ÅRETS FÖRSTA DOPP

Igår badade jag för första gången igår, med mamma, Moa och Adam, var så himla mysigt! Totte var också med ett tag, han verkligen älskar att bada å d är så kul å plaska runt i vattnet med honom.

Sen på kvällen såg jag och Ted på Morden i Midsomer, nya avsnitt nu och dom får man absolut inte missa! Saknar dock den riktiga Barnaby, ingen kommer någonsin kunna ta hans plats.. haha!

Nu är Ted och hämtar sin mc och jag håller på och fixar mig inför Peace and Love, eller fixar och fixar, har smörjt in mig med solskydd och satt på mig kläder. Sen när Ted kommer hem ska vi äta, packa och sen åka till våra kära vänner på campingen. Tror vi blir kvar där inatt:)

TISDAG

Igår blev det somsagt en vända till Peace and Love med Sandra, men först blev det ett jäkla massa farande hit och dit för oss med Jonas, men d va skoj, haha. Sen blev det så att jag och Sandra blev skjutsade till Borlänge och fixade band och så, tog en tur runt, käkade och sen blev vi hämtade av älskling och Järnberg, vi åkte alltså inte dit med dom andra och bussen eftersom det blev så försenat med allt.

Idag har jag tvättat, städat lite, sen åkte jag och Ted och handlade massa gott och tog med oss bagetter med skagenröra, iste, frukt och massa gotta ner till sjön och hade picnik, supermysigt.

Nu är Ted nere på vårdcentralen, jag ska hänga dom två sista maskinerna med tvätt och sen kommer mamma och hämtar mig för en tur till Hosjö.

PRESENT-TIPS




Denna samling glas skulle jag vilja börja samla på, som många samlar på Lasse Åberg glas:) Carolina Gynning har designat dessa, skitsnygga! Finns på Cervera.

MÅNDAG / P&L

Nu ska jag luncha med Jonas, medan vi väntar på att alla andra ska bli klara på sina jobb så vi kan bege oss till Borlänge och Peace and Love, wiwi. Ska åka dit idag och hämta ut band och ställa bussen så vi får en grym plats, tror några av grabbarna ska stanna över natten men jag ska iallafall hem och sova ikväll.

Kameran blir med under hela veckan! Fler bilder här och fler bilder i mitt och Teds fina fotoalbum:)


UPDATE

TORSDAG- Degade och gjorde ingenting förens jag blev upplockad av Jonas och vi åkte ner på stan, mötte upp Ted och Patrik och uträttade några ärenden. Hem, packade, duschade och grejade lite innan Anders kom och plockade upp mig och Jonas. Åkte och handlade mat, sen pizza och åkte ut till Staberg där Ted och Patrik redan var. Åt pizza och jag åkte lite vattenskoter, vilken leksak alltså, hur kul som helst. Sen kom Järnberg och förbi en sväng och sen kom Lindström och då åkte vi till Torsång. Dit kom även Charlie, Isabelle och Tobbe. Solen kom fram och vi hade det så mysigt. Framåt små timmarna skjutsade Tobbe hem mig och Ted till mamma och pappa i Hosjö där jag å älskling låg vakna ända fram till åtta på morgonen och bara pratade, så himla mysigt.

MIDSOMMAR- Gjorde oss i ordning och åkte till Vika, fikade, gick tipspromenad, jag och pappa tog en promenad fram till byn, jättemysigt, där mötte vi upp alla andra glada:) Har världens goaste släkt! Sen åkte jag och Ted ut till Torsång där nästan hela vårt goa gäng var samlat, vissa åkte vattenskoter och det tillkom och droppade av kompisar hela tiden, efter någon timme kom även Linda och Sandra kom förbi också, jätteskoj! På hem vägen åkte jag förbi Vika igen och blev kvar där någon timme innan vi åkte hem och sov. Min och älsklings första gemensamma midsommarafton, love you.

LÖRDAG- Mysdag. Påväg till jobbet skjutsade Ted mig till Hosjö, var där hela dagen, sen åt vi middag hos Sandra och sen åkte jag hem och sov.

SÖNDAG- Jobbade, städade och fixade bussen med Jonas och Anders hela dagen, kom hem vid halv tolv och då var det bums i säng.

Har en hel del bilder men hinner inte lägga in dom nu, så dom får komma i efterhand:)

ONSDAG

MÅNDAG- Workworkwork.
TISDAG- Sovmorgon, jobb (stängde för första gången helt ensam, wi), sen gick jag till Maxi och handlade, träffade Carl och stod och pratade med han en bra stund, sen tog jag bussen hem, packade en väska med saker till Ted och sen plockade mamma upp mig och skjutsade in mig till sjukhuset där Ted var. Han hade fått ström genom hela kroppen när jag kopplade el på jobbet igår, jätteläskigt, han hade blåsor på båda händerna vilket man får när strömen går igenom hela kroppen. Men idag fick han åka hem och mår bra!

Jag sov i Hosjö inatt och är där nu. Ska gå ut och leka med min fina vovve alldeles strax:)


SÖNDAG

Blev en bra kväll igår, blev en himla massa folk tillslut, riktigt kul:)! Vi va här hela kvällen och sen en stund hos Charlie.

Idag var jag uppe med tuppen och pappa kom och plockade upp mig och vi uträttade massa ärenden innan vi åkte till Hosjö och jag och Moa la oss och kollade film. Två skräckisar, mysigt.

Nu har jag röjt upp lite här efter igår och ska slå på en film i väntan på att Ted ska sluta jobbet. Känns som jag endå inte kommer kunna somna förens han är hemma.


LÖRDAG

Möte, hem, sov, Borlänge med Sandra, fredagsmys med älskling. Så såg min gårdag ut.

Idag sov jag till två, skit segt, och nu tänker jag bara göra ingenting tills jag ska börja fixa mig inför kvällen. Ska ut med mina finisar ikväll!


LÄGENHETER

Finns så himla många fina bostadsrätter till salu, finns två fina i övre Norslund ute just nu, framför allt en av dom är verkligen jättefin. Skulle kunna tänka mig att bo i övre Norslund, verkligen, nära till allt, precis som här plus att där känner jag folk som bor, Emmy och Carl till exempel. Och det är billigare också! Skulle inte kunna tänka mig att bo på Kvarnberget, i Slätta eller Bojsen.. Känns så långt bort från allt på nått vis och jag har liksom ingen relation till stället, känner inga som bor där och så..

När vi ska ut å kika på lägenheter seriöst, förhoppningsvis till hösten, hoppas jag det ska finnas nått fint i övre Norslund eller här på Knoppen!

Här är en av tvåorna i ö Norslund, ljus, fräsch och fin:)






TORSDAG

MÅNDAG- Ted var i Uppsala på jobb, jag var i Hosjö:)

TISDAG- Jobb!

ONSDAG- Jobb! Ted kom hem:)

TORSDAG- Var hos frissan och blev klippt, hade tänkt klippa mig kort, typ till axlarna, men fegade som vanligt ur, tycker ju så himla mycket om mitt långa hår men samtidigt är jag så jäkla sugen på att testa nått nytt, kanske nästa gång! Blev iaf nöjd med håret, riktigt fräscht! Sen har jag haft världens jobbigaste mensvärk hela dagen, åkte hem till mamma och pappa och la mig efter jag varit hos Ida, sen nu på kvällen skjutsade världens bästa mamma hem mig. Resten av kvällen ska jag bara ta d lugnt, har möte på jobbet klockan nio imorgon och sen ska jag till Borlänge med Linda!


SÖNDAG

FREDAG- Spenderade hela dagen i Hosjö, solade och tog det bara lugnt. På kvällen var jag hos Johanna på studentmottagning, var så himla trevligt, sen gick jag och Linda till Lukas studentmottagning och sen åkte jag till Hosjö, mötte upp Malin och Emma, och sen åkte vi ner på stan och mötte upp Hanna och Emmy. Va nere på stan en stund innan vi gick till Aron och Lindström, sen åkte Emma och Malin hem och vi andra gick till Charlie och Andreas på efterfest. Tog en liten roadtrip med världens skönaste tant, haha! Sen gick vi hem till mig och sov vid fyra.
LÖRDAG- Jobb, middag i Hosjö, jättemys, sen åkte vi hem och jag somnade framför filmen Ted så gärna ville vi skulle se, haha:(
SÖNDAG- Jobb, alltså jag har ett sånt grymt bra jobb, trivs så himla bra där, är det någonting som gör en glad så är det att umgås med goa ungar hela dagarna, har världens goaste arbetskamrater, arbetsuppgifterna är varierande och det händer jämt nått liksom! Ikväll ska Ted göra sina berömda pannkakor har jag bestämt, var och köpte lite sylt och falukorv (man måste ha falukorv till pannkakor!!) efter jobbet så nu väntar jag bara på att mannen min ska komma hem från Munkfors.



FIN TORSDAG

Blev inget sol och bad igår eftersom alla slutade så sent och jag hade Totten som inte kan va ensam så länge.

Istället blev det en tur på stan med mamma, pappa, Clara och Adam, var så mysigt! Fick ett par supersöta skor och sen åt vi middag på Victscella, åt väärldens godaste pizza med handskalade räkor, musslor och aoili, mums!

Sen kom Ted hem tidigt på kvällen och vi tittade på film och tog igen några missade myskvällar tillsammans.

Mycket fin torsdag!

UPPE MED TUPPEN

Gick upp vid halv åtta idag, vaknade när Ted skulle åka till jobbet och sen kunde jag inte somna om trots att jag sovit skitdåligt inatt. Ted är förkyld så för att han skulle få sova ostört tog jag med Totten och la mig på soffan, vet inte riktigt varför men sen va han typ pigg hela natten, Totte alltså. Inte skällig och dryg utan leksugen, men jag ville ju sova.. Var iallafall ut med honom på promenix imorse och nu har han somnat, ska ta en långpromenad strax innan d blir för varmt för honom. Och sen blir det sol & bad på Lugnet:)


ONSDAG

Ja men vi kör väl en vanligt, liten update då..

FREDAG- Förfest med tjejerna, så jävla kul!! Aron, Patrik, Ted och söta Cissi kom förbi också:) Sen gick vi ner på stan, där splittade vi lite på oss och jag, Ted, Patrik och Cissi gick till Pitchers, sen gick jag till Etage med Lina. Sen följde jag med på efterfest en stund innan min finis ringde och ville ha hem mig omedelbart bums!

LÖRDAG- Va i Hosjö på dagen, mys, sen fixade jag mig, åkte upp på innebandy, sen kom Patrik, Ted och Cissi och plockade upp mig och vi åkte hem till Cissi och förfestade lite innan vi åkte till Slussen och fortsatte där. En massa folk, och vi va väl, utan konkurrans, yngst på stället, haha, men d va kul. Vi drack några glas vin innan vi gick vidare till en superfin båt och satte oss och fortsatte. Sen åkte vi till stan där vi satte oss på Pitchers, dom bjöd på goda drinkar till hela gänget, himla snällt, sen drog vi och köpte pizza sen upp till Charlie där vi satte oss och käkade utanför i sommarkvällsvärmen, sen tog vi taxi hem och somnade väl vid fem.

SÖNDAG-
 Ted jobbade. Kollade på innebandy!

MÅNDAG- Ted jobbade och jag va i Hosjö! Övningskörde.

TISDAG- Spelade brännboll på Viken på kvällen, jättemysigt.

ONSDAG- Sista dagen i skolan, dvs skolavslutning, wihoo! Solade på Lugnet med klassen, sen bjöd Görgen och Göran oss på tårta och så sjöng vi en trudelutt innan vi fick gå hem. Eller jag hade ju lektion på Kristine en timme, men sen slutade jag.. haha. Så nu har jag SOMMARLOV! Helt underbart! Har inte riktigt fattat det än:)

Suddiga och fula bilder från helgen, haha.. Men bättre än inga alls I guess..

Sprang på Sofia inne på Etage..

Jag & Lina!

HAHA..

Lina & Charlie på Pitchers!


17.00

Kom precis ut ur duschen och har satt in en potatisgratäng i ugnen, nu ska jag fixa mig lite inför kvällen. Tjejerna kommer om ett tag, blir middag och förfest. Wiwiw!

Riktigt gammal bild, typ två år sen:)


EN LITEN UPDATE- ONSDAG/TORSDAG

En liten update då.. haha. I onsdags åt jag middag med en favorit, Carl, va så himla trevligt! Hade bestämt mig för att ta de lugnt men sen beställde vi in en flaska vin och sen va det kört, haha. Oskar kom och och det blev några glas öl innan vi drog till Charlie. Carl och Oskar gick till Rådis efter ett tag och jag blev kvar med älskling och dom andra.

Igår gick jag upp olidligt tidigt och tittade på Moas första match på cupen, dom vann med 9-0, great! Stannade kvar där ett tag med pappa och kollade på lite falulag, Magda, som hoppat in och hjälpt 94orna denna dag, var grym!

Sen blev det crusing med Malin, Evelina och Linda, kom hem vid tolv skulle jag tippa på och idag är jag glad och pigg, skönt:)


RSS 2.0