MÅNDAG 14/5

Världens segaste måndag, typ. Svinkallt, regnar och blåser, hela världen är grå. Fast det gör inte så jättemycket egentligen, hellre att det är dåligt väder nu medan jag, och många andra, fortfarande går i skolan och har en hel massa plugg kvar, än om det skulle va sånt här tråkigt väder på studenten, det hoppas vi inte! Nu står våren liksom lite still, förra året hade ju nästan alla fina blommor blommat över till skolavslutningen.

Helgen har iallafall varit bra, och bjudit på lite sol iaf:) I lördags var vi och kollade på Adam när han spelade fotbollscup, han var så duktig så. Sen åt vi lunch i Hosjö innan vi åkte hem, sen åkte Ted hem till David och jag, Linda och Sandra åkte först till Philip och sen hem till Niklas på förfest. Sen mötte vi upp Ted och Aron på Bishops och gick därefter till Etage. Var en kul kväll:)

På söndagen tog vi en lång sovmorgon, händer inte så ofta då både jag och Ted är morgonpigga och i vanliga fall är vi uppe runt åtta på lediga dagar:) Vi tog en promenad runt i Östanfors, till Kvarnparken och runt där, sen blev det en pizza på Tonys innan vi begav oss hemåt. Packade ihop och sen åkte Ted till Uppsala.







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0