MÅNDAG

Fy va trött jag är, och endå hade jag sovmorgon imorse, menmen. Idag på förmiddagen var jag iväg på en körlektion, gick finemang, sen pluggade jag lite teori innan jag traskad iväg ner på stan. Sen hade jag lektion på Kristine, träffade Mosan också, och sen kom Ted och hämtade mig och vi åkt hem. Åt lite mellis och sen tog jag en promenad och handlade. Tomatsoppa och grovt fröbröd fick det bli till middag, mums. Nu tänkte jag göra ett inlägg om ett kosttillskott jag köpte idag!

SÖNDAG / KVÄLL

Landade precis i soffan! Käkar lite och ser på Slaget om Sverige, väntar på att Ted ska komma hem:) Han är ute hos svärfar och målar om våra skåpluckor.

Har haft en mysig helg. I fredags var jag med tjejerna, sen sov Hanna här och på lördag morgon åkte vi med Mamma på loppis. Jag köpte en tjusig sypall, blommig och fin. Sen såg vi på Adams match! Och på eftermiddagen åkte jag, Mamma och Moa till mormor och morfar och filade med mormor och Lars, mysigt! Jag fick en espressomaskin av mormor, så himla snällt, jag som tänkt köpa en!:)

Idag har jag varit hos mamma och pappa, övningskört en timme, varit förbi på kaffe hos Per-Ola och Lena och varit på kalas hos Pontus, Annica och Ida, så mysigt så.

Ikväll blir det söndagsfilm, precis som det ska vara:)


I SKOLAN

Sitter i skolan, väntar på att klockan ska slå elva så att världens tråkigaste lektion kan börja, multimedia. Blä. Inte ett dugg taggad. Ikväll har vi disco på jobbet, jag är ledig men ska förbi med Adam och en kompis till han hade jag tänkt:) Ta en kopp kaffe och umgås med mina grymma kollegor. Sen kommer tjejerna förbi, blir lite middag, film & mys!

TORSDAG / KVÄLL

Fredag i morgon, så ruggigt skönt. Min sista lediga helg på bra länge, eller lediga va väl kanske inte rätt ord, skåpluckor ska slipas, alla tänkbara loppisar ska få sig ett besök, ska köra bil som en tok och en hög med plugg ska avverkas! Men ledig från jobbet iallafall, haha. Ska mysas, planeras och donas med älskling också, vilken jäkla grej vi har framför oss! Hade inte kunnat vara mer säker på att d här är rätt, finns ingen annan jag skulle vilja ta det här steget tillsammans med<3 Längtar så tills jag kan berätta för er!

Nu ska jag sova, godnatt:)


TISDAG

Förlåt förlåt förlåt! Har noll tid men egentligen hundramiljoner fantastiska bra saker att berätta om, framför allt en sak. Nu vill jag inte göra er nyfikna så jag försöker verka lugn och sansad men egentligen är jag helt galet jävla glad!!!

Återkommer inom kort, typ imorgon, om d hinns med. Lovar att åtminstone ge er en ledtråd till varför jag är som jag är, wii:D


SOLIG FREDAG

Hade en toppenbra helg i Sälen, bästa helgen på länge. Och veckan hade inte kunnat börja bättre- möte på gymmet, bokade teoriprov och uppkörning, lunchade med Hanna, hade marknadsföringsprov som gick kanonbra, kaffe & lite möte med Lisa, tränade & körde 90 minuter yoga och fick sovsällskap av Hanna, härlig måndag!
Resten av veckan har rullat på, jobbat, pluggat, tränat och varit lite klen.
Nu ska jag strax bege mig till jobbet, 15-19.30, kort dag! Och ikväll blir det bara soffläge framför en bra film och jag får som jag vill:)


ETT LIVSTECKEN

Fy, nu va det alldeles för länge sen jag skrev. Drygt, aja. Skriver ett litet inlägg senare om lovet, kan iallafall säga att det varit helt perfekt:)

Sitter i skolan med en kaffe just nu, hoppas på att bli människa igen efter en kopp eller två, så jäkla trött. Men jag vet att tröttheten kommer att gå över, bara att fortsätta fokusera! Aspepp.

Idag efter skolan ska jag å Hanni till gymmet, vi ska boka in lite tider och så:) Sen ska jag hem och packa väskan. Åker upp till Sälen över helgen:)

RSS 2.0