31 MAJ, MÅNDAG

Måndag och första dagen på den sista riktiga skolveckan detta läsår!! Axlarna är blytunga utav arbeten som ska göras klart, två muntliga redovisningar, ett prov och en inlämningsuppgift ska bli klart denna vecka. Förstår ni hur mycket det tar emot att sätta sig nere i källaren framför datorn när solen skiner utanför fönstret?..

Helgen var lugn, fredagskvällen spenderades på golfbanan och med familjemys och på lördagen blev det ett spontant besök på Rockstad, tittade på The Poodles, Sabaton och Pumpbolaget, inte min musiksmak men det var trevligt ändå! Sen kom älskling och hans kompis och hämtade upp mig, så åkte jag och Lukas hem till my place och myste:)
På söndagen åkte Lukas iväg på match och jag åkte iväg till golfbanan, går riktigt bra nu! :)

Idag har jag varit i skolan alldeles för länge, skrev ett prov i Ekologi, gick bra, skönt att kunna stryka en sak på listan. Sen åkte jag hem och solade en stund innan jag illa tvungen fick lov att ta i tu med plugget. På kvällskvisten blev det en tur till City Gross, fick nödvändiga saker av mamma, tack pussss!

Nu ska jag sova!


BÄBISVOVVE

Han skulle kunna heta Totte och bo hemma hos oss, eller hur mamma och pappa? :)

NU SÄGER JAG GODNATT

Imorgon ska jag upp relativt tidigt på husvisning med mamma och pappa, som representant för mig och mina syskon kan man ju säga;) Efter det blir det en tur på stan.

Sovgott!


FREDAG

Hade en himla mysig eftermiddag med Sandra på stan. Hittade ett urfint linne/klänning som jag antagligen ska ha på skolavslutningen, och ett par vita, virkade ballerinaskor, sweet! Plus att jag har hittat en väska jag vill ha-ha-ha-ha..

Sen satt vi en lång stund i solen på Waynes uteservering, kaffelatte kan va det godaste, mmmh! Sen mötte vi upp Sandras boyfriend och tog bussen hem.

Åt god middag, utan sällskap vilket var ett ganska stort minus menmeeeen.

Sen på kvällskvisten blev det ett besök på golfbanan, och det gick grymt bra idag!!



Nu ska jag duscha och dricka cocacola.

SUNNY FRIDAY

Och fredagen bjuder hittills på sol, muy bien! Jag har samhällskunskap, sen får vi se om jag slutar efter det eller hur det blir.
Efter skolan ska jag iallafall möta upp Sandra för en tur på stan! :)


TORSDAG

Redan torsdag, hur galet snabbt går inte veckorna? De resterande skolveckorna får gärna gå i samma tempo, jag klagar iaf inte! Men sen måste sommarlovsveckorna gå i slowmotion!!

Igår blev det en kvällspromenad med Sandra och vovven Nisse inne i stan, väldigt spontant och väldigt mysigt! Och sen kom Lukas och sov här, vi hade ett väldigt bra samtal på kvällskvisten, jag har sagt det förut men det förtjänas att sägas igen, jag har världens bästa pojkvän.

Idag fick jag ännu ett matteprov avklarat, kändes riktigt bra. Ett kvar nu bara sen byebye matematik! Sen hade jag naturkunskap och fortsatte med mitt arbete, det där om torsken ni vet. Sen tog jag en promenad ner på stan med ett trevligt gäng! En kaffe i solen satt fint!

Nu har jag försökt solat, men det är alldeles för mycket moln, attans. Borde plugga, men behöver hjälp av pappi eller mammi.


ONSDAG & NÄSTAN EN VECKA SEN SIST

Hemskt dåligt med bloggningen på slutet, har haft annat för mig! Men nu tänkte jag iallafall lägga en minut eller två på bloggen.

Jag hade en himla bra helg, en helg som innehöll allt. Framför allt mycket tid med älsklingen vilket var det absolut bästa! En myskväll med tjejerna på Johannas verandra under en filt i soffan med massvis utav ljus och fin musik gav mig en rejäl dos sommarkänslor, lördagens partykväll gav mer motsatt effekt, regn & rusk, heelsen fick åtminstonde säsongsinvigas(!!), dock byttes dom ut framåt småtimmarna.

Nu sitter jag i skolan och funderar på om man ska äta torsk från Östersjön eller inte.

Stor torsk!!! Vet ni att den kan bli upp till 2 meter lång och väga omkring 25 kg? Jag trodde torsken va en liten fisk ju.

LILLA LONDON



Nu är det bara väntan, inget kvar att hämta
Kan stå i mitten av nordstan och ändå vara ensam
Och Göteborg är vackert, men inte mycket mer
Tryggt och stelt och det ger mig ingen lycka mer
För hela staden äcklar mig men jag är dum och stannar
Den är en tjej jag tatt tillbaka fast hon knullat andra
Men kyss mig på munnen, vi glömmer det bara för kvällen
Ta mina händer, bara håll i dom vad som än händer
Och alla dansar och dom ler när dom sjunger om ångest
Och DJn spelar samma låtar för hundrade gången
Finns inget här att hämta, bara misär och längtan
Så håll mig hårt för ikväll är jag så jävla ensam
Försöker kväva känslan men jag längtar hem
Dom sjunger om att dekadens är min bästa vän
Och det slår mig när orden kommer ur min mun
Hur den här staden dödar dig när du är ung

Nu är det bara ängslan, som att vara fängslad
Det är samma känsla ifrån höghusen till radhuslängan
Eller i innerstan, för det finns inget kvar
Av det man en gång haft eller ville ha
Och alla drömmarna dom stulit och sen dratt i smutsen
Så man har gett upp en efter en för en plats som vuxen
Finns ingen nostalgi, bara ett låtsasliv
Jag måste göra nåt snart innan jag får panik
Finns inget kvar att nämna, bara en stad att bränna
Så håll ut lågorna så länge det finns gas i tändarn
Och jag vill inte verka obstinat, men jag älskar att hata den här fucking stan

TORSDAG

Vädret ser mycket lovande ut inför helgen, och inför sommaren överhuvudtaget. "Supersol i hela landet i helgen" och "Det blir en kanonsommar" klingar fint i mina öron.

Nu ska jag hämta något att dricka innan jag sätter på lite good music och målar naglarna. Ska slå en pling till Lukas också innan jag lägger mig:)

Hörs imorgon people!

ANGÅENDE DÖDSTRAFF..

Ett citat från Amnestys hemsida:
“Forskningsresultat visar att dödstraffet inte har någon avskräckande effekt, det har tvärtom en brutaliserande effekt på samhället. När staten avrättar en människa berövar den medvetet och i lagens namn någon livet. Genom sitt exempel minskar den allmänhetens respekt för människolivets värde. Avrättningen är en våldshandling och våld föder våld.”

Är ni för eller emot dödstraff? Själv är jag lite kluven i frågan.

JAG MÅR SÅ BRA!!

Vädret är underbart, hade nästan glömt bort hur härligt det är med värme och sol! Dock är himlen svart nu och det mullrar oroväckande, men min hud kan behöva vila sig lite och jag har en hel del läxor att ta i tu med så det känns ganska okej ändå.

Har varit på lillebrors sommaravslutning på hans dagis idag, dom sjöng fina sånger och det var himla gulligt. Sen var jag på någonting dom hade på Hosjöskolan, lillasyster som går där, va lite allt möjligt trevligt. Jag och Moa tog oss en tripp runt i skolan, nostalgi på hög nivå!! Nästan så att jag fällde en eller två tårar när jag klev in i mitt gamla klassrum, så många fina minnen!

Nu ska jag gå igenom Writer lite snabbt inför provet imorgon, sen hoppas jag på att ovädret drar förbi så jag kan åka och slå lite på rangen! :)


ONSDAG/KVÄLL

Nä nu blir det inget mer pluggande för mig idag, får göra resten imorgon. Eller attans, kom på att jag måste läsa igenom naturkunskapen en gång till idag iallafall, men det är inte så jobbigt.

Har varit uppe på Lugnet och lämnat in matchstället, sen har jag handlat med mamma och Clara och nu sitter jag och äter sallad, dricker icethé, planerar helgen, lyssnar på någon randoms spotifylista med grym partymusic och mår allmänt braaa!

Shitespomfrites, såg att klockan var tio nu!! Jag måste sova!!! GODNATT!

LIFE OF A SUPERSTAR


All musik Akon gör blir grym!

PLUGG PLUGG PLUGG

Kom precis hem från skolan, eller ja, för en liten stund sedan. Har en himla massa plugg att göra nu. Längtar till fredag eftermiddag, då kommer jag kunna bocka av en massa grejer vilket ska bli så skönt!!

TISDAG

Hej på er!

Idag var jag ledig, hur skönt som helst. Även dagens möte ställdes in så jag behövde inte ta mig iväg dit heller!

Tog mig en rejäl sovmorgon, Lukas kom och vi tittade på Sommaren med Göran tillsammans med Moa, riktigt rolig film! Sen åt vi en sen lunch och sen åkte Lukas iväg till Gagnef på fotbollsmatch, hejaheja! Ser verkligen framemot att få gå och kolla på älsklingens matcher i sommar, så himla mysigt att sitta i gräset och kika på fotboll, framför allt när det är Lukas som spelar!

Nu ska jag ta en dusch och greja lite, ska också se över veckans plugg och planera lite. Samtidigt som jag längtar till sommarlovet känns det som att det är någon vecka för lite kvar i skolan, skulle behöva en vecka till för att hinna med allt utan stress.

GODNATT

Kom hem för en stund sen, och allt känns lite bättre. Ett telefonsamtal som sällskap på vägen hem fick klumpen i magen att släppa lite för en stund, peppande ord och komplimanger i överflöd lockade till och med fram ett litet leende.

Avslutade precis kvällens andra telefonsamtal och klumpen i magen är nu väldigt liten, dock kommer den inte försvinna helt förens jag får en kram av mannen i andra luren.

Nu ska jag försöka sova. Godnatt på er.

MÅNDAG

Jag är trött, ledsen och ingenting känns bra. Jag vill bara gråta, typ. Egentligen har jag haft en bra dag, jag och Emma har mest solat idag i skolan och haft det himla skönt och jag fick trevligt sällskap på vägen hem. Väl hemma hoppade jag i bikinin och har legat ut och pressat hela eftermiddagen, sååå skönt!

Nu ska jag strax bege mig ut och träffa en kompis, behöver verkligen muntras upp och jag är så tacksam över att jag har så otroligt många fina människor omkring mig!

Vissa dagar gör helt enkelt lite ondare än andra.

SÖNDAG

Cup-update: En vinst, 3-0, och en förlust, 0-1.

Vi gick alltså inte till slutspel, jättetråkigt men vi fick ändå ett kvitto på att vi absolut inte blir utspelade av div 2:s topplag. Viktigt inför nästa säsong!!

Idag gick jag upp 5.45, 06.30 hämtade Malin upp mig och vi begav oss upp på Lugnet för jobb. Klockan tio hämtade mamma oss och nu ska jag ta en välbehövlig powernap och sen en dusch innan jag åker tillbaks till Lugnet för att se Moas semifinal och sen förhoppningsvis även finalen. Hejaheja!


INNEBANDY TORSDAG-FREDAG

Den dåliga bloggningen beror på att jag har bättre saker för mig, hihi. Innebandycup torsdag-fredag!

Vi spelar i damklassen och har hittills spelat två matcher, en igår och en idag, förlust båda, riktigt trist. Och andra matchen hade vi lika gärna kunnat vunnit så det kändes ännu mer triiist.
Nu taggar om vi om till kvällens match i Borlänge! Efter matchen ska jag och Malin tillbaks till Lugnet och jobba i seket 22.00-24.00, jippiii.

Nu ska jag alldeles strax duscha och tvätta mitt hår, det behövs verkligen kan jag säga, sen får vi se om jag kanske åker upp till Lugnet och tittar på en kompis match, beror lite på hur pigg och fräsch jag känner mig efter duschen och om jag får sällskap av någon. Hade velat sett Lukas match, men den var i Borlänge och det krånglade med skjuts, men håller tummarna för Haiken! Lycka till baby!

Nu ska jag hoppa in i duschen!

ÅKER & TRÄNAR!


Mår inte speciellt mycket bättre, men det känns som träning skulle kunna hjälpa så alldeles strax åker jag till FK för ett innebandypass, underbart!:)

MÅNDAG

Stannade hemma idag, mådde inte så bra imorse och gör fortfarande inte. Men har en hel del plugg jag kan göra hemifrån, så jag är ju inte precis sysslolös. Väntar på ett samtal från sjukhuset också, får se vad dom säger. 

Nu ska jag först och främst äta lunch, blir att dra ihop något med wokgrönsaker.


SÖNDAG

Seg uppdatering denna helg, blir så när det är fint väder och man har fullt upp.

Fredagen var trevlig, fest i Hosjö. Lördagen som bestod av nio långa timmar på akuten var mindre kul, missade middag hos Lukas och vår myskväll blev inte av, hur tråkigt som helst. Fast när jag kom hem från sjukhuset kom Lukas förbi en stund, det räddade kvällen♥

Idag har jag haft en mysig vårdag tillsammans med familjen och farmor, även mormor tittade förbi en stund:) Har hjälpt till att vårstäda lite på tomten och sen följde jag med och kollade på sommarstugan, sjötomt, mitt i en riktig sagoskog, hur mysigt som helst! Håller tummarna.

Nu på kvällskvisten har jag inte gjort någonting alls, duschat och grejat bara. Känner mig jättego nu:) Och jag är huuuur orolig som helst för Lukas som är på studentkryssning, livrädd att han ska gå ut på deck och ramla överbord. Kommer inte kunna somna förens han hör av sig och berättar att han är i sin hytt och ska sova. Dumt påhitt med studentkryssningar, varför inte bara ha nån studentfest på land, det tycker jag låter mycket bättre & säkrare!!

Hoppas ni haft en bra helg!

EN LITEN EFTERLYSNING



Någon som vet vart den här klänningen finns att köpa? Himla fin.

HOSJÖ TONIGHT

Jösses detta verkar kunna bli en grym kväll!! Förfesten- spikad, festen- spikad. Och Linda blir med ut, länge sen vi var ute tillsammans nu och det ska bli såå kul, PUSS BABE! Och puss på er andra pinglor också!! Och mest pussar till min Lukas!

FREDAG!

Hittills har min fredag varit toppen! Vaknade pigg, glad och utvilad, möttes av fint väder när jag klev ut genom dörren och sen har jag haft en bra känsla i magen hela dagen! :)

Nu har jag precis slutat för dagen, ska strax hoppa på bussen och bege mig hemåt. Finns lite planer för kvällen, får se hur det blir.  

Ha en bra fredag och som min söta datakunskapslärare jämt säger: Var rädda om er i helgen!

FRUKTPAUS

Har suttit och pluggat matte konstant i två timmar, nu har jag en liten fruktpaus innan jag tänkte sätta igång och göra några svenskauppgifter och mejla till Ulla. Har slutat för en stund sedan men är inne i ett så bra pluggflow så då är det bäst att passa på och göra klart så mycket som möjligt(:  

SOVDAGS!

Klockan är tooo mutch, borde verkligen sova nu. Pigg och energifylld efter träningen, innan kvällens träning hade jag inte svettats på mer än ett halvår, fattar ni hur glad svett kan göra en?? haha:)

Nu måste jag göra ett seriöst sovningsförsök så att jag är pigg på min privata mattelektion med Bengt imorgon! Lär mig alltid så grymt mycket på den tiden. Ska träffa Fanny och titta på när hjärtat spelar match också(: Sovgott!

TRÄNING!

Kom precis hem från FK. Har tränat för första gången på jätteeeelänge, min andra träning för säsongen! Och det var så jäkla kul!! Innan jag åkte upp till träningen låg jag i sängen, sov, läste och ville bara gråta, för det värsta med den här perioden i mitt liv är att jag inte fått/kunnat/orkat spela innebandy och när jag då börjar tänka på det så känner jag mig så jävla tom och misslyckad, vafan har jag gjort, slängt bort något som betyder så mycket för mig, ett helt år av träning, utveckling och framför allt kärlek och gemenskap.
Nu ska jag träna nästa vecka och spela Vikinglinecup, sen är det lite sommaruppehåll och sen drar försäsongen igång och från och med då ska jag träna varenda träning!!

Fuck you säger jag till subban i mitt huvud som försöker få mig att ge upp en av de absolut bästa sakerna jag vet!

ONSDAG

Var såååå hääääär nääääära på att stanna hemma från skolan imorse, hade jätteont i magen osvosv, men efter en Ipren bestämde jag mig tio minuter innan bussen skulle gå att jag skulle ta mig dit. Och nu är jag här, har ioförsig fortfarande ont i magen men det funkar väl helt okidoki ändå. Strax har jag musik, sen matte och sen slutar jag. Får skjuts hem av mamma, toppen!

Apropå skolan så är det här jag och min mattelärare. Sprang på honom utanför The Kings Arms på valborg, haha



 


TISDAG

Jag är så grymt trött, fattar inte, vet inte om det är vädrets fel eller kanske den trötthet som doktorn sa skulle komma efter körtelfebern, hur som helst är det jobbigt.

Pallrade mig iväg till skolan imorse iallafall, kändes starkt gjort, hade nationelltprov i engelska. Läsningen gick inte så jättebra men hörförståelsen gick helt okej iallafall.

Nu har jag precis tagit en varm dusch, jag frös som en liten isbit påväg hem. Ska krypa ner i sängen och sätta på en film nu, hoppas att Lukas kommer och ger mig sällskap när han slutat skolan(:

SMALL BRUISES, CUTS AND SCARS


Bild från i sommras, tar aldrig nya längre, orkar inte eller så bara undviker jag det, vet inte riktigt själv.

MÅNDAG

Vet ni vad jag gjort idag?? Flugit! Grymt häftigt och en massa pirr i magen. Åkte med hjärtat och hans båda bröder, Hampus och Isak! :)

Sen var det ju tänkt att jag skulle träna ikväll för första gången på mycketmycket länge, och jag var så sugen, sen kommer jag dit och får reda på att den är inställd... Så nu är kvällens planer istället att duscha (hade jag ioförsig gjort ändå, haha), göra någonting åt mina naglar och sen sova tidigt.

SÖNDAG/ KVÄLL (publiceras idag, måndag)

Jag har haft en mysig vårkväll tillsammans med Johanna, Linda och lite annat folk! Vi tittade på Korsnäs-Falu FK, drack kaffe och skrattade i solen.  

Nu ska jag alldeles strax lägga mig och sova, men jag längtar efter Lukas så kommer nog bli lite svårt.


UPDATE:
Blev något fel så inlägget kom aldrig upp.

SÖNDAG

Jag hade en toppen valborg! Precis så lyckad som jag hade hoppats på! :) Tack alla som gjorde min kväll så bra!!

Kvällen avslutades hemma hos mig tillsammans med Lukas, blev väckt av mamma vid 11, då tyckte hon det var dags för mig att börja städa, haha. Fytusan va det såg ut, men värt. Så jag plockade ihop, dammsög, moppade alla golv och plockade upp allt skit ute på gatan. Sen kröp jag ner bredvid älsklingen igen. Sen åt vi och så skjutsade mamma oss hem till Lukas där kröp vi ner i soffan och tittade på Avatar, jättemysig film och världens bästa sällskap, pusspusspuss.

Sen skjutsade Lukas hem mig, jag åt middag, gick till Vivo och pantade burkar och köpte ice tea med Moa. Sen tittade jag lite på en film med mamma & Moa, men var så trött så jag gick och la mig innan den var slut.

Har även bestämt mig att sätta lösen på bloggen någongång under nästa vecka. För tro det eller ej så läser allt fler och fler min blogg, och samtidigt som det är kul känns det mest skumt. Varför ska folk jag inte känner veta vad jag gör om dagarna? Det är väl den största anledningen till att jag valt att sätta lösen på bloggisen.

Nu ska jag äta frukosten sen ut i solen!

RSS 2.0