

Hej på er!
Jag är i fullfärd med kvällens middag- våffel-strips, kött och sås- mums! Hjärtat är ute på vift med Aron och kommer hem om en liten stund, och förhoppningsvis kommer han ihåg att köpa med sig det jag beställde från affären också!

Visst har vi det mysigt? Massa ljus och lite julpynt. En gran i mindre modell, helst en äkta, och adventsljus saknas dock fortfarande!


WE FOUND LOVE


RSS 2.0