TISDAG

I skolan, och har lärarfri lektion. Passar på att göra lite läxor.. Var på bio igår kväll med Ted och svärmor, vi såg Tintin, så himla mysig! Grymt välgjord också:) Efter skolan idag ska jag jobba, hemma sent ikväll. Ja, d va väl allt:)

MONDAY

Jobbet igår gick finemang, lugn dag och det tackar vi för efter lördagens kaos.
Igår var det första advent, och snön kom som på beställning, fantastiskt mysigt:)
När jag kom hem efter jobbet möttes jag av en lägenhet full av tända ljus och prinsen min i soffan- så himla mysigt! Vi delade på en kebabrulle till middag och låg i soffan under duntäcket hela kvällen. Söndagsmys till max!

Idag hade vi båda sovmorgon, gick upp vid tio och pluggade lite sen åkte jag ner på stan, uträttade lite ärenden och tog sen bussen till HBO. Nu har jag världens längsta lektion, så himla dryg..
Sen kommer Ted och plockar upp mig så ska vi åka och handla käk!:)


LÖRDAG

Vilken jäkla dag! Slitsam är bara förnamnet, men det funkade och vi blev så gott som klara tillslut:)

Är ute i Hosjö nu:) Hade planerat vin å mys hemma hos mig men jag va helt färdig efter jobbet så ikväll blir det i stället mys med mamma, pappa, alla goa ungar och min lilla Tott. Va precis ut med pappa och Totte, älskar frisk luft.
Nu ska jag bara vara. En falska Loka å några bitar mörk choklad får pyssla om mina smaklökar! Åt sushi till middag också, så jävla gott. Cola-förbudet går förövrigt grymt bra, inte ens lite sugen!

Nä åter till ryggläge och tvn! Jobb imorgon och Ted kommer hem, längtar efter honom, massor! Prinsen min:)


FREDAG

Haft en toppen fredag! Berättar mer imorgon:)
Tänkte bara berätta att min mage bränns sönder inuti och ut, sån äcklig jävla magkatarr, fy:( Druckit alldeles för mycket kaffe och ätit för mycket sur frukt.. Nu ska jag sova- klockan ringer vid sex imorgon, träning å jobb står på schemat!


EN GÅNG FÖR ALLA

Uppiggande Coca cola innehåller bland annat socker och koffein.

Okej, nu ska jag verkligen bli kvitt mitt äckliga cocacola-beroende. För kroppen, tänderna och hälsans skull:) Here we go!

UPDATE

Tänkte berätta lite kort om dagarna jag missar!
I torsdags var jag, Hanna å Aron till Lager 157, jag å Hanna var som två fnissande fjortisar hela eftermiddagen. Stackars Aron haha! Sen gick jag å Hanna hem till Jonas och såg film, och vi var lika dryga då haha:)
På fredag kom älskling hem:)
Sen var det min helg på jobbet, vilket innebär öppning-stängning alla dagar. På lördagkväll firade vi att Malin fyllt 18! Var först en snabbis hos Emmy, sen åkte vi till Malin för att gratta henne, en tur till Hannas syster Elin och sen blev det typ en halvtimme på Etage, inte för alla dock då två av mina kära vänner var lite väl överförfriskade, haha.. Jag var dock nykter och aptrött efter en dag på jobbet. Tog en taxi hem vid 12, superskönt att komma hem i tid:)

Va så inte så mycket mer, har mest jobbat och varit med hjärtat.

ONSDAG

Mår bättre idag:) Tänkte ta tag i högen med plugg och en dusch vore på sin plats;) Men först ska jag se klart på Glasblåsarens barn, minns att jag sett den flera gånger när jag varit yngre- himla mysig, och spännande! Är en av d bästa barnfilmer jag vet:)


ÄR I LÄGENHETSHIMMELEN





Så jävla fin! Denna underbara bostadsrätt ligger på Elsborg, en tvåa på 61 m². Ca 4000 kr i månaden känns mer än värt för denna vita dröm. (För 895 000 kr blir den din.)

Är glad över att jag och Ted är ute efter ett hus, annars hade jag inte kunnat släppt tanken på denna lägenhet. Älskar färgerna, matrialet och ja till och med möblerna! Ska ta fram dessa bilder sen när vi blivit med hus och älskling ska börja renovera..:)

NU FICK JAG ALLT SÅ ATT JAG TEG

Jag mår så jäkla dåligt.. Det blev bara värre och värre under dagens gång och när Ted kom och hämtade mig efter jobbet var jag nära på att bryta ihop. Vi åkte och köpte en himlans massa glass hem för halsen skull, men inte hjälpte det heller.. Fy. Nu ska jag stänga av mobilen för en gångs skull, okontaktbar är det allt för sällan man är nu för tiden.
Sleep tight!


SÖNDAG/LUNCHRAST

Har somsagt lunch, äter lite kyckling och tycker synd om min hals som gör ont. Mått lite sisådär sen i fredags.. Tycker det antingen får bryta ut eller ta att försvinna, drygt att bara må sådär halv bra.. Hoppas Sofias dunderkur hjälper;)
Berättar lite om helgen så fort jag får tid:) Kanske imorgon!
Ha det bra tills dess:)


ONSDAG



Jag vet att jag tjatar om att veckorna går fort, men visst gör dom det? Kändes som det alldeles nyss var sommarlov, typ:)

Igår va jag i skolan två timmar, sen jobbade jag resten av dagen. Vi hade ett litet minimöte och spånade om nya idéer, event och sammarbeten, vi kom på massor, spännande!

Idag har jag varit i skolan, pluggat, diskat, tvättat, städat och nu dricker jag ett glas cola (fan, håller ju på att sluta..)

Vill gå och lägga mig men måste tvätta klart först, åh..


20.52

Kryper till kojs och laddar batterierna inför morgondagen.
Sov gott & dröm sött:)


MÅNDAG

Ny vecka och en massa nya to do's.. Ska jobba till stängning imorgon så hade tänkt plugga undan så mycket som möjligt nu i eftermiddag.

Igår var jag uppe på Lugnet och tittade på innebandy- först på Enviken-Falun med Jonas, Lotta och Jonas mamma. Sen på Adams match, Falun-Leksand, med hela familjen förutom min käre man som var på firman och förberedde sin arbetsvecka.
Efter innebandyn körde jag lite bil med papi, sen till Hosjö och firade världens bästa pappa på farsdag:)

Nu ska jag dricka upp min smoothie, sova någon timme till innan jag ska ta en dusch å pallra iväg mig till skolan. Idag känns det inte alls kul med måndag! Fy!


LÖRDAG

Idag är jag inte på topp! Var jättelänge sedan jag va ut innan igår, och jag hoppas det tar minst lika lång tid tills nästa gång haha:) Är inte alls sugen:) Och då blir det spiknyktert!
Hur som helst så var det kul igår! Hela dagen var bra:) Först mysfika i flera timmar på Waynes med Hanna å Malin, sen gick jag hem till Jonas där Lotta och Fredrik var också- tittade på Idol och spelade Buzz! Sen var jag i stan hos Janne med älskling, Järnberg och Hanna. Sen Pitchers å sen Etage.
Träffade massa folk jag inte sett på länge, jätteskoj:)
Sen skjutsade Cissi hem mig vid tre å då va jag tröttare än tröttast:)

Idag har jag jobbat några timmar på förmiddagen, varit förbi skomakaren som hade lagat å putsat upp mina skor- de blev som nya, jättefina! Köpte lite käk å lite bär å grejer, tänkte göra smoothie ikväll, sen hem å låg utslagen på soffan en timme innan jag tog tag i livet och tog ett bad haha..

Ted sover på soffan nu och jag slötittar på någon film, vi ska strax åka och äta. Är sugen på sushi, får se vad Ted tkr:)


LiLL-LÖRDAG

Dagarna går så himla fort, hänger knappt med i svängarna ha ha..
Skola igår, sen en tur till Hosjö, mamma bjöd på våffelmiddag mums!

Skola idag också, segt, är inte riktigt pigg än. Funderar på att testa Berocca, lite extra energi så här på hösten vore ju inte hel fel:) Har hört att d ska vara bra!

Nu sitter jag i bilen med mamma och Moa, ska köpa mattor till hallen och köket hade jag tänkt. Är inne på något randigt...


MÅNDAG

Ligger i soffan och äter mörk choklad, nyduschad med ansiktsmask- mysmåndag! Ted har somnat här bredvid mig, så söt så jag smälter.

Berättar om min helg imorgon, är alldeles för trött nu. Puss!


LITE KRÅNGELIKRÅNGEL

Det finns ju en app för blogg.se, men när jag loggar in så finns inte min blogg i vallistan för vilken blogg jag vill arbeta med.. Någon som varit med om något liknande?:) Hur som helst, dagarna består av jobb och soffläge på kvällarna. Är inte helt frisk, superjobbigt. Frossar i c-vitamin och har bosatt mig i sockor och halsduk! Nu ska jag fortsätta äta min middag och kika runt på hemnet.se:)

HAPPYMESS

Är så trött i huvudet så ni anar inte, haft fullt upp på jobbet idag- men jag gillar när det händer något hela tiden och har man inget planerat när man kommer hem är det ganska skönt att vara helt slut. Däremot så var det många griniga kunder idag, sånt gör mig less, vi gör ju så gott vi kan.. Tur att det är ett fåtal och att de allra flesta är urgulliga:)

Jobbade hela helgen, på lördagen var jag, Ted och Hanna på VC och åt. Sen var jag och Hanna en sväng på Rådis för att sedan avsluta kvällen där vi började, på Victuscella. Trevlig kväll med fint sällskap:) På söndagen åkte jag och Ted direkt till Avesta efter jobbet, en mysig liten biltur med allsång till Winnerbäck! Sen hämtade vi Moa och Matilda i Borlänge, jag sov som en stock i bilen, så mysigt att åka bil när det är mörkt.

Förövrigt har jag blivit med Iphone, så jävla nöjd. Bytte tillbaks till Telia från Tele2 också, har skaffat abonemang. Kändes som det var på tiden, trots att jag varit lite skeptiskt. Jag har också blivit av med mitt flickrum i Hosjö, lite seperationsångest men ett sånt fint rum borde inte stå tomt och Clara är så glad så som ska få flytta in dit:)

Nu kom Ted precis hem från Charlie, och jag ska få fotmassage, mmh:)

RSS 2.0