TISDAG

Hej på er, hoppas allt är bra!

Jag kom precis från skolan och ska nu pallra mig iväg till jobbet, är trött som få men det brukar alltid bli bättre när man väl kommer igång. Behöver vecka 13 nu känner jag, då ska jag släppa plugg, jobb & annat som ligger över mig för fyra dagar i fjällen, lovely.

Annars är allting bra, haft en fantastiskt fin helg och trots att d är väldigt mycket i skolan ser kommande veckor lovande ut. Nej nu måste jag gå, kram på er!


FINA DAGAR

Fem minuter tills kafeterian öppnar och jag får mitt efterlängtade morgonkaffe & 35 minuter tills lektionen börjar, tänkte ta tillfället i akt och blogga lite. Har hunnit med en massa kul sen sist, och även en del tråkigt, precis som d ska va!

Jag har varit uppe i stugan i underbara fjällen med Ted, Annelie, Christer och lilla Anton! Det var en grymt bra helg:) Vi åkte skoter, vilket verkligen är en av favoritgrejerna, sen badade vi, lekte ute i snön med go-Anton, åt snuskigt god mat, drack vin framför brasan på kvällarna, bastade och hade det bra. Sen har jag jobbat en hel del, varit på en liten roadtrip med Lisa, varit ute i det fina vädret, pimplat, varit ut på sjön och njutit av två, helt lediga dagar, lekt med mina goa syskon, varit i ishallen med Adam, varit på sportlovsaktiviteter med Adam, Clara och Adams kompisar, ridit med Hanna, och haft kaffedejter med den nyss nämnda i massor, haft grillpremiär osv osv! Känns verkligen som d börjar bli vår:)
Sen har jag haft massa prov å sånt som inte är speciellt kul..

Nu: kaffe & skola


RSS 2.0